E-Sgk

E-Sgk

Son dakika e-sgk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e-sgk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e-sgk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E-Sgk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e-sgk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.073 e-sgk haberi bulunmuştur. Tüm e-sgk haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK'ya başvuran alıyor! Ödemeler 31 Aralık'a kadar sürecek
SGK'ya başvuran alıyor! Ödemeler 31 Aralık'a kadar sürecek Milyonlarca işveren ve çalışanı ilgilendiriyor. 1.103 TL veriliyor. e-SGK'dan başvuru yapılması yeterli. 31 Aralık'a kadar devam edecek. Pandemi sürecinde işleri durma noktasına gelen işyerlerine ve çalışanlara verilen destekler, ‘normalleşme desteği’ adı altında devam ediyor. Bu desteğin süresi gerekirse 6 aya kadar uzatılabilecek.
11.10.2020 Ekonomi
E-SGK üzerinden başvuruluyor! Bakan duyurdu
E-SGK üzerinden başvuruluyor! Bakan duyurdu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "159 bine yakın işverenimize 1.2 milyonu aşkın çalışan için yaklaşık 950 milyon lira tutarında prim mahsuplaşması yaparak Normalleşme Desteği sağladık." ifadelerini kullandı.
9.10.2020 Çalışma Hayatı
Emekliliği işe ilk giriş tarihi belirler
Emekliliği işe ilk giriş tarihi belirler Milyonlarca kişi ne zaman emekli olacağını merak ediyor. Milliyet'ten Cem Kılıç bugünkü köşesinde herkesin kendi emeklilik yaşını hesaplayabileceği tabloları da kullanarak bir yazı kaleme aldı.
4.02.2019 Ekonomi
SSK ve Bağ-Kur hizmet bilgilerinize E-SGK uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz!
SSK ve Bağ-Kur hizmet bilgilerinize E-SGK uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) e-SGK ağı hizmetleri ile internette online SSK Bağkur sorgulama imkanı sağlandı. Böylelikle milyonlarca Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükellefi internette SSK Bağkur sorgulama yapabiliyor. SSK ve Bağkur mükellefleri internette SSK Bağkur sorgulama işlemleri e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirebiliyor.
29.09.2021 Gündem
E-SGK hizmeti sayesinde SSK ve Bağ-Kur sorgulamalarını 7/24 yapabilirsiniz!
E-SGK hizmeti sayesinde SSK ve Bağ-Kur sorgulamalarını 7/24 yapabilirsiniz! Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) online hizmetlerini kullanan SSK ve Bağkur mükellefleri online SSK Bağkur sorgulama yapabiliyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemleri internet üzerinden 7 gün 24 saat kolaylıkla tüm SSK ve Bağkur mükelleflerince gerçekleştirilebiliyor. İnternet ortamında SSK Bağkur sorgulama işlemleri doğrudan e-Devlet Kapısı üzerinden güvenle yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
E-SGK hizmeti ile SSK ve Bağ-Kur sorgulamalarını gerçekleştirebilirsiniz!
E-SGK hizmeti ile SSK ve Bağ-Kur sorgulamalarını gerçekleştirebilirsiniz! Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) e-SGK ağı hizmetlerini kullanarak, internette SSK Bağkur sorgulama yapılabiliyor. Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükellefleri internette online SSK Bağkur sorgulama işlemini haftanın 7 gün 24 saat yapabiliyor. İnternette SSK’lılar ve Bağkur’lular tarafından online SSK Bağkur sorgulama işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
E-SGK uygulaması ile SSK Bağ-Kur sorgulamaları internetten yapılıyor!
E-SGK uygulaması ile SSK Bağ-Kur sorgulamaları internetten yapılıyor! Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) internet hizmetleri aracılığı ile hem Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) hem de Bağkur mükellefleri için internette online SSK Bağkur sorgulama dönemi başladı. SSK ve Bağkur mükellefleri güncel sigortalılık durumu bilgilerini online SSK Bağkur sorgulama işlemi ile öğrenebilme şansına sahip olabiliyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemleri internet üzerinde e-Devlet Kapısı portalından SSK ve Bağkur mükelleflerince güvenle yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
SSK Bağkur sorgulamalarını online yapabilirsiniz!
