Gazete Vatan Logo

Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memur zammı belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Yılın son toplantısında kritik başlıklar gündemdeydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçti ve önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memur zammı belli oldu mu? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!

Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memur zammı belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe'de toplandı. 2021 yılının son Kabine toplantısında ekonomide alınan kararların piyasaya etkileri, kamu çalışanları ve emeklilerin maaş düzenlemesi ile ilgili son gelişmeler eke alındı. Kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısında alınan kararları açıkladı. Peki, Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memur zammı belli oldu mu? İşte detaylar...

MEMUR ZAMMI BELLİ OLDU MU? 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bir müjde de memurlarımıza vermek istiyorum. Asgari ücretin gelir ve damga vermesinden muaf olması konusunu memurlarımızı da bu kapsama dahil ediyoruz. Memurların maaşlarından alınan gelir ve damga vergisinin kaldırıldığını belirterek, Memurlarımızın da fiilen aldıkları ücretlerin artmasını sağlıyoruz"