Edevlet

Edevlet

Son dakika edevlet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan edevlet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını edevlet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Edevlet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan edevlet gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 edevlet haberi bulunmuştur. Tüm edevlet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yurt dışından telefon alanlar dikkat! e-Devlet'ten yapılıyor, süre uzatılıyor
Yurt dışından telefon alanlar dikkat! e-Devlet'ten yapılıyor, süre uzatılıyor Yurt dışında ikamet edenlerin getirdikleri cep telefonlarının kayıtsız kullanım süresi uzatılabilecek.
2.04.2024 Gündem
Ehliyet randevu alma! Ehliyet yenileme için gerekli belgeler ne? Ehliyet değiştirme ücreti ne kadar? Ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır?
Ehliyet randevu alma! Ehliyet yenileme için gerekli belgeler ne? Ehliyet değiştirme ücreti ne kadar? Ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır? İçişleri Bakanlığı tarafından ehliyetlerin yenilenmesi için verilen sürenin dolamasına kısa bir süre kaldı. Bakanlık, 1 Ocak 2016'dan önce düzenlenen ehliyetlerin yenilenmesi için verilen süreyi 31 Aralık 2022’ye kadar uzatmış, yaşanan yoğunluk nedeniyle Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü sürecin tekrar uzatıldığını açıklamıştı. Binlerce sürücü ehliyet yenileme işlemleri ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Ehliyet yenileme için gerekli belgeler ne? Ehliyet değiştirme ücreti ne kadar? Ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır? Ehliyet yenilemele işlemleri nasıl yapılır? Ehliyet yenileme ücreti ödeme ve ehliyet randevusu alma ekranı!
9.12.2022 Ekonomi
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
TOKİ konut başvuru bedeli ödemesi nasıl yapılır? Ziraat Bankası ve Halkbank TOKİ ödemesi ne zamana kadar yapılır? TOKİ 500 TL başvuru ödemesi ile ilgili detaylar!
TOKİ konut başvuru bedeli ödemesi nasıl yapılır? Ziraat Bankası ve Halkbank TOKİ ödemesi ne zamana kadar yapılır? TOKİ 500 TL başvuru ödemesi ile ilgili detaylar! TOKi Sosyal Konut Projesi’nde başvurular devam ediyor. Gerek Ziraat Bankası ve Halkbank gerekse e-Devlet üzerinden başvuru yapan adaylar için sonraki adım TOKİ konut başvuru bedeli tahsilatı oluyor. Başvuru yapan vatandaşlara TOKİ tarafından gönderilen mesajda ödeme bilgileri ile ilgili detaylar yer alıyor. Peki, TOKİ konut başvuru bedeli ödemesi nasıl yapılır? Ziraat Bankası ve Halkbank TOKİ ödemesi ne zamana kadar yapılır? TOKİ başvuru sonucu E-Devlet üzerinden nasıl görüntülenir? TOKİ 500 TL başvuru ödemesi ile ilgili detaylar!
18.09.2022 Ekonomi
e-Devlet hizmetlerinde yeni dönem! Artık...
e-Devlet hizmetlerinde yeni dönem! Artık... e-Devlet kapısı üzerinden sağlanan hizmetlere bir yenisi daha eklendi. Vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak hizmet 81 il için geçerli olacak. Artık nönetçi eczane bilgilerine e-Devlet sistemi üzerinden öğrenilebilecek.
31.07.2022 Gündem
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak!
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) 50 personel alacak! Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) duyurdu! SPK, 50 personel alacak. İlana göre, Sermaye Piyasası Kurulu İstanbul Temsilciliğinde görevlendirilmek üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında bulunan 8. derece kadrolu 30 adete kadar Uzman Yardımcısı, 10 adete kadar Bilişim Uzman Yardımcısı ve Avukatlık Hizmetleri sınıfında bulunan 8. Derece kadrolu 10 adete kadar Uzman Hukukçu Yardımcısı kadrolarına başarı durumları dikkate alınarak yeter sayıda aday personel seçimi için giriş sınavı yapılacak. Peki, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) persone alımı başvurusu nasıl yapılır? SPK personel alımı başvuru şartları!
20.06.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı 3 bin 546 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı?  Personel alımı ne zaman, nasıl ve nereden yapılacak?
