Gazete Vatan Logo

E-SGK uygulaması ile SSK Bağ-Kur sorgulamaları internetten yapılıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) internet hizmetleri aracılığı ile hem Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) hem de Bağkur mükellefleri için internette online SSK Bağkur sorgulama dönemi başladı. SSK ve Bağkur mükellefleri güncel sigortalılık durumu bilgilerini online SSK Bağkur sorgulama işlemi ile öğrenebilme şansına sahip olabiliyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemleri internet üzerinde e-Devlet Kapısı portalından SSK ve Bağkur mükelleflerince güvenle yapılabiliyor.

E-SGK uygulaması ile SSK Bağ-Kur sorgulamaları internetten yapılıyor!

Modern yüzyıl Türkiye’sinde artık yaşamın her alanında son derece aktif ve etkin bir şekilde kullanılmakta olan 21.yüzyıl modern mobil akıllı cihaz teknolojileri insanların yaşamlarının her alanında son derece önemli kolaylıklardan ve avantajlardan yararlanabilmelerine yardımcı oluyor. Özellikle de elektronik platform üzerinde yer alan dijital hizmet uygulamaları ile birlikte vatandaşların işlemlerini reel işlem kanallarına göre çok daha pratik ve çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmesi dolayısı ile de oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. İnternet üzerinde yer alan SGK online hizmetleri günümüzde SSK Bağkur sorgulama imkanı sağlıyor.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Bu çerçevede de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından SSK ve Bağkur mükelleflerine yönelik olarak online SSK Bağkur sorgulama hizmeti sunuluyor. Türkiye’de Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükellefleri son derece pratik bir şekilde online SSK Bağkur sorgulama işlemlerini gerçekleştirerek, en güncel sigortalılık durumu bilgilerini sadece dakikalar içerisinde öğrenebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) online e-SGK ağı uygulamalarının tüm sigorta mükellefleri ve emekliler tarafından herhangi bir ücret ödenmesine gerek olmadan son derece pratik bir şekilde 7 gün 24 saat, internet erişiminin söz konusu olduğu her yerden kullanılabiliyor olması nedeni ile oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Özellikle de her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan 21.yüzyıl mobil akıllı cihaz teknolojileri sayesinde vatandaşlar yaşamlarının nesrinde bulunuyor olursa olsun internet ortamına erişim sağlayarak, sadece dakikalar içerisinde işlemlerini gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor.

Bu çerçevede de vatandaşlar internet üzerinde son yıllarda kamu kurum ve kuruluşları tarafından sunulmaya aşlanan online hizmet uygulamalarından yararlanarak, kamu işlemleri konusunda da internet teknolojilerinden yararlanabilme şansına sahip olabiliyor. Bu noktada özellikle Sosyal Güvenlik Kurumu’nun online SSK Bağkur sorgulama hizmet ekranı vatandaşlara çok ciddi kolaylıklar sağlıyor. Özellikle de SSK Bağkur sigortalarına ilişkin olarak güncel sigortalılık durumu bilgileri internet üzerinden kolaylıkla alınabiliyor.

Haberin Devamı

Bu çerçevede de elektronik ortam üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun online e-SGK ağı uygulamaları, Türkiye’deki internet üzerinde yer alan en geniş kapsamlı kamu hizmet ağı olarak öne çıkarken online SSK Bağkur sorgulama gibi sigortalılık işlemleri konusunda SSK ve Bağkur mükelleflerine oldukça önemli işlem kolaylıkları ve zaman tasarrufları sağlıyor. Bu çerçevede de elektronik platform üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı uygulamaları tüm SSK Bağkur mükellefleri tarafından 7 gün 24 saat son derece pratik bir şekilde sanal devlet portalı e-Devlet Kapısı üzerinden online SSK Bağkur sorgulama işlemi gerçekleştirilebiliyor.

Haberin Devamı

Bu çerçevede de günümüzde Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükellefleri internet üzerinde yer alan sanal devlet kapısı üzerinden kimlik doğrulaması gerçekleştirerek, son derece güvenli bir şekilde online SSK Bağkur sorgulama işlemini gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor.