Eğitime Ara

Eğitime Ara

Son dakika eğitime ara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eğitime ara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eğitime ara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eğitime Ara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eğitime ara gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.612 eğitime ara haberi bulunmuştur. Tüm eğitime ara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eğitime kar engeli!  İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi
Eğitime kar engeli! İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden açıklama geldi Hakkari merkez ile Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime ara verildi.
15.02.2024 Gündem
Antalya okullar tatil mi 14 Şubat 2024? Antalya'da okullar tatil mi edildi, 14 Şubat Antalya okullar tatil mi?
Antalya okullar tatil mi 14 Şubat 2024? Antalya'da okullar tatil mi edildi, 14 Şubat Antalya okullar tatil mi? 14 Şubat Antalya’da okullar tatil mi, Antalya’da yarın okullar var mı? Antalya'da şiddetli yağışlar görüldü. Yoğun yağışlar nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu, araçların ilerlemesi zorlaştı. Antalya Valiliği, ani yağışlar ve oluşan su birikintileri nedeniyle güvenlik endişesiyle hareket ederek, 5 ilçede eğitime ara verildiğini duyurdu. Peki, Antalya’da yarın okullar tatil mi, 14 Şubat Antalya’da okullar tatil mi, hangi ilçelerde okullar tatil edildi?
13.02.2024 Gündem
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Malatya, Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay'da eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
5.02.2024 Gündem
Bugün tatil olan okullar: 16 Ocak Salı İstanbul, Bursa'da okullar tatil mi? Valilik açıklamaları...
Bugün tatil olan okullar: 16 Ocak Salı İstanbul, Bursa'da okullar tatil mi? Valilik açıklamaları... Meteoroloji birçok kenti kuvvetli kar yağışı konusunda uyarınca vatandaşın ve özellikle öğrencilerin gözü gelecek tatil haberlerinde oldu. Son hava durumuna göre Ege ve Akdeniz'in kıyı kesimleri sağanak, yüksek kesimleri kar yağışı alacak. Marmara'da ise Bursa'da kuvvetli yağış uyarısı sonrası valilikten açıklama geldi. Sömestr tatiline birkaç gün kala öğrenciler de "Bugün okullar tatil mi?" "Bursa'da okullar tatil mi?" sorularını yanıt aradı. Öte yandan dün birçok il kar yağışı nedeniyle eğitime ara vermişti. Trabzon, Giresun ve Hakkari'de 1 gün süreyle okullar tatil edildi. Peki 16 Ocak Salı okullar tatil mi? Kar tatili olan iller hangileri? İşte detaylar...
16.01.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı
'MİT'e alacağız' yalanıyla kandırılan G.A., okulu bıraktı Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17), cinsel istismarda bulunan Ahmet Mandal (35) için 22 yıl, ona yardım eden 2 okul müdürü hakkında verilen 8 yıl 4'er ay hapis cezasını az bulan G.A.'nın ailesinin avukatı Mehmet Onur Güleç, karara üst mahkemeyle itirazda bulunacak. G.A.'nın örgün eğitime ara verdiğini ifade eden Güleç, "Müvekkilim başarılı bir öğrenciydi ve okulda birinciliği vardı. Bu olay sonrasında hem eğitim hem de sosyal hayatı ciddi sıkıntıya uğradı. Örgün eğitime ara verdi ve ailesiyle şehir değiştirmek zorunda kaldı" dedi.
9.01.2024 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Filipinler'de bombalı saldırı!
Filipinler'de bombalı saldırı!  Filipinler’deki Mindanao Devlet Üniversitesi’nin spor salonunda düzenlenen bir ayin sırasında gerçekleştirilen bombalı saldırıda, 4 kişi hayatını kaybetti.
3.12.2023 Dünya
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi?
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi? Bursa'da şiddetli fırtına gece saatlerinden itibaren başladı. Tüm yurtta etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları özellikle Marmara'da etkili oluyor. Kar yağışının etkili olduğu illerde eğitime ara verilmişti. İstanbul ve Bursa'da fırtına ve rüzgarın giderek şiddetini artırması üzerine Bursa Valiliği'ndan tatil duyurusu geldi mi sorusu da gündem oldu. Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin beklediği haber geldi. Peki Yarın Bursa'da okullar tatil mi?
28.11.2023 Gündem
Görme engelli öğretmen, minik Fatmanur'un ışığı oldu
Görme engelli öğretmen, minik Fatmanur'un ışığı oldu Doğuştan görme engelli olan 31 yaşındaki Türkçe Öğretmeni Gülay Girgin, Torbalı Hasan Salih Çetinel İlkokulu’nda öğrenim gören ve kendisi gibi doğuştan görme engeli bulunan Fatmanur Eşiyok’a eğitim verip Braille alfabesini öğretiyor.
