Deprem Oldu Mu

Deprem Oldu Mu

Son dakika deprem oldu mu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deprem oldu mu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deprem oldu mu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deprem Oldu Mu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deprem oldu mu gelişmeleri de dahil olmak üzere 544 deprem oldu mu haberi bulunmuştur. Tüm deprem oldu mu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli?
Efe Deprem öldü mü? Seksenler Efe Deprem kimdir, neden öldü, nereli? Seksenler dizisinde 'Zafer' rolüyle tanınan oyuncu Efe Deprem hayatını kaybetti. Haberin ardından ünlü oyuncunun hayatını merak edilirken, neden öldüğü de araştırılamaya başlandı. Peki, Efe Deprem kimdir, kaç yaşında, nereli? Oyuncu Efe Deprem neden öldü?
6.03.2024 Gündem
Son depremler listesi (28 Eylül Kandilli Rasathanesi ve AFAD) Deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu? Az önce kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu?
Son depremler listesi (28 Eylül Kandilli Rasathanesi ve AFAD) Deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu? Az önce kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? 28 Eylül AFAD ve Kandilli deprem listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Arama motorlarına yönelenler “Son deprem nerede oldu, az önce deprem mi oldu?” sorularına yanıt arıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi günlük deprem verilerini paylaşıyor. Ülkemizde küçük çaplı depremlerin yanında zaman zaman şiddetli depremler de yaşanabiliyor. En ufak bir sarsıntı hisseden vatandaşların deprem mi oldu, diye Kandilli ve AFAD’ın son deprem verilerinin yer aldığı listeyi inceliyor.
28.09.2023 Gündem
Malatya'da deprem mi oldu? 10 Ağustos Malatya depremi büyüklüğü kaç, merkez üssü nerede?
Malatya'da deprem mi oldu? 10 Ağustos Malatya depremi büyüklüğü kaç, merkez üssü nerede? Malatya'da deprem mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. "10 Ağustos Malatya depremi büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi" sorusu da gündem oldu. Gündüz saatlerinde Diyarbakır'da bir deprem daha meydana gelmişti. Peki bugün deprem oldu mu? İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem verileri...
10.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl oldu da bahardan kara kışa geçtiniz?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl oldu da bahardan kara kışa geçtiniz? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Defne Devlet Hastanesi açılışında konuştu. Erdoğan "Bir fotoğraf karesi üzerinden konuşanlar daha sonra işin nasıl yürüdüğünü gördüklerinde bir tek söz bile etmediler. Seçimlerde deprem bölgesinde bize yüksek oy çıkmasına hazmedemeyenler suları bile kesmişler. Nasıl oldu da bir gecede faşist kesildiniz, depremzedelere düşman kesildiniz? Nasıl oldu da bahardan kara kışa geçtiniz?" ifadelerini kullandı.
21.05.2023 Gündem
11 Mart deprem oldu mu? Az önce nerede deprem oldu, bugün deprem mi oldu? AFAD KANDİLLİ deprem sorgulama: Türkiye’de son depremler listesi!
11 Mart deprem oldu mu? Az önce nerede deprem oldu, bugün deprem mi oldu? AFAD KANDİLLİ deprem sorgulama: Türkiye’de son depremler listesi! Bugün deprem oldu mu, 11 Mart deprem mi oldu, az önce deprem nerede oldu? soruları Maraş Merkezli depremlerin ardından gün aşırı sorulmaya başlandı. 11 ili etkileyen büyük depremlerin ardından binlerce artçı sarsıntı yaşanmaya devam ediyor. AFAD KANDİLLİ RASATHANESİ günlük son depremler listesi yayınlıyor. Bu listeyle vatandaşlar nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görebiliyor. Peki, az önce deprem mi oldu, deprem mi oldu, bugün deprem oldu mu? Bugün deprem nerede oldu? AFAD KANDİLLİ deprem sorgulama ekranı ile Türkiye’de son depremler listesi burada. İşte son depremler listesi…
11.03.2023 Gündem
İstanbul için 80 binlik konut alanı!  MSB de onayladı
İstanbul için 80 binlik konut alanı! MSB de onayladı İstanbul’da 1.5 milyon konutluk büyük dönüşüm için planlamalar yapılırken, Avrupa Yakası’ndaki rezerv alanlarından biri Esenler’de olacak. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un verdiği bilgiye göre 2019’da imar değişikliği yapılarak rezerv alanı ilan edilen Esenler’deki araziye 70-80 bin konut inşa edilecek. Milli Savunma Bakanlığı ile ilgili detay ise dikkat çekti.
11.03.2023 Ekonomi
Mersin deprem riski var mı? Mersin’de deprem mi oldu, fay hattı var mı, hangi ilçelerden geçiyor? İl deprem bölgesi mi, ilin riski ilçeleri hangileri?
