Kabine Toplantısı Sonuçları

Kabine Toplantısı Sonuçları

Son dakika Kabine Toplantısı sonuçları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kabine Toplantısı sonuçları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kabine Toplantısı sonuçları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kabine Toplantısı Sonuçları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kabine toplantısı sonuçları gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 kabine toplantısı sonuçları haberi bulunmuştur. Tüm kabine toplantısı sonuçları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kabine Toplantısı ne zaman (EYLÜL 2023), kabine toplantısı saat kaçta? Kabine toplantısı sonuçları ne zaman açıklanacak, kabine toplantısı kararları açıklandı mı?
Kabine Toplantısı ne zaman (EYLÜL 2023), kabine toplantısı saat kaçta? Kabine toplantısı sonuçları ne zaman açıklanacak, kabine toplantısı kararları açıklandı mı? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanmaya hazırlanıyor. Kabinenin en önemli maddesinin ise emeklilere yönelik zam düzenlemesi olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonların beklediği vergisiz cep telefonu satışı, evlilik kredisi ile Aile ve Gençlik Bankası için kabineyi işaret etmişti. Emekliler ve öğrencilerin gözü günlerdir kabine toplantısındaydı. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak? Yeni kabine toplantısı saat kaçta, kabine toplantısı sonuçları ne oldu?
25.09.2023 Gündem
Kabine Toplantısı bitti mi, Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı? İşte 25 Nisan 2022 Kabine Toplantısı (Bakanlar Kurulu) sonuçları!
Kabine Toplantısı bitti mi, Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı? İşte 25 Nisan 2022 Kabine Toplantısı (Bakanlar Kurulu) sonuçları! Kabine toplantısı kararları merakla bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağının bugün yapılan toplantıda kesinleşecek. Peki, Kabine Toplantısı bitti mi, Kabine Toplantısı kararları açıklandı mı? İşte 25 Nisan 2022 Kabine Toplantısı (Bakanlar Kurulu) sonuçları…
25.04.2022 Gündem
Kabine Toplantısı bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ulusa seslendi mi?
Kabine Toplantısı bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ulusa seslendi mi? Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı sona erdi. Başkan Erdoğan birazdan millete sesleniş konuşması yapacak.
28.03.2022 Siyaset
KDV indiriminin kapsamı genişletilecek mi? KDV indirimi uygulamayanlara ne olacak?
KDV indiriminin kapsamı genişletilecek mi? KDV indirimi uygulamayanlara ne olacak? Kritik Kabine toplantısı sona erdi. Milyonlar Kabine toplantısında alınan kararları merak ediyor. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KDV indirimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, KDV indiriminin kapsamı genişletilecek mi? Fahiş fiyat uygulamasında hangi adımlar atılacak? KDV indirimi uygulamayanlara ne olacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları…
16.02.2022 Gündem
Elektrik faturalarına düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Elektrik faturalarına düzenleme! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yapılan kabine toplantısı sona erdi. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, elektrik faturalarına düzenleme ile ilgili kararı açıkladı. Peki, Elektrik tarifeleri yeniden düzenlenecek mi? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları!
31.01.2022 Gündem
Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı’nda hangi kararlar alındı? Kabine Toplantısı sonuçları…
Kabine Toplantısı bitti mi? Kabine Toplantısı’nda hangi kararlar alındı? Kabine Toplantısı sonuçları… Kabine toplantısı kararları merak ediliyor. Vatandaşlar arama motorları aracılığıyla Kabine Toplantısı bitti mi, sorusuna yanıt arıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında yapılan Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunuyor. 
19.01.2022 Gündem
Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memur zammı belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memur zammı belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Yılın son toplantısında kritik başlıklar gündemdeydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçti ve önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memur zammı belli oldu mu? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!
20.12.2021 Memur
Kabine Toplantısı ne zaman? 22 Kasım bugün Kabine Toplantısı var mı, saat kaçta? Gözler Kabine Toplantısı kararları için Beştepe’ye çevrildi!
Kabine Toplantısı ne zaman? 22 Kasım bugün Kabine Toplantısı var mı, saat kaçta? Gözler Kabine Toplantısı kararları için Beştepe’ye çevrildi! Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kabine Toplantısı kararları için gözler Ankara'dan gelecek açıklamalara çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan kabinenin ana gündemi yine Koronavirüsle mücadele olacak. Suriye Libya ve Irak’ın kuzeyindeki gelişmeler ve döviz kurundaki hareketler de kabinin ele alacağı konuların başını çekiyor. Peki, Kabine Toplantısı bugün mü?
22.11.2021 Gündem
Kurban Bayramı'nda yasak var mı? Kurban Bayramı'nda kısıtlama olacak mı?
