Emmanuel Macron

Emmanuel Macron

Son dakika Emmanuel Macron haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emmanuel Macron ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emmanuel Macron haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emmanuel Macron

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emmanuel macron gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.079 emmanuel macron haberi bulunmuştur. Tüm emmanuel macron haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gabriel Attal, Fransa tarihindeki en genç başbakan oldu
Gabriel Attal, Fransa tarihindeki en genç başbakan oldu Fransa’da Eğitim Bakanı olarak görev yapan 34 yaşındaki Gabriel Attal, Fransa'nın tarihindeki en genç başbakan oldu.
9.01.2024 Dünya
Çekya'da silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var
Çekya'da silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var Çekya’nın başkenti Prag’da bulunan Charles Üniversitesi Felsefe Fakültesi'ne düzenlenen silahlı saldırıda, hayatını kaybedenlerin sayısı 15’e yükselirken, daha önce 30 olarak açıklanan yaralı sayısı ise 24 olarak revize edildi. Saldırganın üniversitedeki saldırıdan önce babasını öldürdüğü ortaya çıktı.
21.12.2023 Dünya
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı 36. gününe giren İsrail-Hamas savaşı, İsrail'in acımasız saldırıları ile devam ediyor. Dün Gazze'deki hastaneleri kuşatma altına alan İsrail askerleri, Hamas savaşçıları ile sıcak çatışmalara girerken hastanelere sığınan binlerce sivil ve yüzlerce hasta çapraz ateşin ortasında kaldı. Öte yandan Gazze’deki Sağlık Bakanlığı "İsrail güçlerinin, içerisinde hareket eden her şeyi hedef alması nedeniyle Şifa Hastanesi hizmet dışı kaldı." açıklamasını yaptı.
11.11.2023 Dünya
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacak
Hamas-İsrail savaşında son dakika! Netanyahu'dan Lübnan'daki Hizbullah'a tehdit: Onlar için feci olacak Gazze'deki İsrail'in sivil katliamı devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrailli komandolarla buluşan Başbakan Netanyahu, askerlere Hizbullah ile olası bir savaşta yaşanacaklardan bahsetti. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze’deki harekatın 3 ay sürebileceğini söyledi. Gazze’deki Hamas kontrolündeki sağlık kurumu, 7 Ekim’den bu yana öldürülenlerin sayısının 4 bin 651’e çıktığını duyurdu.
23.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
13.10.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından İsrail Başbakanı Netanyahu kameraların karşısına geçmiş ve 'savaştayız' demişti. Netanyahu'nun bu açıklamasından saatler sonra İsrail resmen Hamas'a savaş ilan etti. Gazze'yi ablukaya alan İsrail güçlerinin saldırıları sürüyor. Hamas yetkilisinden İsrail'e ültimatom gibi bir uyarı geldi. Gazze'deki acı bilançoyu ise Filistin Sağlık Bakanı dünyaya duyurdu. Öte yandan Hamas tarafından büyük bir saldırı başladı. İşte bölgeden dakika dakika son gelişmeler...
10.10.2023 Dünya
Aliyev İspanya'daki toplantıya katılmama kararı aldı
Aliyev İspanya'daki toplantıya katılmama kararı aldı Azerbaycan, Türkiye’nin de katılması şartının kabul edilmemesi nedeniyle Ermenistan, AB, Fransa ve Almanya ile İspanya'da yapılacak görüşmeye Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in katılmama kararı aldığını duyurdu.
4.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Büyükelçisi Dumont'u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Büyükelçisi Dumont'u kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Büyükelçisi Isabelle Dumont'u kabul etti.
27.09.2023 Gündem
Macron 'Büyükelçimiz rehin tutuluyor' demişti Nijer'in kovduğu Fransız Büyükelçi ülkeden ayrıldı
Macron 'Büyükelçimiz rehin tutuluyor' demişti Nijer'in kovduğu Fransız Büyükelçi ülkeden ayrıldı Afrika ülkelerinden Fransa'ya peş peşe darbeler gelmeye devam ediyor. En son Nijer'de askeri darbenin ardından ülkeden ayrılması istenen Fransa'nın Niamey Büyükelçisi Sylvain Itte, Nijer'den ayrıldı. Macron büyükelçisinin Nijer'den ayrılmayacağını açıklayıp diplomatlarını ülkede rehin tutuluduğunu belirtmişti.
27.09.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ABD’ye gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün ABD’ye gidiyor Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu’na katılmak üzere bugün ABD’nin New York kentine gidecek.
16.09.2023 Gündem
Sosyal medya platformları için kapatılma ihtimali
Sosyal medya platformları için kapatılma ihtimali Avrupa Birliği (AB) Komisyonu İç Pazardan Sorumlu Üyesi Thierry Breton “Tiktok, Twitter ve Snapchat gibi sosyal medya platformları, isyan ve toplumsal huzursuzluk gibi durumlarda problemli içerikleri önlemedikleri taktirde AB içerik yasası bağlamında kapatılabilir.” diye konuştu.
13.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın Başkenti Vilnius'ta gerçekleştirilen NATO zirvesindeki temasları kapsamında İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Hollanda Başbakanı Rutte'nin ardından Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile bir araya geldi.
12.07.2023 Gündem
