Dokunulmazlık

Dokunulmazlık

Son dakika dokunulmazlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan dokunulmazlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını dokunulmazlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dokunulmazlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dokunulmazlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.180 dokunulmazlık haberi bulunmuştur. Tüm dokunulmazlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da final öncesi şok veda! Son düelloyu kaybeden o oldu
Survivor'da final öncesi şok veda! Son düelloyu kaybeden o olduSurvivor All Star'da ilk dokunulmazlık kolyesini Batuhan Karacakaya, ikinci kolyeyi Ogeday Girişken kazanmıştı. Seda Ocak, Avatar Atakan, Yunus Emre Özden ve Nefise Karatay düelloda karşılaştı. Büyük finale sayılı günler kala sistem değişikliği yaşanan Survivor'da dokunulmazlığı kazanıp doğrudan finale giden isimler belli olurken, kalan yarışmacılar ise dün akşam düelloda karşı karşıya geldi. Peki, Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor All Star 2024 adaya veda eden yarışmacı kim oldu?
10.06.2024Gündem
Survivor'da bir kişi daha İstanbul'u garantiledi! Final ne zaman?
Survivor'da bir kişi daha İstanbul'u garantiledi! Final ne zaman?Survivor All Star'da dün acil durum konseyi toplandı ve Acun Ilıcalı sistemin değiştiğini duyurdu. Bundan sonra konseyde isim söyleme dönemi bitti. Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, kolye kimin oldu? Survivor All Star eleme adayı kim oldu? İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
9.06.2024Magazin
Survivor finali öncesi kurallar değişti! Dokunulmazlık kolyesi onun oldu
Survivor finali öncesi kurallar değişti! Dokunulmazlık kolyesi onun olduSurvivor All Star'da Acil Durum Konseyi toplandı. Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı. Adaya konseyinde isim söyleme dönemi kapandı. . Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, haftanın eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık sembolünü kazanan yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
8.06.2024Magazin
Survivor All Star'da 3. ve 4. eleme adayı belli oldu
Survivor All Star'da 3. ve 4. eleme adayı belli olduSurvivor All Star'da Seda Ocak düşüşe geçen performansıyla ilgili 'Kendime sinirlenmeye başladım' dedi. Atakan, Batuhan ve Ogeday'ın ona karşı olduğunu ifade etti. Bireysel dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Üçüncü ve dördüncü eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
5.06.2024Magazin
Survivor'da Nefise ayaküstü itiraf etti! 2. eleme adayı belli oldu
Survivor'da Nefise ayaküstü itiraf etti! 2. eleme adayı belli olduSurvivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu. Finalde Ogeday ile Nefise mücadelesi vardı. İkinci dokunulmazlık ödülünün sahibi ise Ogeday oldu. Dokunulmazlığı alan yarışmacı ise eleme adayını belirleyecek. Peki, Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
5.06.2024Magazin
Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da ikinci eleme adayı belli olduSurvivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu. Finalde Ogeday ile Nefise mücadelesi vardı. İkinci dokunulmazlık ödülünün sahibi ise Ogeday oldu. Nefise gözyaşlarına boğuldu.
4.06.2024Magazin
Survivor'da bu da oldu! Oyun öncesi hüngür hüngür ağladı
Survivor'da bu da oldu! Oyun öncesi hüngür hüngür ağladıSurvivor All Star'da Hilmi Cem'in vedası sonrası Batuhan'dan çarpıcı yorum geldi. Avatar Atakan, yarışta hırslanamadığını ifade etti. Dokunulmazlığı alan yarışmacı ise eleme adayını belirleyecek. Peki, Survivor ilk eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
4.06.2024Magazin
Survivor'da ilk eleme adayı parkurda kendini yere bıraktı!
Survivor'da ilk eleme adayı parkurda kendini yere bıraktı!Survivor All Star'da yeni dönem başladı. Murat Ceylan, bireysel performansların ön plana çıkacağı yeni oyun kurallarını açıkladı. yarışmacılar sezonun ilk bireysel dokunulmazlık parkurda karşı karşıya geldi. . 8 yarışmacının birbiriyle yarıştığı gecede, bireysel dokunulmazlığı kazanan Batuhan kendisini garanti altına alırken, bir isim Survivor eleme potasına gitti. Peki, 29 Mayıs 2024 Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
30.05.2024Magazin
Survivor'da Nefise çığlıklar içinde yerde kaldı! İlk eleme adayı belli oldu
Survivor'da Nefise çığlıklar içinde yerde kaldı! İlk eleme adayı belli olduSurvivor All Star'da son haftalara gelindi ve heyecan dorukta. Kırmızı Takım, Mavi Takım'ı 12-8 yenerek dokunulmazlığın sahibi oldu. Mavi Takım'da ise haftanın birinci eleme adayı belirlendi. 25 Mayıs 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 25 Mayıs 2024 Survivor All Star ilk eleme adayı kim oldu?
