Gazete Vatan Logo

E-SGK hizmeti sayesinde SSK ve Bağ-Kur sorgulamalarını 7/24 yapabilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) online hizmetlerini kullanan SSK ve Bağkur mükellefleri online SSK Bağkur sorgulama yapabiliyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemleri internet üzerinden 7 gün 24 saat kolaylıkla tüm SSK ve Bağkur mükelleflerince gerçekleştirilebiliyor. İnternet ortamında SSK Bağkur sorgulama işlemleri doğrudan e-Devlet Kapısı üzerinden güvenle yapılabiliyor.

E-SGK hizmeti sayesinde SSK ve Bağ-Kur sorgulamalarını 7/24 yapabilirsiniz!

Türkiye’de internet teknolojileri yaşamın her alanında son derece etkin ve yoğun şekilde kullanılıyor. Özellikle de elektronik platform üzerinde sunulan dijital hizmet uygulamaları ile birlikte vatandaşların son derece pratik bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebiliyor olmaları da bu alanda ortaya çıkan ilginin sürekli olarak artış göstermesine neden oluyor. Bu çerçevede de elektronik ortam üzerinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından da sunulan dijital hizmet uygulamaları bulunuyor. Özellikle de online SSK Bağkur sorgulama imkanı sunan Sosyal Güvenlik Kurumu’na ait olan e-SGK ağı uygulamaları son dönemlerde sigorta mükellefleri tarafından son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen link bilgilendirme amaçlıdır.

Her geçen gün hızla gelişimini hız kesmeden sürdürmekte olan ve insanların yaşamları içerisinde kendisine son derece etkin ve aktif şekilde yer edinmekte olan mobil akıllı cihaz ürünleri ile birlikte vatandaşların yaşamlarının her alanında internet ortamına erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmeleri de internet hizmetlerinin her geçen gün çok daha yoğun ve sık bir şekilde kullanılmasına neden olmaktadır. İnternet üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) internet hizmetleri Türkiye’de özel sektör çalışanları Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve kendi nam ve adına çalışanlar Bağkur sigortası mükelleflerinin SSK Bağkur sorgulama işlemlerini internetten yapabilmelerine yardımcı oluyor. Günümüzde vatandaşların internet üzerinden 7 gün 24 saat kolaylıkla işlem gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmeleri ve aynı zamanda da internet erişiminin söz konusu olduğu her yerden bu işlemlerin yapılabilmesine olanak veriyor olması SSK Bağkur sorgulama işleminin de internetten yapılmasının çok önemli avantajlarının bulunmasına neden oluyor.

Haberin Devamı

Zaten günümüzde internet erişimi gerçekleştirebildiği her noktadan hem SSK mükellefleri hem de Bağkur mükellefleri tarafından SSK Bağkur sorgulama işlemleri için genel olarak Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) online e-SGK ağı uygulamaları oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Bu noktada günümüzde artık internet erişimi sağlayabildiği her yerden ve günün her saatinde güncel sigortalılık durumunu öğrenebilmek amacı ile hem SSK hem de Bağkur mükellefleri tarafından online SSK Bağkur sorgulama işlemleri için internet hizmet kanalları tercih ediliyor. Üstelik Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur sigortası mükellefleri internet üzerinde gerçekleştirecekleri bu işlem sayesinde SGK merkez veya ilçe teşkilatlarına reel olarak yapacakları şahsi başvurularıyla öğrenebilecekleri güncel sigortalılık durumu bilgilerini öğrenebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Bu yüzden de günümüzde artık internet üzerinde yer alan online SSK Bağkur sorgulama işlem kanallarını kullanmayı tercih ediyor. günümüzde SSK ve Bağkur mükelleflerinin sanal devlet portalı e-Devlet Kapısı portalını kullanarak online SSK Bağkur sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için öncelikli olarak e-Devlet kimlik doğrulaması işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekliliği bulunuyor. SSK ve Bağkur mükellefleri e-Devlet Kapısı üzerinde kimlik doğrulamalarını ‘sisteme giriş’ penceresinde 5 farklı yüksek güvenlikli giriş seçeneği ile yaparak ‘e-hizmetler’ sayfasındaki e-SGK ağı uygulamalarıyla SSK Bağkur sorgulama yapabiliyor.

Haberin Devamı