Dövme

Dövme

Son dakika dövme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dövme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dövme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dövme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dövme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.161 dövme haberi bulunmuştur. Tüm dövme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanalıların sofrasından eksik olmuyor! Sıradan pilavları unutun, dakikalar içinde hazır, işte dövme pilavı tarifi
Adanalıların sofrasından eksik olmuyor! Sıradan pilavları unutun, dakikalar içinde hazır, işte dövme pilavı tarifi Bir kez yiyen tadını unutamıyor. Adana denilince akla ilk kebap gelse de birçok yöresel lezzet damakları çatlatıyor. Birçok lezzeti barındıran Adana’nın meşhur lezzetlerinden birisi de dövme pilavıdır. Sıradan pilavları unutturacak bu lezzet sadece 20 dakikada hazırlanıyor. İşte “Adana usulü dövme pilavı nasıl yapılır?” sorusunun yanıtı size özel tarifimizde...
24.03.2024 Adana
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem...
Mehmet Ali Erbil'in paylaştığı aşk pozu olay oldu! Gülseren Ceylan'ın yaptırdığı dövme sonrası yeni gündem... Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 41 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'la aşk pozu paylaştı. Evliliğe sıcak bakan ve yeniden baba olmak istediğini açıklayan Mehmet Ali Erbil'e sevgilisinden çok sevindiği bir hediye gelmişti. Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan'la bir paylaşım yaptı. Ünlü şovmenin "Sevgilim" notunu düştüğü paylaşımına "Maşallah" yorumları yağdı!
19.02.2024 Magazin
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler Adana'da 14 Şubat Sevgililer Gününde, sevgilisinin ismini dövme yaptıran daha sonrada ayrılan şahıslar dövme sildirme telaşına kapıldı.
15.02.2024 Adana
Fox’un yeni dövmesi olay oldu! 'Umarım sahtedir'
Fox’un yeni dövmesi olay oldu! 'Umarım sahtedir' Dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox’un dövmesi olay oldu. Fox'un tüm kolunu kaplayan dövme, hayranları tarafından beğenilmedi.
10.02.2024 Magazin
Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı!
Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı! Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği törende, ünlü şarkıcı Doja Cat, ürk modacı Dilara Fındıkoğlu’nun tasarladığı bir elbiseyi giydi. Doja Cat'in alnına Fındıkoğlu'nun adını dövme yaptırması ise törenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.
6.02.2024 Magazin
Sonsuzluk İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Sonsuzluk İşareti Nasıl Yapılır?
Sonsuzluk İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Sonsuzluk İşareti Nasıl Yapılır? Sonsuzluk işareti günlük hayatta sıklıkla kullanılmakta olan bir işaret olma özelliğine sahiptir. Sonsuzluk işareti yana doğru sekiz sayısına benzeyen bir sembol olarak bilinmektedir. Sonu olmayan ve ebediyet manasına gelmekte olan sonsuzluk işareti "∞" şeklinde gösterilmektedir. En fazla matematik ve fizik alanında kullanılmakta olan bir işaret olduğunu söylemekte mümkündür. 
3.02.2024 Yaşam
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Altın Kullanım Alanları Nelerdir? Altının Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Yüzyıllar boyunca insanların gözlerini üzerinden alamadığı, parlak ve sarı rengiyle dikkat çeken altın ağır metaller kategorisine girmektedir. Geçiş metalleri grubuna mensup olan bu değerli madenin atom numarası 79'dur. Periyodik tablo içerisinde kendisine verilen sembol ise '' Au '' olarak belirlenmiştir. Ayrıca kolay kolay tepkimeye girmeme özelliği ile ne hava ne de suyla teması sonucundan hiçbir kararma yapmamaktadır.
5.01.2024 Yaşam
Aşkları kalıcı oldu! Murat Dalkılıç sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı
Aşkları kalıcı oldu! Murat Dalkılıç sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı Sosyal medya platformları üzerinden Eda Dora ile aşk yaşadığını duyuran ünlü popçu Murat Dalkılıç, sevgilisiyle birlikte dövme yaptırdı. İkilinin dövmelerini ve bu dövmelerin anlamlarını paylaşan Dora, bu özel anıyı Instagram sayfasının hikayeler bölümünde takipçileriyle paylaştı.
