e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak...
e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu, sadece oradan yapılacak... e-Devlet'te yeni dönem! Resmen duyuruldu. Artık e-Devlet'ten yapılacak. Bakanlıktan açıklama geldi. Kamu kurumlarının personel alımları bundan böyle sadece e-Devlet üzerinden yürütülecek. Sistem entegre edildi. Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, e-Devlet'ten yapılan işlemlere yenilerinin ekleneceğini de bildirdi. İşte bakanlığın son dakika açıklaması...
10.09.2021 Ekonomi
E-devlet'ten flaş hamle! Devreye alınacak ve..
E-devlet'ten flaş hamle! Devreye alınacak ve.. Milyonlarca kişiye kolaylık sağlayacak teknolojik hamleler artıyor. Sanayi Bakanlığı, devletin destek, teşvik ve hibelerini internette tek çatıda topladı. Ticaret Bakanlığı ise desteklere kolay ulaşmak için hazırladığı uygulamaya ‘hizmet ihracatı’nı ekledi. E-devlet’te de tüzel kişi araçlarıyla ilgili yenilikler yolda. E-devlet'te 9 Haziran’da kullanıma sunulan “Araçlarım” hizmetinin ikinci fazı da yakında devreye alınacak.
21.09.2020 Ekonomi
E-Devlet ile hangi işlemler yapılabilir? e-Devlet şifresi nasıl alınır?
E-Devlet ile hangi işlemler yapılabilir? e-Devlet şifresi nasıl alınır? e-Devlet sistemi, kamu hizmetlerini online olarak sunar. Her geçen gün yeni hizmetler eklenen sistemde yüzlerce kuruma ait pek çok hizmete kolayca ulaşılabilir. Sıra bekleme derdi olmadan hızlıca işlemler yapılabilir. Peki ya e-Devlet ile hangi işlemler yapılabilir? e-Devlet şifresi ve uygulamaları hakkında tüm merak edilenler haberimizin devamında!
29.09.2021 Gündem
E-Devlet işlemleri nasıl yapılır?
E-Devlet işlemleri nasıl yapılır? Çağımızın getirdiği teknolojik yeniliklere uygun olarak, devlet ve kamu hizmeti veren bütün kurumlar artık vatandaşlarımıza internet üzerinden de hizmet verebiliyor. Bu hizmetleri tek bir internet adresi altında toplayan ve erişimi gayet kolay olan e-Devlet ise, ülkemizde milyonlar tarafından birçok kamu hizmetinden yararlanmak veya bürokratik işlemleri halledebilmek için kullanılıyor. Bu haberimizde, e-Devlet hizmetlerini ve nasıl erişim sağlanabileceğini detaylı olarak anlatacağız.
29.09.2021 Gündem