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. bugünkü temasları çerçevesinde önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ardından da İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan daha sonra Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi. Öte yandan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, zirvenin açılışında kürsüye çıktı, "Bugün birçok karar alacağız, ittifakımızı daha da güçlendirmek için" dedi.
11.07.2023 Gündem
Litvanya'da kritik zirve! Erdoğan, Stoltenberg ve İsveç Başbakanı ile görüşecek
Litvanya'da kritik zirve! Erdoğan, Stoltenberg ve İsveç Başbakanı ile görüşecek Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, Litvanya'daki NATO Zirvesi kapsamında 17.30'da üçlü görüşme yapacak.
10.07.2023 Gündem
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan eylemciler için skandal teklif!
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan eylemciler için skandal teklif! Paris'te 17 yaşındaki gencin polis tarafından vurularak öldürülmesiyle başlayan eylemler Fransa'yı yakıp kavururken Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'dan tepki çeken bir teklif geldi.
4.07.2023 Dünya
Fransa'daki ateş bir ülkeye daha sıçradı! Sokaklar yangın yeri, Macron konserde: Tüm ihtimaller masada
Fransa'daki ateş bir ülkeye daha sıçradı! Sokaklar yangın yeri, Macron konserde: Tüm ihtimaller masada Fransa’nın başkenti Paris’in banliyölerinden Nanterre'de bir trafik polisinin 17 yaşındaki bir genci öldürmesi sonrası patlak veren protestolar Belçika'ya da sıçradı. Fransa İçişleri Bakanlığı şimdiye kadar 667 kişinin gözaltına alındığını açıklarken, Belçika'da gözaltı sayısının 27 olduğu öğrenildi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, "Protestoları kontrol altına almak için daha fazla polisi sokağa indireceğiz" dedi. Öte yandan Fransa adeta yangın yerine dönmüşken Macron'un Paris'te düzenlenen Elton John konserine gitmesi ülkede tepkilere neden oldu.
30.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Biden ve Putin'den tebrik telefonu Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turundaki zaferinden sonra Erdoğan'a dünya liderlerinden tebrik telefonları peş peşe geliyor. Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Putin ve ABD Devlet Başkanı Biden ile görüştü.
30.05.2023 Gündem
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz
Macron ve Zelenski'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe tebrik mesajı: Birlikte ilerlemeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Seçimi 2. turunun kesin olmayan ikinci oylaması sonuçlarına ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yurt dışı ve yurt içinden tebrikler peş peşe geldi. Katar Emiri ilk tebrik edenlerden olurken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Erdoğan’ı telefonla arayarak tebrik etti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından yaptığı türkçe paylaşımda "Yeniden seçilmesi dolayısıyla tebriklerimi ilettiğim Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte, ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.
29.05.2023 Dünya
Fransa'yı savaş alanına çeviren yasa Anayasa Mahkemesi'nde onaylandı
Fransa'yı savaş alanına çeviren yasa Anayasa Mahkemesi'nde onaylandı Fransa Macron yönetiminin emeklilik yasası sonra protestolara sahne olmuş ülke savaş alanına dönmüştü. Fransa'da bugün herkesin gözü kulağı Anayasa Mahkemesi’nin vereceği karardaydı. Mahkeme, Macron yönetiminin meclis onayı almadan kabul ettiği emeklilik yaşını 62'den 64'e yükselten yasayı onayladı.
14.04.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin, Zelenskiy ve Macron ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin, Zelenskiy ve Macron ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan gün içinde Ukrayna Lideri Zelenskiy ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.
24.02.2023 Gündem
ABD lideri Biden Ukrayna'da
ABD lideri Biden Ukrayna'da Rusya'nın Ukrayna'ya saldırdığı 24 Şubat 2022'den bu yana başkent Kiev en önemli konuğunu ağırlıyor. ABD lideri Joe Biden, büyük bir sürpriz yaparak Kiev'e gitti.
20.02.2023 Gündem
Zelenski: Macron vaktini boşa harcıyor
Zelenski: Macron vaktini boşa harcıyor Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, İtalyan medyasına yaptığı açıklamada, Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron’un Rusya ile diyalog kapısını açık tutması konusundaki açıklamasını değerlendirdi. Zelenski, “Faydasız bir diyalog olacak, aslında Macron zamanını boşa harcıyor” dedi.
20.02.2023 Dünya
Dünya liderlerinin eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları
Dünya liderlerinin eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle lider eşleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları gönderdi.
18.02.2023 Gündem
Lider eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları
Lider eşlerinden Emine Erdoğan'a dayanışma ve taziye mesajları Lider eşleri, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
18.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emmanuel Macron ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emmanuel macron haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.