Cuma Namazı

Cuma Namazı

Son dakika cuma namazı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cuma namazı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cuma namazı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cuma Namazı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cuma namazı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.076 cuma namazı haberi bulunmuştur. Tüm cuma namazı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cuma namazında tarihi camiler doldu taştı
Cuma namazında tarihi camiler doldu taştı Ramazan Bayramı'nda cuma namazını tarihi camilerde kılmak isteyen vatandaşlar, başta Ulu Cami olmak üzere Emir Sultan Cami ve Yeşil Cami'ye akın etti.
12.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti! Cuma namazı için Kısıklı’daki konutundan çıkarak Ayasofya Camii'ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,ardından Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesini ziyaret etti.
5.04.2024 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya Camii'nde cuma namazı sonrası dua etti. Ardından Erdoğan, Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi’ni ziyaret etti.
5.04.2024 Gündem
Cuma selası kaçta okunur, cuma selası ezandan kaç dakika önce okunur? 5 Nisan 2024 sela vakti ile illerde sela saati
Cuma selası kaçta okunur, cuma selası ezandan kaç dakika önce okunur? 5 Nisan 2024 sela vakti ile illerde sela saati Cuma namazının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar cüzdan duası ritüelini gerçekleştirmek için “Sela kaçta okunuyor, sela ile ezan arası ne zaman?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Cuma Sela saati…
5.04.2024 Gündem
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı Antalya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Serik ilçesindeki Mecek Camii'nde kıldı. Çıkışta sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan, çocuklara harçlık verdi, oyuncak dağıttı.
1.03.2024 Gündem
Cuma namazı saati kaçta? 23 Şubat 2024 İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa il il Cuma namazı vakti
Cuma namazı saati kaçta? 23 Şubat 2024 İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa il il Cuma namazı vakti Cuma namazı saati bugün ibadetini yerine getirecek Müslümanlar tarafından araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan 'namaz saatleri takvimi' ile il il Cuma saati belli oldu. Camilere akın edecek milyonlar için İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara Cuma namazı vakitlerini haberimizde derledik.
23.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'nin F-16 kararını bekliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ABD'nin F-16 kararını bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hz. Ali Camii'nde kıldığı cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'e açılan soykırım davasına ilişkin çıkacak kararla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Doğrusu biz çıkacağını bekliyoruz. Gerek Adalet Divanı'nda, gerek Uluslararası Ceza Mahkemesi'nden olumlu sonuçlar çıkacağına inanıyorum. Biz bugün o kararı bekliyoruz" dedi. Erdoğan, yerel seçimle ilgili de "İnanıyorum ki, 31 Mart akşamı Murat Kurum'la yeniden İstanbul'u yaşayacağız" ifadelerini kullandı. F-16'larla ilgili soruya ise, "Şu anda bir gün önce Biden o da yazılı bir adeta talimatla tüm gerek temsilciler meclisine, gerek diğer meclise hepsine gönderdi ve onların da bir an önce bunu meclislerinden çıkarması talebini onlara ifade etti, söyledi. Orayı da bekliyoruz" diye konuştu.  
26.01.2024 Gündem
Ayasofya'da yeni düzenleme sonrası ilk Cuma: Giriş yoğunluğu azaldı
Ayasofya'da yeni düzenleme sonrası ilk Cuma: Giriş yoğunluğu azaldı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Yeni düzenleme sonrası kılınan ilk cuma namazına giriş yoğunluğunun azaldığı görüldü. 
19.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim ve Ankara adayı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim ve Ankara adayı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Ocak'ta yapılması planlanan aday tanıtımlarıyla ilgili, "Bu hafta da büyük ihtimalle Pazar günü Ankara merkezli olarak büyükşehirler ve kalan illerin açıklamasını yapacağız. Şu anda ön açıklamaları arkadaşlarımız yapıyor ve pazara yetiştirmeye gayret ediyoruz" dedi. İngiltere ve Amerika'nın Yemen'e yönelik başlattığı saldırıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Orantılı bir eylem söz konusu değil. Bu yapılanların hepsi de orantısız güç kullanımıdır. Bu orantısız güç kullanımını şu anda Amerika aynı şekilde İsrail Filistin'de de yapmakta" ifadelerini kullandı. 
