Doğal Gaz Faturası

Doğal Gaz Faturası

Son dakika Doğal gaz faturası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Doğal gaz faturası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Doğal gaz faturası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Doğal Gaz Faturası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan doğal gaz faturası gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 doğal gaz faturası haberi bulunmuştur. Tüm doğal gaz faturası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elektrik ve doğal gaz zammıyla ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu
Elektrik ve doğal gaz zammıyla ilgili flaş açıklama! Bakan duyurdu Kış aylarına girmemizle beraber elektrik ve doğal gaz zammı tekrar gündeme geldi. Birçok vatandaş Ocak ayında elektrik veya doğal gaz zammının olup olmayacağını merak ederken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'dan önemli açıklama geldi.
25.01.2024 Ekonomi
Doğal gazı yakmayan yandı! Tazminat ödeyebilirsiniz, 15 derece detayı dikkat çekiyor
Doğal gazı yakmayan yandı! Tazminat ödeyebilirsiniz, 15 derece detayı dikkat çekiyor Havaların soğumasıyla birlikte kombiler de çalışmaya başladı. Doğal gaz faturasından tasarruf etmek isteyenler kombilerini açmıyor ya da belli odalarda petekleri açıyor. Bu durum dava sebebi olabilir. Eğer alt veya üst komşunuz kombiyi açmıyorsa sizin eviniz de dolaylı yoldan ısınmıyor. Kat mülkiyeti kanununa göre kombisini açmayarak sizi zarara uğratan komşunuzdan şikayetçi olabilirsiniz. Peki, Kombisini açmayan komşu dava edilebilir mi? İşte Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre detaylar!
19.11.2023 Ekonomi
Yoğun kar yağışı geliyor! Düşük doğal gaz faturası için uzman isimden kritik tavsiyeler
Yoğun kar yağışı geliyor! Düşük doğal gaz faturası için uzman isimden kritik tavsiyeler Kara kış ve kar yağışları kapıda. Havaların soğumasıyla doğal gaza artan talep sonrası faturaların yükselmesi kaçınılmaz. Faturaların yüksek gelmemesi için yapılması gerekleri açıklayan uzman isim, düşük fatura için kritik tavsiyeler verdi.
16.11.2023 Uzmana Sor
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürmek mümkün! İşte yapılması gerekenler
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürmek mümkün! İşte yapılması gerekenler Havaların soğumasıyla birlikte kombiler açılmaya başladı. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, doğal gaz faturasını düşürebilecek yöntemleri araştırıyor. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Karataş, "Binada yalıtım yoksa gelen faturanın yarısı boşa ödenmiş oluyor." diyerek doğal gaz faturasından tasarruf etmenin püf noktalarını açıkladı. Öte yandan
12.10.2023 Ekonomi
Doğal gazda zamsız faturasız dönem! Rakam 13 milyar TL'ye ulaştı
Doğal gazda zamsız faturasız dönem! Rakam 13 milyar TL'ye ulaştı Doğal gaz faturasıyla ilgili flaş açıklama geldi. 19.8 milyon abone nisanda doğal gaz faturası gelmezken, o tarihten bu yana 2.7 milyar metreküpün bedeli olan 13.4 milyar lirayı Hazine ödedi. Öte yandan BOTAŞ eylülde de zam olmayacağını açıkladı
2.09.2023 Ekonomi
Karadeniz'deki büyük doğal gaz keşfinin yıl dönümü! Faz-2 başlayacak
Karadeniz'deki büyük doğal gaz keşfinin yıl dönümü! Faz-2 başlayacak Zonguldak açıklarında Sakarya Gaz Sahası'ndaki doğal gaz keşfinin üzerinden 3 yıl geçti. Karadeniz doğal gazı, '2020 yılında denizlerde yapılan en büyük keşif, milli imkanlarla yapılan ilk derin deniz keşfi' olarak tarihe geçti.
21.08.2023 Gündem
Bakan Nebati: Enflasyon aşağı doğru devam ediyor
Bakan Nebati: Enflasyon aşağı doğru devam ediyor Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu. Nebati, 'Enflasyon düşme eğilimini devam ettirerek aşağı doğru yoluna devam ediyor' dedi.
