Eczane

Eczane

Son dakika eczane haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eczane ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eczane haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eczane

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eczane gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.194 eczane haberi bulunmuştur. Tüm eczane haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dondurma kilo aldırır mı? Evde dondurma nasıl yapılır? İşte sağlıklı evde yapılabilecek dondurma tarifi!
Dondurma kilo aldırır mı? Evde dondurma nasıl yapılır? İşte sağlıklı evde yapılabilecek dondurma tarifi!Yaz ayları ile birlikte pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilen dondurma, besin değeri açısından oldukça zengin tatlı çeşitlerinden biri. Ancak uygun koşullarda üretilmediği ve saklanmadığı zaman dondurmada oluşan patojen bakteriler nedeniyle sağlığı tehdit edebiliyor. Dondurma tercih ederken dikkatli olunması konusunda uyaran . Beslenme ve Diyet Bölümü’nden Dyt. Betül Merd, dondurmanın nasıl tüketilmesi gerektiği anlattı ve evde yapılabilecek dondurma tarifini paylaştı.
26.07.2024Sağlık
E-ihracat teşvikinde Türk mali vurgusu!
E-ihracat teşvikinde Türk mali vurgusu!İhracatın desteklenmesi amacıyla elektronik pazar yerlerinin yapacakları e-ihracatın lisans bedelinden düşülmesi düzenlemesine “Türk malı” ihracatı şartı getirildi.
26.07.2024Ekonomi
Adana nöbetçi eczaneler
Adana nöbetçi eczanelerAdana'nın merkez ilçelerinde 26 Temmuz Cuma günü nöbetçi olan eczanelerin listesi şöyle:SEYHAN NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİEmel EczanesiKüçüksaat Civarı Pazarlar Caddesi, Mesten Hamamı karşısı Pazarlar Caddesi, Seyhan / AdanaSeyhan0 (322) 352-10-22Park EczanesiKurtuluş Mahallesi, Atatürk Caddesi No:65/E Seyhan / Adana» Gülbahçesi Sitesi Groseri karşısıSeyhan0 (322) 453-13-35Doğumevi EczanesiYeşilyuva Mahallesi, Bakımyurdu Caddesi No:83/A Seyhan / Adana» Doğumevi civarı, Mini Taksi ve BİM Market yanıSeyhan0 (322) 365-10-300 (322) 365-10-33Onur EczanesiDöşeme Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:123 Seyhan / Adana» Acıbadem Hastanesi karşısı, Ortopedia Hastanesi karşısıSeyhan0 (322) 432-01-90Necef EczanesiYenibaraj Mahallesi, 68019 Sokak Sulular Apt...
26.07.2024Adana
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandı
Balıkesir'de motokurye Ata Emre Akman cinayetinde cani için verilen cezanın gerekçeli kararı açıklandıBalıkesir'de zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçakla öldüren tutuklu sanıklardan E.Ö.'nün (17) 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı, azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.’nün (39) ise beraat ettiği davanın gerekçeli karar açıklandı. Kararda, E.Ö.'nün eylemini her türlü insani duygu, düşünce ve değerden arınmış şekilde, pervasız ve fütursuzca, içindeki sadist duyguların tezahürü sonrası Akman'ı sebepsiz olarak sırf öldürmek için öldürdüğü gerekçesiyle en üst sınırdan hapisle cezalandırıldığı belirtildi. Baba Orhan Ö. için verilen beraat kararına ise somut delil bulunmaması gerekçe gösterildi. Gerekçeli kararda; İnfaz Kanunu'nun yetersiz olduğu vurgulanarak, adalet duygusunun tatmin edilmesi, cezanın infazında ortaya çıkacak aksaklıkların düzenlenmesi için kararın TBMM Adalet Komisyonu'na gönderilmesine karar verildiği belirtildi.
25.07.2024Gündem
Aldatıcı reklama caydırıcı ceza, saadet zinciri kuranlara son verecek yasa meclisten geçiyor
Aldatıcı reklama caydırıcı ceza, saadet zinciri kuranlara son verecek yasa meclisten geçiyorTüketici ve e-ticaret kanunlarında değişiklik öngören yasa teklifi gece yarısı mesaisiyle komisyondan geçti. Teklifin yasalaşması halinde doğrudan satış şirketlerinin Dilan Polat kremlerinde olduğu gibi ‘saadet zinciri’ne dönüşmesinin önü kapanacak.
25.07.2024Ekonomi
Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Sokaktan geçenlere saldırdı!
Bingöl'de madde bağımlısı dehşet saçtı: Sokaktan geçenlere saldırdı!Bingöl'de madde bağımlısı şahsın sokaktan geçen vatandaşlara saldırısında ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
25.07.2024Gündem
Hamster Kombat günlük combo kart 25 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 25 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 25 Temmuz 2024
Hamster Kombat günlük combo kart 25 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 25 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 25 Temmuz 202425 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 25 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 25 Temmuz…
25.07.2024Ekonomi
Tokat'ta korkutan deprem
Tokat'ta korkutan depremTokat'ın Sulusaray ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
24.07.2024Gündem
Hamster Kombat günlük combo kart 24 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 24 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 24 Temmuz 2024
Hamster Kombat günlük combo kart 24 Temmuz! Hamster kombat günlük şifre 24 Temmuz nedir? Hamster kombat günlük kombo kartları 24 Temmuz 202424 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 24 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 24 Temmuz…
24.07.2024Ekonomi
Esenyurt'ta zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi yaralılar var
Esenyurt'ta zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi yaralılar varİstanbul'da Esenyurt E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde 10 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Çok sayıda yaralının olduğu kazada ekiplerin müdahalesi sürüyor.
24.07.2024Vatan TV
İstanbul'da zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi, yaralılar var
İstanbul'da zincirleme kaza: 10 araç birbirine girdi, yaralılar varİstanbul'da Esenyurt E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde 10 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada çok sayıda kişi yaralandı.
24.07.2024Gündem
Gaziantep'te köy turnuvaları, büyük heyecanla devam ediyor
