Deprem İzmir

Deprem İzmir

Son dakika deprem izmir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deprem izmir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deprem izmir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deprem İzmir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deprem izmir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.626 deprem izmir haberi bulunmuştur. Tüm deprem izmir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ege'de deprem! İzmir, Aydın, Kuşadası, Manisa'da hissedildi! 27 Ocak Ege depremi büyüklüğü kaç oldu?
Ege'de deprem! İzmir, Aydın, Kuşadası, Manisa'da hissedildi! 27 Ocak Ege depremi büyüklüğü kaç oldu? 27 Ocak sabah saatlerinde yaşanan deprem paniğe neden oldu. İzmir, Aydın, Manisa, Kuşadası'nda hissedilen deprem AFAD verilerine göre saat 08:19'da meydana geldi. Peki son dakika İzmir depremi kaç büyüklüğünde oldu? Deprem merkez üssü neresi? İşte son deprem hakkında bilgiler
27.01.2024 Gündem
İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, çevre illerde de hissedildi
İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, çevre illerde de hissedildi Ege Denizi’nde, merkez üssü Kuşadası Körfezi olan Richter ölçeğine göre 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir’in yanı sıra Manisa'da da hissedilen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Valisi Süleyman Elban herhangi bir olumsuzluğun olmadığını sosyal medya hesabından duyurdu.
27.01.2024 Gündem
İzmir'de 4.2 büyüklüğünde deprem!
İzmir'de 4.2 büyüklüğünde deprem! İzmir’in Bayındır ilçesinde saat 15.55’te 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir’in büyük bölümünde hissedildi.
18.10.2023 Gündem
Bodrum açıklarında 4. 8 büyüklüğünde deprem!
Bodrum açıklarında 4. 8 büyüklüğünde deprem! Ege Denizi'nin Girit Adası ve Bodrum arasında kalan kısımda 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi,.
13.08.2023 Gündem
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama Bakan Kirişci "Şu anda et fiyatları geriliyor, ileri gidiş söz konusu değil. İstanbul'da başladık, Ankara'ya geldik. Şu anda fiyatlarda ciddi gerileme var. Marketlere ürün veriyoruz, bunun bilinmesinde yarar var. Marketçilik yapmak gibi görevimiz yok. Et Süt Kurumu regülasyonu sağlayacak" dedi.
2.05.2023 Gündem
Ege Denizi'nde yaşananlar büyük depremin ayak sesleri mi? 2 uzman 4 il için uyardı
Ege Denizi'nde yaşananlar büyük depremin ayak sesleri mi? 2 uzman 4 il için uyardı Son günlerde Ege Denizi'nde yaşanan deprem hareketliliği, özellikle İzmir ve çevresinde yaşayanları tedirgin etti. Prof. Dr. Ziyadin Çakır, "Yakın bir fayda oluşacak orta büyüklükte bir deprem dahi İzmir için yıkıcı sonuçlara neden olabilir" derken, Prof. Dr. Naci Görür ise İzmir Fayı'nın 7 ve üzeri deprem üretme potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekti. İşte o 4 il için önemli uyarı.
13.01.2023 Gündem
Ege Denizi'nde korkutan deprem! Üç ilde hissedildi, büyüklüğü açıklandı
Ege Denizi'nde korkutan deprem! Üç ilde hissedildi, büyüklüğü açıklandı Son dakika haberi... Ege Denizi, Midilli Adası açıklarında 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İzmir, Çanakkale ve Balıkesir'de hissedildi.
10.01.2023 Gündem
Son dakika! Ege'de korkutan deprem! İzmir ve Çanakkale'de de hissedildi
Son dakika! Ege'de korkutan deprem! İzmir ve Çanakkale'de de hissedildi Ege Denizi'ndeki 5 büyüklüğünde deprem oldu. Merkez üssü Midilli Adası olan depremin ardından 3,9, 4 ve 4,8 büyüklüğünde artçı sarsıntılar oldu.
7.01.2023 Gündem
Kuşadası Körfezi'nde korkutan deprem
Kuşadası Körfezi'nde korkutan deprem AFAD'ın verilerine göre saat 01:35'te, Kuşadası Körfezi'nde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem; İzmir, Aydın ve çevre illerden hissedildi.
8.12.2022 Gündem
İzmir'de 4.9 büyüklüğünde deprem!
İzmir'de 4.9 büyüklüğünde deprem! İzmir'in Buca ilçesinde 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Manisa, Balıkesir, Denizli ve Aydın gibi çevre illerde de hissedilirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den de açıklamalar geldi. Deprem nedeniyle 3 kişi yaralandı, bir cami minaresi yıkıldı. Bakan Soylu 20 binada hasar oluştuğunu söyledi. Öte yandan depremin hasarı gün aydınlanınca ortaya çıktı.
4.11.2022 Gündem
En son deprem nerede oldu? Deprem hangi illerde hissedildi? 31 Ağustos 2022 Kandilli ve AFAD son depremler listesi!
En son deprem nerede oldu? Deprem hangi illerde hissedildi? 31 Ağustos 2022 Kandilli ve AFAD son depremler listesi! Aydın'ın Kuşadası ilçesinda korkutan deprem! İzmir, Aydın ve Muğla’da hissedildi. Peş peşe depremler korkuya neden oldu. Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarındaRichter ölçeğine göre, 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, En son deprem nerede oldu? Hangi illerde hissedildi? Son deprem kaç şiddetinde oldu? İşte 31 Ağustos 2022 Kandilli ve AFAD son depremler listesi!
