Ders Saati

Ders Saati

Son dakika ders saati haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ders saati ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ders saati haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ders Saati

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ders saati gelişmeleri de dahil olmak üzere 607 ders saati haberi bulunmuştur. Tüm ders saati haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seminerler ek ders mi, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir?
Seminerler ek ders mi, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram tatilinin 9 gün olacağını açıkladı. Bu dönem ayrıca öğretmenlerin seminer dönemine denk geliyor. Öğretmenler idari izinli sayıldığı için Nisan ayı seminerleri online olarak gerçekleştirilecek. Peki, öğretmenlerin nisan ayı ek ders ücreti kesilecek mi? Ek ders ücreti hangi durumlarda kesilir?
26.03.2024 Gündem
Af uygulanacak mı? Bakan Tekin'den 'devamsızlık' açıklaması
Af uygulanacak mı? Bakan Tekin'den 'devamsızlık' açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sabancı Öğretmenevi’nde eğitim editörleriyle buluşarak gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Tekin yeni müfredat, öğrenci devamsızlıkları, ortak sınavlar, deprem sonrası okulların durumu gibi pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
29.01.2024 Gündem
Ücretli öğretmen maaşı hesaplama 2024: Yeni ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Ek ders ücreti arttı mı? Ocak zammı netleşti!
Ücretli öğretmen maaşı hesaplama 2024: Yeni ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Ek ders ücreti arttı mı? Ocak zammı netleşti! Ocak ayı zammıyla birlikte ücretli öğretmen maaşı 2024 yılı için netleşecek. TÜİK tarafından açıklanacak Aralık ayı enflasyon rakamı ile birlikte ücretli öğretmenlerin maaşı hesaplanmaya başlanacak. Geçtiğimiz Temmuz ayında ücretli öğretmenlik ek ders ücretlerinde artış yaşanmıştı. Peki 2024 ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Yüzde kaç zam geldi? Ücretli öğretmen ek ders ücreti arttı mı? İşte merak edilen detay...
3.01.2024 Ekonomi
Teneffüs 20 dakika mı oldu, teneffüs süresi uzatıldı mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde teneffüsler kaç dakika, uzadı mı? Okullarda teneffüs süresi yönetmelik
Teneffüs 20 dakika mı oldu, teneffüs süresi uzatıldı mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde teneffüsler kaç dakika, uzadı mı? Okullarda teneffüs süresi yönetmelik Teneffüs sürelerine yönelik araştırmalar yoğunlaştı. Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve İlköğretim kurumları Yönetmeliği'nde değişiklik yapılmasına dair yeni düzenleme getirildi. Resmi Gazete'de yayınlanan karar göre, teneffüs süresi ve ders saati ile ilgili değişiklik yapılıp yapılmadığı merak ediliyor. Peki, teneffüsler kaç dakika 2023? Teneffüsler kaç dakika, uzadı mı? İlkokul, ortaokul ve liselerde teneffüs süreleri…
14.10.2023 Eğitim
10 yılda yaklaşık 10 milyar ton! Her yıl 500 okul yapılabilir
10 yılda yaklaşık 10 milyar ton! Her yıl 500 okul yapılabilir Dünyada gıda israfı çok ciddi boyutlara ulaşırken, Türkiye’nin de aralarında olduğu bazı ülkelerde son 10 yılda yaklaşık 10 milyar ton gıdanın çöpe gitmesi israfın boyutunu gösteriyor. Türkiye’de sadece 1 yılda israf edilen ekmeğin mali değeriyle ise 500 adet okul yapılabiliyor.
