Ek Sefer

Ek Sefer

Son dakika ek sefer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ek sefer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ek sefer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ek Sefer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ek sefer gelişmeleri de dahil olmak üzere 664 ek sefer haberi bulunmuştur. Tüm ek sefer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçmenler 'sandık' göçüne başladı! Otobüslerde yer kalmadı, ek sefer kararı
Seçmenler 'sandık' göçüne başladı! Otobüslerde yer kalmadı, ek sefer kararı Ülke genelinde yarın gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimleri için memleketlerinde oy kullanmak isteyen vatandaşlar otogarda yoğunluk oluştururken, otobüs firmalarının yetkilileri talepleri karşılamak için ek seferler koduklarını kaydetti.
30.03.2024 Ekonomi
Yalan söyleyen işçiye kötü haber! Yargıtay'dan emsal karar geldi
Yalan söyleyen işçiye kötü haber! Yargıtay'dan emsal karar geldi Yargıtay, işe alım sürecinde işverene yalan söyleyen işçinin ahlak ve iyi niyet kurallarına uygun davranmadığına hükmetti. Yüksek Mahkeme, işe başlarken 'askerliğimi yaptım' demesine rağmen vatani görevini yerine getirmediği ortaya çıkan işçinin tazminat hak edemeyeceğine karar verdi.
Ankara-Sivas hızlı tren hattında ek sefer kararı!
Ankara-Sivas hızlı tren hattında ek sefer kararı! Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık Anonim Şirketi, 11 Ağustos'tan itibaren Ankara-Sivas hızlı tren hattında cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılmaya başlanacağını açıkladı.
19.07.2023 Ekonomi
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine ve tatil bölgelerine gidenlerin dönüş yolculukları devam ediyor. Zaman zaman yaşanan kazalar nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Bolu Anadolu Otoyolu'nda 3 farklı noktada 14 aracın karıştığı zincirleme kazalarda İstanbul yönü ulaşıma kapandı. Bolu Dağı Tüneli'nde de trafiğin durma noktasına geldi. İşte yollarda son durum.
2.07.2023 Gündem
3,5 günde 75 bin araç girdi, havayolu firmaları ek sefer başlattı
3,5 günde 75 bin araç girdi, havayolu firmaları ek sefer başlattı Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da Kurban Bayramı hareketliliği devam ediyor. Kente son 3,5 gün içerisinde 75 bin araç giriş yaptı. Kentin ana arterlerinde trafik yoğunluğu gözlenirken, turistler plajlara akın etti.
26.06.2023 Gündem
THY bayram öncesi yolcu rekoru kırıyor
THY bayram öncesi yolcu rekoru kırıyor Kurban Bayramı'na sayılı günler kala yarın başlayacak 9 günlük bayram tatili nedeniyle Türk Hava Yolları(THY) bugün yapacağı bin 664 sefer ve 285 bin 877 yolcuyla uçuş ve yolcu rekoru kıracak.
23.06.2023 Gündem
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı
Ulaşımda bayram tarifesi! Fiyatlar açıklandı Kurban Bayramı’na günler kala tatil rotalarını son anda belirleyenler için uçaklarda yer bulmak zorlaştı. Otobüs ve Yüksek Hızlı Tren için rezervasyonlar sürüyor. 9 günlük tatil döneminde İstanbul’dan Antalya ve Bodrum’a gidiş-dönüş uçak bileti kişi başı en az 2 bin 350 TL. Otobüsle aynı rota gidiş-dönüş 1.000 TL ila 1.500 TL arasında değişiyor. Bu bayramda en ekonomik otomobili kiralamanın günlüğü ise 1.300 TL’den başlıyor.
16.06.2023 Ekonomi
Otobüs bileti alacaklar dikkat! Bayrama sayılı günler kala kritik uyarı: Yer bulmak imkansız
Otobüs bileti alacaklar dikkat! Bayrama sayılı günler kala kritik uyarı: Yer bulmak imkansız Kurban Bayramı için geri sayım başladı. 2023 Kurban Bayramı bu yıl 28 Haziran Çarşamba gününe denk geliyor. Bayram tatili hafta sonuyla beraber toplamda 9 gün olacak. Bayramı değerlendirmek isteyenler otogarlarda daha şimdiden yoğunluk oluşturdu. Ek seferler için hazırlıklar devam ederken bilet fiyatlarıyla ilgili de açıklama geldi. İşte haberin detayları...
15.06.2023 Gündem
Otogarlarda seçim yoğunluğu, ek seferler açıldı! 'Gidiş-dönüş bileti alan çok fazla'
Otogarlarda seçim yoğunluğu, ek seferler açıldı! 'Gidiş-dönüş bileti alan çok fazla' 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için otogarlarda hareketlilik başladı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle firma sahipleri ek sefer koyduklarını belirtti.