26.05.2024Magazin
Survivor All Star'da 3 ve 4. eleme adayları belli oldu
Survivor All Star'da 3 ve 4. eleme adayları belli olduSurvivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Damla Can olmuştu. Nefes kesen dokunulmazlık oyunu sonrası 3 ve 4. eleme adayları da belli oldu. İşte detaylar...
24.05.2024Magazin
Survivor'da tarihi fark: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da tarihi fark: İkinci eleme adayı belli olduSurvivor All Star'da Ogeday, kötü geçen dokunulmazlık oyunundan sonra takımından isminin yazılmasını istediğini ancak takımının yapmadığını söyledi. Hızın arttığı, rekabetin üst noktalara tırmandığı yarışmada kritik döneme yaklaşıldı. Peki, Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? 22 Mayıs Çarşamba Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
23.05.2024Magazin
Survivor'da son 10: Kurallar değişti, ilk eleme adayı belli oldu
Survivor'da son 10: Kurallar değişti, ilk eleme adayı belli olduSurvivor All Star'da Nagihan'ın elenmesinden sonra oyunda artık sadece 10 kişi kaldı. Kırmızı Takım, Mavi Takım'ı yenerek dokunulmazlığın ve ödülün sahibi oldu. Hızın arttığı, rekabetin üst noktalara tırmandığı yarışmada kritik döneme yaklaşıldı. Birbirinden güçlü isimlerin yarıştığı muhteşem bir yarışa tanıklık ediliyor. Peki, Survivor ilk eleme adayı kim oldu? 21 Mayıs Salı Survivor All Star dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
22.05.2024Magazin
Survivor'da Nagihan'a diskalifiye şoku! Son iki eleme adayı belli oldu
Survivor'da Nagihan'a diskalifiye şoku! Son iki eleme adayı belli olduSurvivor All Star'da dokunulmazlık oyununda fark geldi. Acun Ilıcalı, sakatlığından ötürü yarışamayacak olan Nagihan'ın adaya veda edeceğini açıkladı. 19 Mayıs Pazar akşamı ise haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için mücadele gerçekleşti. Dokunulmazlığı alan takım avantajı eline alacak ve eleme adayı çıkarmayacak. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 haftanın üçüncü eleme adayı kim oldu?
20.05.2024Gündem
Ogeday oyun sonrası fenalaştı! Survivor'da 3 ve 4. eleme adayı belli oldu!
Ogeday oyun sonrası fenalaştı! Survivor'da 3 ve 4. eleme adayı belli oldu!Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında 3 ve 4. eleme adayı da belli oldu.
16.05.2024Magazin
Survivor Aleyna'dan tokat gibi itiraf: İlk eleme adayı belli oldu
Survivor Aleyna'dan tokat gibi itiraf: İlk eleme adayı belli olduSurvivor All Star'da haftanın kaptanları yeni takımları oluşturdu. Aleyna Kalaycıoğlu, düelloda yaşadıklarıyla ilgili 'Herkesin gerçek yüzünü gördüm' dedi.Survivor All Star yarışması yeni haftaya kaptanlık oyunuyla başladı. Peki, Survivor kaptanlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 ilk eleme adayı kim oldu?
14.05.2024Magazin
Survivor'da şaşırtan gece! 3 ve 4 eleme adayı aynı konseyde belli oldu
Survivor'da şaşırtan gece! 3 ve 4 eleme adayı aynı konseyde belli olduSurvivor'da kıran kırana geçen bir mücadele yaşandı. Heyecanın iyice doruklara çıktığı yarışmada Kırmızı Takım dokunulmazlığı kazanarak moral buldu. Peki, bu zorlu dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve haftanın üçüncü ile dördüncü eleme adayları kimler oldu?
