Debi

Debi

Son dakika debi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan debi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını debi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Debi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan debi gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 debi haberi bulunmuştur. Tüm debi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sıcaklıklar 90 yılın ortalamasının üzerine çıktı! Meriç Nehri, son 5 yılın en düşük seviyesinde akıyor
Sıcaklıklar 90 yılın ortalamasının üzerine çıktı! Meriç Nehri, son 5 yılın en düşük seviyesinde akıyor Edirne'de mevsim yağışlarının azalması ile tarım arazilerini sulayan önemli su kaynaklarından Meriç Nehri'ndeki su, son 5 yılın en düşük seviyesinde akmaya başladı. DSİ Edirne 112'nci Bölge Müdürlüğü verilerine göre, 5 yıl önce aynı dönemde 158 metreküp/saniye ile akan nehirde debi, bu yıl 54 metreküp/saniyeye geriledi. Meteoroloji Mühendisleri Odası Edirne Temsilcisi Bilhan Dalkılıç, "Bu artık bizim olağan bir durumumuz oldu. Bu durumda artık uyum sağlayıp, tedbirler almaktan başka çaremiz yok. Üretici de bu durumu öngörüp, planlı davranmalı" dedi.
23.07.2023 Gündem
Meriç Nehri'nin debisi yüzde 50 düştü
Meriç Nehri'nin debisi yüzde 50 düştü Edirne'de Meriç Nehri'nin debisi, kuraklık nedeniyle geçen yıla göre yüzde 50, Tunca Nehri'nde ise yüzde 40 düştü. Devlet Su İşleri (DSİ) verilerine göre, Meriç Nehri'nde geçen yıl 134 metreküp/saniye akan su, bu sene aynı tarihte yapılan ölçümde 68 metreküp/saniyeye; Tunca Nehri'nde ise 10 metreküp/saniye akan su, 6 metreküp/saniyeye düştü.
9.12.2022 Gündem
Edirne'de 'sarı alarm' verildi! Herkes tedirgin, 5 kat arttı...
Edirne'de 'sarı alarm' verildi! Herkes tedirgin, 5 kat arttı... Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde 'sarı alarm' verilen Ergene Nehri'nden sonra Meriç ve Tuncada da su seviyesi arttı. Şubat başında saniyede 9 metreküple akan Tunca'nın debisi, eriyen karlar ve son yağışlar ile 5 kat artarak 42 metreküp/saniyeye ulaştı.
9.02.2022 Yaşam
Meriç Nehri’nde taşkın alarmı: Köy halkı kayıkla geziyor
Meriç Nehri’nde taşkın alarmı: Köy halkı kayıkla geziyor Edirne’de Meriç ve Ergene Nehirlerinin birleştiği köylerde birçok tarım arazisi su altında kaldı. Su seviyesinin yükseldiği alanlarda kayıkla gezen köy halkı şaşkınlığını gizleyemedi.
1.01.2022 Yaşam
Bir şehri isyan ettiren olay: Utanıyoruz, yapmasınlar...
Bir şehri isyan ettiren olay: Utanıyoruz, yapmasınlar... Edirne'de yaşanan kuraklıkla birlikte debisi düşen Tunca Nehri’nin rengi yeşile büründü, yüzeyinde çöp öbekleri oluştu. Bölgede yaşayan bir vatandaş görüntülere isyan ederek, "İstanbul'dan ve çevre illerden gelenler oluyor, utanıyoruz. Buraya balık tutmaya geliyorum ve sabahları bazen temizlik yapıyoruz ama yine atılan atıklarla aynı hale geliyor" ifadelerine yer verdi.
28.10.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çad ile her alanda iş birliğimizi geliştirmeye hazırız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çad ile her alanda iş birliğimizi geliştirmeye hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör örgütleri ve silahlı muhalif gruplarla eş zamanlı mücadele yürüten Çad ile askeri, savunma, güvenlik alanlarındaki iş birliğimizi geliştirmeye hazırız" dedi.