Kurban Bayramı'nda yasak var mı? Kurban Bayramı'nda kısıtlama olacak mı? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplandı. Milyonlar, Kurban Bayramı'na yönelik yasakların ve kısıtlamaların olup olmayacağını merak ediyordu. Ve belli oldu. Salgınla ilgili son durumun etraflıca değerlendirildiği toplantıda, Kurban Bayramı'na ilişkin yeni kararlar da alındı. Peki, Kurban Bayramı'nda yasak var mı? Kurban Bayramı'nda kısıtlama olacak mı? Bayramda sokağa çıkma yasağı olacak mı? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
12.07.2021 Gündem
Bayram tatili uzatıldı mı? 2021 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Bayram tatili uzatıldı mı? 2021 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kabine toplantısının gündeminde Türkiye gündemi ve Kurban Bayramı tatilinin süresi yer aldı. Kurban Bayramı ile 15 Temmuz'un birleştirilmesi masadaydı. Kritik Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı tatili ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Bayram tatili uzatıldı mı? 2021 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Kurban Bayramı tatili 11 gün mü olacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı tatili ile ilgili açıklamaları...
12.07.2021 Gündem
21 Haziran kabine toplantısı sonuçları merak ediliyor! Kabine toplantısı kararları Cumhurbaşkanı tarafından açıklandı
21 Haziran kabine toplantısı sonuçları merak ediliyor! Kabine toplantısı kararları Cumhurbaşkanı tarafından açıklandı 21 Haziran kabine toplantısı sonuçları herkes tarafından sorgulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yönetiminde ve tüm bakanların katılımı ile kabine toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapıldı. Kritik kabine toplantısında önemli kararlar alındı. Alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan Millete Sesleniş konuşması ile duyurdu. İşte Kabine toplantısı kararları…
21.06.2021 Gündem
18 yaş altı ve 65 yaş üstü için toplu taşıma yasağı kalktı mı? İşte Kabine toplantısı kararları!
18 yaş altı ve 65 yaş üstü için toplu taşıma yasağı kalktı mı? İşte Kabine toplantısı kararları! Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. Aşılama çalışmalarının hız kazanmasıyla birlikte kademeli normalleşme sürecinin devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Koronavirüs salgını tedbirlerinin esnetilmesi sürecinde alınan kararlar ve uygulanacak takvim de netlik kazandı. Kritik Kabine toplantısının ardından kameralar karşışına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni döneme ilişkin atılacak adımları tek tek açıkladı. 18 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlara getirilen kısıtlamalar ile toplu taşıma yasağının kaldırılıp kaldırılmadığı merak ediliyor. Peki, 18 yaş altı ve 65 yaş üstü için toplu taşıma yasağı kalktı mı? 18 yaş ve 65 yaş toplu taşıma kullanabilir mi? Toplu taşıma yasağı kalktı mı? İşte toplu taşıma yasağı ile ilgili merak edilenler...
21.06.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma saatleri değişti mi? Sokağa çıkma kısıtlaması kalktı mı?
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma saatleri değişti mi? Sokağa çıkma kısıtlaması kalktı mı? Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantıda; Türkiye'nin salgınla mücadelesinde son durum, aşılama çalışmaları ve atılacak yeni adımlar değerlendirildi. Sokağa çıkma yasağı saatinin ileri alınmasına yönelik yeni kararlar bekleniyordu ve belli oldu. Kritik kabine toplantısının ardından alınan kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Milyonlar, "Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma saatleri değişti mi? Hafta içi yasak saatleri değişti mi? Hafta sonu yasağı kalktı mı?" sorularına kilitlenmişti. İşte Hafta içi ve hafta sonu yasak saatleri ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
21.06.2021 Gündem
Kafeler açılacak mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler açıldı mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler ne zaman açılacak?
Kafeler açılacak mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler açıldı mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler ne zaman açılacak? Milyonlar bekliyordu ve belli oldu. Kritik toplantı sona erdi ve yeni kararlar resmen açıklandı. Türkiye'nin gözü 1 Haziran sonrasında alınacak kritik kararlardaydı. Binlerce işletme sahibi ve çalışanın gözü kulağı kabineden çıkacak kararlardaydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısı sona erdi. 1 Haziran ve sonrasında uygulanacak yeni dönemin çerçevesi belirlendi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yol haritasını açıkladı. Ülke genelinde uygulanacak yeni tedbirler devreye alındı ve normalleşmeye giden yolda takvim kesinleşti. Bu süreçte özellikle bir süredir kapalı tutulan kafeler, kahvehaneler ve kıraathanelerin durumu merak ediliyordu. Peki, Kahvehaneler ne zaman açılacak? Kafeler açıldı mı? Kafeler, kahvehaneler ve kıraathaneler ne zaman açılacak? İşte Kabine toplantısında alınan yeni kararlar...