31.08.2022 Gündem
Kuşadası Körfezi'nde 5.0 büyüklüğünde deprem
Kuşadası Körfezi'nde 5.0 büyüklüğünde deprem Kuşadası Körfezi'nde bu sabah 06:18'de 3.8 ve 06:24'te 5.0 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem, İzmir, Aydın ve birçok ilden de hissedildi. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadığı bildirildi. Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık 'Etkilerini araştırıyoruz geçmiş olsun' açıklamasını yaptı.
14.08.2022 Gündem
İzmir açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem
İzmir açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem AFAD'dan alınan bilgiye göre, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
28.02.2022 Gündem
Girit'te 6.3 büyüklüğünde deprem! Türkiye'den de hissedildi
Girit'te 6.3 büyüklüğünde deprem! Türkiye'den de hissedildi Yunanistan'ın Lasithi şehrinde meydana gelen 6.3 büyüklüğündeki deprem, İzmir ve Muğla'da da hissesildi. Sarsıntı nedeniyle kısa süreli tedirginlik yaşandı.
12.10.2021 Gündem
Ege Denizi'nde 4.3 büyüklüğünde deprem!
Ege Denizi'nde 4.3 büyüklüğünde deprem! İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında meydana gelen depremden sonra aynı bölgede 4.3 büyüklüğünde bir sarsıntı daha gerçekleşti.
10.07.2021 Gündem
Ege'de korkutan deprem!
Ege'de korkutan deprem! Ege Denizi'nde saat 10.15'te deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin son dakika olarak duyurduğu deprem İzmir'in Karaburun açıklarında oldu.
23.02.2021 Gündem
İzmir açıklarında korkutan bir deprem daha
İzmir açıklarında korkutan bir deprem daha İzmir Karaburun açıklarında 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
1.02.2021 Gündem
Ege Denizi'nde 4.7 büyüklüğünde deprem!
Ege Denizi'nde 4.7 büyüklüğünde deprem! Ege Denizi'nde İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında saat 16.10'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
1.02.2021 Gündem
İzmir'de deprem! Şiddeti...
İzmir'de deprem! Şiddeti... İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında Ege Denizinde 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir ve ilçelerinden hissedilen depreme uykularında yakalanan vatandaşlardan bazıları panik ve korku içinde evlerinden çıktı. İlk belirlemelere göre deprem can kaybı ve yıkıma yolaçmadı.
21.01.2021 Gündem
Korkutan İzmir depremi açıklaması! Diğer fayları da tetikledi, 6.8'lik...
Korkutan İzmir depremi açıklaması! Diğer fayları da tetikledi, 6.8'lik... İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir açıklarında meydana gelen ve 117 kişinin ölümüne neden olan 6.6 büyüklüğündeki depremin bölgedeki diğer fayları tetiklediğini söyledi. Samos'un batısında bulunan ve 6.8 büyüklüğünde depremler üretme potansiyeline sahip olan fayın da tetiklendiğini kaydeden Sözbilir, İzmir'de kentsel dönüşüme ağırlık verilmesi çağrısında bulundu.
6.01.2021 Gündem
İzmir'de de hissedilen bir deprem meydana geldi!
İzmir'de de hissedilen bir deprem meydana geldi! Ege Denizi'nin Kuşadası açıklarında 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı İzmir ve çevre illerde hissedildi. Deprem, İzmir ve çevre ilçelerinde hissedilirken, kısa süreli paniğe neden oldu. İlk belirlemelere göre, depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.
30.12.2020 Yaşam
Ege Denizi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!
Ege Denizi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem! AFAD verilerine göre saat 12.34'te Ege Denizi açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelirken, İzmir ve çevresinde de sarsıntı hissedildi.
4.12.2020 Gündem
Marmara depremi için korkutan açıklama! 7.6 şiddetinde...
Marmara depremi için korkutan açıklama! 7.6 şiddetinde... Prof. Dr. Naci Görür, "Kumburgaz kolunun yani Silivri açıkları ile Yeşilköy açıklarına uzanan 65 kilometrelik fayın kırılmasıyla en az 7.2 büyüklüğünde bir deprem olacağını ama Adalar'ın güneyinden geçen fay hattı kırılırsa en fazla 7 büyüklüğünde deprem olacağını düşünüyoruz. Ancak her ikisinin birden kırılma olasılığı var. İkisi birden kırılırsa İstanbul'da 7.6 büyüklüğünde bir deprem olacak" dedi.
3.12.2020 Gündem
Prof. Dr. Ercan'dan Marmara'da deprem açıklaması! '24 atom bombasına eşdeğer...'
Prof. Dr. Ercan'dan Marmara'da deprem açıklaması! '24 atom bombasına eşdeğer...' Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Marmara Bölgesi’nde büyük depremin Tekirdağ’da olacağını iddia etti. Ercan, "Kimse Tekirdağ depreminden söz etmiyor herkes İstanbul diyor. Oysaki büyük deprem Tekirdağ’da olacak. Marmara Ereğlisi’nin beklediği depremin yıkım kuvveti de 9 olacaktır. İstanbul’da beklenen depremde açığa çıkacak güç 4,3 atom bombası gücünde olacak ama Marmara Ereğlisi’nde olacak olan depremde açığa çıkacak güç ise 24 atom bombasına eşdeğer olacaktır” dedi.
19.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Deprem İzmir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deprem izmir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.