SSK Bağkur sorgulamalarını online yapabilirsiniz! Sosyal Güvenlik Kurumu e-SGK ağı internette SSK Bağ-Kur sorgulama dönemini başlattı. Sigorta prim ödemelerinizle ilgili her türlü güncel sigorta bilgisini internetteki online SSK Bağ-Kur sorgulama işlemiyle öğrenebilirsiniz. Online SSK Bağ-Kur sorgulama işlemlerinizi e-Devlet üzerinden güvenle yapabilirsiniz.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
SSK (4A) ve Bağkur (4B) kurumlarına ait hizmet sorgulamaları!
SSK (4A) ve Bağkur (4B) kurumlarına ait hizmet sorgulamaları! Sosyal Güvenlik Kurumu e-SGK ağı hizmetleri internette SSK Bağ-Kur sorgulama işleminin önünü açıyor. SSK ve Bağ-Kur sigortalısı hem 4A hem de 4B sigorta dökümünü internette SSK Bağ-Kur sorgulama işlemiyle dakikalar içerisinde alabiliyor. SSK Bağ-Kur sorgulama işlemleri e-Devlet üzerinden hem güvenli hem de kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
SGK internet hizmetleriyle online SSK Bağ-Kur sorgulama yapılabiliyor!
SGK internet hizmetleriyle online SSK Bağ-Kur sorgulama yapılabiliyor! SGK internet hizmetleriyle online SSK Bağ-Kur sorgulama yapılabiliyor. SSK ve Bağ-Kur’lu güncel sigorta hizmet bilgilerini SSK Bağ-Kur sorgulama ile internetten alabiliyor. SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi e-Devlet Kapısı üzerindeki e-SGK ağı uygulamaları ile gerçekleştirilebiliyor.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
SSK Bağ-Kur sorgulama işlemlerini nasıl kullanabiliriz?
SSK Bağ-Kur sorgulama işlemlerini nasıl kullanabiliriz? SSK ve Bağ-Kur sigortalısı artık internette E-SGK uygulamaları ile güncel sigorta hizmet dökümlerini alabiliyor. İnternet üzerinde SSK Bağ-Kur sorgulama işlemleri SSK ve Bağ-Kur mükelleflerince E-Devlet üzerinden yapılabiliyor. E-Devlet sisteminde yapılacak SSK Bağ-Kur sorgulama için E-Devlet kimlik doğrulamasının yapılması gerekiyor.
29.09.2021 Gündem
E-SGK ve SSK SGK sorgulama işlemleri 22 Haziran 2016
E-SGK ve SSK SGK sorgulama işlemleri 22 Haziran 2016 Sosyal Güvenlik Kurumu’un e-SGK portalı hizmetleri ile dijital platformda SSK Bağkur sorgulama dönemi başladı. Hem SSK sigortası mükellefleri hem de Bağkur sigortası mükellefleri dakikalar içerisinde güncel sigorta dökümlerini SSK Bağkur sorgulama hizmeti ile öğrenebiliyor. Özellikle de internet erişiminin mümkün olduğu her noktadan e-SGK ve e-Devlet hizmetleri ile SSK Bağkur sorgulama işlemleri gerçekleştirilebiliyor.
29.09.2021 Gündem
E-SGK uygulaması ile SSK Bağ-Kur sorgulamaları!
E-SGK uygulaması ile SSK Bağ-Kur sorgulamaları! Sosyal Güvenlik Kurumu e-SGK sanal hizmetleri ile SSK Bağkur sorgulama artık elektronik ortama taşınıyor. Güncel SSK ve Bağkur sigortası mükellefi vatandaşlar elektronik ortam üzerinden SSK Bağkur sorgulama işlemi ile güncel sigorta hizmet dökümünü alabilme şansını yakalıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun SSK Bağkur sorgulama hizmeti elektronik ortam üzerinde gerçekleştirilebiliyor.
