Deniz Baykal

Deniz Baykal

Son dakika deniz baykal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan deniz baykal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını deniz baykal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deniz Baykal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deniz baykal gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.847 deniz baykal haberi bulunmuştur. Tüm deniz baykal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadir İnanır'dan sonra yeniden gündeme geldi! Şahdamardaki sinsi tehlike
Kadir İnanır'dan sonra yeniden gündeme geldi! Şahdamardaki sinsi tehlike Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış ve ameliyata alınmıştı. Şahdamarı tıkanıklığı, sebebiyle hastaneye kaldırılan İnanır sevenlerini korkuttu. Şahdamarı tıkanıklığı sebebiyle Deniz Baykal ve Metin Uca hayatını kaybetmişti. Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasından sonra tıbbi adıyla Karatoris Arter Hastalığı, pratikteki adıyla Şahdamarı tıkanıklığı tekrar gündeme geldi. İşte bu hastalıkla ilgili bilinmeyenler...
28.03.2024 Yaşam
'Ekrem İmamoğlu Ankara'ya liste yolladı' iddiası! '39 ilçenin tamamını belirlemek istiyor'
'Ekrem İmamoğlu Ankara'ya liste yolladı' iddiası! '39 ilçenin tamamını belirlemek istiyor' Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki aday belirleme süreci tartışmaları da beraberinde getirdi. Parti içinde belediye başkan adaylarının ön seçimsiz belirlenmesi tepkilere neden oldu. Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, bir televizyon programında çarpıcı iddialarda bulundu. İstanbul'daki 39 ilçe belediye başkan adayının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından belirlendiğini söyleyen Yarkadaş, "İmamoğlu, Ankara'ya liste gönderdi" dedi.
5.01.2024 Gündem
Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den ayrıldı mı, neden istifa etti, Durmuş Yılmaz milletvekili mi? İşte biyografisi
Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den ayrıldı mı, neden istifa etti, Durmuş Yılmaz milletvekili mi? İşte biyografisi Durmuş Yılmaz istifa mı etti, Durmuş Yılmaz kimdir? Son zamanlarda gündeme gelen haberlerin ardından, eski Merkez Bankası Başkanı ve 27. Dönem İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz’ın istifa ettiği merak ediliyordu. Yılmaz, parti üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Peki, Durmuş Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Durmuş Yılmaz milletvekili mi?
10.11.2023 Gündem
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu
CHP'nin 8. Genel Başkanı Özgür Özel oldu CHP'nin 38. Olağan Kurultayı "İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı" sloganı ile Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Kurultayda genel başkanlık seçimi için yeterli imzayı toplayan Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel aday oldu. Kurultayda "Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım" açıklamasını yapan Kemal Kılıçdaroğlu'na, Özgür Özel "CHP'de hançer yok hançerleyecek de kimse yok" yanıtını verdi. Genel başkanlık seçimi ikinci turda tamamlandı. İlk turda Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. İkinci turun sonunda ise Özgür Özel 812, Kılıçdaroğlu 536 oy aldı. Böylece Özgür Özel CHP'nin yeni genel başkanı seçildi. Oy sayımının ardından kurultay salonunda bir açıklama yapan Özgür Özel, "Hayatımın en büyük gururunu ve onurunu yaşıyorum. Örgüte verdiğim bütün sözleri tutacağım" ifadelerini kullandı. İşte CHP kurultayında dakika dakika yaşananlar...
5.11.2023 Gündem
WhatsApp'taki şaka grubu yargıya taşındı, paylaşımı yapana 10 yıla kadar hapis istemi
WhatsApp'taki şaka grubu yargıya taşındı, paylaşımı yapana 10 yıla kadar hapis istemi İzmir'de iddiaya göre şaka amaçlı kurdukları WhatsApp grubunda esnaf arkadaşı Belma Ateş (53) hakkında, bilgisi dışında paylaşımlar yaptığı öne sürülen Volkan Y. (38) hakkında 'zincirleme biçimde yazılı bir ileti ile hakaret' ve 'zincirleme biçimde özel hayata ilişkim görüntüleri ifşa etmek' suçlarından 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
29.07.2023 Gündem
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal CNN Türk'te gündeme ilişkin soruları cevapladı. Eski CHP Genel Başkanı Hikmet Çetin'in sözlerine cevap veren Baykal "Zarar vermek ne demek algılayamadım. Bu açıklamayı Hikmet Çetin'e yakıştıramadım" dedi.