31.05.2021 Gündem
Restoranlar açılacak mı? Restoranlar müşteri kabul edecek mi? Restoran ile ilgili önemli karar!
Restoranlar açılacak mı? Restoranlar müşteri kabul edecek mi? Restoran ile ilgili önemli karar! Türkiye 1 Haziran sonrası uygulanacak tedbirleri bekliyordu. Ve belli oldu. Koronavirüsle mücadelede 1 Haziran sonrasında atılacak adımların görüşüldüğü Kabine toplantısı sona erdi. Kritik toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 Haziran sonrasında uygulanacak yeni kararları açıkladı. Paket servis olarak çalışan restoranların restoranların kişi sınırlaması ile açılması bekleniyordu. Restoranların durumu etraflıca değerlendirildi. Peki, Restoranlar açılacak mı? Restoranlar müşteri kabul edecek mi? 1 Haziran'da restoranlar açılıyor mu? Restoranlar nasıl çalışacak? İşte Kabine'nin restoranlar ile ilgili aldığı karar!
31.05.2021 Gündem
Sanayici, tüccar ve büyük şirketlere nefes kredisi! Hangi bankalar kredi verecek? Esnafa kredi desteği açıklandı!
Sanayici, tüccar ve büyük şirketlere nefes kredisi! Hangi bankalar kredi verecek? Esnafa kredi desteği açıklandı! Binlerce esnaf bekliyordu! Ve belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı. Esnafa yeni destek paketi uygulamaya konulacak. Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Kontrollü normalleşme dönemi ve 1 Haziran sonrası dönem Kabine toplantısında sürecin artıları ve eksileri masaya yatırıldı ve tüm detaylar görüşüldü. Hükümet esnafa nefes aldıracak yeni destek paketini devreye aldı. Sektöre can suyu olacak faizsiz kredi desteğinin detaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrasında açıkladı. Peki, Esnafa faizsiz kredi desteği nasıl verilecek? Hangi bankalar esnafa faizsiz kredi verecek? Esnafa destek kredisi şartları ne? Nasıl başvuru yapılır? Esnaf kredisinden kimler faydalanacak? İşte esnaf kredisi şartları ve ödeme koşulları!
17.05.2021 Gündem
Şehirlerarası seyahatler yasaklandı mı? İşte Seyahat yasağı detayları
Şehirlerarası seyahatler yasaklandı mı? İşte Seyahat yasağı detayları Ramazan Bayramı'nı kapsayan süreç ile ilgili yeni kararlar alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kabine toplantısında koronavirüs ile ilgili son durum etraflıca ele alındı. Vaka sayılarıyla ile ilgili son durumun detaylı olarak değerlendirildiği Kabine toplantısında yeni kararlar alındı. Ayrıca illerin risk durumları da yeniden güncellendi. Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan için alınan kararları, illerin risk durumunu yasaklar ve kısıtlamalar ile ilgili detayları kamuoyu ile paylaştı. Kabine gündeminin ilk sırasında olan Ramazan ile ilgili yeni ek tedbirler alınması kararlaştırıldı. Peki, Şehirlerarası seyahatler yasaklandı mı? Şehirlerarası seyahat yasağı hangi illerde uygulanacak? Hangi illere şehirlerarası seyahat yasağı getirildi? Seyahat yasağı hangi illeri kapsıyor? İşte Ramazan Bayramı ve Şehirlerarası seyahat yasağı ile ilgili yeni kararlar...
26.04.2021 Gündem
Kamuda kademeli mesai uygulaması geldi mi? Kaç gün tam kapanma olacak?
Kamuda kademeli mesai uygulaması geldi mi? Kaç gün tam kapanma olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmen duyurdu. Kabine toplantısında koronavirüs ile ilgili son durum değerlendirildi ve yeni kararlar alındı. Yeni tedbirleri Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, geride kalan 2 haftalık kısmi kapanmayı değerlendirdi ve yeni tedbirleri açıkladı. Peki, Kaç gün tam kapanma olacak? Kamuda kademeli mesai uygulaması geldi mi? Kamu ve özel sektör dahil tüm işyerleri kapanacak mı? Tam kapanma kaç gün olacak? Kaç hafta tam kapanma olacak? İşte Kabine toplantısından çıkan yeni kararlar ve Ramazan ayı tedbirleri...
26.04.2021 Gündem
Tam kapanma nasıl olacak? Tam kapanma yasakları neler?
