Demokratik Bölgeler Partisi

Demokratik Bölgeler Partisi

Son dakika Demokratik Bölgeler Partisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Demokratik Bölgeler Partisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Demokratik Bölgeler Partisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Demokratik Bölgeler Partisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan demokratik bölgeler partisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 279 demokratik bölgeler partisi haberi bulunmuştur. Tüm demokratik bölgeler partisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şırnak’ta DEM Parti yürüyüşünde 1 kişi tutuklandı
Şırnak’ta DEM Parti yürüyüşünde 1 kişi tutuklandı Şırnak’ta, DEM Parti’nin seçim sonuçlarına yaptığı itiraz öncesi düzenlediği yürüyüşe, uyarılara rağmen belirlenen kişilerin dışında katılmak isteyince gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
3.04.2024 Gündem
İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri
İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri 14 Mayıs'ta seçilen 600 milletvekilinden 52'si, seçimlerin üstünden geçen 7 ayda partisinden istifa etti, 1'i ise ihraç edildi. Peki, İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri...
21.12.2023 Gündem
12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Meclis'te
12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Meclis'te Aralarında CHP Grup Başkanı Özgür Özel'in de olduğu 12 milletvekiline ait 15 dokunulmazlık dosyası Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na sunuldu.
8.08.2023 Gündem
Sansasyonel eylem için Mardin'e gelip polislere ateş açan PKK'lı kadın, etkisiz hale getirildi
Sansasyonel eylem için Mardin'e gelip polislere ateş açan PKK'lı kadın, etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Mardin'in Nusaybin ilçesinde polislere silahlı saldırıda bulunan PKK/KCK terör örgüt mensubu kadının özel harekat ekipleri tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Teröristin, sansasyonel bir eylem gerçekleştirmek üzere Nusaybin'e geldiği öğrenildi.
25.07.2023 Gündem
Teröristbaşı Duran Kalkan'ın korumalığını yapan şahıs Tekirdağ'da yakalandı
Teröristbaşı Duran Kalkan'ın korumalığını yapan şahıs Tekirdağ'da yakalandı Teröristbaşı Duran Kalkan'ın korumalığını yapan ve Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan şahsın terör operasyonunda gözaltına alındığı bildirildi. Öte yandan Mardin'in Nusaybin ile Kızıltepe ilçelerinde, 'Terör örgütüne yardım ve yataklık' ettikleri iddiasıyla aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) eski ilçe eş başkanlarının da olduğu 6 kişi gözaltına alındı.
23.05.2023 Gündem
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı Aralarında HDP'li Meclis başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı.
24.04.2023 Gündem
Şanlıurfa'da 'terör' operasyonu; HDP'li ve DBP'li başkanlar dahil 25 gözaltı
Şanlıurfa'da 'terör' operasyonu; HDP'li ve DBP'li başkanlar dahil 25 gözaltı Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) ile Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ilçe başkanlarının da bulunduğu 25 şüpheli, gözaltına alındı.
27.03.2023 Gündem
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Salihe Aydeniz dahil 18 vekil hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
27.01.2023 Gündem
PKK'ya çocuk götüren DBP il temsilcisi tutuklandı
PKK'ya çocuk götüren DBP il temsilcisi tutuklandı Mersin'de, sosyal medya hesaplarından propaganda yöntemleriyle yaşı küçük çocukları ve gençleri kandırıp, terör örgütü PKK/KCK'ya götürdüğü belirlenen Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Temsilcisi Metin İnce, tutuklandı.
16.09.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Özlük haklarından yararlanması beni rahatsız ediyor
TBMM Başkanı Şentop: Özlük haklarından yararlanması beni rahatsız ediyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop, dokunulmazlığı kaldırılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in yasama devamsızlığının işleme alınmasına ilişkin, "Devamla ilgili tartışmalar bir yana ama bir milletvekilinin sürekli devamsızlık halini içerecek şekilde bir tavırda olması, hiç devam etmemesi ve bu şekilde de milletvekili özlük haklarından yararlanması beni rahatsız ediyor. Meclis'e devam etmemek suretiyle milletvekili özlük haklarından yararlanmak çok yanlış" dedi.
7.07.2022 Siyaset
DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığı kaldırıldı
DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığı kaldırıldı TBMM Anayasa, Adalet Karma Komisyonu'nda kurulan Hazırlık Komisyonu'nda, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı, Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili dosya, CHP ve HDP'li üyelerin ret oylarına karşılık oy çokluğuyla kabul edildi. 
6.07.2022 Gündem
Hazırlık komisyonu, DBP'li Aydeniz'i dinleyecek
Hazırlık komisyonu, DBP'li Aydeniz'i dinleyecek İstanbul'da polise yumruk atan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili TBMM Anayasa Adalet Karma Komisyonu'nda oluşturulan hazırlık komisyonu, sözlü savunma alacak.
3.07.2022 Siyaset
DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke komisyonda
DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke komisyonda TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezlekeyi görüşmek üzere toplandı.
23.06.2022 Siyaset
DBP’li Saliha Aydeniz hakkında flaş gelişme!
DBP’li Saliha Aydeniz hakkında flaş gelişme! Polise tokat atılmasıyla ilgili DBP’li Saliha Aydeniz’in yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin karma komisyonun Perşembe günü toplanacağı bildirildi.