12.05.2024Magazin
Survivor'da şok sakatlık: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da şok sakatlık: İkinci eleme adayı belli olduSurvivor All Star'da ilk eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Damla Can, Merve'nin Kırmızı takıma Ogeday'ı almasına tepkisini sürdürdü. Survivor All Star'da bugün dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 2. dokunulmazlık oyununda kaybeden takımdan eleme adayı kim seçildi?
11.05.2024Magazin
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu!
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu!Survivor All Star'da Furkan Kızılay'ın vedasından sonra oyun öncesi yeni takımlar oluşturuldu. Murat Ceylan, kaptanlık oyununun detaylarını açıkladı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
10.05.2024Magazin
Survivor'da yeni dönem: Hafta 4 güne indi, 4. eleme adayı belli oldu!
Survivor'da yeni dönem: Hafta 4 güne indi, 4. eleme adayı belli oldu!Survivor All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu. Kırmızı Takım oyunda muhteşem bir performans sergileyerek Mavi Takım'ı 12-3 yenerek rahat bir nefes aldı. Eleme adaylarının belli olmasının ardından erkek potasında, düello eşleşmeleri de belli oldu. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
8.05.2024Magazin
Survivor'da sakatlık numarası yapıyor! 3. eleme adayı belli oldu
Survivor'da sakatlık numarası yapıyor! 3. eleme adayı belli olduSurvivor'un finaline az bir zaman kalırken adadaki yarışmacıların sayıları da giderek azalmaya başladı. Mavi ve Kırmızı takım adeta son nefeslerine kadar mücadele veriyor. Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
7.05.2024Magazin
Survivor'da gerilen ipler koptu: İlk gitme adayı belirlendi
Survivor'da gerilen ipler koptu: İlk gitme adayı belirlendiSurvivor All Star'da Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Nagihan, Nefise ve Aleyna'nın da şikayet etmesiyle Yunus Emre'nin takımını değiştirme kararı aldıklarını açıkladı. Nagihan ile Yunus Emre arasında tansiyon yükseldi. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Survivor'da hangi takım kazandı? Survivor 1. gitme adayı kim oldu?
5.05.2024Magazin
Survivor'da destansı geri dönüş! Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor'da destansı geri dönüş! Üçüncü eleme adayı belli olduSurvivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz, ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya olmuştu. Dokunulmazlık oyununda destansı geri dönüş yaşandı. Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu ise 29 Nisan Pazartesi akşamı ekranlara geldi. Mavi ve Kırmızı takım kıyasıya rekabet ederek dokunulmazlığı almak için ellerinden geleni yaptılar. Peki, Survivor'da haftanın 3. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
30.04.2024Magazin
Survivor'da Aleyna şov: Batuhan'ı yerle bir etti! İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da Aleyna şov: Batuhan'ı yerle bir etti! İkinci eleme adayı belli olduSurvivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz olmuştu. Nefes kesen dokunulmazlık oyunu sonrası ikinci eleme adayı belli oldu. Bilindiği üzere geçen hafta Kırmızı takımda yer alan Merve, Mavi takımın kadrosuna geçmişti. Bu değişiklikle dengeler değişmiş oldu. Peki, Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu?
29.04.2024Magazin
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli olduSurvivor All Star 2024 yarışmasında birleşme partisinin tarihi belli oldu. Sevilen yarışma programı Survivor'da finale doğru yaklaşılırken yarışmacı sayısı da giderek azalmaya başladı. Sınırsız yemekler ve eğlence dolu şarkı yarışmalarının düzenleneceği partide, yarışmacılar aylar sonra temiz kıyafetler giyerek özel bakımlarını yaptırabilecek. Acun Ilıcalı, Survivor All Star birleşme partisinin tarihini duyurdu. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
17.04.2024Magazin
Bu konsey Survivor tarihinin ilk 5'ine girer! All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu
Bu konsey Survivor tarihinin ilk 5'ine girer! All Star'da üçüncü eleme adayı belli olduSurvivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş olmuştu. . Her hafta bir yarışmacının adaya veda ettiği yarışmada bu hafta eleme adayları belli olmaya başladı. Adada kalmak isteyen Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununu kazanmak için zorlu parkurlarda mücadele ediyor.arkla sonuçlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü eleme adayı da belli oldu.
16.04.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Dokunulmazlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dokunulmazlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.