12.10.2023 Yaşam
Ek ders ücreti ne kadar? Ek ders ücretine zam gelecek mi, ek ders ücretlerine zam var mı? Öğretmen ek ders ücreti hesaplama
Ek ders ücreti ne kadar? Ek ders ücretine zam gelecek mi, ek ders ücretlerine zam var mı? Öğretmen ek ders ücreti hesaplama Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz günlerde Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada ek ders ücretine zam yapıldığını açıklamış, 51.15 TL olan ek ders ücretinin yükseltildiğini duyurmuştu. Öğretmenler ek ders ücretine zam yapılmasını talep ederken, ek ders ücreti ne kadar 2023, 1 ek ders saati kaç TL, ek ders ücretlerine zam var mı? sorularına yanıt arıyor. İşte ek ders ücretine zam gelecek mi? sorusunun yanıtı ile ek ders ücreti hesaplama yöntemi…
4.10.2023 Memur
Öğretmenlere kötü haber! Ek ders mesai ücretiyle ilgili karar
Öğretmenlere kötü haber! Ek ders mesai ücretiyle ilgili karar Özel eğitim kurumlarında çalışan yüz binlerce öğretmene, kötü haber Yargıtay'dan geldi. Yüksek Mahkeme, özel okul öğretmeninin fazla çalışmasının okulda kaldığı süreye göre değil; girdiği ders sayısına göre hesaplanması gerektiğine hükmetti. Emsal karara göre, özel kurumlarda çalışan öğretmenler, sadece girdikleri ders süresine göre mesai alabilecek. Zümre başkanı olan öğretmenler de sadece girdikleri derse göre mesai alabilecek.
30.09.2023 Ekonomi
Ücretli Öğretmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük ücretli öğretmen maaşı ne kadar? Ücretli Öğretmenler ne kadar maaş alıyor?
Ücretli Öğretmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük ücretli öğretmen maaşı ne kadar? Ücretli Öğretmenler ne kadar maaş alıyor? Ücretli öğretmen maaşlarının 2023 yılında ne kadar olacağı merak edilirken yeni yılda yapılacak maaş zamlarından yararlanıp yararlanmayacakları da şimdiden araştırılmaya başlandı. Yaklaşık 86 bin ücretli öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda görev yapıyor. 2023 Ocak ayında memurlara yapılacak zam ile birlikte gündeme gelen ücretli öğretmenlerin maaşlarına zam gelip gelmeyeceği merak edilirken 2023 yılı ücretli öğretmen maaşlarının ne kadar olacağı da araştırılan konular arasında geliyor. Peki, En yüksek, en düşük ücretli öğretmen maaşı ne kadar? Ücretli Öğretmenler ne kadar maaş alıyor? Yeni yılda ücretli öğretmen maaşları artacak mı? Asgari ücret ücretli öğretmen maaşını etkiler mi? İşte yeni ücretli öğretmen maaşı hesaplama!
21.12.2022 Çalışma Hayatı
2023 öğretmen maaşları ne kadar olacak? Sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor?
2023 öğretmen maaşları ne kadar olacak? Sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor? Kadrolu ve sözleşmeli öğretmen maaşları farklılık gösterirken derecelerine göre de öğretmenlerin maaşı değişiyor. Peki, sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor? Sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor?
10.11.2022 Memur
Paralar 1 ay içinde iade ediliyor! Kesinti yapılmıyor, gerekçe göstermeye de gerek yok
Paralar 1 ay içinde iade ediliyor! Kesinti yapılmıyor, gerekçe göstermeye de gerek yok Her sene olduğu gibi gelecek sene de öğrenciler istediği liseyi veya üniversiteyi kazanmak için sınavda ter dökecek. Hazırlık için ise özel kurs merkezlerine kayıtlar yaptırılmaya başlandı. Verilen eğitimlerin kalitesi öğrencinin başarısında büyük öneme sahip. Bazı durumlarda veliler ve kurs merkezi karşı karşıya gelebiliyor. Verilen eğitimleri beğenmeyen aileler, para iadesi isteyip çocuklarının kaydını sildiriyor. İade talebi reddedilen veliler ise hukuki yollara başvurmak zorunda kalıyor. Peki dershaneler ücretleri iade etmek zorunda mı? Kurs merkezleri paraları iade etmezse veliler ne yapabilir? Özel eğitim kurumları nereye şikayet edilir? Avukat tarafından konuya ilişkin kritik detaylara yer verildi.
6.10.2022 Gündem
Paranızı geri alabilirsiniz! Yargıtay'dan emsal karar
Paranızı geri alabilirsiniz! Yargıtay'dan emsal karar Çocuğunu, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) başarılı olması için özel kurs merkezine gönderen veli vaadedilen eğitim hizmetini alamayınca büyük şok yaşadı. Çocuğunun kaydını sildiren veli, ödediği parayı alamayınca mahkemenin yolunu tuttu. Yıllar süren davaya son noktayı Yargıtay koydu.