7.07.2023 Gündem
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin
Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı: Alsın kırk haramilerini gitsin 14 Mayıs 2023 Seçim sonuçlarını eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen'in CNN TÜRK'te değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecini yanlış yönettiğini belirten Sevigen, "Kılıçdaroğlu bugün istifa etmeli" dedi.
15.05.2023 Gündem
Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl?
Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl? Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet ittifakını destekleyeceğini açıklamış, ardında da CHP Erzincan milletvekilleri aday listesine 1. sıradan katılmıştı. Peki, Mustafa Sarıgül Meclis’e girdi mi? Erzincan’da CHP yüzde kaç oranında oy aldı, Erzincan'da oy oranları nasıl?
14.05.2023 Gündem
İnce'nin oyları kime kayacak? Mehmet Sevigen'den flaş açıklama
İnce'nin oyları kime kayacak? Mehmet Sevigen'den flaş açıklama 23. Dönem CHP Milletvekili Mehmet Sevigen, CNN Türk canlı yayınında Tunç Arslanalp'e açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesiyle ilgili konuşan Sevigen, Memleket Partisi'ni destekleyen seçmenlerin hepsinin CHP'yi tercih etmeyeceklerini belirtti.
13.05.2023 Gündem
İnce'nin adaylıktan çekilmesi! AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan açıklama
İnce'nin adaylıktan çekilmesi! AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan açıklama AK Parti Genel Başkanvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Numan Kurtulmuş, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesini değerlendirerek, "Böylesine yollara sapılması Türk siyasetini zehirler. Savcılar itibar suikastlarına karşı harekete geçmeli." ifadelerini kullandı.
12.05.2023 Gündem
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Bakan Soylu: ABD bu seçime müdahale ediyor
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Bakan Soylu: ABD bu seçime müdahale ediyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtladı. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini yorumlayan Soylu, "Amerika en başından beri bu seçime müdahale ediyor. Biden, 2016'da darbe ile bu işi yapamadık, bu sefer darbe ile değil seçim ile gerçekleştireceğiz dedi. Temel mantık İnce eskiden CHP'nin adayı onu çekersek biz ona giden oyları almış oluruz. Siyasetin okuması böyle değildir" dedi.
12.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ'dan Muharrem İnce yorumu
Bakan Bozdağ'dan Muharrem İnce yorumu Şanlıurfa’da genç sporcularla bir araya gelip sorularını cevaplayan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Memleket partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini değerlendi.
11.05.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş CNN Türk'te konuştu: Siyaset düşmanlık alanı değil, rekabet alanıdır
Numan Kurtulmuş CNN Türk'te konuştu: Siyaset düşmanlık alanı değil, rekabet alanıdır AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş CNN Türk'te önemli açıklamalarda bulundu. Erzurum olayları ile ilgili konuşan Kurtulmuş, "O taş İmamoğlu'na değil AK Parti'ye de atılmış bir taştır. Bize en aykırı sözleri söyleyenlere bile biz de sözümüzü söyleriz. Sözü bastırmanın yolu ne taştır, ne küfürdür. Bunları tamamen reddediyoruz. Birilerinin buradan algı oluşturması bu durumu AK Parti çıkarmış gibi bir algı oluşturması kabul edilemez. Siyasette her türlü mücadeleye eyvallah ama bu bir söz yarışıdır. Burada sopanın ne işi var?" dedi.
8.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Zihniyeti değiştirmemiz lazım
Kılıçdaroğlu: Zihniyeti değiştirmemiz lazım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim bir iktidarı değiştirmekten çok daha derin meselelerimiz var. İktidarı değiştireceğiz, orası kolay. Değişim iktidarı değiştirmekten büyük olmalı. Zihniyeti değiştirmemiz lazım. Bu ülkeyi enkaz altında bırakan düşünce şeklini kurutmamız lazım. Değerlerimizi yeni baştan örmemiz lazım. Devlete yaklaşımımızı değiştirmemiz gerek" dedi.
