Çöken Bina

Çöken Bina

Son dakika çöken bina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çöken bina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çöken bina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çöken Bina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çöken bina gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 çöken bina haberi bulunmuştur. Tüm çöken bina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü Ümraniye'de çalışma yapılan metro hattında meydana gelen kısmi çökme nedeniyle biri dört diğeri üç katlı iki bina çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, muhtemel bir çökme riskine karşı bölgede önlem alındı. Çökme anı ise kameraya saniye saniye yansıdı.
18.01.2024 Gündem
Esenyurt'ta yıkım sırasında bina caddeye çöktü
Esenyurt'ta yıkım sırasında bina caddeye çöktü Esenyurt'ta 6 katlı binanın kontrollü yıkımı sırasında çökme meydana geldi. Bina caddeye çökerken yoldakiler büyük tehlike atlattı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
25.12.2023 Gündem
10 katlı bina 7 saniyede yerle bir oldu! İşte anbean görüntüler
10 katlı bina 7 saniyede yerle bir oldu! İşte anbean görüntüler Adana'da depremde ağır hasar alan 10 katlı binanın kontrollü yıkımı 7 saniye sürdü. İş makinesinin darbesiyle 7 saniyede çöken bina, bir kafeye de zarar verdi.
20.07.2023 Yaşam
10 katlı bina 7 saniyede yerle bir oldu
10 katlı bina 7 saniyede yerle bir oldu Adana'da depremde ağır hasar alan 10 katlı binanın kontrollü yıkımı 7 saniye sürdü. İş makinesinin darbesiyle 7 saniyede çöken bina, bir kafeye de zarar verdi.
20.07.2023 Haber
Avcılar'da bina yıkım sırasında çöktü! Bitişiğindeki bina ve iş yeri zarar gördü
Avcılar'da bina yıkım sırasında çöktü! Bitişiğindeki bina ve iş yeri zarar gördü Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmesine karar verilen binanın yıkımı yapılırken bina büyük bir gürültüyle çöktü. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken yıkılan binanın bitişiğindeki binadaki daireler ile bir işyeri zarar gördü.
28.04.2023 Yaşam
Depremde çöken binanın devrilmesini önleyen 5 otomobil 50 kişinin hayatını kurtardı!
Depremde çöken binanın devrilmesini önleyen 5 otomobil 50 kişinin hayatını kurtardı! Tüm Türkiye'yi büyük bir acıya boğan deprem felaketlerinde ağır hasar alan Hatay'da çöken bir binanın devrilmesini önleyen otomobiller çok sayıda insanın hayatını kurtardı. Zemine çöken ve hasar gören binadan iş insanı İsmail Gürler ve ailesi balkondan sarkıttıkları battaniyeler ile tahliye oldu. Tehlikeli olmasına rağmen evinden eşyalarını tahliye eden İsmail Gürler, deprem gününü gözyaşları içinde anlattı.
8.03.2023 Gündem
'Depreme dayanıklı' binalar neden çöktü? ABD basını sordu, mühendisler o soruna işaret etti
'Depreme dayanıklı' binalar neden çöktü? ABD basını sordu, mühendisler o soruna işaret etti Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı deprem tüm dünyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden olan depremlerde, yıkılan binaların müteahhitleri hakkında soruşturma başlatıldı. ABD'li gazete New York Times, Türkiye'deki binaların 'depreme dayanıklı' olarak satılmasına rağmen yine de yıkıldığını yazdı. İşte haberin detayları...
14.02.2023 Dünya
Müteahhitler hem tazminat ödeyecek hem hapis yatacak
Müteahhitler hem tazminat ödeyecek hem hapis yatacak Türkiye'nin yüreğini yakan deprem sonrası sorumlular hakkında harekete geçildi. Bina sorumluları için yurt dışına çıkma yasağı talep edildi. Bazı müteahhitler ise farklı şehirlerde gözaltına alındı. Avukat Rafet Ersöz konuyla ilgili detaylardan bahsederek çöken binalardan sorumlu olanların yargılanma süreciyle ilgili bilgi verdi.