24.11.2023 Gündem
21 Kasım okullar tatil mi 2023? Bolu, Sinop, Şile, Şırnak, Bayburt, Erzurum’da yarın okullar tatil mi, 21 Kasım bu illerde okul var mı?
21 Kasım okullar tatil mi 2023? Bolu, Sinop, Şile, Şırnak, Bayburt, Erzurum’da yarın okullar tatil mi, 21 Kasım bu illerde okul var mı? Türkiye genelinde soğuk ve karlı havalar bazı illerde okulların tatil edilmesine neden oldu. 21 Kasım 2023 Salı için öğrenciler ve velileri kar tatili açıklamasının gelip gelmediği konusunda Valiliklerin açıklamalarını takip ediyor. Peki, 21 Kasım 2023 yarın okullar tatil edildi mi? Peki, 21 Kasım'da okullar tatil edildi mi, Valiliklerden tatil açıklaması geldi mi?
20.11.2023 Eğitim
19 milyon öğrenci bugün karne alıyor
19 milyon öğrenci bugün karne alıyor Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci bugün karne alarak yaz tatiline girecek. Yaz tatili yaklaşık 3 ay sürecek.
16.06.2023 Eğitim
Samsun ve Ordu'da eğitime 1 gün ara verildi
Samsun ve Ordu'da eğitime 1 gün ara verildi Ordu Valisi Tuncay Sonel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şiddetli yağış beklentisi nedeniyle bugün tedbir amaçlı eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. Öte yandan Samsun'da da etkili olan sağanak yağış nedeniyle bugün de bazı ilçelerde ve taşımalı eğitim veren tüm okullarda eğitime bir gün ara verildi.
6.06.2023 Eğitim
Samsun’da cadde ve sokaklar göle döndü
Samsun’da cadde ve sokaklar göle döndü Samsun'da bu sabah etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Dün akşam selde 1 kişinin yaşamını yitirdiği Ladik ilçesinde ise eğitime 1 gün ara verildi.
5.06.2023 Gündem
İspanya'da sel felaketi: Cadde ve sokaklar sular altında kaldı, okullar tatil edildi
İspanya'da sel felaketi: Cadde ve sokaklar sular altında kaldı, okullar tatil edildi İspanya'nın güneyinde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sel felaketi nedeniyle cadde ve sokaklar sular altında kalırken, okullarda eğitime ara verildi.
24.05.2023 Dünya
İdari izinde ek ders ödenir mi? Ek ders ödemeleri idari izinde yatar mı, 15 Mayıs ek ders ödenir mi 2023?
İdari izinde ek ders ödenir mi? Ek ders ödemeleri idari izinde yatar mı, 15 Mayıs ek ders ödenir mi 2023? Seçime 1 hafta kala Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 15 Mayıs tarihinde eğitime ara verileceğini duyurdu. Öğretmenler de idari izinli sayılacak. Söz konusu açıklamanın ardından öğretmenler ek ders alıp almayacaklarını araştırmaya başladı. Peki, İdari izinde ek ders ödenir mi? Ek ders ödemeleri idari izinde yatar mı, 15 Mayıs ek ders ödenir mi 2023?
7.05.2023 Çalışma Hayatı
1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi 2023, resmi tatillerde ek ders ücreti ödenecek mi? Öğretmenlerin ek ders ücreti kesilecek mi? (1 Mayıs 2023 MEB ek ders açıklaması)
1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi 2023, resmi tatillerde ek ders ücreti ödenecek mi? Öğretmenlerin ek ders ücreti kesilecek mi? (1 Mayıs 2023 MEB ek ders açıklaması) 1 Mayıs'ta Destekleme Yetiştirme Kursu (DYK) ek ders ödemesi olup olmayacağı sorgulanıyor. Resmi tatillerde hizmete devam eden ya da eğitime ara vermek zorunda kalan öğretmenler DYK ek ders araştırmasına 1 Mayıs’a az bir süre kala araştırılıyor. Peki, 1 Mayıs'ta DYK ek ders ödemesi yapılacak mı?
29.04.2023 Çalışan Hakları
Yağmur nedeniyle 2 ilde eğitime ara verildi
Yağmur nedeniyle 2 ilde eğitime ara verildi Hakkari il genelinde etkili olan yoğun sağanak yağış nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli eğitim-öğretim kurumları tatil edildi. Şırnak’ta etkili olan yoğun sağanak yağış nedeniyle yarın eğitim ve öğretime ara verildi.