26.09.2022 Gündem
MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorgulama ekranı
MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorgulama ekranı Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı? Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları merakla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak açıklama sabırsızlıkla bekleniyor. Öğretmenler başvuru işlemlerini 15 Ağustos ile 2 Eylül arasında gerçekleştirdi. İşte, 2022 ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları ile ilgili detaylar…
15.09.2022 Çalışma Hayatı
Ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ve sonuç ekranı!
Ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ve sonuç ekranı! Ücretli öğretmenlik sonuçlarının ne zaman açıklanacağı binlerce öğretmen adayı tarafından merak ediliyor. Gözler Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) çevrildi. Peki, Ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ve sonuç ekranı!
8.09.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) son dakika kararı! Resmen değişti: Anasınıfı, ilkokul, liseler...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan (MEB) son dakika kararı! Resmen değişti: Anasınıfı, ilkokul, liseler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika kararı! Yönetmelik değişti ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni alınan karara göre nüfusu az ve dağınık olan köy ve diğer benzeri yerleşim yerlerinde anasınıfı ve ilkokullara öğretmen normu verilmesi için gerekli öğrenci sayısı azaltıldı. Mesleki ve teknik eğitim kurumlarının norm kadrolarına ilişkin de düzenleme yapıldı. Yeni karara göre 5 öğrencisi bulunan anasınıflarına öğretmen normu verilebilecek ve öğrenci sayısına bakılmadan ilkokul açılabilecek. İşte kararın tamamı...
18.08.2022 Eğitim
Bakan Özer: Öğretmenlerimizin eğitimi için 292 milyon bütçe ayırdık
Bakan Özer: Öğretmenlerimizin eğitimi için 292 milyon bütçe ayırdık   Sosyal Bilimler Liseleri yöneticileri ile bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, “Son 20 yıl, eğitimde erişim sorununun çözüldüğü bir dönemdir. Eğitimde kitleselleşme ve evrenselleşme döneminin yaşandığı dönem son 20 yıldır. 2021 yılında öğretmenlerin eğitimiyle ilgili 8.9 milyonluk bütçe kullanırken bu sene ayırmış olduğumuz bütçe 292 milyon. Kullanın, yeter ki isteyin” dedi.  
23.06.2022 Eğitim
Teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2022 Taktir, teşekkür belgesi için ortalama kaç olmalı, belge hesaplama nasıl yapılır?
Teşekkür belgesi kaç puanla alınır? 2022 Taktir, teşekkür belgesi için ortalama kaç olmalı, belge hesaplama nasıl yapılır? Teşekkür belgesi kaç puanla alınır, belge hesaplama nasıl yapılır? 2021-2022 eğitim öğretim yılı sona ererken, karne alacak öğrenciler takdir ve teşekkür belgesi hesaplaması için arama motorlarına yöneldi. Notlarının karşılığında belge alıp alamayacakları merak eden öğrenciler aramalarını hızlandırdı.
8.06.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için geçerli! 81 ili kapsıyor, haftada iki saat...
MEB resmen duyurdu! 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri için geçerli! 81 ili kapsıyor, haftada iki saat... Milli Eğitim Bakanlığı milyonlarca öğrenci için harekete geçti. MEB yeni kararları resmen duyurdu. 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerini kapsıyor. Güncelleme yapıldı. Haftada 2 ders saati olarak belirlendi. Çevre dostu projeleri odak noktasına alan MEB’in bu kapsamda hayata geçirdiği geri dönüşüm kütüphanelerinin sayısı 525’e ulaştı. Bu alanda bilinç oluşturmak amacıyla adımlar atan Bakanlığın, Çevre Dostu 1000 Okul Projesi ve Çevre Eğitimi ve İklim Değişikliği dersi ile öğrenciler, sıfır atık konusunda bilgilendirilecek. Bakanlık öğrencilerde çevre bilinci oluşturulması için Çevre Eğitimi ve İklim Değişikliği dersini de müfredata ekledi. 2015’ten itibaren 7 ve 8. sınıflarda seçmeli ders olarak okutulan “Çevre Eğitimi” dersinin adını “Çevre Eğitimi ve iklim değişikliği” olarak değiştiren Bakanlık, müfredatı da güncelledi. 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren ortaokul 6, 7 ve 8. sınıflarda haftada 2 ders saati olmak üzere toplam 72 saat seçmeli olarak verilecek derste öğrenciler, sıfır atık konusunda bilgilendirilecek.