İçişleri Bakanlığı 3 bin 546 sözleşmeli personel alımı başvuruları başladı mı? Personel alımı ne zaman, nasıl ve nereden yapılacak? İçişleri Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatına çeşitli pozisyon ve unvanlarda 3 bin 546 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. ÖSYM tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan; lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla, adayların tercih sıralamasına göre ilan edilen pozisyon sayısının en fazla 5 katı aday değerlendirilmeye alınacaktır.
26.05.2022 Personel Alımı
400 bin lira geri ödemesiz destek! e-Devlet'ten başvuru yapılıyor...
400 bin lira geri ödemesiz destek! e-Devlet'ten başvuru yapılıyor... Son dakika destek açıklaması! Geri ödeme yok. En az 100 bin lira, en fazla 400 bin lira olmak üzere destek verilecek. Harekete geçildi ve belli oldu. Yeni destek programı KOSGEB aracılığı ile devreye alındı. ‘Yeşil Dönüşüm Destek Programı’ adı altında yapılacak ödeme iki aşamadan oluşacak. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Destekten yaklaşık 100 bin işletmenin faydalanacağı belirtildi. Programdan öncelikli olarak kimlerin yararlanacağı da açıklanırken, geri ödemesiz 100 bin lira ile 400 bin lira arasında verilen katkıya ilişkin tüm bilgiler tek tek duyuruldu. İşte destek programının detayları...
12.05.2022 Ekonomi
Emniyet’ten ‘e-Devlet hacklendi’ iddialarıyla ilgili açıklama
Emniyet’ten ‘e-Devlet hacklendi’ iddialarıyla ilgili açıklama Emniyet Genel Müdürlüğü E-Devlet sisteminin hacklenerek kişisel verilerin ele geçirildiği iddiaları hakkında açıklamada bulunarak iddiaların gerçek dışı olduğunu duyurdu. Açıklamada ayrıca Fatih Altaylı hakkında suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi.
30.04.2022 Gündem
Kemalpaşa TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Kemalpaşa TOKİ başvurusu bitti mi?
Kemalpaşa TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Kemalpaşa TOKİ başvurusu bitti mi? TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel kura çekilişi ne zaman, TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel 2. ve 3. etap projeleri kapsamında 287 adet konut satışa sunuldu. 11 Nisan’da başlayan başvurular bugün sona erecek. Peki, Kemalpaşa TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Kemalpaşa TOKİ başvurusu bitti mi?
15.04.2022 Ekonomi
SGK resmen duyurdu! Flaş karar, iş göremezlik ödeneği,  sigortalılık ve emeklilik işlemleri...
SGK resmen duyurdu! Flaş karar, iş göremezlik ödeneği, sigortalılık ve emeklilik işlemleri... Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından açıklama yapıldı. Milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiriyor. e-Devlet sistemine entegre SMS sistemi üzerinden ücretsiz olarak yapılabiliyor. Tedavi ve ilaç ödemeleri vatandaşlar tarafından takip edilebiliyor. SGK tarafından e-reçete numarası, iş göremezlik ödeneği, sigortalı işe giriş-çıkış, muhasebe ödemeleri, sigortalılık ve emeklilik işlemleri ile ilgili vatandaşa bilgi veriliyor. Böylece eczanelerin farklı ilaç vermesi, sağlık kuruluşlarının uygulamadığı sağlık hizmetlerinin ücretini talep etmesi gibi durumların önüne geçilmiş oluyor. Vatandaşların, SMS'teki bilgilerin kendilerine ait olmadığını fark ettiğinde "ALO 170" çağrı merkezini arayarak şikayette bulunması gerekiyor.
10.04.2022 Çalışma Hayatı
Emekli maaşı yüksekten bağlanıyor! Dilekçe veren yaşadı 2022 yılına özel durum…
Emekli maaşı yüksekten bağlanıyor! Dilekçe veren yaşadı 2022 yılına özel durum… SGK, SSK, emekli, Bağkur’lu, engelli, ev kadını milyonları ilgilendiriyor. Emeklilik için büyük fırsat. Emekli aylık hesabında 2008 sonrası için gelişme hızı, TÜFE ve aylık bağlama oranının yüzde 30’u aylığa yansıtılmaktadır. 2021 yılı yerine 2022 yılında dilekçe verenler gelişme hızı ve TÜFE geçtiğimiz yılın enflasyonuna göre daha yüksek hesaplandığından bu yıl dilekçe verecek olanlara daha yüksek aylık bağlanacak. Ancak geçtiğimiz yıllarda daha erken dilekçe verip emekli olanlar daha karlı çıkmıştı, bu sadece 2022 yılına ait rakamlardan kaynaklanıyor. Staj sürelerinizi kayıt altına aldırsanız bile SGK emeklilik hesabında dikkate alınmıyor. 1983 doğumlu kızım yüzde elli engelli. 12 yıl engelli kadrosunda çalıştı şuan çalışmıyor görme engelli ne zaman emekli olabilir. Eşim ev hanımı emekli olabilir mi? Gibi çok sayıda soruya İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı yazarımız Mert Nayır yanıt verdi…
15.03.2022 Uzmana Sor
Fiyat artışlarıyla ilgili flaş karar! Market, mağaza, restoran hepsini kapsıyor, artık...
