Doğal Gaz Faturaları

Doğal Gaz Faturaları

Son dakika doğal gaz faturaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan doğal gaz faturaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını doğal gaz faturaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Faturaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz faturaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 doğal gaz faturaları haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz faturaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kombisini açmayan komşu yanacak! Kanunla ters düşüyor
Kombisini açmayan komşu yanacak! Kanunla ters düşüyor Kış aylarının gelmesiyle birlikte artan kombi kullanımı, apartmanlarda yeni bir tartışma konusu haline geldi. Avukat Cansen Erdoğan, 634 Sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu çerçevesinde kombi kullanımı ve komşuluk ilişkileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
15.11.2023 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik fatura borçları silindi! Karar resmen duyuruldu
Doğal gaz ve elektrik fatura borçları silindi! Karar resmen duyuruldu 11 ilde elektrik ve doğal gaz fatura borçları silindi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremler nedeniyle, afet bölgesi olarak kabul edilen yerlerde, konutu ve/veya işyeri yıkılan, acil yıkılacak olan, ağır veya orta hasarlı hale gelen elektrik ve/veya doğal gaz abonelerinin ödenmemiş fatura borçlarının silinmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi.
25.05.2023 Ekonomi
Evim Yuvam Olsun kampanyasına ünlü isimlerden destek!
Evim Yuvam Olsun kampanyasına ünlü isimlerden destek! Depremzede vatandaşların barınma ihtiyacını karşılamak için hayata geçirilen Evim Yuvam Olsun kampanyasına binlerce başvuru geliyor. Kampanyaya birçok ünlü isimden destek geldi. Sanatçılar dairelerini depremzedeler için açıyor.
26.02.2023 Magazin
Depremzedeler için 'Evim Yuvan Olsun' kampanyası başlatıldı
Depremzedeler için 'Evim Yuvan Olsun' kampanyası başlatıldı Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların barınma sorununun çözümüne katkı sağlamak üzere 'Evim Yuvan Olsun' uygulaması hayata geçirildi.
18.02.2023 Gündem
Doğal gaz faturalarını yüzde 35 düşürüyor! Uzmanlar pratik yöntemleri tek tek açıkladı
Doğal gaz faturalarını yüzde 35 düşürüyor! Uzmanlar pratik yöntemleri tek tek açıkladı Doğal gaz faturalarını düşürmenin prtaik yöntemlerini uzmanlar tek tek açıkladı. Isınmak ve sıcak su ihtiyacı için kullanılan kombiler, yapılan hatalardan dolayı cep yakabiliyor. Uzmanlar, alınacak önlemler sayesinde kabarık faturaların önüne geçmenin mümkün olduğunu söyledi.
25.01.2023 Ekonomi
Sahte doktorun annesi konuştu! Sahtekar olduğunu böyle anlamış
Sahte doktorun annesi konuştu! Sahtekar olduğunu böyle anlamış Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesinde sahte doktorluk yaparken gözaltına alınan Ayşe Özkiraz'ın annesi açıklama yaptı. Özkiraz'ın annesi Semra Arslan, kızının sahtekar olduğunu nasıl öğrendiğini anlattı.
29.11.2022 Yaşam
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira Havaların soğuması ile birlikte vatandaşlar doğal gaz faturalarını düşünmeye başladı. Dünya genelinde yaşanan enerji krizi en önemli gündem maddesi olmaya devam ediyor. Yaklaşan kış aylarıyla beraber de konutlara gelecek doğalgaz faturalarının ne kadar olacağı merak konusu. Öte yandan alınacak küçük önlemlerle doğal gaz faturasını düşürmek de mümkün.
29.11.2022 Ekonomi
İzmir'de gevrek ve boyoz fiyatlarına zam
İzmir'de gevrek ve boyoz fiyatlarına zam İzmir'de bir süredir 4 liradan satılan gevrek, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Gıda Komisyonu'ndan alınan kararla 5 liraya çıktı. Gevrekle birlikte boyoz, poğaça, peynir ve yumurtanın tane fiyatları da 5 lira, kumru fiyatı ise 15 lira oldu. Yeni fiyat tarifesi, pazartesi günü itibarıyla geçerli olacak.
19.11.2022 Gündem
Elektrik ve doğal gaz faturaları düşecek! EPDK'dan faturalarla ilgili önemli karar! Her yıl...
Elektrik ve doğal gaz faturaları düşecek! EPDK'dan faturalarla ilgili önemli karar! Her yıl... Elektrik ve doğal gaz faturalarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Elektrik ve doğal gaz faturaları için EPDK harekete geçti. Faturaların yerli yazılımla düşürülmesi için kollar sıvandı. Yazılımın büyük bölümünün yurt dışından olduğu belirlenirken, ilk alım için 160 milyon dolar, her yıl lisans ücreti içinde 35 milyon dolar ödendiği tespit edildi. Atılan adım sayesinde faturalar üzerindeki önemli bir maliyetin ortadan kaldırılacağı ifade ediliyor.
