Salihe Aydeniz

Salihe Aydeniz

Son dakika Salihe Aydeniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Salihe Aydeniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Salihe Aydeniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Salihe Aydeniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan salihe aydeniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 salihe aydeniz haberi bulunmuştur. Tüm salihe aydeniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı Aralarında HDP'li Meclis başkanvekili Nimetullah Erdoğmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı.
24.04.2023 Gündem
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı
Diyarbakır'da nevruz kutlamasında olay; 5 polis yaralandı, 19 gözaltı Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından düzenlenen nevruz etkinliğinde terör örgütü PKK'yı simgeleyen bez parçaları açılırken, örgütün elebaşı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. Yaşanan gerginlikte atılan taşlardan 5 polis memuru yaralandı, 19 kişi gözaltına alındı.
21.03.2023 Gündem
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de
18 milletvekili hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM'de Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Salihe Aydeniz dahil 18 vekil hakkında 26 yeni dokunulmazlık dosyası TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
27.01.2023 Gündem
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında olduğu 69 fezleke Meclis'te
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da aralarında olduğu 69 fezleke Meclis'te Aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Milletvekili Seyit Torun, CHP Milletvekili Turan Aydoğan, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, HDP Grup Başkanvekili Meral Daniş Beştaş DBP Genel Başkanı Salihe Aydeniz'in de olduğu 69 fezleke Meclis Başkanlığı'na ulaştı. 
30.11.2022 Siyaset
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası, Meclis'e ulaştı.
3.10.2022 Siyaset
Meclis açılıyor! TBMM Başkanı Şentop: Tarihinde ilk olacak
Meclis açılıyor! TBMM Başkanı Şentop: Tarihinde ilk olacak TBMM, 3 aylık aranın ardından çalışmalarına yeniden başlayacak. TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 6. Yasama Yılı için yarın saat 14.00'te toplanacak. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "27. Dönem 6'ncı yasama yılı 1 Ekim'de başlıyor. Meclisimiz 1 Ekim 2021 tarihinde başladığı 5'inci yasama yılını sonlandırmış ve tarihinde ilk defa 6'ncı yasama yılına başlamış olacak" dedi.
30.09.2022 Siyaset
DBP'li Aydeniz'in dokunulmazlık dosyası Meclis'te!
DBP'li Aydeniz'in dokunulmazlık dosyası Meclis'te! TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin raporunu Meclis Genel Kuruluna sundu
1.08.2022 Siyaset
TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonu'ndan DBP'li Salihe Aydeniz kararı
TBMM Adalet Anayasa Karma Komisyonu'ndan DBP'li Salihe Aydeniz kararı Son dakika gelişmesi. TBMM Karma Komisyonu polise yumruk atan DBP'li vekil Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına karar verdi.
26.07.2022 Gündem
HDP'li vekillerin seçimini Kandil'de yapmışlar! PKK'lı terörist itiraf etti
HDP'li vekillerin seçimini Kandil'de yapmışlar! PKK'lı terörist itiraf etti Gri listede aranırken PKK’dan kaçan Merdan Rüştü Ovalıoğlu, ifadesinde, 7 Haziran 2015 seçimlerinde HDP’nin milletvekili listesinin Kandil’de hazırlandığını, adaylarla burada tek tek görüşüldüğünü söyledi. Ovalıoğlu, 12’si halen milletvekili 17 kişiyle ilgili tanıklıklarını ayrıntılarıyla anlattı.
22.07.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Özlük haklarından yararlanması beni rahatsız ediyor
TBMM Başkanı Şentop: Özlük haklarından yararlanması beni rahatsız ediyor TBMM Başkanı Mustafa Şentop, dokunulmazlığı kaldırılan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in yasama devamsızlığının işleme alınmasına ilişkin, "Devamla ilgili tartışmalar bir yana ama bir milletvekilinin sürekli devamsızlık halini içerecek şekilde bir tavırda olması, hiç devam etmemesi ve bu şekilde de milletvekili özlük haklarından yararlanması beni rahatsız ediyor. Meclis'e devam etmemek suretiyle milletvekili özlük haklarından yararlanmak çok yanlış" dedi.
7.07.2022 Siyaset
DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığı kaldırıldı
DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığı kaldırıldı TBMM Anayasa, Adalet Karma Komisyonu'nda kurulan Hazırlık Komisyonu'nda, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı, Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili dosya, CHP ve HDP'li üyelerin ret oylarına karşılık oy çokluğuyla kabul edildi. 
6.07.2022 Gündem
Hazırlık komisyonu, DBP'li Aydeniz'i dinleyecek
Hazırlık komisyonu, DBP'li Aydeniz'i dinleyecek İstanbul'da polise yumruk atan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili TBMM Anayasa Adalet Karma Komisyonu'nda oluşturulan hazırlık komisyonu, sözlü savunma alacak.
3.07.2022 Siyaset
DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke komisyonda
DBP'li Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke komisyonda TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezlekeyi görüşmek üzere toplandı.
23.06.2022 Siyaset
DBP’li Saliha Aydeniz hakkında flaş gelişme!
DBP’li Saliha Aydeniz hakkında flaş gelişme! Polise tokat atılmasıyla ilgili DBP’li Saliha Aydeniz’in yasama dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin karma komisyonun Perşembe günü toplanacağı bildirildi.