Fiyat artışlarıyla ilgili flaş karar! Market, mağaza, restoran hepsini kapsıyor, artık... Haksız fiyat artışıyla ilgili flaş gelişme. Bakanlık harekete geçti. Resmen devreye girdi. Market, mağaza, restoran ile ilgili flaş karar geldi. Vatandaşlar anında bildirecek. e-Devlet Kapısı’nda yeni hizmet resmen kullanıma sunuldu. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü Haksız Fiyat Artışı Şikayet Bildirim Sistemi’nin toplumda farkındalık yaratılması ve daha fazla kullanıcıya ulaşabilmesi için e-Devlet Kapısı’ndan da sunulmaya başlandığını bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
12.02.2022 Ekonomi
e-Devlet'te yeni hizmet resmen devrede! Haksız fiyat artışı...
e-Devlet'te yeni hizmet resmen devrede! Haksız fiyat artışı... e-Devlet Kapısı’nda yeni hizmet resmen kullanıma sunuldu. Bakanlık harekete geçti, market, mağaza, restoran ile ilgili flaş karar geldi. Vatandaşlar anında bildirecek. Ticaret Bakanlığı e-Devlet üzerinden ‘Haksız Fiyat Artışı Şikayet Bildirimi’ hizmetini kullanıma sundu. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Haksız fiyat artışını engellemek ve gerekli hallerde idari para cezası kararı aldırmak için şikayette bulunarak incelenmesini talep edebilirsiniz” denildi.
11.02.2022 Gündem
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı atama takvimi...
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığı atama takvimi... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak 15 bin öğretmen ataması için beklenen gün geldi. Öğretmen atamaları, 31 Ocak Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenecek törenle yapılacak. Bakan Özer’in daha önce yaptığı duyurulara göre, eksik kadro ile branşlar değerlendirildi ve atanacak 15 bin öğretmenin 7 bin 500’ünün atamasının İstanbul’a yapılmasına karar verildi. Atama sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanabilecek.
30.01.2022 Eğitim
Ehliyetlerle ilgili flaş gelişme! Ehliyeti yenilemek için son gün...
Ehliyetlerle ilgili flaş gelişme! Ehliyeti yenilemek için son gün... Ehliyetlerle ilgili son dakika açıklaması! Yeni ehliyet sistemine geçilmesi nedeniyle eski ehliyetler tarih oluyor. Eski ehliyet sahiplerinin yeni ehliyetlerini çıkartmak için 2022 yılını geçirmemesi gerekiyor. Ehliyet yenileme işleminin tarihi geçirildiği takdirde idari para cezası veriliyor. Ehliyet yenileme son başvuru tarihi 31.12.2022 olarak belirlendi. Belirtilen tarihe kadar eski ehliyet kullanılabilir. İşte ehliyetlerle ilgili tüm gelişmeler...
25.01.2022 Gündem
Abdullah Gül Üniversitesi 25 sözleşmeli personel alacak!
Abdullah Gül Üniversitesi 25 sözleşmeli personel alacak! Sözleşmeli personel alıcak! Abdullah Gül Üniversitesi duyurdu! Üniversite tarafından yayımlanan ilana göre, 2020 KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre, 25 büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi alınacak. Peki, Abdullah Gül Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte sözleşmeli personel alımı şartları!
17.01.2022 Personel Alımı
Tapuda değiştiriliyor, gayrimenkul sektöründe büyük oyun! Tapu harcı, gelir vergisi, değer artış kazancı...
