Cumhurbaşkanı Açıklama

Cumhurbaşkanı Açıklama

Son dakika cumhurbaşkanı açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cumhurbaşkanı açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cumhurbaşkanı açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cumhurbaşkanı açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.388 cumhurbaşkanı açıklama haberi bulunmuştur. Tüm cumhurbaşkanı açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı kaçta bitecek, kaç saat sürüyor, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı?
Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı kaçta bitecek, kaç saat sürüyor, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı? Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, Beştepe'de toplandı. Gündemde, enflasyonla mücadele, Mısır'a 12 yıl sonra yapılacak ziyaret, Milli Savunma Bakanı ve MİT Başkanı'nın Irak temasları ile ABD'den F-16 tedarik süreci olacak. Atama bekleyen öğretmenlerin durumunun da kabine toplantısında ele alınması bekleniyor. Peki, Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı bitti mi, cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı? Kabine Toplantısı kaçta bitecek, Kabine Toplantısı ne zaman bitecek?
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? 3 Ocak Cumhurbaşkanı programı: Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı?
Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? 3 Ocak Cumhurbaşkanı programı: Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklama yapıp yapmayacağı sorgulanıyor. Son 6 aylık enflasyon yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. Memur ve emeklisinin alacağı zam oranı yüzde 37,57 olarak gerçekleşti. Bu rakamlara refah payı dahil değil. Memurlar ve emekliler bu orana refah payı ve seyyanen zammın dahil edilip edilmeyeceğini sorgularken Cumhurbaşkanı’nın söz konusu zamlara yönelik bir açıklama yapıp yapmayacağı da merak konusu oldu. Peki, Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? Emekli maaş zammı Cumhurbaşkanı açıklaması olacak mı?
3.01.2024 Gündem
Kabine Toplantısı bitti mi, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı 20 Kasım? Kabine toplantısı konular ne, gündemi hangi başlıklar oluşturuyor?
Kabine Toplantısı bitti mi, Cumhurbaşkanı açıklama yaptı mı 20 Kasım? Kabine toplantısı konular ne, gündemi hangi başlıklar oluşturuyor? Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her ay 2 kez toplanan kabine bu hafta İsrail'in Gazze'deki katliamına karşı atılacak adımlar görüşülecek. Ekonomi ve terörle mücadeledeki son gelişmeler de kabinede ele alınacak konular arasında yer alıyor. Peki, Kabine Toplantısı kararları neler? 20 Kasım Kabine Toplantısı bitti mi?
20.11.2023 Gündem
Luis Diaz'ın anne ve babası, silahlı saldırganlarca kaçırıldı
Luis Diaz'ın anne ve babası, silahlı saldırganlarca kaçırıldı İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da forma giyen Luis Diaz'ın annesi ve babası, Kolombiya'da kaçırıldı. Kolombiya Cumhurbaşkanı konuyla ilgili açıklama yaptı.
29.10.2023 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak, bayram tatili uzatılacak mı? Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı açıklama yapacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak, bayram tatili uzatılacak mı? Bilim Kurulu Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı açıklama yapacak! Koronavirüsle mücadele kapsamında önemli kararların alınacağı Bilim Kurulu toplantısı başladı. Toplantıda bazı alanlarda devam eden maske zorunluluğunun kaldırılması yönünde karar çıkması bekleniyor. Öte yandan Bilim Kurulunda alınan kararların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapacağı belirtildi. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?
26.04.2022 Gündem
Güvenlik zirvesi nedir, neden toplanır ve zirvede kimler var? Güvenlik zirvesi sonucu açıklandı mı?
Güvenlik zirvesi nedir, neden toplanır ve zirvede kimler var? Güvenlik zirvesi sonucu açıklandı mı? Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan güvenlik zirvesi sona erdi. Peki, Güvenlik zirvesi nedir, neden toplanır ve zirvede kimler var? Güvenlik zirvesi sonucu açıklandı mı?
24.02.2022 Gündem
KYK yemek yardımı arttı mı? Öğrenci yurtlarında beslenme yardımı ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
KYK yemek yardımı arttı mı? Öğrenci yurtlarında beslenme yardımı ne kadar oldu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Milyonların gözü Kabine toplantısındaydı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. KDV indirimi, ekonomideki gelişmelerin ele alındığı kritik toplantı sonrasında kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine kararlarını açıkladı. Peki, KYK yemek yardımı arttı mı? Öğrenci yurtlarında beslenme yardımı ne kadar oldu? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
16.02.2022 Gündem
KDV indiriminin kapsamı genişletilecek mi? KDV indirimi uygulamayanlara ne olacak?