20.06.2022 Gündem
DBP'li Salihe Aydeniz hakkında 3 ayrı suçlama
DBP'li Salihe Aydeniz hakkında 3 ayrı suçlama Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Meclis'e ulaşan dosyada 3 ayrı suçlama yer aldı.
17.06.2022 Gündem
DBP Milletvekili Salihe Aydeniz’den polise yumruklu saldırı! Eyleme katılan 9 kişi böyle yakalandı...
DBP Milletvekili Salihe Aydeniz’den polise yumruklu saldırı! Eyleme katılan 9 kişi böyle yakalandı... Geçen pazar günü, Bursa Gemlik’te ‘Tecrit siyasetine karşı özgürlüğü savunmak için Gemlik’e yürüyoruz’ sloganıyla PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine yapılacak eyleme katılmak için Kadıköy’de toplanan bir grup yürüyüş düzenlemişti. Eyleme müdahale eden Polis, 70 kişiyi gözaltına almıştı. Eylem sırasında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz, bir polis memuruna yumruk atmıştı.
17.06.2022 Gündem
DBP milletvekili Aydeniz'in fezlekesi TBMM Başkanlığı'na ulaştı
DBP milletvekili Aydeniz'in fezlekesi TBMM Başkanlığı'na ulaştı Demoktratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı ve Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke Meclis Başkanlığı'na ulaştı.
16.06.2022 Siyaset
DBP’li Aydeniz  hakkında flaş gelişme!
DBP’li Aydeniz hakkında flaş gelişme! Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, DBP'li Salihe Aydeniz hakkındaki fezlekenin önümüzdeki hafta TBMM Başkanlığı'na iletilmiş olacağını söyledi.
16.06.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'polise yumruk' tepkisi: Samimiyetsizsiniz
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na 'polise yumruk' tepkisi: Samimiyetsizsiniz İçişleri Bakanı Soylu, "Kılıçdaroğlu, bebek katili teröristbaşı Apo’nun sözde tecridi için iğrenç sloganlarıyla yürüyen HDPKK vekillerine söz edemeyince, zevahiri kurtarmak için güya, Polise saldırıyı doğru bulmamış. Samimiyetsizsiniz. HDPKK incinmesin diye ödünüz patlıyor. Allah ellerine fırsat vermesin." dedi.
16.06.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Türkiye'ye yeni bir siyaseti, yeni bir anlayışı getirmek istiyoruz
Kılıçdaroğlu: Türkiye'ye yeni bir siyaseti, yeni bir anlayışı getirmek istiyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Komşularımızın kimliğini, yaşam tarzını sorgulamaya başladık. Bunlar yanlıştır. Siyaset kavga alanı değildir. Türkiye'ye yeni bir siyaseti, yeni bir anlayışı getirmek istiyoruz" dedi.
15.06.2022 Siyaset
Destici: Dokunulmazlıkları kaldırılmalı, milletvekillikleri sonlandırılmalı
Destici: Dokunulmazlıkları kaldırılmalı, milletvekillikleri sonlandırılmalı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Sözde milletvekili Salihe Aydeniz ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki eylem girişimine engel olan güvenlik mensuplarına fiili saldırıda bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık'ın dokunulmazlıkları kaldırılmalı, hak ettikleri cezaları alarak milletvekillikleri sonlandırılmalıdır" dedi.
14.06.2022 Siyaset
Bakan Soylu'dan flaş Duran Kalkan açıklaması!
Bakan Soylu'dan flaş Duran Kalkan açıklaması! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bunu da açık söylüyorum. Duran Kalkan'ın talimatıyla harekete geçen milletvekilleri çiğiliklerini, yozluklarını, aşağılıklarını bu millete yansıtmayı, biz temizlemeden terörle mücadele sona ermeyecektir. Bunlar milletvekili değil, bunlar yüz karasıdır." ifadelerini kullandı.
14.06.2022 Siyaset
Meclis Başkanı Şentop'tan, DBP'li vekilin polise yumruk atmasına sert tepki!
Meclis Başkanı Şentop'tan, DBP'li vekilin polise yumruk atmasına sert tepki! DBP Diyarbakır Milletvekili Salihe Aydeniz'in polise yumruk atmasıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Şentop, "Çok çirkin bir hareket, bir haddini bilmezlik. Bilhassa milletvekili tarafından yapılmış olması çok vahim. Milletvekilinin polise karşı bu şekilde bir hareketi asla müsamahayla karşılanmamalıdır. Dokunulmazlığın kaldırılması ve gereken cezanın verilmesi gerekir." dedi.
14.06.2022 Siyaset
Kadıköy'de izinsiz yürüyüşe polis müdahalesi: 70 gözaltı
Kadıköy'de izinsiz yürüyüşe polis müdahalesi: 70 gözaltı Kadıköy'de düzenlenen izinsiz yürüyüşe polis müdahale etti. İstanbul Valiliği, polisin uyarılarına rağmen yürümek isteyen gruba müdahale edilerek 70 kişinin gözaltına alındığı ve görevli polis memuruna yumruklu saldırıda bulunan DBP Milletvekili Salihe Aydeniz hakkında suç duyurusunda bulunulduğu açıklandı. 
12.06.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Salihe Aydeniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki salihe aydeniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.