Tapuda değiştiriliyor, gayrimenkul sektöründe büyük oyun! Tapu harcı, gelir vergisi, değer artış kazancı... Ev alacak herkes için geçerli. Tapuda büyük oyun! Gayrimenkul sektöründe hemen herkes başvuruyor. Ancak yasal değil. Cezai yaptırımı var. tapu harcı, gelir vergisi, değer artış kazancı gibi ödemelerden kurtulmak isteyenler bu yönteme başvuruyor. Gayrimenkul alım satımında tapuda beyan edilen tutarın yüzde 4’ü tapu harcı olarak ödeniyor. Satış bedelini düşük göstererek tapu harcından kaçmak yasal değil ama sık başvurulan bir yöntem. Öyle ki ilk teklif edilen bu oluyor.
17.01.2022 Ekonomi
Kamuda istihdam fırsatı! Başvurular yarın başlıyor, e-Devlet'ten...
Kamuda istihdam fırsatı! Başvurular yarın başlıyor, e-Devlet'ten... Memur adaylarına güzel haber haber! Kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımı yapılacak. Tek tek açıklandı. Başvurular yarın başlıyor. İsteyenler e-Devlet üzerinden müracaatta bulunabilecek. Kurumlar tek tek duyurdu. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. İlanlarda çeşitli branşlarda 564 personel alınacağı duyuruldu.
30.12.2021 Personel Alımı
Hastanelerde yeni dönem başladı! Resmen devreye girdi, milyonları ilgilendiriyor
Hastanelerde yeni dönem başladı! Resmen devreye girdi, milyonları ilgilendiriyor Sağlık Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan Neyim Var uygulaması ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Sağlık Bakan Yardımcısı Şuayip Birinci, kısa sürede milyonlarca kişinin kullandığı yapay zeka destekli "Neyim Var?" uygulamasının hekimlerin işini kolaylaştırdığını, hastayı doğru hekime yönlendirdiğini, hastaya erken ve doğru tanı imkanı sağladığını söyledi.
20.11.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı en az 4 bin TL maaşla 124 sözleşmeli personel alacak!
İçişleri Bakanlığı en az 4 bin TL maaşla 124 sözleşmeli personel alacak! İçişleri Bakanlığı 124 sözlemeli personel alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, İçişleri Bakanlığı, 35 ilde sınavla avukat, mühendis, arşiv uzmanı, mütercim-tercüman, sosyal çalışmacı, psikolog ve çağrı karşılama personeli alacak. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
18.11.2021 Personel Alımı
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen açıklandı, artık...
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen açıklandı, artık... e-Devlet'ten ücretsiz olarak yapılabilecek. Harekete geçildi. Yeni uygulama başladı. Bakanlık tarafından açıklandı. Vatandaşlar oluşabilecek yoğunluğa karşı uyarıldı. İsteyen herkes atık nüfus müdürlüklerine gitmeden soyağaçlarını tasarlayabilecek.
7.09.2021 Gündem
Faizsiz para desteği! Geri ödemeler 3 yıl sonra başlıyor, 75 bin TL'ye kadar...
Faizsiz para desteği! Geri ödemeler 3 yıl sonra başlıyor, 75 bin TL'ye kadar... Faizsiz olarak para desteği sağlanıyor. 25 bin liradan 75 bin liraya kadar nakit destek veriliyor. Geri ödemeler 3 yıl sonra başlıyor. Başvuru süreci bugün sona eriyor. İsteyenler e-Devlet üzerinden destek başvurusunda bulunabiliyor. 'Mikro Ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı' kapsamında işletmelere 30 bin ila 75 bin TL'ye kadar faizsiz destek sağlanıyor.
9.07.2021 Ekonomi
30 bin lira faizsiz destek! Başvuru için yarın son gün
30 bin lira faizsiz destek! Başvuru için yarın son gün Koronavirüs salgını döneminde ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlar sağlanan maddi desteklerden yararlandı. Pandemide normalleşme sürecine geçilse de devlet destekleri devam ediyor. 30 bin liradan 75 bin liraya kadar faizsiz para desteği almak mümkün. Destek başvurularında sona gelindi. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar e-Devlet üzerinden para desteğine başvuruda bulunabilirler. 'Mikro Ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı' kapsamında işletmelere 30 bin ila 75 bin TL'ye kadar faizsiz destek sağlanıyor. Başvuru süreci yarın sona eriyor.
8.07.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Edevlet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki edevlet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.