KDV indiriminin kapsamı genişletilecek mi? KDV indirimi uygulamayanlara ne olacak? Kritik Kabine toplantısı sona erdi. Milyonlar Kabine toplantısında alınan kararları merak ediyor. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KDV indirimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, KDV indiriminin kapsamı genişletilecek mi? Fahiş fiyat uygulamasında hangi adımlar atılacak? KDV indirimi uygulamayanlara ne olacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
16.02.2022 Gündem
Elektrik faturalarına düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Elektrik faturalarına düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılan kabine toplantısı sona erdi. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, elektrik faturalarına düzenleme ile ilgili kararı açıkladı. Peki, Elektrik tarifeleri yeniden düzenlenecek mi? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları!
31.01.2022 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak, toplantı sonucu Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı?
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak, toplantı sonucu Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı ne zaman, Kabine Toplantısı saat kaçta? Omicron varyantının etkisi Türkiye’de de devam ediyor. Koronavirüs vaka sayılar ve bilim toplantısında PCR testine ilişkin açıklanan yeni kararlar ardından kabine toplantısının ne zaman olacağı ve hangi kararlar alacağı merak konusu oldu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün m? Bakanlar Kurulu ne zaman toplanıyor?
19.01.2022 Gündem
3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları!
3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları! 3600 ek göstergede son durumu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir televizyon programında açıkladı. Öğretmen, polis, hemşire ve din görevlisi unvanlarında çalışanların ve emeklilerin beklediği 3600 ek gösterge düzenlemesinde çalışmalarının devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, düzenleme ile ilgili de tarih verdi. Peki, 3600 ek göstergede son durum ne? 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak? 3600 ek gösterge nedir, ne işe yarar? 3600 ek gösterge maaşı nasıl etkileyecek? 3600 ek gösterge kimleri kapsıyor? İşte 3600 ek gösterge ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
1.12.2021 Memur
PCR testi nedir, nasıl yapılır, ücreti ne kadar? PCR testi zorunluluğu hangi alanlar için getirildi?
PCR testi nedir, nasıl yapılır, ücreti ne kadar? PCR testi zorunluluğu hangi alanlar için getirildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı 13.50'de başladı. 5 buçuk saat süren Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı sonrası Cumhurbaşkanı açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Aşı olmayan üniversite öğrencilerimizin ve üniversite çalışanlarımızdan da düzenli PCR testi yaptırmalarını talep edeceğiz. Uçak ve şehirlerarası otobüs yolculuğu, konser, tiyatro ve sinema gibi insanların toplu olarak bulunduğu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarını devreye alacağız.” İfadelerini kullandı. Peki, PCR testi nedir, nasıl yapılır?
19.08.2021 Gündem
Kurban Bayramı'nda yasak olacak mı? Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı?
Kurban Bayramı'nda yasak olacak mı? Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı? Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Pek çok kişi Kurban Bayramı hazırlıklarına başladı. Kademeli normalleşme ile birlikte biten yasakların Kurban Bayramı'nda geri gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Milyonların gözü Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde olacak. Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı ile ilgili kararları açıklaması bekleniyor. Peki, Kurban Bayramı'nda yasak olacak mı? Bayramda sokağa çıkma yasağı var mı? İşte detaylar...
5.07.2021 Gündem
Şehirlerarası seyahatler yasaklandı mı? İşte Seyahat yasağı detayları
Şehirlerarası seyahatler yasaklandı mı? İşte Seyahat yasağı detayları Ramazan Bayramı'nı kapsayan süreç ile ilgili yeni kararlar alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kabine toplantısında koronavirüs ile ilgili son durum etraflıca ele alındı. Vaka sayılarıyla ile ilgili son durumun detaylı olarak değerlendirildiği Kabine toplantısında yeni kararlar alındı. Ayrıca illerin risk durumları da yeniden güncellendi. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan için alınan kararları, illerin risk durumunu yasaklar ve kısıtlamalar ile ilgili detayları kamuoyu ile paylaştı. Kabine gündeminin ilk sırasında olan Ramazan ile ilgili yeni ek tedbirler alınması kararlaştırıldı. Peki, Şehirlerarası seyahatler yasaklandı mı? Şehirlerarası seyahat yasağı hangi illerde uygulanacak? Hangi illere şehirlerarası seyahat yasağı getirildi? Seyahat yasağı hangi illeri kapsıyor? İşte Ramazan Bayramı ve Şehirlerarası seyahat yasağı ile ilgili yeni kararlar...
26.04.2021 Gündem
Kamuda kademeli mesai uygulaması geldi mi? Kaç gün tam kapanma olacak?
Kamuda kademeli mesai uygulaması geldi mi? Kaç gün tam kapanma olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmen duyurdu. Kabine toplantısında koronavirüs ile ilgili son durum değerlendirildi ve yeni kararlar alındı. Yeni tedbirleri Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, geride kalan 2 haftalık kısmi kapanmayı değerlendirdi ve yeni tedbirleri açıkladı. Peki, Kaç gün tam kapanma olacak? Kamuda kademeli mesai uygulaması geldi mi? Kamu ve özel sektör dahil tüm işyerleri kapanacak mı? Tam kapanma kaç gün olacak? Kaç hafta tam kapanma olacak? İşte Kabine toplantısından çıkan yeni kararlar ve Ramazan ayı tedbirleri...