26.11.2023 Magazin
Gökhan Gönül itiraf etti: Eşim kaçtı, bana Kadıköy'de para atanlar...
Gökhan Gönül itiraf etti: Eşim kaçtı, bana Kadıköy'de para atanlar... Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen ve Beşiktaş'a transferi olay yaratan eski Milli futbolcu Gökhan Gönül, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gönül, Beşiktaş'a transfer sürecinden Fenerbahçe'ye geri dönüşüne kadar birçok konuya değindi.
2.11.2023 Fenerbahçe
Şevval Şahin'den 'yeni hobi' pozu! Yorum ve beğeni yağdı
Şevval Şahin'den 'yeni hobi' pozu! Yorum ve beğeni yağdı 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Son olarak 24 yaşına giren Şahin’e sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan gelen doğum günü hediyesi magazin gündemine düştü. Sevgilisinin gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Sahin’in bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaşırttı. Şahin, son olarak tenise başladı ve pozlarıyla olay oldu.
18.09.2023 Magazin
Şevval Şahin doğum gününde transparan kıyafet giydi! 'Şehri kırmızıya boyayacağım'
Şevval Şahin doğum gününde transparan kıyafet giydi! 'Şehri kırmızıya boyayacağım' 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Son olarak 24 yaşına giren Şahin’e sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan gelen doğum günü hediyesi magazin gündemine düştü. Sevgilisinin gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Sahin’in bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaşırttı.
15.09.2023 Magazin
Şevval Şahin'e sevgilisinden devasa hediye! Görenler şaşırdı!
Şevval Şahin'e sevgilisinden devasa hediye! Görenler şaşırdı! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Son olarak 24 yaşına giren Şahin’e sevgilisi Murat Kazancıoğlu'ndan gelen doğum günü hediyesi magazin gündemine düştü. Sevgilisinin gönderdiği devasa çiçekleri sosyal medya hesabında paylaşan Sahin’in bacak boyu kadar olan gülleri görenlere şaşırttı.
14.09.2023 Magazin
Angelina Jolie'nin dövmeleri gündem oldu
Angelina Jolie'nin dövmeleri gündem oldu Ünlü oyuncu Angelina Jolie'nin elinin içine yaptırdığı dövme sosyal medyada gündem oldu.
24.08.2023 Magazin
Şevval Şahin-Murat Kazancıoğlu, Bodrum'da aşka geldi! Denizde romantik dakikalar
Şevval Şahin-Murat Kazancıoğlu, Bodrum'da aşka geldi! Denizde romantik dakikalar 2018 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Şevval Şahin (23) ile işletmeci Murat Kazancıoğlu'nun (30) aşkı doludizgin devam ediyor. Bodrum Yalıkavak'ta deniz ve güneşin tadını çıkaran ikili, romantik görüntüler sergiledi.
29.07.2023 Magazin
Ceyda Düvenci'den 'dövmeli' mesaj! 'Her şey yolunda'
Ceyda Düvenci'den 'dövmeli' mesaj! 'Her şey yolunda' Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği, geçtiğimiz günlerde tek celsede sona ermişti. Düvenci, “sorun yok, her şey yolunda" anlamına gelen ‘Hakuna Matata’ dövmesini gösterdi.
24.07.2023 Magazin
Şevval Şahin'den cesur pozlar! Sırt ve göğüs dekoltesiyle olay oldu
Şevval Şahin'den cesur pozlar! Sırt ve göğüs dekoltesiyle olay oldu Son olarak Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşamaya başlayan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, sosyal medya hesabından cesur paylaşımlar yapıyor. Sırt ve göğüs dekoltesini gözler önüne seren Şahin, dövmesini göstermeyi ihmal etmedi.
24.07.2023 Magazin
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı!  "Aklını mı kaçırdın?"
Gigi Hadid bikinili pozlarını paylaştı, yorum yağdı! "Aklını mı kaçırdın?" Ünlü model Gigi Hadid, Instagram'da paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla beğeni topladı. Ancak fotoğraflardaki bir detay modelin hayranlarını şoke etti. Fotoğraflarda Hadid'in ejderha dövmesi dikkat çekince pozlara yorum yağdı.