12.07.2022 Ekonomi
Talep patladı, yer bulunamıyor! Doluluk oranı yüzde 98'lere ulaştı
Talep patladı, yer bulunamıyor! Doluluk oranı yüzde 98'lere ulaştı Talep patladı. İstanbul'da otellerde yer bulunamıyor. Doluluk oranı yüzde 98'lere vardı. İTO Başkanı Şekib Avdagiç, şu andaki rezervasyonlara göre, mayıs ayında İstanbul'da otellerde yer bulunamadığını belirterek, ''Birçok otel şimdiden dolmuş durumda ve toplam doluluk oranı yüzde 98'lere vardı. Haziran ve temmuz ayı için de bu ilginin devam ettiğini görüyoruz'' dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
8.05.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Aboneleri ilgilendiriyor, faturalar artık...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Aboneleri ilgilendiriyor, faturalar artık... Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Fatura ödemeleri artacak. 2022 yılına girilmesi ile birlikte elektrik faturalarında yeni bir dönem başladı. Kademeli tarifeye geçildi. Az tüketenin düşük fatura ödemesi prensibi ile yola çıkılan tarife değişikliğinde, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda alt sınır değişiklikleri yapıldı. Böylece tüketiciler faturalara gelen zamlardan tükettikleri oranda etkilendi. Nisan ayının gelmesiyle havalar ısınmaya başladı. Birçok kişi doğal gaz kombisini kapattı. Kışın ısınma için kullanılan enerji, yaz aylarında ise serinlemek için devrede olacak. Klima kullanımı birçok kişi için kurtarıcı olacak. Özellikle yaz aylarında hava sıcaklıklarının 40 dereceleri bulduğu güney ve güney doğu illerinde nemin de etkisiyle hissedilen sıcaklık çok daha yüksek oluyor. Bu kentlerde yaşayan vatandaşlar için klima kullanımı daha da erken başlıyor. Peki klima kullanımının elektrik faturalarına yansıması nasıl olacak? Hem klimanın konforundan yararlanıp hem de düşük elektrik faturası ödemek mümkün mü?
13.04.2022 Ekonomi
Elektrik faturasına yansıyor, cebinizden daha fazla para çıkıyor! Düşük elektrik faturası ödemek için...
Elektrik faturasına yansıyor, cebinizden daha fazla para çıkıyor! Düşük elektrik faturası ödemek için... Elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca aboneyi çok yakından ilgilendiriyor. Fatura ödemeleri artacak. 2022 yılına girilmesi ile birlikte elektrik faturalarında yeni bir dönem başladı. Kademeli tarifeye geçildi. Az tüketenin düşük fatura ödemesi prensibi ile yola çıkılan tarife değişikliğinde, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda alt sınır değişiklikleri yapıldı. Böylece tüketiciler faturalara gelen zamlardan tükettikleri oranda etkilendi. Nisan ayının gelmesiyle havalar ısınmaya başladı. Birçok kişi doğal gaz kombisini kapattı. Kışın ısınma için kullanılan enerji, yaz aylarında ise serinlemek için devrede olacak. Klima kullanımı birçok kişi için kurtarıcı olacak. Özellikle yaz aylarında hava sıcaklıklarının 40 dereceleri bulduğu güney ve güney doğu illerinde nemin de etkisiyle hissedilen sıcaklık çok daha yüksek oluyor. Bu kentlerde yaşayan vatandaşlar için klima kullanımı daha da erken başlıyor. Peki klima kullanımının elektrik faturalarına yansıması nasıl olacak? Hem klimanın konforundan yararlanıp hem de düşük elektrik faturası ödemek mümkün mü?
13.04.2022 Ekonomi
Elektrik faturalarında yeni formül! Enerji uzmanları tek tek anlattı, yüzde 30...
Elektrik faturalarında yeni formül! Enerji uzmanları tek tek anlattı, yüzde 30... Doğal gaz faturaları için yardım, su faturalarına indirimin ardından elektrik faturaları için de destek mesajı geldi. Milyonlarca kişi bekliyordu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Elektrikte kademeli tarife hakkında açıklama yapan Erdoğan, "Elektrikte 210 kilowatt saate kadarki düşük tarife ve 210 kilowatt saatin üzerindeki yüksek tarife rakamları, vatandaşımız lehine yeniden değerlendirilecektir. Küçük esnaf ve sanatkarı koruyacak şekilde benzer kademelendirme yapılacaktır” dedi. Bu gelişmeden sonra enerji uzmanları merak edilenler soruları tek tek yanıtladı. Düzenlemeler faturalara nasıl yansıyacak? Enerji Uzmanı Altuğ Karataş, "210 KW eşik sınır belirlenmişti. Şunu anlıyoruz, bugüne kadar bu düzenleme yapıldığından beri Türkiye’de düzenlenmiş faturalardaki toplam bedeller üzerinden yüzde 64 ödeme, 1.37 TL'den gerçekleşmiş. Benim beklentim 210 KW sabit tutulacak ama Cumhurbaşkanı'nın açıklamasına göre 1.37 TL'lik birinci kademe fiyatlar, 2,06'lık ikinci kademe fiyatta bir düzenleme" dedi.