26.04.2021 Gündem
Tam kapanma nasıl olacak? Tam kapanma yasakları neler?
Tam kapanma nasıl olacak? Tam kapanma yasakları neler? Tam kapanmanın detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısında koronavirüs ile ilgili son durum ve Ramazana ilişkin kısıtlamalar etraflıca değerlendirildi. Vaka sayılarındaki artışa bağlı olarak kısmi kapanmanın sonuçlarının değerlendirildiği Kabine toplantısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta bakanlar önerilerini sundu. Önlemler, bundan sonraki çalışmaların adım adım planlaması yapıldı. Ramazan ayını kapsayan bir dizi önlem alındı. Toplantı sonrasında kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine'den çıkan son kararları duyurdu. Peki, Tam kapanma nasıl olacak? Tam kapanma yasakları neler? İşte Kabine toplantısında alınan kararları...
26.04.2021 Gündem
Koronavirüs aşısı ne zaman gelecek? Aşıda son durum ne? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aşı açıklaması
Koronavirüs aşısı ne zaman gelecek? Aşıda son durum ne? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aşı açıklaması 2020 yılı son Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Koronavirüs salgını, aşılar ve gelinen son nokta ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin aşı çalışmaları ile ilgili de bilgi verdi. Çin'den sipariş verilen aşılar ve Almanya'dan hgelecek aşılar hakkında konuşan Erdoğan aşıların geliş tarihini de paylaştı. Peki, Türkiye'nin aşı çalışmalarında son durum ne? Koronavirüs aşısı ne zaman gelecek? İşte Çin ve Alman aşılarının geleceği tarih ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salgınla ilgili açıklamaları...
28.12.2020 Gündem
Kısa çalışma ödeneği uzadı mı? İşten çıkarma yasağı uzatıldı mı? Cumhurbaşkanı açıkladı!
Kısa çalışma ödeneği uzadı mı? İşten çıkarma yasağı uzatıldı mı? Cumhurbaşkanı açıkladı! Kabine toplantısı sona erdi. Corona virüs salgını ve sonuçlarının değerlendirildiği Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yaptı. Kısa çalışma ödeneği ve istihdam ile ilgili alınan önlemlerle ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni tedbirleri açıkladı. Peki, Kısa çalışma ödeneği uzadı mı? İşten çıkarma yasağı uzatıldı mı? İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısa Çalışma Ödeneği ile ilgili açıklamaları…
29.06.2020 Ekonomi
Afrin'de kanlı saldırıyı düzenleyen terörist yakalandı!
Afrin'de kanlı saldırıyı düzenleyen terörist yakalandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Afrin’de terör örgütü PKK/YPG tarafından gerçekleştirilen kanlı saldırıyı hazırlayan teröristin yakalandığını duyurdu.
29.04.2020 Gündem
Son dakika... AK Parti’de erken seçimin 4 gerekçesi
Son dakika... AK Parti’de erken seçimin 4 gerekçesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamasının ardından kulislerde AK Parti’nin bugüne kadar kesin dille yalanladığı erken seçime neden “evet” dediği konuşuldu.
19.04.2018 Siyaset
Rize'de cam filmi yasağı yok
Rize'de cam filmi yasağı yok Büyük tartışmalara neden olan cam filmi yasağı Rize'de uygulanmayacak. Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, cam filmi yasağını sadece okul servislerine uygulayacaklarını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Darbeci teğmeni bayıltan soru!
Darbeci teğmeni bayıltan soru! 15 Temmuz darbe girişimi davaları devam ediyor. Darbeci teğmen Harun Ay darbe girişimi gecesi eşinden gelen mesajlar okunurken bayıldı
29.09.2021 Gündem
O uçak Cumhurbaşkanı için İzmir'den gitmiş
O uçak Cumhurbaşkanı için İzmir'den gitmiş DARBE girişimi gecesi Muğla'nın Marmaris İlçesi'nden helikopterle ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İstanbul'a getiren TC-ATA uçağının, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan THY-8451 koduyla kalkarak saat 00.40'ta Dalaman Havalimanı'na indiği ve 01.43'te de buradan THY-8456 koduyla havalandığı ortaya çıktı. Darbeci askerlerin Marmaris'teki otele vardığı saat olan 03.20'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'a ulaşmış olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Kalın: Cumhurbaşkanı açıklama yapacak
Kalın: Cumhurbaşkanı açıklama yapacak Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın: Cumhurbaşkanı birkaç saat içinde açıklama yapacak. Komuta kademesi görevinin başındadır.
29.09.2021 Gündem
'Bu hükümetin yatacak  yeri yok'
'Bu hükümetin yatacak yeri yok' CHP lideri, yolsuzluk ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili iddialara vurgu yaptığı konuşmasında, "Bu hükümetin burada oturacak yeri bile yok...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cumhurbaşkanı Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cumhurbaşkanı açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.