13.05.2023 Gündem
Otogarda otobüsler boş kaldı: Yüzde 50 daralma var
Otogarda otobüsler boş kaldı: Yüzde 50 daralma var Ramazan Bayramı'na iki gün kala 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda alışıla gelmiş yolcu yoğunluğu oluşmadı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Başkanı Mustafa Yıldırım, bilet fiyatlarının uygun olmasına rağmen yoğunluğun yaşanmadığını belirterek, “Hava ve demiryollarındaki düşük fiyat uygulaması karayolunun payını yüzde 40-50 oranında daralttı. Geçen seneki tatilleri kıyasladığımızda yüzde 50 daralma var. Yani ek sefer bile doğru dürüst yapılmadı" dedi.
19.04.2023 Yaşam
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler için bölgeye otobüs seferleri devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda kimi, depremzedelere yardım etmek için kimi de yakınlarından haber almak için yola çıkarken, bir otobüs firması yaptığı hareketle örnek oldu. Hava yolu firmaları THY ve Sunexpress fiyatları 100 liraya sabitlerken Pegasus ise deprem bölgesinden uçuşları ücretsiz gerçekleştirecek.
7.02.2023 Gündem
Pegasus’tan deprem bölgesine ek sefer planlaması
Pegasus’tan deprem bölgesine ek sefer planlaması Pegasus Hava Yolları, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 şiddetindeki deprem  sonrasında, yardım ekipleri ve bölgeye gitmek isteyenler için ek sefer planladığını duyurdu.
6.02.2023 Gündem
THY'den deprem bölgesine ek sefer
THY'den deprem bölgesine ek sefer  Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.4 şiddetindeki depremin ardından Türk Hava Yolları (THY) deprem bölgesine ek seferler düzenleyecek.
6.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Yarıyıl tatili için ek YHT seferleri konuldu
Yarıyıl tatili için ek YHT seferleri konuldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yarıyıl tatili nedeniyle artan talebi karşılamak için Ankara-İstanbul, Ankara-Konya arasında ilave yüksek hızlı tren (YHT) seferlerinin konulduğunu açıkladı.
12.01.2023 Gündem
İstanbul'da ulaşım yılbaşında ücretsiz olacak
İstanbul'da ulaşım yılbaşında ücretsiz olacak İstanbul'da yılbaşında İETT, metro, füniküler, tramvay, şehir hatları vapurları ve toplu taşımaya entegre özel deniz motorlarında ulaşım ücretsiz olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yılbaşı gecesi olası yoğunluğu göz önüne alarak toplu ulaşım sefer sayılarını artırdı.
29.12.2022 Ekonomi
Bugün otobüsler ücretsiz mi, 12 Eylül Pazartesi okulun ilk günü otobüs bedava mı? Toplu taşıma ücretsiz mi? Otobüs, metro, metrobüs, vapur…
Bugün otobüsler ücretsiz mi, 12 Eylül Pazartesi okulun ilk günü otobüs bedava mı? Toplu taşıma ücretsiz mi? Otobüs, metro, metrobüs, vapur… Okullar bugün açıldı, yeni eğitim ve öğretim yılı başladı. Okulların ilk günü toplu taşıma kullanacak olan vatandaşlar otobüs, metro, vapur, metrobüslerin ücretsiz olup olmayacağını merak ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 12 Eylül'de otobüs, vapur, metro ve metrobüslerin ücretsiz olup olmayacağına ilişkin açıklama yaptı. Peki, bugün toplu taşıma ücretsiz mi? İETT otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz? Okulun ilk günü otobüs bedava mı?
12.09.2022 Gündem
İstanbul'da bugün toplu taşıma ücretsiz mi?
İstanbul'da bugün toplu taşıma ücretsiz mi? Okulların açılacağı 12 Eylül Pazartesi günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. İstanbul'da sabah 6 ile öğlen 14 saatleri arasında tüm toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek. Toplu ulaşıma ek seferler konulacak, aksaklık yaşanmaması için polisin yanı sıra trafik jandarma ve zabıta ekipleri de sahada olacak.
12.09.2022 Gündem
Otobüs, metro ve vapur saatleri değişti mi? Toplu ulaşımda kış tarifesi başladı mı? 12 Eylül 2022 metro vapur ve İETT otobüs saatleri!