17.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili kritik detay! Doğal gazda 1150 lira yardımı kimler, nasıl alacak?
Doğal gaz desteği ile ilgili kritik detay! Doğal gazda 1150 lira yardımı kimler, nasıl alacak? Doğal gaz faturaları ile ilgili milyonları sevindiren karar! Destek veriliyor, 1.150 TL ödeme yapılacak. Başvuran vatandaşlar yılda iki kez alabilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu, 4 milyon hane için 450-1150 TL arasında doğal gaz desteği geliyor. Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor. Peki doğal gaz yardımından kimler, nasıl bu yardımdan yararlanabilecek? Doğal gaz yardımında kriterler ne olacak? Detaylar belli oldu...
17.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteğinde son dakika gelişmesi! Başvuran alıyor, tarih belli oldu...
Doğal gaz desteğinde son dakika gelişmesi! Başvuran alıyor, tarih belli oldu... Doğal gaz fatura desteği ile ilgili son dakika gelişmesi! Doğal gaz yardımı ile ilgili başvuru tarihi belli oldu. Hane başına 450 lira ile 1150 lira arası destek verilecek. İhtiyaç sahiplerine yönelik ısınma desteği kapsamında yapılacak olan doğal gaz fatura desteği sayesinde 4 milyon haneye yardım sağlanacak. Doğal gaz desteği başvuru tarihi belli oldu. İhtiyaç sahiplerine doğal gaz yardımı için başvurular yarın başlıyor. Doğal gaz ödemeleri, mart ve ekim olmak üzere yılda iki kez gerçekleştirilecek. Doğal gaz desteği ile ilgili tüm detaylar...
17.02.2022 Ekonomi
Bahçeli'den 6 muhalefet partisi liderinin buluşmasına tepki: Birleştikleri yer HDP, kullandıkları yer altılı ganyan
Bahçeli'den 6 muhalefet partisi liderinin buluşmasına tepki: Birleştikleri yer HDP, kullandıkları yer altılı ganyan Milliyetçi Harekete Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. 6 muhalefet partisi liderinin buluşmasına da değinen Bahçeli, "Görünüşte 6, gerçekte 7 partinin bir siyasi dağılma içinde oldukları bir kez daha görülmüştür. Masanın gizli bir ayağı vardır, o da HDP'dir. Bu ittifak çürümüş ve çözülmüştür" dedi. Bahçeli, elektrik faturalarına ilişkin "Elektrik ve doğal gaz faturalarının yıkıcı artışlarının önüne geçmek zorundayız. Üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyoruz. Yüreğimiz milletle beraberdir" ifadelerini kullandı.
15.02.2022 Siyaset
Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 127 zam...
Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yüzde 127 zam... Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Resmi Gazete’de yayımlandı, yeni dönem başladı. Vatandaş, esnaf, sanayici herkesi ilgilendiren öneri geldi! TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, elektrik kullanımında yüzde 127 zam uygulanacak sınırın konutlarda 150 değil en az 400-500 kilovatsaat olması gerektiğini, yazlık-kışlık tarifede ısrarcı olduklarını söyledi.
29.01.2022 Ekonomi
Mustafa Sarıgül: Elektrik ve doğal gazda KDV oranını yüzde 1'e düşürün
Mustafa Sarıgül: Elektrik ve doğal gazda KDV oranını yüzde 1'e düşürün Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Elektrikte düşük tarife sınırını aylık 150 kilovat saatten 230 kilovat saate yükseltin. Elektrik, doğal gaz ve suda KDV oranını yüzde 1'e düşürün" dedi.
17.01.2022 Siyaset
Doğal gaz faturalarıyla ilgili flaş gelişme! Fiyatlar değişiyor, işte yeni dönemin detayları...