12.04.2023 Gündem
2 ilde eğitime kar engeli
2 ilde eğitime kar engeli Yoğun kar yağışı sürüyor. Bu çerçevede bazı illerde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildi.
30.03.2023 Gündem
Yoğun kar yağışı nedeniyle 9 ilde eğitime ara verildi
Yoğun kar yağışı nedeniyle 9 ilde eğitime ara verildi Baharı beklerken yurdu kar vurdu. Türkiye'nin birçok ilinde kar yağışı etkili olunca peş peşe eğitime kar engeli haberleri de geldi.
29.03.2023 Gündem
27 Mart’ta hangi illerde okullar açılacak? Bu pazartesi okul var mı, okullar açılacak mı, deprem bölgesinde okullar ne zaman açılacak, ne zamana kadar tatil?
27 Mart’ta hangi illerde okullar açılacak? Bu pazartesi okul var mı, okullar açılacak mı, deprem bölgesinde okullar ne zaman açılacak, ne zamana kadar tatil? Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 50 binden fazla vatandaşı etkileyen depremlerin ardından afet bölgelerinde eğitime ara verilmişti. Deprem nedeniyle ara verilen okulların ne zaman açılacağı sorgulanırken Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların açılacağı tarihi verdi. Peki, 27 Mart’ta hangi illerde okullar açılacak? Bu pazartesi okul var mı, okullar açılacak mı, deprem bölgesinde okullar ne zaman açılacak, ne zamana kadar tatil?
24.03.2023 Eğitim
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor Deprem nedeniyle eğitime ara verilen 4 ilde kademeli eğitim başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay'da eğitim-öğretimin 27 Mart'ta kademeli olarak başlayacağını duyurdu..
21.03.2023 Gündem
Şanlıurfa'da eğitime 1 gün ara verildi
Şanlıurfa'da eğitime 1 gün ara verildi Şanlıurfa'da sel sonrası oluşan olumsuz durum nedeniyle 3 ilçedeki tüm okullarda eğitime 1 gün daha ara verildi.
19.03.2023 Gündem
Nisanda üniversiteler açılacak mı, yüz yüze mi olacak? Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversiteler açılıyor mu?
Nisanda üniversiteler açılacak mı, yüz yüze mi olacak? Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversiteler açılıyor mu? Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından YÖK üniversitelerde yüz yüze eğitime ara verildiğini açıklamıştı. Teorik ve uygulamalı bölümler için yeni kararlar alınırken üniversitelerdeki durumun nisan ayında yeniden değerlendirileceği aktarıldı. Söz konusu açıklamanın ardından “Üniversiteler ne zaman açılacak, nisansa üniversitelerde yüz yüze eğitim mi olacak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, üniversitelerde eğitim nasıl olacak, yüz yüze mi, online mı?
17.03.2023 Eğitim
Üniversiteler açılır mı? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, üniversitelerde yüz yüze eğitime mi geçilecek, üniversiteler nisanda açılacak mı?
Üniversiteler açılır mı? Üniversitelerde yüz yüze eğitim ne zaman başlayacak, üniversitelerde yüz yüze eğitime mi geçilecek, üniversiteler nisanda açılacak mı? Üniversiteler ne zaman açılacak, yüz yüze eğitime geçilecek mi? YÖK Başkanı Erol Özvar, nisan ayında üniversitelerde yüz yüze eğitimin yeniden başlatılabileceğine ilişkin bir açıklama yaptı. Deprem bölgesindeki üniversitelerdeki hasarın tespit edilmesi ve gerekli onarımların yapılması gerektiğinden Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde ağır yıkıma neden olan deprem dolasıyla eğitime ara verilmişti. YÖK, üniversitelerin açılış tarihi ile ilgili kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceğini aktardı. İşte Üniversitelerin açılış tarihi ve yüz yüze eğitimin ne zaman başlayacağı konusu hakkında merak edilenler…
14.03.2023 Eğitim
Final okulları bursluluk sınavı sonuçları 2023 açıklandı mı? Final okulları sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
Final okulları bursluluk sınavı sonuçları 2023 açıklandı mı? Final okulları sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 Final Okulları bursluluk sınavı yapılmaya devam ediyor. Final Okullarının bursluluk sınavını kazanan öğrencilerin eğitim hayatları ücretsiz oluyor. 11-12 Mart'ta yapılması planlanan 2023 Final Okulları bursluluk sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Final Koleji bursluluk sınavı saat kaçta yapılacak? Final okulları bursluluk sınavı 2023 cevap anahtarı ne zaman açıklanır, aynı gün belli olur mu?
11.03.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Eğitime Ara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eğitime ara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.