Çoruh

Çoruh

Son dakika Çoruh haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çoruh ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çoruh haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çoruh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çoruh gelişmeleri de dahil olmak üzere 651 çoruh haberi bulunmuştur. Tüm çoruh haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni tanıtım yayınlandı, Mesut Komiser heyecan yarattı! Şevket Çoruh yeniden Arka Sokaklar’da
Yeni tanıtım yayınlandı, Mesut Komiser heyecan yarattı! Şevket Çoruh yeniden Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi unvanına sahip 'Arka Sokaklar’ın 18 yıldır ekran serüveni devam ediyor. Dizide 'Mesut Komiser' karakterine hayat veren Şevket Çoruh’un yeniden diziye dönüşü izleyicileri sevindirdi. “Yaşarken de ölünür" cümlesinin ekrana geldiği tanıtım filmi bir gündem oldu.
1.05.2024 Magazin
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.    
25.04.2024 Magazin
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde!
Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Sezon finali sürprizi: Mesut Komiser yeniden merkezde! Arka Sokaklar dizisinin efsanevi üyesi Mesut Komiser'in diziye dönüşü için görüşmeler başladı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'a dönüş haberi izleyiciyi de heyecanlandırdı. Peki haber doğru mu? Şevket Çoruh diziye ne zaman dönecek?
24.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı! Oyların yüzde 46,97'sini aldı: Barış Demirci kimdir?
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı! Oyların yüzde 46,97'sini aldı: Barış Demirci kimdir? CHP, 56 yıl sonra Artvin'in Yusufeli ilçesini yeniden kazandı. İlçe merkezi ve köyleri Yusufeli Barajı'nın suları altında kalan Yusufeli'nin yeni yerleşim yerinde, ilk kez yapılan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Barış Demirci, ilçe belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
Artvin'de, tünel içerisinde 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı
Artvin'de, tünel içerisinde 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı Artvin'in Yusufeli ilçesinde, tünel içerisinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 2'si ağır 5 kişi yaralandı.
6.01.2024 Gündem
Yasak bitti, fiyatlar düşmedi! İstavrit ve hamsinin kilosu tezgahta 100 lira
Yasak bitti, fiyatlar düşmedi! İstavrit ve hamsinin kilosu tezgahta 100 lira Rize'de av yasağı sonrası balıkçı tezgahlarında en çok hamsi, mezgit ve istavrit yer aldı. İstavrit ve hamsi kilosu 100 liradan, barbun ile zargana ise 200 liradan satılıyor.
3.09.2023 Ekonomi
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulduğu Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Gündem
'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu!
'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu! Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümde duygusal anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Filiz Balemen, karşısına çıkan soru sonrası gözyaşlarını tutamadı.
7.07.2023 Magazin
Memleket Partisi lideri İnce’nin sosyal medya soruşturması tamamlandı
Memleket Partisi lideri İnce’nin sosyal medya soruşturması tamamlandı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye yönelik sosyal medya platformunda çıkan iddialar üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde 5 sanığa 9’ar yıl hapsi istendi.
23.06.2023 Gündem
Tetikçinin Oğlu neden yok? Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı? 16 Mayıs Fox Tv yayın akışı
Tetikçinin Oğlu neden yok? Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı? 16 Mayıs Fox Tv yayın akışı Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Şevket Çoruh, Timuçin Esen'in yer aldığı dizi son dakika değişikliği yaşadı. 16 Mayıs Fox Tv yayın akışında yer alan Tetikçinin Oğlu neden yok?
16.05.2023 Televizyon
Tetikçinin Oğlu Yiğit öldü mü? Tetikçinin Oğlu Yiğit'i kim oynuyor?
Tetikçinin Oğlu Yiğit öldü mü? Tetikçinin Oğlu Yiğit'i kim oynuyor? Tetikçinin Oğlu Yiğit öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'in başrollerini paylaştığı Tetikçinin Oğlu dizisinde Yiğit'i Hilmi Cem İntepe canlandırıyor. Peki Yiğit ölecek mi? Hilmi Cem İntepe hangi dizilerde oynadı?