Doğal gaz faturalarıyla ilgili flaş gelişme! Fiyatlar değişiyor, işte yeni dönemin detayları... Doğal gaz faturalarıyla ilgili flaş gelişme. Yeni dönem geliyor. Fiyatlar değişecek. İklime göre kademeli tarifenin detayları ortaya çıktı. Elektrik faturalarındaki uygulamanın ardından doğal gaz faturalarında da yeni bir uygulamaya daha gidiyor. TBMM'ye sunulan kanun teklifi ile doğal gazda kademeli tarifeye geçiliyor. Doğal gaz kademeli tarife nedir? Merakla beklenen faturalarda ‘kademeli ücretlendirme' çalışmasının ayrıntıları ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
7.01.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlara farklı yansıyacak! Tamamen değişiyor
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika gelişmesi! Fiyatlara farklı yansıyacak! Tamamen değişiyor Doğal gaz fiyatları ile ilgili açıklama yapıldı ve sistem tamamen değişiyor. Faturalara farklı yansıyacak. Konutlara kademeli ve yerine göre fiyat belirlenmesi için çalışma başlatılmıştı; sona gelindi. Detayların yakın bir zamanda açıklanması bekleniyor. Lüks bir evde kullanılan doğalgazın fiyatı ile dezavantajlı mahalle ya da illerde kullanılan doğalgaz için gelen faturadaki tutar aynı olmayacak. Elektrik faturaları için 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren başlayacak olan kademeli tarife uygulaması getirilmiş ve evde elektriği az tüketen vatandaşların daha az fatura ödeyeceği açıklanmıştı. Buna benzer bir yapı doğal gaz fiyatları için de kurulacak.
22.12.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili yeni karar! Değişiyor, tüm aboneler için geçerli, fiyatlar artık...
Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili yeni karar! Değişiyor, tüm aboneler için geçerli, fiyatlar artık... Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiren bir adım atılıyor. Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili flaş karar! Tamamen değişiyor. Faturalar düşecek. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez elektrik ve doğal gaz faturalarında kademeli tarifeye geçileceğini açıkladı. Peki bu değişiklik aboneleri nasıl etkileyecek? Faturalar düşecek mi? İste tüm detaylar...
24.11.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Faturanın yarısını devlet...
Elektrik ve doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması! Faturanın yarısını devlet... Elektrik ve doğal gaz faturaları ile ilgili önemli açıklamalar art arda geldi. Tüm dünyada etkisini sürdüren enerji krizi faturalara yansıyor. Havaların soğumaya başlaması ile vatandaşlar doğal gaz ödemelerini düşünmeye başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada enerji fiyatlarındaki maliyet artışının büyük kısmının vatandaşa yansıtılmadığını duyurdu. Erdoğan'ın açıklamasını ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez faturalar ile ilgili açıklamalarda bulundu.
4.11.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor, hemen...
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor, hemen... Havaların soğumaya başlaması ile vatandaşlar doğal gaz faturalarının yüksek gelmesinden endişe etmeye başladı. Dünya genelinde yaşanan enerji krizi faturalara da yansıyor. Hükümet tarafından yapılan açıklamalarda enerjide yaşanan krizin etkisinin en az şekilde vatandaşlara yansıtılacağı açıklansa da doğal gaz ödemeleri kasım ayı ile birlikte artmaya başlayacak. Ancak tüketiciler küçük önlemler ile faturalarının bir miktarı düşürebiliyorlar. İşte doğal gaz faturasını düşürmek için yapmanız gerekenler...
31.10.2021 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz faturaları bir ayda ikiye katlandı!
Elektrik ve doğal gaz faturaları bir ayda ikiye katlandı! Elektrik ve doğal gazda son 9 ayda gelen zamlarla fiyatlar yüzde 250 arttı. Son bir ayda ise doğal gaz ve elektrik fiyatları ikiye katlandı. Küresel enerji krizi tüm dünyayı tehdit altına aldı. Havaların soğumaya başlamasıyla krizin de derinleşmesi bekleniyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını Avrupa enerji sektörünü de vurdu. Avrupa'da hem elektrik hem de doğal gaz fiyatları son bir ayda ikiye katlanırken, 9 aylık artışlar ise yüzde 250'leri aştı. Türkiye hem doğalgaz hem de elektrik fiyatlarında sürdürdüğü yerli ve yenilenebilir enerji projeleri sayesinde Avrupa'nın çok gerisinde yer alıyor.
13.10.2021 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yarısını devlet ödüyor
Doğal gaz faturaları ile ilgili flaş açıklama! Yarısını devlet ödüyor Doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması Bakan Dönmez'den geldi. Doğal gaz fiyatlarına gelen zam gündemdeki yerini korurken küresel enerji krizinin kapıda olduğu açıklandı. Doğal gaz fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Yılbaşından bu zamana Türkiye'de nihai tüketicilerdeki doğal gazda toplamda yüzde 18 gibi bir artışı yaşandı. Elektrikte toplamda yüzde 21 civarında bir fiyat artışı var. Ancak ülkemizde maliyetlerin hepsini hane halkına, küçük tüketiciye ve esnafa yansıtmıyoruz. Doğal gaz ve elektrikte devlet neredeyse faturanın yarısını karşılıyor. Bu uygulamalar devam edecek." diye konuştu.
10.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Faturaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz faturaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.