7.05.2023 Ekonomi
Ücretsiz doğal gaz kararı Resmi Gazete'de! Alınan tutar iade edilecek
Ücretsiz doğal gaz kararı Resmi Gazete'de! Alınan tutar iade edilecek Ücretsiz doğalgaz kullanımının esaslarını belirleyen EPDK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Ücretsiz doğalgaz kullanımının maliyeti 40 milyar TL olarak hesaplandı. Ücretsiz doğalgaz uygulamasından 19,7 milyon abone yararlanacak. Ücretsiz gaz uygulaması döneminde aboneden tahsilat yapılırsa fatura iptal edilerek tahsil edilen tutar 3 iş günü içinde aboneye nakit olarak ödenecek.
4.05.2023 Ekonomi
Doğal gazda 1 ay faturasız dönem! 'Sıfır' yazacak, okuma yapılmışsa bedel iade edilecek
Doğal gazda 1 ay faturasız dönem! 'Sıfır' yazacak, okuma yapılmışsa bedel iade edilecek Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu Nükleer Güç Santralı alanında gazetecilere doğalgazda faturasız dönemin detaylarını anlattı. Enerjide yeni yatırımlarla yerli kaynakların payının giderek arttığını vurgulayan Dönmez, “Bunun en güzel örneği Karadeniz’de keşfedilen 710 milyar metreküplük doğalgaz. Bu sayede abonelere fatura gidecek ama ödenecek tutar kısmında ‘sıfır’ yazacak” bilgisini verdi.
2.05.2023 Ekonomi
AFAD'dan afetzedelere ödenen 'hane başı destek' ödemesine ilişkin açıklama
AFAD'dan afetzedelere ödenen 'hane başı destek' ödemesine ilişkin açıklama Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) afetzedelere ödenen hane başı destek ödemesine ilişkin bilgilendirme yayımladı.
20.03.2023 Ekonomi
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Kocaeli İş Dünyası Buluşması toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
20.01.2023 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı
Doğal gaz faturasını yüzde 50 düşürüyor! Püf noktaları açıklandı Doğal gaz fiyatları pandemi ve savaşlar sebebiyle uçuşa geçti. Kış aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar yüksek fatura bedelleriyle karşı karşıya kalıyor. Enerji verimliliği uzmanı Altuğ Karataş, doğal gaz faturalarında basit yöntemlerle yüzde 50 oranında tasarruf etmenin mümkün olduğunu ifade ederek konu ile ilgili püf noktaları açıkladı.
16.01.2023 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik faturasında tasarrufun formülü! İşte ısınmanın en ucuz hali
Doğal gaz ve elektrik faturasında tasarrufun formülü! İşte ısınmanın en ucuz hali Doğal gaz ve elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Dondurucu soğuklar ve yağışlı havalar başladı, enerji tüketimi arttı. Şu ana kadar düşük derecelerde kullanılan kombi ve elektrikli ısıtıcılar gibi cihazlarda sıcaklık ayarı yükseltildi. Yüksek gelen faturalarda enerji tüketim maliyetinin yanında yanlış cihaz tercihinin de etkili olduğu ortaya çıktı. Elektrikli sobayla tek odayı ısıtanlar, neredeyse tüm evi ısıtan kombinin tükettiği gaz ve enerjiden daha fazla ödüyor. İşte ucuz doğal gaz ve elektrik faturasının formülü...
13.01.2023 Ekonomi
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira
Doğal gaz faturaları ile ilgili son dakika açıklaması: 5 bin lira Havaların soğuması ile birlikte vatandaşlar doğal gaz faturalarını düşünmeye başladı. Dünya genelinde yaşanan enerji krizi en önemli gündem maddesi olmaya devam ediyor. Yaklaşan kış aylarıyla beraber de konutlara gelecek doğalgaz faturalarının ne kadar olacağı merak konusu. Öte yandan alınacak küçük önlemlerle doğal gaz faturasını düşürmek de mümkün.
29.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik faturasından bu önlemlerle tasarruf elde etmek mümkün
Doğal gaz ve elektrik faturasından bu önlemlerle tasarruf elde etmek mümkün Kışın gelmesiyle beraber doğal gaz ve elektrik kullanımı da artış gösterdi. Yapacağımız bireysel tedbirlerle artan fatura maliyetlerini düşürmek mümnkün. İstanbul Gelişim Üniversitesi'den Dr. Öğr. Üyesi Ekrem Süzen, yaşam alanlarında doğal gaz ve elektrik tasarrufunun nasıl sağlanabileceğini tek tek anlattı.