Tam kapanma nasıl olacak? Tam kapanma yasakları neler? Tam kapanmanın detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısında koronavirüs ile ilgili son durum ve Ramazana ilişkin kısıtlamalar etraflıca değerlendirildi. Vaka sayılarındaki artışa bağlı olarak kısmi kapanmanın sonuçlarının değerlendirildiği Kabine toplantısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta bakanlar önerilerini sundu. Önlemler, bundan sonraki çalışmaların adım adım planlaması yapıldı. Ramazan ayını kapsayan bir dizi önlem alındı. Toplantı sonrasında kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine'den çıkan son kararları duyurdu. Peki, Tam kapanma nasıl olacak? Tam kapanma yasakları neler? İşte Kabine toplantısında alınan kararları...
26.04.2021 Gündem
Kamuda çalışma saatleri değişti mi? Ramazanda mesai saatleri değişiyor mu?
Kamuda çalışma saatleri değişti mi? Ramazanda mesai saatleri değişiyor mu? Milyonları ilgilendiriyor. Kritik toplantı sona erdi ve belli oldu. Kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı. Ramazanın ilk gününde gözler Kabine toplantısında alınacak kararlardaydı. Türkiye'de yaşanan vaka artışı, koronavirüste son durum Bilim Kurulu önerileri doğrultusunda etraflıca değerlendirildi ve önemli kararlar alındı. Ramazan sonuna kadar tedbirlerin sıkılaştırılmasına karar verildi. Bu kapsamda Ramazan ile birlikte kamuda esnek çalışmanın olup olmayacağı merak ediliyordu. Erdoğan'ın Türkiye’nin “dinlendirilmesi” formülü ele alındı yeni ek jtedbirler geldi. Peki, Kamuda çalışma saatleri değişti mi? Ramazanda mesai saatleri değişiyor mu? Kamu mesai saatleri değişti mi? Esnek çalışma genelgesi yayımlandı mı? Kademeli mesai nedir, nasıl olacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları....
13.04.2021 Gündem
65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri belli oldu! 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde kalktı? Genelge yayınlandı!
65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri belli oldu! 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde kalktı? Genelge yayınlandı! Koronavirüsle mücadelede 'yerinde karar' dönemi resmen başladı. Yüz yüze eğitim, restoran ve kafelerin son durumu ile sokağa çıkma kısıtlaması ile ilgili yeni kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine toplantısında görüşüldü ve karara bağlandı. Uzun süredir üzerinde çalışılan normalleşme ile ilgili yol haritası netleşti. Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni normalleşme dönemi kararlarını tek tek açıkladı. Aşılama süreci devam ederken 65 yaş üstü için alınan yeni kararlar da merak ediliyor. Peki, 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak? 65 yaş üstü seyahat kısıtlaması kalktı mı? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı bitiyor mu? 65 yaş üstü hangi saatlerde sokağa çıkabilir? 65 yaş kısıtlaması bitiyor mu? İşte Kabine toplantısı sonuçları...
2.03.2021 Gündem
Restoran ve kafeler ile ilgili önemli karar! Restoran ve kafeler açılacak mı? İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı!
Restoran ve kafeler ile ilgili önemli karar! Restoran ve kafeler açılacak mı? İçişleri Bakanlığı Genelgesi yayınlandı! Restoran ve kafelerde yeni dönem başlıyor. Binlerce işletme sahibi ve çalışanın beklediği haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Kabine toplantısı sona erdi. Yerinde karar dönemi olarak adlandırılan yeni normalleşme süreci resmen başlıyor. Kritik Kabine toplantısının ardından kameralar karşışına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan restoran, kafe ve kıraathaneler ile ilgili Kabine'de alınan kararları açıkladı. Koronavirüs salgını tedbirlerinin esnetilmesi sürecinde atılacak adımlar ve uygulanacak takvim kesinleşti. Aylardır mücbir sebep kapsamında hizmet veren restoranlar ve kafeler ile kapatılan kıraathaneler ile ilgili sektör temsilcileri ile görüşüldü ve etraflıca değerlendirildi. Normalleşme sürecinde restoranların nasıl çalışacağı da belli oldu. Peki, Restoran ne zaman açılacak 2021? Restoranlar 2 Mart'ta açılacak mı? Kafe ve restoranlar nasıl çalışacak? Restoran ve kafelerin açılma şartları belli oldu mu? Restoranlar nasıl açılacak? İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması...
2.03.2021 Gündem
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı
Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.55'te başlayan Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına geçerek ulusa sesleniş konuşması yaptı. Toplantıda yeni normalleşme süreci etraflıca değerlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararları ve yerinde karar' dönemi ile ilgili kademeli normalleşme sürecinin detaylarını açıkladı. İşte hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı, illerdeki vaka sayısı değerlendirme kriterleri, okullar, sınavlar ve esnaf ile ilgili merak edilen sorular ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası son dakika açıklamalarından öne çıkan satır başları...
1.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kabine Toplantısı Sonuçları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kabine toplantısı sonuçları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.