Mersin deprem riski var mı? Mersin’de deprem mi oldu, fay hattı var mı, hangi ilçelerden geçiyor? İl deprem bölgesi mi, ilin riski ilçeleri hangileri? AFAD, Hatay'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Peki, Mersin’de deprem oldu mu, Mersin deprem bölgesi mi? Mersin’de fay hattı var mı, nereden geçiyor, hangi ilçeler riski?
1.03.2023 Gündem
Bingöl depremi bekleniyor mu? Doğu Anadolu Fay Hattında yer alan Bingöl'de deprem oldu mu, kaç şiddetinde ve büyüklüğünde?
Bingöl depremi bekleniyor mu? Doğu Anadolu Fay Hattında yer alan Bingöl'de deprem oldu mu, kaç şiddetinde ve büyüklüğünde? 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki Kahramanmaraş depremleri sonrası uzmanlardan açıklamalar art arda geliyor. İstanbul, Adana ve Hatay'ın dışında uzmanlar Bingöl’de de depreme dikkat çekiyor. Öte yandan Bingöl'ün Genç ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, Bingöl'de deprem ne zaman bekleniyor, Bingöl'de büyük bir deprem bekleniyor mu?
22.02.2023 Gündem
22 Şubat Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi! Az önce deprem nerede oldu, bugün deprem oldu mu, kaç şiddetinde?
22 Şubat Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi! Az önce deprem nerede oldu, bugün deprem oldu mu, kaç şiddetinde? Az önce nerede deprem oldu, deprem mi oldu? Türkiye’de yaşanan iki büyük depremin ardından vatandaşlar Kandilli Rasathanesi ve AFAD üzerinden son depremler listesini sorguluyor. Kahramanmaraş ve Hatay depremlerinin artçıları sürerken AFAD ve Kandilli son depremler listesi merakla takip ediliyor. Depreminin yaraları sarılırken artı depremleri hissedenler "22 Şubat 2023 Az önce deprem mi oldu, nerede deprem oldu, depremin büyüklüğü kaç?" sorularına yanıt arıyor. İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi...
22.02.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. Bu kez duruşmaya tanık olan katılan Özkiraz'ın sevgilisinin anlattıkları şoke ederken, mahkemeden flaş bir karar geldi.
22.02.2023 Yaşam
Konya’da deprem oldu mu? Konya'da deprem riski var mı, Konya’dan fay hattı geçiyor mu? Konya deprem haritası!
Konya’da deprem oldu mu? Konya'da deprem riski var mı, Konya’dan fay hattı geçiyor mu? Konya deprem haritası! Konya’da deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi, Konya Selçuklu merkezli bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Türkiye saati ile 23:53:05'te meydana gelen depremin büyüklüğü 3.0 olarak açıklandı. Peki, Konya'da deprem riski var mı? Konya’dan fay hattı geçiyor mu? Konya deprem haritası...
18.02.2023 Gündem
Erzin depremden etkilendi mi, Erzin’de can kaybı var mı? Erzin nerede, nereye bağlı? Erzin seçim sonuçları!
Erzin depremden etkilendi mi, Erzin’de can kaybı var mı? Erzin nerede, nereye bağlı? Erzin seçim sonuçları! Maraş merkezli 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen depremlerden en çok etkilenen illerden Hatay’da birçok yerleşim yeri enkaz içinde kaldı. Hatay’da yıkım fazla olmasına rağmen Erzin ilçesinde tek bir tuğla yıkılmadı. Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Bana 'Senden başka doğru adam yok mu' diyenler oldu ama kaçak yapıya izin vermedik" dedi. Peki, Erzin depremden etkilendi mi, Erzin’de yıkım var mı, deprem oldu mu, Erzin’de can kaybı var mı? Erzin nerede, nereye bağlı?
11.02.2023 Gündem
Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? 26 Kasım AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi…
Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? 26 Kasım AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi… Son depremler listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresindeki depremleri sitesinden listeliyor. Yaşadığı il ve ilçe de deprem olup olmadığını merak edenler ya da deprem olduğunu zannedenler sık sık arama motorları aracılığıyla nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu kontrol edebiliyor. Peki, 26 Kasım deprem oldu mu? AFAD Kandilli Rasathanesi 26 Kasım son depremler...
26.11.2022 Gündem
Deprem kaç saniye sürdü? Deprem saat kaçta oldu? Düzce depreminin şiddeti kaç, hangi illerden hissedildi? Düzce’de kaç deprem oldu?