Otobüs, metro ve vapur saatleri değişti mi? Toplu ulaşımda kış tarifesi başladı mı? 12 Eylül 2022 metro vapur ve İETT otobüs saatleri! İBB duyurdu! Toplu ulaşımda kış tarifesi sefer düzenlemesi yapıldı. İBB’ye bağlı hizmet veren toplu ulaşım araçlarından otobüs, metro ve vapurlarda ‘Kış Tarifesi’ uygulanmaya başlanıyor. Yeni sefer düzenlemesine uygun tarife İETT Otobüslerinde 10 Eylül Cumartesi günü başladı. Metro İstanbul’a bağlı raylı sistemler, Şehir Hatları’na bağlı olarak hizmet veren vapurlar ise ‘Kış Tarifesi’ uygulayacak. Peki, Otobüs, metro ve vapur saatleri değişti mi? Toplu ulaşımda kış tarifesi başladı mı? İşte 12 Eylül 2022 metro vapur ve İETT otobüs saatleri!
11.09.2022 Gündem
12 Eylül Pazartesi otobüsler ücretsiz mi, okulun ilk günü toplu taşıma bedava mı? Otobüs, metro, metrobüs 12 Eylül öğrencilere saat kaça kadar ücretsiz?
12 Eylül Pazartesi otobüsler ücretsiz mi, okulun ilk günü toplu taşıma bedava mı? Otobüs, metro, metrobüs 12 Eylül öğrencilere saat kaça kadar ücretsiz? Yeni eğitim ve öğretim yılı 12 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Okulun ilk günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak edilirken İBB merak edilen konuya açıklık getirdi. Peki, 12 Eylül Pazartesi otobüsler ücretsiz mi, okulun ilk günü toplu taşıma saat kaça kadar bedava olacak?
9.09.2022 Eğitim
Bodrum'da nüfus 1 milyonu buldu, 250 bin araç giriş yaptı! Tatil bitti, dönüş çilesi başladı
Bodrum'da nüfus 1 milyonu buldu, 250 bin araç giriş yaptı! Tatil bitti, dönüş çilesi başladı Kurban Bayramı tatili için Muğla'nın Bodrum ilçesine gelen tatilciler, dönüş yolculuğuna başladı. Arefe gününden itibaren ilçeye giren araç sayısı 250 bine ulaşırken, 181 bin olan nüfus 1 milyonu buldu. İlçede bu süre zarfında 10 bin ton çöp toplandı.
15.07.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Bayramda 2 milyon 509 bin yolcu ücretsiz taşındı
Bakan Karaismailoğlu: Bayramda 2 milyon 509 bin yolcu ücretsiz taşındı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kurban Bayramı tatilinde 408 bin kişinin trenlerle seyahat ettiğini söyledi. Marmaray, İZBAN ve Başkentray'da da 2 milyon 509 bin kişinin ücretsiz yolculuk yaptığını belirten Karaismailoğlu, "Yükselen değer olan demir yollarının yeniden canlanması için hükümetlerimiz döneminde seferberlik ilan ettik" dedi.
14.07.2022 Siyaset
Bayram tatilinin ardından otogarda dönüş yoğunluğu
Bayram tatilinin ardından otogarda dönüş yoğunluğu Kurban Bayramı tatilini memleketi Aksaray’da geçiren vatandaşlar, 1 haftalık tatil sürecinin ardından gurbete dönmeye başlayınca Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yoğunluk yaşandı.
13.07.2022 Yaşam
Kurban Bayramı’nda toplu ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Metro, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?
Kurban Bayramı’nda toplu ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Metro, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Kurban Bayramı ile birlikte toplu ulaşımın ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor. Bayram ziyaretleri için toplu ulaşımı kullanacak pek çok kişi “Bayramda otobüs, metro, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi?” sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, Kurban Bayramı’nda toplu ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Metro, metrobüs, vapur ve tramvay ücretsiz mi? İşte detaylar…
9.07.2022 Gündem
Otobüs bilet fiyatları ile ilgili açıklama! Ek seferler konulacak, otogarlarda bayram öncesi hareketlilik başladı...
Otobüs bilet fiyatları ile ilgili açıklama! Ek seferler konulacak, otogarlarda bayram öncesi hareketlilik başladı... Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar yavaş yavaş otogarlarda hareketlilik oluşturmaya başladı. Biletlerini son güne bırakmak istemeyenler şimdiden biletlerini alıyor. 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda da hareketlilik gözlendi. Firma yetkilileri, vatandaşların biletlerini son güne bırakmamaları yönünde uyarıda bulunurken, ek sefer çıkaracaklarını da vurguladı. Bazı firmalarda bayramda az da olsa ücretlerin artacağı belirtilirken, bazılarında ise fiyatlarda oynama olmayacak.
28.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ek Sefer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ek sefer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.