27.10.2021 Gündem
Petrol bulundu! Flaş şehit detayı!
Petrol bulundu! Flaş şehit detayı! Petrol keşfi ile ilgili son dakika açıklaması! Petrol bulundu. Şırnak'ın Cizre ilçesinde petrol keşfedilerek üretime alınan kuyuya, şehit Astsubay Üstçavuş Esma Çevik'in adı verildi.
16.09.2021 Ekonomi
Çad Cumhurbaşkanı cephe hattında hayatını kaybetti
Çad Cumhurbaşkanı cephe hattında hayatını kaybetti Çad Cumhurbaşkanı İdriss Deby cephe hattında yaşanan çatışmada yaralanarak hayatını kaybetti. İdris Debi, hayatını kaybetmeden bir gün önce cumhurbaşkanlığı seçimini mevcut cumhurbaşkanı iken kazanmıştı.
20.04.2021 Dünya
Sıkıntılı, stresli ve öfkeliyseniz yemekten uzak durun!
Sıkıntılı, stresli ve öfkeliyseniz yemekten uzak durun! Halk arasında şişmanlık olarak bilinen obezite, vücutta aşırı derece de yağ birikmesi ile ortaya çıkıyor. Sıkıntılı, stresli ve öfkeliyseniz yemekten uzak durmanız büyük önem taşıyor. İşte obeziteye dur diyecek 15 beslenme önerisi...
5.03.2021 Sağlık
Bursa'da sel: 2 kişi hayatını kaybetti
Bursa'da sel: 2 kişi hayatını kaybetti Bursa’nın Kestel ilçesinde sel suları bir köyde hayatı felç etti. 24 yaşındaki engelli kız sel sularında evinden dışarı çıkamayarak hayatını kaybetti. Kestel ilçesinde 5 kişinin sel sularına kapılıp kaybolduğu ihbarı üzerine arama kurtarma çalışması başlatıldı. İçişleri Bakanı Soylu: (Bursa'daki sel felaketi) 1 kişi bulundu, 5 kişi kayıp. Arama çalışmaları devam ediyor. Deredeki debi seviyesi yağmurdan dolayı çok yüksek.
21.06.2020 Gündem
'Baş dönmesinin sebebi damar tıkanıklığı olabilir'
'Baş dönmesinin sebebi damar tıkanıklığı olabilir' Dr. Necmiye Şebnem Özgülle, ''Her baş dönmesi masum değildir. Beyin damarlarında oluşabilecek darlıklar, tıkanıklıklar da baş dönmesine neden olabilir. Hatta kalıcı felce kadar götürebilir. Erken tanı amaçlı Doppler tetkikleri bu tür hastalara önerilir'' dedi.
17.06.2020 Sağlık
Türkiye'nin corona virüs mücadelesinde son 24 saatte yaşananlar!
Türkiye'nin corona virüs mücadelesinde son 24 saatte yaşananlar! Türkiye'de son 24 saatte 948 kişiye Kovid-19 tanısı konulduğu, 28 kişinin hayatını kaybettiği, toplam vaka sayısının 158 bin 762, can kaybının ise 4 bin 397 olduğu, 1492 kişinin daha iyileşmesiyle Kovid-19 tedavisi tamamlananların sayısının 121 bin 507'ye ulaştığı açıklandı.
27.05.2020 Sağlık
Çad, topraklarından Boko Haram’ı tamamen temizlediğini açıkladı
Çad, topraklarından Boko Haram’ı tamamen temizlediğini açıkladı Çad hükümeti, topraklarındaki terör örgütü Boko Haram'a ait tüm unsurları temizlediğini duyurdu.
7.04.2020 Dünya
Çad'da silahlı çatışma: 37 ölü
Çad'da silahlı çatışma: 37 ölü Afrika ülkesi Çad'da çobanlarla çiftçiler arasında çıkan silahlı çatışmada ilk belirlemelere göre 37 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.