21.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürüyor! Bilinmeyen detay açıklandı
Doğal gaz faturasını yarı yarıya düşürüyor! Bilinmeyen detay açıklandı Havaların soğumasıyla birlikte kombiler açılmaya başladı. Yüksek fatura ile karşılaşmak istemeyen vatandaşlar, doğal gaz faturasını düşürebilecek yöntemleri araştırıyor. Enerji Verimliliği Uzmanı Altuğ Karataş doğal gaz kullanımı ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Karataş, "Binada yalıtım yoksa gelen faturanın yarısı boşa ödenmiş oluyor." diyerek doğal gaz faturasından tasarruf etmenin püf noktalarını açıkladı.
25.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz kullanımı ile ilgili son dakika uyarısı! Faturayı düşürüyor
Doğal gaz kullanımı ile ilgili son dakika uyarısı! Faturayı düşürüyor Doğal gaz kullanımı ile ilgili son dakika uyarısı! Bu yöntemler doğal gaz faturasını düşüyor. Kombi ve peteklerin bakımının yapılmasının doğal gaz faturalarında ciddi bir düşüş sağladığına dikkat çeken uzmanlar, mevcut ısıda doğal gaz faturalarını düşürme yollarını sıraladı.
20.10.2022 Ekonomi
Nakdi yemek yardımı ve doğalgaz-elektrik masrafları yardımı ile ilgili detaylar belli oldu
Nakdi yemek yardımı ve doğalgaz-elektrik masrafları yardımı ile ilgili detaylar belli oldu Doğal faturası, elektrik faturası ve nakdi yemek yardımı ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Çalışan milyonlarca vatandaşın yararlanacağı yardımlarla ilgili detaylar belli oldu. Nakit yemek yardımının vergi istisnası çerçevesinde çalışana ödenmesinde günlük sınır 51 lira. İşverenlerin; çalışanlarına yapacağı elektrik, doğalgaz ve ısınma yardımlarına uygulanacak (30 Haziran 2023 tarihine kadar) istisnada aylık sınır ise 1.000 lira. Çalışanlara yapılan başka yardımlar da vergisiz olarak çalışana ödenebiliyor. İşte milyonlarca çalışanı ilgilendiren kritik detaylar...
11.10.2022 Ekonomi
Faizler, borçlar, cezalar hepsi siliniyor! Borcu olan milyonlar için düğmeye basıldı
Faizler, borçlar, cezalar hepsi siliniyor! Borcu olan milyonlar için düğmeye basıldı KYK borç faizleri, cezalar, borçlar için son dakika gelişmesi. Borcu olan milyonlarca vatandaşı rahatlatacak açıklama geldi. Elektrik faturası, doğal gaz faturası, KYK borçları ve icra borçlarıyla ilgili düğmeye basıldı. Meclis'e sunulacak olan torba yasada, yoksul, engelli ve muhtaç vatandaşlara yönelik birçok yeni düzenleme var. İşte borcu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
9.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturasını doğrudan etkiliyor! Yüzde 30 destek
Doğal gaz faturasını doğrudan etkiliyor! Yüzde 30 destek Doğal gaz faturalarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Kış ayı öncesi doğal gaz faturalarıyla ilgili kritik gelişme. Doğal gaz faturasını doğrudan etkiliyor. Doğal gaz faturasında yüzde 30 indirim sağlıyor. İşte doğal gaz faturasında tasarruf sağlayan yöntem...
6.10.2022 Ekonomi
Dar gelirli çok sayıda vatandaşı ilgilendiriyor! Borçlar siliniyor, düğmeye basıldı
Dar gelirli çok sayıda vatandaşı ilgilendiriyor! Borçlar siliniyor, düğmeye basıldı Elektrik faturası, doğal gaz faturası, KYK borçları ve icra borçlarıyla ilgili son dakika gelişmesi geldi. Yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Borçların silinmesiyle ilgili harekete geçildi. Meclis'i sunulacak olan torba yasada, yoksul, engelli ve muhtaç vatandaşlara yönelik birçok yeni düzenleme var. İşte yüz binlerce vataşın beklediği torba yasa ile ilgili bilinmeyen tüm detaylar...