29.09.2021 Gündem
Online GSS ve BAĞ-KUR Prim Borç Sorgulamaları artık çok daha kolay!
Online GSS ve BAĞ-KUR Prim Borç Sorgulamaları artık çok daha kolay! Online olarak GSS ve BAĞ-KUR prim borcunuzu kolayca sorgulayabilirsiniz. Online olarak borç sorgulama nasıl yapılır ve borç sorgulama hakkında detaylı bilgiler haberimizde!
29.09.2021 Gündem
3 bin eve 15 milyon liralık sigortasız gündelikçi cezası
3 bin eve 15 milyon liralık sigortasız gündelikçi cezası Evde temizlik işleri yapan ancak sigortasız çalıştırılan kadınlarla ilgili denetimlerini sıkılaştıran Sosyal Güvenlik Kurumu sadece bir kaç ay içinde 15 milyon liralık ceza kesti...
15.08.2015 Ekonomi
e-devlet'ten kontrol edin, paralar iade ediliyor - Emeklilik için SGK'ya yatırılan paralar faiziyle geri alınabiliyor, şartları da belli oldu
e-devlet'ten kontrol edin, paralar iade ediliyor - Emeklilik için SGK'ya yatırılan paralar faiziyle geri alınabiliyor, şartları da belli oldu Herkes çalışma hayatında bir süre var olduktan sonra emeklilik için bir süre sonra araştırmalara başlıyor. Ancak birçok sebeple emekli olacak kadar çalışamayanlar bu ödemeyi geri alabiliyor. SGK'ya emekli olmak için yatırılan primlerin iadesi için başvurular da yapılmaya başlandı. Kimler SGK'dan prim iadesi alabilir peki? Ödeme almak için şartlar neler? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Birikmiş binlerce liranız olabilir
Çalışan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Birikmiş binlerce liranız olabilir Çalışan milyonlar ile bil birlikte devlet desteği alan ya da banka hesabı olan milyonları kapsıyor. Birikmiş paranız olabilir. Devletin sunduğu engelli ve yaşlı aylıkları gibi ödemelerinin hesaplarına yatırıldığının farkına bile varmıyor. Peki, unutulan destek ödemeleri nasıl alınabilir? İşte adım adım bilinmesi gerekenler…
7.03.2024 Gündem
Tapuda ve noterlerde yeni dönem! 81 ilde uygulanıyor
Tapuda ve noterlerde yeni dönem! 81 ilde uygulanıyor Kamu ve özel kurumlarda sahte kimlikle yapılan işlemler, doğrulama cihazları sayesinde başlamadan tespit edilecek. 81 ildeki tapu müdürlükleri, noterlik ve bankalarda kullanılan cihaz, çipli kimlik kartı ve kişinin parmak izlerini İçişleri Bakanlığı, Nüfus Müdürlüğü veri tabanındaki bilgileriyle eşleştirip doğru kişi olup olmadığını sorguluyor. Kimliğin sahte olduğu anlaşıldığında şüpheli kişi hakkında yasal işlem başlatılıyor.
22.01.2024 Gündem
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi
Çalışan emeklilere 5 bin lira! TBMM'de kabul edildi Çalışan emeklilere 5 bin lira verilmesi ile ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.