25.04.2023 Televizyon
Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir? Bahar Şahin kaç yaşında? Bahar Şahin hangi dizilerde oynadı?
Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir? Bahar Şahin kaç yaşında? Bahar Şahin hangi dizilerde oynadı? Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin oyuncuları arasında yer alan Sibel, karakteriyle izleyenleri şaşkınlığa uğratacak. Tetikçinin Oğlu Sibel'i Bahar Şahin canlandırıyor. Peki Bahar Şahin kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
18.04.2023 Televizyon
Tetikçinin Oğlu dizisi oyuncuları kimler? Tetikçinin Oğlu konusu nedir, Uyarlama mı?
Tetikçinin Oğlu dizisi oyuncuları kimler? Tetikçinin Oğlu konusu nedir, Uyarlama mı? Tetikçinin Oğlu dizisi oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanmaya hazırlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin başrollerinde Şevket Çoruh ve Timuçin Esen yer alıyor. Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı Tetikçinin Oğlu dizisi konusu nedir? Tetikçinin Oğlu uyarlama mı?
18.04.2023 Televizyon
Tetikçinin Oğlu nerede çekiliyor? Tetikçinin Oğlu hangi il, ilçelerde çekiliyor?
Tetikçinin Oğlu nerede çekiliyor? Tetikçinin Oğlu hangi il, ilçelerde çekiliyor? Tetikçinin Oğlu dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. FOX TV'de tanıtımları yayınlanan ve başrollerinde Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'in yer aldığı Tetikçinin Oğlu O3 Medya ve Same Film ortak yapımıdır. Yönetmenliğni Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek'in yaptığı Tetikçinin Oğlu'nun senaryosunu Gökhan Horzum yazıyor. Peki Tetikçinin Oğlu hangi il ve ilçelerde çekiliyor?
18.04.2023 Gündem
Baraj sularının dayandığı ilçe, dönüşümle 'hayalet şehir' oldu
Baraj sularının dayandığı ilçe, dönüşümle 'hayalet şehir' oldu Artvin’de Çoruh Nehri üzerine inşa edilen, 275 metreyle Türkiye'nin en yüksek, dünyanın ise 5'inci en yüksek barajı olup, 22 Kasım'da su tutmaya başlayan Yusufeli Barajı'nda su seviyesi, 78 metreye yükseldi. Ev, yol, köprü ve arazilerin suya gömüleceği ilçede baraj suları, dağlardaki karın erimesi sonrası Yusufeli sınırlarına dayandı. Yeni yerleşim alanlarına göçün büyük oranda tamamlandığı ilçe, boşaltılan binalarda geri dönüşüm yıkımlarının ardından 'hayalet kent'e döndü.
11.03.2023 Gündem
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı? Distopik kurgusuyla dijital yayın platformunda yer alan sekiz bölümden oluşan ‘Sıcak Kafa’nın ikinci sezonu iptal edildi. Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihne bulaşarak yayılan bir delilik salgınını konu alan dizinin ilk sezonu 2 Aralık’ta yayımlanmıştı. Peki, Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
4.02.2023 Televizyon
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Tokat ve Bayburt TOKİ kura çekilişleri ne zaman, saat kaçta?
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Tokat ve Bayburt TOKİ kura çekilişleri ne zaman, saat kaçta? TOKİ Sosyal Konut projesinde 19 Aralık kura çekilişi yapılacak iller belli oldu. 19 Aralık tarihinde Tokat’ta, merkez, Erbaa, Turhal, Pazar, Artova ve Yeşilyurt ile Bayburt merkez, Demirözü, Aydıntepe’de 1.752 konutun ev sahipleri belirlenecek. Peki, 19 Aralık TOKİ kuraları hangi illerde çekilecek? Tokat ve Bayburt TOKİ kura çekimi ne zaman? İşte detaylar…
18.12.2022 Gündem
Bakan Kirişci'den CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalar! Dev projenin detaylarını anlattı
Bakan Kirişci'den CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalar! Dev projenin detaylarını anlattı Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, CNN TÜRK ekranlarında canlı yayında gündeme dair merak edilenleri yanıtladı. Bakan Kirişci, Yusufeli Barajı'nın senelik 375 milyon dolarlık getirisi olduğunu belirterek, "Yusufeli anlatılmaz, yaşanır. Suya ihtiyacımız olduğunda suyumuz burada. Devasa bir üretim var. Bu baraj kendini 2.5 yılda amorti edecek" ifadelerini kullandı. "Tarım milli güvenlik meselesidir" diyen Bakan Kirişci, gıda fiyatlarındaki artışın çözümü için geliştirilen 'Kent Tarımı' projesinin detaylarını açıklayarak, "Amaç yerinde üretim, yerinde tüketim. 'Suyu düştüğü yerde tutacağız' diyoruz ya, insanları da doğduğu yerde tutmamız lazım" dedi.