6.10.2022 Ekonomi
Elektrik ve doğal gaz faturası desteğiyle ilgili detaylar ortaya çıktı! 1000 lira
Elektrik ve doğal gaz faturası desteğiyle ilgili detaylar ortaya çıktı! 1000 lira Elektrik faturası ve doğal gaz faturası desteğiyle ilgili son dakika gelişmesi geldi. Çalışan milyonlarca vatandaşa elektrik faturası ve doğal gaz faturası desteğiyle ilgili detaylar açıklandı. Ücretlilere elektrik ve doğalgaz giderleri karşılığı yapılan ödemelerin gelir vergisi ve sosyal güvenlik primlerinden istisna edilecek. Düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarih ile 2023 yılı Nisan ayının sonuna kadar işverenlerce hizmet erbabına elektrik, doğalgaz ve diğer ısınma giderleri için mevcut ücretlerine ilave olarak 1000 TL’ye kadar yapılacak ödemeler gelir vergisinden istisna edilecek. 18.03.2022 tarihindeki Cumhurbaşkanı kararıyla 150 TL olarak belirlenen yurt dışına çıkış harcı 300 TL’ye yükseltilecek. İşte elektrik faturası ve doğal gaz faturası desteğiyle ilgili son dakika tüm detaylar...
3.10.2022 Ekonomi
Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika gelişmesi! Oran verildi, yüzde 30
Doğal gaz faturasıyla ilgili son dakika gelişmesi! Oran verildi, yüzde 30 Doğal gaz faturasıyla ilgili flaş detaylar ortaya çıktı. Doğal gaz faturasını düşürüyor. Doğal gaz faturasında yüzde 30 tasarruf sağlıyor. Kış aylarında hanelerin ısı kontrol merkezi olan kombiler, aylarca aralıksız çalışıyor. Metal yorgunluğu, su kaçağı, toz etkisi, elektrik kaçağı. Küçük bir arıza veya performans kaybı doğalgaz tüketimini artırıp bütçenize ekstra yükler getireceği gibi kombinin kullanım ömrünü de kısaltır. Bu nedenle periyodik bakımı ve rutin kontrolleri göz ardı etmeyin.
23.09.2022 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Kritik tarih 1 Ekim
Borçlar siliniyor! Kritik tarih 1 Ekim Borçlar siliniyor. Doğal gaz faturası, elektrik faturası, su faturası hepsini kapsıyor. AK Parti, icra takibi başlatılan 2 bin liranın altındaki borçların tasfiye edilmesini de öngören ekonomik düzenlemeleri içeren yasa teklifini 1 Ekim'den sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na sunacak. Borçların silinmesiyle ilgili yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren detaylar...
22.09.2022 Ekonomi
Doğal gaz ve elektrik zammı sonrası son dakika gelişmesi! Devletten doğal gaz, elektrik ve su faturasına destek, tek tek açıklandı, tarih belli oldu
Doğal gaz ve elektrik zammı sonrası son dakika gelişmesi! Devletten doğal gaz, elektrik ve su faturasına destek, tek tek açıklandı, tarih belli oldu Doğal gaz ve elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam geldi. Elektrik ve doğal gaz fiyatlarına gelen zam sonrası vatandaşlar hükümet tarafından sağlanan destek paketlerinin ayrıntılarını araştırmaya başladı. Hükümet dar gelirli vatandaşa doğal gaz faturası ve elektrik faturası desteği sağlıyor. Kış desteği kapsamında ödenecek yardımlarda mevsim koşulları ölçüt olarak belirlendi. Doğal gaz faturası için 2022 yılında en düşük 450 TL ve en yüksek 1.150 TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Ödemeler ise mart ve ekim aylarında yapılıyor. Bunun yanında hükümet elektrik faturası için de destek sağlıyor. Vatandaşlara 200 liraya kadar destek ödeniyor. Öte yandan hükümet doğal gaz faturası, elektrik faturası ve su fatura borçlarıyla ilgili bir adım atmıştı. Yapılacak olan düzenlemeye göre 2 bin lira altında olan doğal gaz faturası, elektrik faturası ve su faturası borçları silinecek. Peki doğal gaz fatura desteğinden nasıl yararlanılıyor? Elektrik faturası desteğinin başvuru şartları nelerdir? Fatura borçları nasıl silinecek? İşte doğal gaz, elektrik, su faturasıyla ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren tüm detaylar...
1.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Doğal Gaz Faturası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki doğal gaz faturası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.