27.12.2023 Ekonomi
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor Ticari taksiler yatırım aracı olmaktan çıktı. Taksi plakaları bundan 5 yıl önce yaklaşık 1.5 milyon liraya satılırken ve İstanbul’da bu tutara 4-5 daire alınıyordu. Bugün 6.3 milyon liraya alıcı bulmayan taksi plakaları İstanbul’da çok da iyi olmayan bir semtte ancak tek daire alabilir seviyeye düştü. Taksi plakasını yasal olmasa da galericiler aracılığıyla kira verenler 25-27 bin lira gelir elde ederken 6.3 milyon lirayı mevduat faizine konsa aylık gelir 262 bin 500 liraya ulaşıyor. Plaka kiralamak isteyenler de otomobil için verecekleri 1 milyon lirayı faize koysa ayda 40 bin lira faiz geliri elde edebiliyor. İTEO Başkanı Eyüp Aksu, taksi plakası fiyatlarının en az 20 milyon lira olması gerektiğini, tarifelere de yüzde 100’ün üzerinde zam yapılmasını istediklerini söyledi. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman, taksilerin yarım günlük yevmiyelerinin 900-1000 lira arası değiştiğini belirtti.
13.12.2023 Gündem
SGK "e-Devlet" platformunda en çok ziyaret edilen kurum oldu
SGK "e-Devlet" platformunda en çok ziyaret edilen kurum oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, e-Devlet’te en çok hizmet geliştiren ve en çok ziyaret edilen kurumun Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) olduğunu açıkladı.
13.10.2023 Gündem
5 yıl erken emeklilik müjdesi! Emeklilikte yeni dönem
5 yıl erken emeklilik müjdesi! Emeklilikte yeni dönem Emeklilik ile ilgili flaş detay ortaya çıktı. Bağ-Kur'luların emeklilik için prim gün sayısı 9 binden 7 bin 200'e düşürülerek SGK'lılarla eşitlenecek. Düzenlemeyle 10 ve altında personel çalıştıran işletmelerde bin 800 gün daha az primle 5 yıl erken emekli olmak mümkün olacak Prim reformuyla emekli aylığı da yüzde 20 artacak. Meclis'in 1 Ekim'de açılmasıyla birlikte çalışma hayatı ve sosyal güvenlik alanında reform adımları devreye girecek. 4A olarak tanımlanan işçi, 4C olarak tanımlanan memurlar için prim ödeme gün sayısı 7 bin 200, 4B olarak tanımlanan yani işverenler için ise bu süre 9 bin gün olarak uygulanıyor. İşte emeklilik ile ilgili detaylar...
23.09.2023 Emekli
Çalışan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Dikkat çeken SSK ve Bağ-Kur detayı ortaya çıktı
Çalışan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor! Dikkat çeken SSK ve Bağ-Kur detayı ortaya çıktı Çalışan milyonlarca kişi için güzel haber geldi. İkinci işte çalışmak isteyen vatandaşları ilgilendiren detaylar belli oldu. Avukat Cansen Erdoğan, "Kişi aynı anda birden fazla işyerinde çalışabilir, günün belirli saatlerinde bir iş yerinde diğer saatlerinde başka bir iş yerinde çalışabilir" diyerek bilinmesi gereken o şartı açıkladı.
18.09.2023 Çalışan Hakları
SSK emekli maaşı hesaplama – Ne kadar maaş alırım? uyg.sgk.gov.tr 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama tablosu ve robotu…
SSK emekli maaşı hesaplama – Ne kadar maaş alırım? uyg.sgk.gov.tr 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama tablosu ve robotu… Emekli maaşı hesaplama ekranı ve robotu SSK ve BAĞKUR'lu vatandaşların gündeminde yer almayı sürdürüyor. SSK ve Bağ-Kur emeklilerine Ocak 2023'te Aralık 2022 ile Haziran 2023 arasında oluşan 6 aylık enflasyon kadar maaş zammı yapıldı. Temmuz emekli maaşı zammı yüzde 25'e yükseldi. Buna göre 2,7 milyon memur emeklisi ve 15,5 milyon SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarını zamlı aldı. En düşük SSK, Bağ-Kur emekli maaşı bu dönemde 7.500 TL olarak uygulanacak. Emekli olmayı planlayanlar ise söz konusu gelişmeler ardından emekli olduklarında ne kadar emekli maaşı alacaklarını araştırmaya başladı. İşte uyg.sgk.gov.tr 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama tablosu ve robotu…
5.08.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

E-Sgk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e-sgk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.