6.05.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, yarın...
MEB resmen duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, yarın... Milli Eğitim Bakanlığı tarafından beklenen açıklama yapıldı. Milyonlarca öğrenciyi doğrudan ilgilendiriyor. Ara tatil ile ile ilgili MEB tarafından değişiklik yapıldı mı? Milli Eğitim Bakanlığı 2021-2022 eğitim öğretim takvimini duyurdu. İlk ara tatil dönemini 19 Kasım'da sona erdiren öğrenciler ikinci ara tatilin ne zaman biteceğini merak ediyor. Bilindiği üzere nisan ara tatil döneminin 11 Nisan başlayacağı açıklandı. Nisan ara tatili ile birlikte binlerce öğrenci hafta sonlarının da eklenmesiyle toplamda 9 günlük tatil yapacak. Uzmanlar, çocukların tatilde aileleriyle vakit geçirmelerini önerirken, tatil süresine sosyal faaliyetlerin eklenmesinin büyük önem taşıdığını vurguluyor. Peki ara tatil ne zaman bitiyor? MEB 2022 takvimi ile Nisan ara tatili uzayacak mı? İşte ara tatil bitiş tarihi ile ilgili detaylar...
10.04.2022 Eğitim
Öğretmenler kurslarda kaç saat ek derse girebilir? MEB ek ders ile ilgili sorulara açıklık getirdi!
Öğretmenler kurslarda kaç saat ek derse girebilir? MEB ek ders ile ilgili sorulara açıklık getirdi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin rutin görevleri ve yetiştirme kursları dışında halk eğitim merkezlerinde ek ders görevi alıp alamayacağı ile ilgili soruyu cevapladı. Bilindiği üzere, öğretmenler bir eğitim kurumunda görev yapmakta olan ve rutin müfredat kapsamında 30 saat, destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında ise 10 saat olmak üzere haftada toplam 40 saat ders okutabiliyor. Bunun dışında kalan zamanlarda ayrıca ek ders görevi verilip verilemeyeceği merak ediliyor. Peki, Öğretmenler kurslarda kaç saat ek derse girebilir? İşte Milli Eğitim Bakanlığı’nın konu ile ilgili verdiği cevap…
5.04.2022 Memur
'Dersinden kaldığım hocayı paket ediyorum' videosu tepki çekmişti! Gerçek ortaya çıktı
'Dersinden kaldığım hocayı paket ediyorum' videosu tepki çekmişti! Gerçek ortaya çıktı Sosyal medyada “Dersinden kaldığım hocayı paket ediyorum” yazısı ile paylaşılan ve büyük tepki toplayan görüntüler ile ilgili Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, görüntülerdeki kişinin öğretmen olmadığı duyuruldu.
29.03.2022 Yaşam
MEB harekete geçti ve değişti! 81 ilde başlıyor 3 yıl...
MEB harekete geçti ve değişti! 81 ilde başlıyor 3 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı yeni sistem için harekete geçti. 81 ilde uygulanacak. MEB'in resmen duyurduğu karar bütün okullarda uygulanacak. Millî Eğitim Bakanlığı, okullarda kalite güvence sisteminin aktif hâle getirilmesi amacıyla dev bir adım daha atarak yeni bir teftiş sistemi kurdu. Uygulamaya alınan yeni Kalite Güvence Sistemi'yle okullar kendi öz değerlendirme raporlarını kendileri hazırlayacak. Okullar, raporda eğitim göstergelerindeki hedeflerini açık bir şekilde ortaya koyacak ve hedeflere ulaşmak için gerekli çalışmaları yapacak. Öz değerlendirme raporlarına göre her bir okulu en geç 3 yılda bir denetlenecek ve rehberlik desteği sağlanacak. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Tüm illerimizde eğitim müfettişleri başkanlıkları kuruyoruz. İllerimizde eğitim müfettiş ihtiyacını karşılamak için 750 eğitim müfettiş yardımcısı alım sürecini başlattık" dedi.