12.01.2024 Gündem
Yeni yılın ilk cuma mesajları ve Hayırlı cumalar sözleri! Farklı, en anlamlı ve en güzel Cuma mesajları ile hadisli, ayetli, dualı hayırlı cumalar sözleri seçenekleri
Yeni yılın ilk cuma mesajları ve Hayırlı cumalar sözleri! Farklı, en anlamlı ve en güzel Cuma mesajları ile hadisli, ayetli, dualı hayırlı cumalar sözleri seçenekleri Müslümanlar Cuma ibadetlerini yerine getirmelerinin dışında cuma günlerinde birbirlerine anlamlı ve özel mesajlar göndererek sevdiklerinin günlerini güzelleştirmek istiyor. Perşembe gecesinden itibaren başlayan cuma günü, af ve mağfiret kapısının açıldığı, duaların daha fazla kabul edildiği mübarek bir gündür. Cuma namazı bu özel günü taçlandırırken sevdiklerine cuma tebrik mesajları göndermek isteyenler için, kısa, anlamlı, ayetli ve hadisli cuma mesajları sorgulaması da başladı. İbadetin ve duanın arttığı bu özel günde, din kardeşlerini hatırlamak ve onlara güzel dileklerde bulunmak isteyenler için biz de farklı, en anlamlı ve en güzel Cuma mesajları ile hadisli, ayetli, dualı hayırlı cumalar sözleri derledik. İşte sizler için derlediğimiz güzel ve anlamlı resimli cuma mesajları.
5.01.2024 Gündem
Kudüs’te her cuma aynı zulüm! İsrail şiddeti canlı yayında
Kudüs’te her cuma aynı zulüm! İsrail şiddeti canlı yayında İsrail polisi Mescid-i Aksa'da cuma namazı kılmak isteyen Müslümanlara peş peşe biber gazı ve TOMA ile saldırdı. CNN TÜRK ekibi bölgede yaşananları canlı yayında aktardı.
22.12.2023 Gündem
HAYIRLI CUMALAR | Ayetli, hadisli, dualı Cuma mesajları ve resimli, farklı, anlamlı Cuma sözleri! 22 Aralık 2023 Cuma gününe özel en güzel Cuma mesajları seçenekleri
HAYIRLI CUMALAR | Ayetli, hadisli, dualı Cuma mesajları ve resimli, farklı, anlamlı Cuma sözleri! 22 Aralık 2023 Cuma gününe özel en güzel Cuma mesajları seçenekleri Cuma gününün kudreti bir kez daha geldi. Cuma günü camilerde cuma namazı kılınır, okunan hutbeler dinlenir ve bol bol dualar edilir. Müminler aynı zamanda Cuma gününe özel birbirlerine cuma mesajları gönderi. Resimli, yazılı veya sözlü olarak cumanız mübarek ve hayırlı olsun mesajını ileten Müslümanlar farklı bir mesaj ve dua göndermek için yazılı basından da yararlanıyor. Cuma günü ibadetler yapılırken biz de bugüne özel en güzel, anlamlı, yeni ve resimli cuma mesajları derledik. İşte 22 Aralık Cuma Mesajları 2023…
22.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Aralık ayının sonunu işaret etti
Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Aralık ayının sonunu işaret etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da pazar günü yapılacak temayül yoklamasına ilişkin, "Aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklayacağız." dedi.
15.12.2023 Gündem
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız
Erdoğan'dan sokak hayvanları açıklaması: Mutlaka çözüme kavuşturacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da "Dünya İnsan Hakları Günü İnsanlığın Yüzü Programı"nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Müslümanlara yönelik saldırılar arttı. İslam düşmanlığı Batı'yı zehirli sarmaşık gibi sardı. Fikir özgürlüğü bahanesi ile İslam düşmanı eylemleri meşrulaştırdılar.' dedi. Öte yandan BM'nin reforme edilmesinin şart olduğunu belirten Erdoğan, 'Bu BM ile insanlığın bir yere varması mümkün değil. Adil bir dünya mümkün ama Amerika'yla değil.' dedi. Erdoğan, başıboş köpek sorununa ilişkin de net mesajlar verdi. "Başıboş köpek sorununu çözeceğiz" diyen Erdoğan, " Bu sorunu inşallah inancımıza, kültürümüze ve şefkat medeniyetimizin bize vazettiği ilkeler çerçevesinde mutlaka çözüme kavuşturacağız" açıklamasında bulundu.
9.12.2023 Gündem
Kısa, dualı ve resimli Cuma mesajları: 8 Aralık Cuma namazı mesajları, sözleri....
Kısa, dualı ve resimli Cuma mesajları: 8 Aralık Cuma namazı mesajları, sözleri.... Cuma, Müslümanlar için en önemli gündür. Bu günde camilerde toplanarak namaz kılınır, vaaz dinlenir ve dua edilir. Cuma günü, Müslümanların bir araya gelerek kardeşlik duygularını pekiştirdiği, birlik ve beraberliğini gösterdiği bir gündür. İşte sevdiklerinize yollayabileceğiniz kısa, dualı ve resimli Cuma mesajları...
7.12.2023 Gündem
Savaş bir ülkeye daha sıçradı! İsrail askeri tesisi vurdu
Savaş bir ülkeye daha sıçradı! İsrail askeri tesisi vurdu Gazze Şeridi'nde bir haftadır devam eden 'insani ara' TSİ 08:00 itibari ile sona erdi. İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına yeniden başladığını duyurdu. İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz fişekleri ile saldırdı. İsrail zulmü CNN Türk canlı yayınına dakika dakika yansıdı. Öte yandan savaş bir ülkeye daha sıçradı. İşte detaylar...