20.06.2022 Gündem
DBP'li Salihe Aydeniz hakkında 3 ayrı suçlama
DBP'li Salihe Aydeniz hakkında 3 ayrı suçlama Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Meclis'e ulaşan dosyada 3 ayrı suçlama yer aldı.
17.06.2022 Gündem
DBP Milletvekili Salihe Aydeniz’den polise yumruklu saldırı! Eyleme katılan 9 kişi böyle yakalandı...
DBP Milletvekili Salihe Aydeniz’den polise yumruklu saldırı! Eyleme katılan 9 kişi böyle yakalandı... Geçen pazar günü, Bursa Gemlik’te ‘Tecrit siyasetine karşı özgürlüğü savunmak için Gemlik’e yürüyoruz’ sloganıyla PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine yapılacak eyleme katılmak için Kadıköy’de toplanan bir grup yürüyüş düzenlemişti. Eyleme müdahale eden Polis, 70 kişiyi gözaltına almıştı. Eylem sırasında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz, bir polis memuruna yumruk atmıştı.
17.06.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'polise yumruk' tepkisi: Samimiyetsizsiniz
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'polise yumruk' tepkisi: Samimiyetsizsiniz İçişleri Bakanı Soylu, "Kılıçdaroğlu, bebek katili teröristbaşı Apo’nun sözde tecridi için iğrenç sloganlarıyla yürüyen HDPKK vekillerine söz edemeyince, zevahiri kurtarmak için güya, Polise saldırıyı doğru bulmamış. Samimiyetsizsiniz. HDPKK incinmesin diye ödünüz patlıyor. Allah ellerine fırsat vermesin." dedi.
16.06.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Türkiye'ye yeni bir siyaseti, yeni bir anlayışı getirmek istiyoruz
Kılıçdaroğlu: Türkiye'ye yeni bir siyaseti, yeni bir anlayışı getirmek istiyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Komşularımızın kimliğini, yaşam tarzını sorgulamaya başladık. Bunlar yanlıştır. Siyaset kavga alanı değildir. Türkiye'ye yeni bir siyaseti, yeni bir anlayışı getirmek istiyoruz" dedi.
15.06.2022 Siyaset
Destici: Dokunulmazlıkları kaldırılmalı, milletvekillikleri sonlandırılmalı
Destici: Dokunulmazlıkları kaldırılmalı, milletvekillikleri sonlandırılmalı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Sözde milletvekili Salihe Aydeniz ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki eylem girişimine engel olan güvenlik mensuplarına fiili saldırıda bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık'ın dokunulmazlıkları kaldırılmalı, hak ettikleri cezaları alarak milletvekillikleri sonlandırılmalıdır" dedi.
14.06.2022 Siyaset
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Polislerimize saldıran milletvekili müsveddelerinin TBMM'de yeri olamaz
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Polislerimize saldıran milletvekili müsveddelerinin TBMM'de yeri olamaz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Bahçeli, "Türkiye'nin haklı sınır ötesi operasyonu an meselesiyken, ABD askerleriyle PKK/YPG'li teröristlerin beraberce poz vermeleri neyin mesajıdır? ABD'li askerlerin teröristlerle ne işi vardır? Mehmetlerimize silah sıkanlara, ihanet edenlere destek vermek insanlık onurunun neresiyle ve nasıl bağdaşacaktır? ABD pozisyonunu netleştirmek mecburiyetindedir: Bu ülke dost mudur, düşman mıdır?" dedi. Bahçeli, polise yumruk atan milletvekiline tepki gösterdi ve "Polise yumruk atanın TBMM'de yeri olamaz. Bunların dokunulmazlığı süratle kaldırılmalıdır" ifadelerini kullandı.
14.06.2022 Siyaset
İYİ Parti lideri Akşener ile İmamoğlu arasında adaylık krizi
İYİ Parti lideri Akşener ile İmamoğlu arasında adaylık krizi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, cumhurbaşkanı adaylığı konusunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na çok güçlü bir şekilde destek vermişti. İmamoğlu’nu İkinci Fatih’e benzetmiş, yüzünde Rabbi Yessir’i görmüş hatta “Bu çalışma performansınızın devamını dilerim ki cumhurbaşkanlığı seçiminde lazım” demişti. Akşener'in son açıklamalarının ise ikilinin arasını bozduğu iddia edildi.
22.03.2022 Siyaset
DBP İl Başkanı Seval Gülmez tutuklandı
DBP İl Başkanı Seval Gülmez tutuklandı Son dakika haberi... Diyarbakır'da, terör soruşturması kapsamında, evinden alınarak emniyete götürülen Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Seval Gülmez , emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
2.02.2022 Gündem
DBP Diyarbakır İl Başkanı gözaltına alındı
DBP Diyarbakır İl Başkanı gözaltına alındı Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Seval Gülmez, Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen terör soruşturması kapsamında, polis tarafından gözaltına alındı.
29.01.2022 Gündem
DBP Diyarbakır İl Başkanı gözaltına alındı
DBP Diyarbakır İl Başkanı gözaltına alındı Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Seval Gülmez, Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen terör soruşturması kapsamında, polis tarafından gözaltına alındı.
29.01.2022 Siyaset
Diyarbakır’da DBP il binasına operasyon
Diyarbakır’da DBP il binasına operasyon Diyarbakır’da Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) il binasında yapılan etkinliklerin sosyal medyada paylaşılmasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, binaya operasyon düzenlendi.
26.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Demokratik Bölgeler Partisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki demokratik bölgeler partisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.