Öte yandan Bakan Özer katıldığı televizyon yayınında da "Öğretmen atamaları üzerinde çalışmalarımız devam ediyor.3 bin anaokulu yaptık, 40 bin ana sınıfı açtık. Yeni atamalarda anaokulu öğretmen istihdamı ağırlığımız olacak" dedi. Öğretmen ve okul yöneticilerinin mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla düzenleme yapıldı. Yapılan düzenleme ile yüz yüze eğitim yoluyla düzenlenen hizmet içi eğitim faaliyetinin günlük süresi, merkezi hizmet içi eğitim faaliyetlerinde 4, mahalli hizmet içi eğitim faaliyetlerinde 2 ders saatinden az, 8 ders saatinden fazla olamayacak. Beş gün olarak planlanan ve yüz yüze eğitim yoluyla düzenlenen merkezi hizmet içi eğitim faaliyetlerinin süresi 25 ders saatinden az, 40 ders saatinden fazla uygulanamayacak. Hizmet içi eğitim faaliyetlerinde bir ders saati süresi 50 dakika, blok ders saati süresi ise 90 dakika olacak.
12.03.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı, 1 yıl boyunca...
MEB resmen duyurdu! Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı, 1 yıl boyunca... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve binlerce kişiyi kapsayan yeni kararı resmen duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kararlar ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatında görev yapan personel ile özel öğretim kurumları eğitim personelini çok yakından ilgilendiriyor. Eğitim personellerinin mesleki gelişim ihtiyacının karşılanmasına yönelik eğitimlerin planlanması, uygulanması, yönetimi, izlenmesi ve değerlendirilmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi. Başvurusu onaylanan personelin hizmet içi eğitim faaliyetine katılması zorunlu oldu. Onay listesinde yer almayan personeller ise katılamayacak. Devamsızlık toplam ders saati sayısının beşte birinden fazla olamayacak. Devamsızlık yapanların hizmet içi eğitim faaliyetleri ile ilişiği kesilecek. Eğitim süresince yıllık izin kullanılamayacak. İşte MEB'in son dakika kararının detayları...
11.03.2022 Eğitim
Ek ders ücretleri ne zaman yatacak, 2022 ocak ek ders ücreti yattı mı? Ek ders ücreti ne kadar 2022?
Ek ders ücretleri ne zaman yatacak, 2022 ocak ek ders ücreti yattı mı? Ek ders ücreti ne kadar 2022? Ek ders ücretleri ne zaman yatacak? Öğretmenler zorunlu oldukları 15 saat dersin dışında, girdikleri her ders saati için ek ders ücreti alıyor. Ek ders ücreti için sabırsız bekleyiş devam ediyor. Peki, ek ders ücreti ne kadar?
Okula gitmeyecekler! MEB kararı resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı
Okula gitmeyecekler! MEB kararı resmen duyurdu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıkladı Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Okula gitmeyecekler ve izinli sayılacaklar. Yüz yüze eğitime devam edilen okullara ilişkin açıklama geldi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer resmen duyurdu. Kasım ayı ara tatiliyle ilgili resmi açıklama yapıldı. Bakan Özer, öğretmenlerin ara tatili dönemi olan 15-22 Kasım tarihleri arasında idari izinli sayılacağını ve okula gelmeyeceğini bildirdi. Öte yandan Bakan Özer, DYK kurslarının devam edip etmeyeceği, engelli öğretmen ataması, yüz yüze eğitim ve okul öncesi gruplar ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. İşte MEB'in son dakika kararı ve yapılan son açıklamalar...
5.11.2021 Eğitim
750 engelli öğretmen ataması ne zaman? Engelli öğretmen ataması kadro ve branş dağılımı belli oldu mu?
750 engelli öğretmen ataması ne zaman? Engelli öğretmen ataması kadro ve branş dağılımı belli oldu mu? Bakan'dan atama müjdesi! Belli oldu. MEB, 750 engelli öğretmen ataması yapacak. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmelerde açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 750 engelli öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. Peki, 750 engelli öğretmen ataması ne zaman? Engelli öğretmen ataması kadro ve branş dağılımı belli oldu mu? İşte detaylar...
3.11.2021 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Ders Saati ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ders saati haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.