7.12.2022 Ekonomi
Husumetli iki grup arasında kavga! Yaralılar var
Husumetli iki grup arasında kavga! Yaralılar var Bahçelievler'de husumetli olduğu kişilerin evinin önüne gelen şüpheliler, aynı aileden 4 kişiye sopalarla saldırarak, darbetti. Şüpheliler sokaktan havaya ateş ederek ayrılırken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.  
27.11.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekât mesajı: Hepsinin kökünü kazıyacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan harekât mesajı: Hepsinin kökünü kazıyacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin Yusufeli Barajı ve HES, Yeni Bağlantı Yolları ve Tünelleri, Yeni Yerleşim Bölgesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yusufeli Barajı'nın enerji üretim kapasitesinin 2,5 milyon konutun ya da 750 bin Togg otomobilinin enerji ihtiyacını karşılayacak düzeyde olduğunu belirterek, "Türkiye'nin en çetin coğrafyasında baraj, santral, yeni yerleşim ve yollarıyla birlikte 34 milyar liralık maliyetle Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir eseri milli bütçeden karşılayarak Artvinimize kazandırdık" dedi. Erdoğan kara harekatı mesajı da vererek 'En kısa sürede tankımızla hepsinin kökünü kazıyacağız' ifadelerini kullandı.
22.11.2022 Siyaset
Hidroelektrik Santrali (HES) nedir, özelliği nedir? Hidroelektrik yenilenebilir mi?
Hidroelektrik Santrali (HES) nedir, özelliği nedir? Hidroelektrik yenilenebilir mi? Artvin Yusufeli ilçesinde Çoruh nehri üzerine yapılan Yusufeli Barajı ve HES'i hizmete alınıyor. Kemer baraj sınıfında 275 metreyle Türkiye'nin birinci, dünyanın beşinci en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı pek çok kişi tarafından merak edilirken Hidroelektrik Santrali (HES) ile ilgili bilgiler de araştırılıyor. Peki, Hidroelektrik Santrali (HES) nedir, özelliği nedir? Hidroelektrik yenilenebilir mi? Hidroelektrik Santrali’nde elektrik nasıl üretilir? İşte detaylar…
22.11.2022 Bilim ve Teknoloji
Yusufeli Barajı nerede ? Yusufeli Barajı yüksekliği kaç metre, özellikleri ne?
Yusufeli Barajı nerede ? Yusufeli Barajı yüksekliği kaç metre, özellikleri ne? Türkiye'nin birinci, dünyanın beşinci en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katılımıyla açılacak Yusufeli Barajı Çoruh nehri üzerinde yer alıyor. Peki, Yusufeli nerenin ilçesi? Yusufeli Barajı yüksekliği kaç metre, özellikleri ne? Yusufeli Barajı ne zaman hizmete girecek? Yusufeli Barajı açılışı saat kaçta? Yusufeli Barajı kimin? Yusufeli barajı yıllık elektrik üretimi ne kadar olacak? İşte Yusufeli Barajı teknik özellikleri ve elektirik üretimi hedefi…
22.11.2022 Gündem
Dünyanın en büyük 5'inci barajı Yusufeli bugün açılıyor
Dünyanın en büyük 5'inci barajı Yusufeli bugün açılıyor Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayacak Yusufeli Barajı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla törenle açılacak. Türkiye'nin en büyük dünyanın da 5'inci büyük barajı olan Yusufeli su tutup elektrik üretimine başlaması Mayıs ayında gerçekleşecek.
22.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çoruh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çoruh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.