Gaziantep'te köy turnuvaları, büyük heyecanla devam ediyorŞehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın öncülüğünde başlatılan “Köy Turnuvaları” büyük heyecana sahne oluyor. Köylerin spor tutkusunu ve dostluklarını pekiştirmenin amaçlandığı turnuvada, 3. hafta heyecanı yaşanacak.
26.07.2024Gaziantep
Lise mezunu polis alımı başvuruları ne zaman, kadın polis alımı şartları neler? PMYO polis alımı yaş sınırı var mı?
Lise mezunu polis alımı başvuruları ne zaman, kadın polis alımı şartları neler? PMYO polis alımı yaş sınırı var mı?2024-2025 eğitim-öğretim yılı için Polis Akademisi Başkanlığı'na bağlı Polis Meslek Yüksekokulları'na (2.000) erkek, (500) kadın olmak üzere toplam (2.500) öğrenci alımı yapılacak. Polis Meslek Yüksekokulları'nda eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adaylar polis memuru olarak atanacak. Peki, polis alımı ne zaman, lise polis alımı şartları neler, yaş sınırı var mı? PMYO 2500 polis alımı KPSS şartı var mı?
23.07.2024Gündem
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 23 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 23 Temmuz
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 23 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 23 Temmuz23 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 23 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 23 Temmuz…
23.07.2024Ekonomi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildiÇanakkale'nin Ezine ilçesinde yaşanan 4.7 büyüklüğündeki depremde herhangi hasar veya ihbar olmadığı bildirildi. İlçe merkezinde yaşanan kısa süreli panik sonrası hayat normale döndü.
22.07.2024Gündem
Gaziantep'te işçi servisleri çarpıştı!  Çok sayıda yaralı var
Gaziantep'te işçi servisleri çarpıştı! Çok sayıda yaralı varGaziantep’te, işçi servis minibüslerinin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 21 kişi yaralandı.
Gaziantep'te işçi servisleri kafa kafaya çarpıştı: 21 yaralı
Gaziantep'te işçi servisleri kafa kafaya çarpıştı: 21 yaralıGaziantep'te 2 işçi servisinin kafa kafaya çarpışması sonucu servislerden biri savrularak park halindeki tıra çarptı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1'i ağır 21 işçi yaralandı.
22.07.2024Gaziantep
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 22 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 22 Temmuz
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 22 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 22 Temmuz22 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 22 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 22 Temmuz…
22.07.2024Gündem
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 21 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 21 Temmuz
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 21 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 21 Temmuz21 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 21 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 21 Temmuz…
21.07.2024Gündem
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 20 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 20 Temmuz
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 20 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 20 Temmuz20 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 20 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 20 Temmuz…
20.07.2024Ekonomi
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleşti
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleştiTürkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu sonuçlarına göre; 2023 yılında Türkiye’de yüzde 132 büyüme gösteren e-ticaret satış hacmi, 1.855 milyar TL'ye ulaştı. Önceki yıllara göre 2023'te işlem sayısının yıllık büyüme oranı ise yüzde 23 oldu ve 2023 Türkiye’sinde 6 milyar adete yakın e-ticaret işlemi gerçekleşti. Buradan da ortalama sepet büyüklüğü 2023 yılında yüzde 108 büyüdü ve bir önceki yıla göre 255 TL artarak 492 TL’ye yükseldi.
19.07.2024Ekonomi
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 19 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 19 Temmuz
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 19 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 19 Temmuz19 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 19 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 19 Temmuz…
19.07.2024Ekonomi
Araç sahibi milyonları ilgilendiriyor: E - Devlet'te HGS hizmeti devreye giriyor
Araç sahibi milyonları ilgilendiriyor: E - Devlet'te HGS hizmeti devreye giriyore-Devlet'te vatandaşın işini kolaylaştıran hizmetlere iki yeni özellik daha eklendi. PTT AŞ, e-Devlet üzerinden HGS kullanıcılarına gerçek veya tüzel kişi ile plaka güncelleme ve plaka sıfırlama başvurusu yapabilme imkanı sundu.
18.07.2024Ekonomi
Adana Taksi Durakları: Şehrin Her Köşesine Hızlı Ulaşım
Adana Taksi Durakları: Şehrin Her Köşesine Hızlı UlaşımAdana, geniş bir taksi ağıyla şehir içi ulaşımı oldukça kolaylaştırmaktadır...
19.07.2024Adana
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 18 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 18 Temmuz
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE KOMBO KARTLARI 18 TEMMUZ 2024! Hamster Kombat günlük combo kart ve şifre nedir? Hamster kombat günlük şifre 18 Temmuz18 Temmuz Hamster Kombat günlük şifre araştırmaları başladı. Şifre kombinasyonu her gün saat 22:00'da güncelleniyor. Günün kelimesini doğru şekilde girip Mors alfabesiyle çözdüğünüzde 1 jeton kazanıyorsunuz. Hamster Kombat'ta her gün için yeni bir şifre makaleye düzenli olarak ekleniyor. Doğru kelimeyi oluşturmak için belirli bir kombinasyon veriliyor. Hamster Kombat günlük combo kart 18 Temmuz belli oldu. İşte Hamster Kombat günlük şifre 18 Temmuz…
18.07.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Eczane ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eczane haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.