1.12.2023 Dünya
17 Kasım Cuma namazı saat kaçta? (İstanbul, İzmir, Ankara) Cuma Hutbesi konusu nedir?
17 Kasım Cuma namazı saat kaçta? (İstanbul, İzmir, Ankara) Cuma Hutbesi konusu nedir? 17 Kasım Cuma hutbesi yayınlandı. Diyanet İşler Başkanlığı tarafından Türkiye'de tüm camilerde okunacak hutbe yayınlandı. Bu haftaki Cuma hutbesinde İslam dininin güzel ahlakı önerdiği vurgulandı. Öte yandan cemaatle namaz kılacak milyonlarca müslüman cuma namazı saatlerini araştırmaya başladı. Diyanet İşleri takvimine göre ise İstanbul'da cuma namazı saati yer aldı. Peki 17 Kasım Cuma namazı saat kaçta? Detaylar haberimizde.
16.11.2023 Gündem
İsrail'den Kudüs'te Cuma namazı zulmü
İsrail'den Kudüs'te Cuma namazı zulmü İsrail polisi, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Cuma namazını kılmak için Mescid-i Aksa’ya gelen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
10.11.2023 Gündem
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Rus paralı asker grubunun Hizbullah'a Pantsir sağlayacağı iddiası İsrail'in gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Söz konusu silahın bölgedeki dengeleri değiştireceği belirtiliyor. Öte yandan İsrail polisi Cuma namazı sonrası yine Gazzelilerin üzerine gaz bombalarıyla saldırdı.
3.11.2023 Gündem
CUMA MESAJLARI 2023 YENİ RESİMLİ SÖZLER! Anlamlı, en güzel, farklı, en son çıkan resimli en güzel Cuma mesajları
CUMA MESAJLARI 2023 YENİ RESİMLİ SÖZLER! Anlamlı, en güzel, farklı, en son çıkan resimli en güzel Cuma mesajları Cuma, İslam alemi için mübarek bir gündür. Pek çok hadis-i şerifte de Cuma gününden övgüyle bahsedilir. Her Cuma Camilerde toplanılır, Cuma namazı kılınır ve dinî birlik duygusu pekiştirilir. Hutbeler dinlenir, Allah'ın kelamı ile buluşulur. Cuma, sadece toplu ibadetlerin yapıldığı bir gün değil, aynı zamanda manevi bir bağ kurma ve sevdiklerimize selam göndermenin de günüdür. Müminler, Cuma günü özellikle birbirlerine Cuma mesajları göndererek birlik ve beraberliklerini pekiştirir. Sevdiklerinize en güzel, anlamlı ve yeni Cuma mesajlarını göndermek istiyorsanız, Cuma Mesajları 2023 içeriğimize göz atabilirsiniz. Bu vesileyle, Cuma gününüzü en içten dualarla ve sevgiyle geçirmenizi dileriz. Hayırlı Cumalar! İşte Anlamlı, en güzel, farklı, en son çıkan resimli Cuma mesajları…
3.11.2023 Gündem
Fulya Öztürk kimdir, nerelidir ve yaş yaşındadır? CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk aslen nereli, evli mi?
Fulya Öztürk kimdir, nerelidir ve yaş yaşındadır? CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk aslen nereli, evli mi? İsrail polisi Cuma namazı için toplanan Müslümanlara saldırırken o anları izleyiciye aktarmaya çalışan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk’e de canlı yayında müdahale etti. Gelişmelerin ardından Fulya Öztürk merak konusu oldu. Peki, Fulya Öztürk kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?
20.10.2023 Gündem
20 Ekim Cuma namazı saat kaçta? (İstanbul, İzmir, Ankara cuma namazı saatleri) Bu hafta Cuma hutbesinin konusu ne?
20 Ekim Cuma namazı saat kaçta? (İstanbul, İzmir, Ankara cuma namazı saatleri) Bu hafta Cuma hutbesinin konusu ne? 20 Ekim Cuma namazı saat kaçta sorusunun yanıtı merak ediliyor. Mübarek Cuma günü öncesi vatandaşların hazırlıkları sürüyor. Filisten'de yaşanan insanlık dramı sonrası bu haftaki Cuma hutbesinin konusu da belli oldu. İnşirah Suresi'nin hutbe konusu olduğu cuma namazında müslümanlar Allah'a zulmün sona ermesi için dualarda bulunacak. İşte İstanbul, İzmir, Ankara cuma namazı saatleri...
19.10.2023 Gündem
Sela sözleri ve okunuşu | Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? Sela vakti ve anlamı
Sela sözleri ve okunuşu | Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? Sela vakti ve anlamı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Filistin'e saldırılarında hayatını kaybedenler için camilerde sela okunacağını duyurdu. Peki, Sela neden, nasıl ve ne zaman okunur? İşte Sela sözleri ve okunuşu…
18.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cuma Namazı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cuma namazı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.