16.07.2023 Magazin
Nükhet Duru neden iki kez evlendiğini anlattı!
Nükhet Duru neden iki kez evlendiğini anlattı! Ünlü şarkıcı Nükhet Duru ulusal bir kanalda yayınlanan programa katıldı. Özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlatan Nükhet Duru, neden iki evlilik yaptığını ilk kez anlattı.
26.06.2023 Magazin
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede...
Dedeağaç’a CIA Başkanı’ndan sır ziyaret! Türkiye sınırına 40 kilometre mesafede... ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns’ün, 11 yıl aradan sonra ilk kez 30 Mayıs’ta Yunanistan’a ziyarette bulundu. Yunan başkenti Atina’da temaslarda bulunan CIA Başkanı Burns’ün ABD üssünün bulunduğu Dedeağaç kentini ve Türkiye sınırını da ziyaret ettiği öne sürüldü. Burns iddiası netlik kazanmadı ancak bir gün sonra ABD’nin Atina Büyükelçisi’nin de bölgede teftişte bulunması dikkat çekti. Türkiye sınırına 40 km uzaklıktaki Dedeağaç, son dönemde ABD’nin Avrupa’daki en önemli lojistik limanlarından biri haline geldi.
8.06.2023 Dünya
Bülent Şakrak 11. dövmesini yaptırdı! İşte anlamı...
Bülent Şakrak 11. dövmesini yaptırdı! İşte anlamı... 2015'te nikâh masasına oturan ve Ali adında bir çocukları bulunan Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın evliliklerinde sorun yaşadığı ileri sürülmüştü. Ancak çiftin mutlu evlilikleri devam ediyor. Düvenci'nin eşi Bülent Şakrak, yakın arkadaşı Erkan Kolçak Köstendil ile Bebek'te görüntülendi. Dövmesini gösteren ünlü oyuncu, ne anlama geldiğini anlattı.
29.05.2023 Magazin
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim'
Onur Büyüktopçu'dan imaj değişikliği! 'Recep İvedik ve Mauro Icardi'ye benzetildim' 'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle hafızalara kazınan Onur Büyüktopçu, yeni sinema filmi için saçlarının rengini değiştirdi. Onur Büyüktopçu yeni imajı ile kendisinin 'Recep İvedik' karakteri ve Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye benzetildiğini söyledi.
27.03.2023 Magazin
Mehmet Kanbur kimdir? Konteynerde kalan Mado sahibi Mehmet Kanbur kaç yaşında, nereli, kaç çocuğu var?
Mehmet Kanbur kimdir? Konteynerde kalan Mado sahibi Mehmet Kanbur kaç yaşında, nereli, kaç çocuğu var? Kahramanmaraş’tan çıkıp dünyaya yapılan Mado’nun kurucusu üç kardeşin en büyüğü Mehmet Kanbur, fabrikanın nizamiyesinin karşısına yerleştirilen iki odalı konteynerde kalıyor. Kanbur, “Nasıl bırakıp gidebilirim ben bu kadim şehri” diyor. Peki, Mehmet Kanbur kimdir? Konteynerde kalan Mado’nun kurucusu Mehmet Kanbur kaç yaşında, nereli, kaç çocuğu var?
11.03.2023 Gündem
Fiyatı 50 bin dolar olarak belirlendi! Müzayede ile satılacak
Fiyatı 50 bin dolar olarak belirlendi! Müzayede ile satılacak 2007 yılından kalma paketi açılmamış birinci nesil bir iPhone modeli 50 bin dolar değerleme ile müzayedede satışa sunulacak.
3.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Dilan Çiçek Deniz dövmesini böyle kamufle ediyor!
Dilan Çiçek Deniz dövmesini böyle kamufle ediyor! İzlandalı sevgilisi Thor Saeversson’dan aniden ayrılan Dilan Çiçek Deniz'in ilişkisinden geriye sadece bir dövme kaldı. O da Dilan Çiçek Deniz'in göğsünde. Ünlü oyuncu dövmesini kolye ile kamufle ediyor.
29.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dövme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dövme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.