21.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan, Baykal ailesine taziye ziyareti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'dan, Baykal ailesine taziye ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Eşi Emine Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı merhum Deniz Baykal'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
15.02.2023 Gündem
Meclis çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara
Meclis çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara TBMM Genel Kurulu, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem nedeniyle çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara verdi.
14.02.2023 Gündem
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlanacak
Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlanacak Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, son yolculuğuna bugün Ankara'da uğurlanacak. Baykal'ın naaşı, düzenlenecek törenlerin ardından Devlet Mezarlığı'na defnedilecek.
14.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın ailesine taziye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Deniz Baykal'ın ailesine taziye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın ailesini arayarak taziyelerini iletti.
11.02.2023 Gündem
Deniz Baykal hayatını kaybetti! ABD'de okudu, siyasi yasaklı oldu, işte Deniz Baykal'ın hayatı
Deniz Baykal hayatını kaybetti! ABD'de okudu, siyasi yasaklı oldu, işte Deniz Baykal'ın hayatı CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’da 84 yaşında hayatını kaybetti. Türk siyasi hayatında önemli görevlerde bulunan Baykal, 2015 genel seçimlerinden sonra Meclis'in en yaşlı üyesi sıfatıyla 25'inci dönemin ilk oturumunu açtı ve yeni TBMM Başkanı İsmet Yılmaz seçilene kadar Meclis Başkanlığı'na vekalet etti. İşte Deniz Baykal'ın hayatı...
11.02.2023 Gündem
Deniz Baykal kimdir, kimdir? CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal kaç yaşında neden öldü, hastalığı neydi?
Deniz Baykal kimdir, kimdir? CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal kaç yaşında neden öldü, hastalığı neydi? CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Millletvekili Deniz Baykal'ın yaşamını yitirdiğini duyurdu. Peki, Deniz Baykal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, hastalığı neydi? Deniz Baykal neden öldü?
11.02.2023 Gündem
Deniz Baykal hayatını kaybetti
Deniz Baykal hayatını kaybetti CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’da 84 yaşında hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.
11.02.2023 Gündem
Badıkan aşireti nedir, kaç kişi, nereli, hangi ilde? Nihat Doğan’ın aşireti Badıkan aşiretinin kaç kolu var, lideri kim?
Badıkan aşireti nedir, kaç kişi, nereli, hangi ilde? Nihat Doğan’ın aşireti Badıkan aşiretinin kaç kolu var, lideri kim? Nihat Doğan’ın aşireti Badıkan aşireti hakkında yapılan aramalar türkücünün 13 Ocak'ta dünyaya gelen oğluna aşiretinin ismi Badıkan’ı koymasıyla arttı. Peki, Badıkan aşireti nedir, hangi ilde, lideri kim? Nihat Doğan’ın aşireti Badıkan’ın kaç kolu var, lideri kim?
16.01.2023 Gündem
Fuat Oktay'dan, '6 yaşındaki çocuğa istismar' davasıyla ilgili muhalefet ve kamuoyuna uyarı
Fuat Oktay'dan, '6 yaşındaki çocuğa istismar' davasıyla ilgili muhalefet ve kamuoyuna uyarı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara maruz bırakılmasına ilişkin "Kardeşimizin bundan sonra da bir hayatı olduğu gerçeği unutulmamalıdır. Özellikle resimlerinin kamuoyu nezdinde paylaşılmaması içinde bulunduğu durumun yaralarını sarması açısından son derece önemlidir. Çocuğun ikincil örselenmesinin önüne geçmek için, yaşadığı travmanın atlatılabilmesi için; öncelikli olarak muhalefete bu mağduriyetlerin bir siyasi şov malzemesi olmadığını hatırlatırım" dedi.
13.12.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Deniz Baykal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deniz baykal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.