Deprem kaç saniye sürdü? Deprem saat kaçta oldu? Düzce depreminin şiddeti kaç, hangi illerden hissedildi? Düzce’de kaç deprem oldu? Türkiye sabaha Düzce depremiyle uyandı. Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre depremde can kaybı yok. Düzce ve depremin hissedildiği illerde vatandaşlar sokağa döküldü. Düzce depremi 9 ilde hissedilirken, depremin sarsıntısı geniş bir alanda hissedildi. Deprem sonrası artçı sarsıntılar da devam ediyor. Peki, Deprem kaç saniye sürdü? Deprem saat kaçta oldu? Düzce depreminin şiddeti kaç, hangi illerden hissedildi? Düzce’de kaç deprem oldu? İşte Düzce depremi ile ilgili gelen son bilgiler…
23.11.2022 Gündem
Malatya depremi sonrası son dakika açıklaması! Deprem uzmanı 'tehlike var' dedi ve duyurdu
Malatya depremi sonrası son dakika açıklaması! Deprem uzmanı 'tehlike var' dedi ve duyurdu Malatya depremi sonrası son dakika açıklaması geldi. Deprem uzmanı duyurdu. Malatya'nın Pütürge ilçesinde 17:02'de meydana gelen 5.2'lik deprem tedirginlik yarattı. Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz katıldığı canlı yayında depremle ilgili açıklamalarda bulundu. 'Artçı deprem olur mu' sorusunu yanıtlandıran Tüysüz, Doğu Anadolu fay hattına ilişkin tehlikeyi açıklarken deprem bölgesindeki vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
9.04.2022 Gündem
En son deprem nerede oldu? Deprem oldu mu? Kandilli ve AFAD son depremler listesi!
En son deprem nerede oldu? Deprem oldu mu? Kandilli ve AFAD son depremler listesi! AFAD ve Kandilli Rasathanesi duyurdu! Akdeniz’de hissedilen şiddetli deprem sonrası depremin büyüklüğünü, AFAD 6.4, Kandilli Rasathanesi ise 6.2 olarak duyurdu. Deprem Mersin, Antalya, Konya, Adana’da hissedildi. Peki, En son deprem nerede oldu? Deprem oldu mu? Kandilli ve AFAD son depremler listesi!
11.01.2022 Gündem
Peş peşe yaşanan depremler sonrası korkutan son dakika uyarısı! Yeni tehlikeyi açıkladılar: İstanbul, İzmir ve birçok ilde...
Peş peşe yaşanan depremler sonrası korkutan son dakika uyarısı! Yeni tehlikeyi açıkladılar: İstanbul, İzmir ve birçok ilde... Türkiye'de bir hafta içinde peş peşe depremler yaşandı. Bu depremler sonrası son dakika uyarısı geldi. Düzce, Malatya, Konya, Erzurum ve Tokat'ta meydana gelen depremler milyonlarca insanı tedirgin etti. Konuyla ilgili uzman isimler korkutan açıklamalarda bulundu. Uzmanlar, özellikle İzmir'de, İstanbul'da ve Orta Marmara'da fay hattıyla ilgili kritik gelişmeyi duyurdular. İşte haberin detayları...
20.11.2021 Gündem
Korkutan büyük Marmara depremi açıklaması! Uzman tarih verdi ve duyurdu
Korkutan büyük Marmara depremi açıklaması! Uzman tarih verdi ve duyurdu Düzce'de dün meydana gelen 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vatandaşlar depremin ardından kendilerini sokaklara atarken, bölgede art arda artçı depremler meydana geldi. Büyük paniğe neden olan depremin ardından akıllara "Düzce'de depremi büyük Marmara depreminin habercisi mi?" sorusu geldi. Depremle ilgili değerlendirmelerde bulunan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Geomatik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, 1999 depremine dikkat çekip çağrı yaptı. İşte detaylar...
18.11.2021 Gündem
Deprem uzmanı Naci Görür açıkladı: Büyük bir deprem bekliyoruz
Deprem uzmanı Naci Görür açıkladı: Büyük bir deprem bekliyoruz Bingöl'ün Kiğı ilçesinde saat 21.28'de merkez üssü 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası Prof. Dr. Naci Görür 'sıkıntılı bölge' diyerek korkutan haberi verdi.
25.06.2021 Gündem
3 Ekim son deprem listesi! 3 Ekim günlük deprem listesi...
3 Ekim son deprem listesi! 3 Ekim günlük deprem listesi... Akdeniz açıklarında 5.1 büyüklüğünde meydana gelen deprem, Fethiye’de hissedildi. Akdeniz’de olan depremin ardından vatandaşlar, 3 Ekim’de başka yerde de deprem oldu mu diye araştırıyor. İşte 3 Ekim son deprem listesi…
3.10.2019 Gündem
Gölde korkunç sesler!
Gölde korkunç sesler! Depremlerin ardından, "top atışı" ve "dinamit patlaması"na benzetilen sesler duyuluyor...
29.09.2021 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart’ta sandık gelecek hesap kesilecek AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, "Geride bıraktığımız 5 yılda İstanbul, liyakatsizliğin kurbanı oldu. Beceriksizliğe mahkum edildi. Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar. Reklama, algıya ayırdıkları bütçeyi depreme ayırmadılar. Ulaşım sorununu çözeceğiz dediler, tam bir çileye dönüştürdüler" dedi.
29.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deprem Oldu Mu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deprem oldu mu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.