9.08.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İş birliğini ileriye taşımaya kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İş birliğini ileriye taşımaya kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çad ve Afrika ülkeleriyle iş birliğini daha da ileriye taşımaya kararlıyız." dedi.
27.02.2019 Siyaset
Çad Cumhurbaşkanı Itno Ankara'da
Çad Cumhurbaşkanı Itno Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çad Cumhurbaşkanı İdris Debi Itno'yu resmi törenle karşıladı.
27.02.2019 Siyaset
Macron, Trump'a patladı!
Macron, Trump'a patladı! Fransa lideri, ABD'nin Suriye'den çekilme kararını "Müttefik güvenilir olmalı, derin endişe duyuyoruz" sözleriyle değerlendirdi.
23.12.2018 Dünya
Yaz aylarının en gözde sporları
Yaz aylarının en gözde sporları Türkiye, eşsiz doğası ile macera sporları ve adrenalin tutkunları için tam anlamıyla bir cennet. İşte sıcaklıkların arttığı bu günlerde hem eğlendirip hem de sınırlarınızı zorlayacak bir yaz geçirmek isteyenler için en gözde tatil sporları.
2.08.2018 Arşiv
Arapların Karadeniz'de son keşfi
Arapların Karadeniz'de son keşfi Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Kaçkar Dağları Milli Parkı'nda bulunan, bölgenin en yüksek debi özelliğine sahip Palovit Şelalesi, özellikle Arap turistlerin akınına uğruyor.
21.05.2018 Yaşam
Meriç'te çok sayıda sığınmacı kayboldu
Meriç'te çok sayıda sığınmacı kayboldu Meriç'ten son dakika gelen kötü haber yürekleri burktu. Meriç Nehri'nde Yunanistan'a geçmeye çalışan 20'ye yakın mültecinin kaybolduğu bildirildi.
28.03.2018 Yaşam
Tunca Nehri taştı; köprü trafiğe kapatıldı
Tunca Nehri taştı; köprü trafiğe kapatıldı EDİRNE'de son 1 haftadır süren yağışların ardından Kırkpınar Güreşleri'nin yapıldığı Sarayiçi mevkiinden geçen Tunca Nehri taştı. Nehir üzerindeki Fatih Köprüsü, ayakları su ile dolunca trafiğe kapatıldı. Edirne'nin Değirmenyeni ile Büyükdöllük köyleri arasındaki Gölbaba Göleti'ne avlanmaya giden Mehmet Kahriman (63), gölette su yükselmesi üzerine boğularak öldü.
5.03.2018 Yaşam
ABD elçiliğinin bulunduğu caddeye "İstanbul" ismi verildi
ABD elçiliğinin bulunduğu caddeye "İstanbul" ismi verildi Çad'ın başkenti Encemine'de ABD Büyükelçiliğinin bulunduğu caddeye "İstanbul" ismi verildi.
28.12.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tunus'a gitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tunus'a gitti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere özel uçak "TUR" ile TSİ 22.00'de Afrika turunun son durağı Tunus'a hareket etti.
26.12.2017 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik Kudüs mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik Kudüs mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çad Cumhurbaşkanı İdris Debi ile ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan: "BM Genekl Kurulu, aldığı karar ile Amerika'nın Kudüs açıklamasının ne kadar illegal olduğunu ortaya koymuştur. Bölgemizde barış ve istikrar için 1967 sınırları dahilinde başkenti Kudüs olan bağımsız Filistin'in vucut bulması gerek. Bunun için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz." diye konuştu
29.09.2021 Gündem
Tarihi ziyaret! Erdoğan'ın elini bırakmadı
Tarihi ziyaret! Erdoğan'ın elini bırakmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi temaslarda bulunacağı Çad’ın Encemine şehrine geldi. Erdoğan burada Çad Cumhurbaşkanı İdris Debi baş başa görüşme gerçekleştirdi.
26.12.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Debi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki debi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.