13.02.2023 Gündem
Malatya'da çöken bina ile ilgili flaş gelişme!
Malatya'da çöken bina ile ilgili flaş gelişme! Gelen son dakika haberine göre; Malatya'da bir binanın çökmesine ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden işletme sahibi Hikmet D, Zeki A. ile Mehmet G. tutuklanırken sıhhi tesisatçı Sebahattin C adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
10.11.2021 Gündem
Malatya'da çöken bina ile ilgili flaş gelişme! 4 kişi gözaltına alındı
Malatya'da çöken bina ile ilgili flaş gelişme! 4 kişi gözaltına alındı Malatya'daki bir binada çökme meydana geldi. Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği binada 13 kişi, enkazdan yaralı kurtarıldı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, göçme öncesinde bina altındaki dükkanlarda tadilat olduğu yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı. Öte yandan Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı, çöken 2 katlı binayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında 4 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
9.11.2021 Gündem
Malatya'da bina çöktü! Çok sayıda yaralı var...
Malatya'da bina çöktü! Çok sayıda yaralı var... Malatya İnönü caddesinde bir bina çöktü. Arama-kurtarma çalışmaları sırasında 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Bakan Koca yaptığı açıklamada, "Malatya merkezde bir binanın çökmesi sebebiyle 13 kişi yaralandı. Yaralıların tedavisi hastanelerimizde devam ediyor" dedi.
9.11.2021 Gündem
Facianın eşiğinden dönüldü! Balkon çöktü, bina mühürlendi
Facianın eşiğinden dönüldü! Balkon çöktü, bina mühürlendi Avcılar'da 4 katlı binanın giriş katındaki balkon kendiliğinden gürültü ile çöktü. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, bina olaydan sonra detaylı inceleme yapılmak üzere mühürlendi. İlçede son bir yılda kendiliğinden çöken balkon sayısı 6'ya yükseldi.
18.10.2021 Yaşam
99 depremi kaç saniye sürdü, 99 depremi kaç şiddetindeydi (büyüklüğü)? 99 depremi kaç km derinlikte oldu?
99 depremi kaç saniye sürdü, 99 depremi kaç şiddetindeydi (büyüklüğü)? 99 depremi kaç km derinlikte oldu? İstanbul'da deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Kartal olarak açıklanırken, AFAD verilerine göre depremin derinliği 7 km olarak belirlendi. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından paylaşılıyor. AFAD verilerine göre saat 15:07’de meydana gelen deprem gözleri yeniden 99 depremine çevirdi. 99 depremi kaç saniye sürdü, 99 depremi kaç şiddetindeydi (büyüklüğü)? 99 depremi kaç km derinlikte oldu?
19.06.2021 Gündem
Zeytinburnu'nda bina çöktü! Çevresindeki 4 bina daha boşaltıldı
Zeytinburnu'nda bina çöktü! Çevresindeki 4 bina daha boşaltıldı İstanbul Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nden daha önce camları patladığı için boşaltıldığı öğrenilen 5 katlı Hilal Apartmanı saat 10.30 sıralarında çöktü. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevkedildi. Ekipler enkaz altında kalan olup olmadığını araştırıldı. Çöken binanın etrafından 4 bina da boşaltıldı.
6.05.2021 Gündem
Çocuklarının cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı! Acı haberi alan aile yıkıldı...
Çocuklarının cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı! Acı haberi alan aile yıkıldı... İzmir’in Bayraklı ilçesindeki Barış Sitesi'nde Berk Öztürk’ün (11) cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler, Öztürk’ün cenazesini enkazdan çıkardı. Öztürk’ün anne ve babası gözyaşını tutamadı.
31.10.2020 Yaşam
Erzurum'da 5 katlı bina çöktü: Çevre binalardakiler tahliye edildi
Erzurum'da 5 katlı bina çöktü: Çevre binalardakiler tahliye edildi Erzurum'un merkez Yakutiye ilçesinde kullanılmayan 5 katlı bina çöktü, olayda yaralanan olmadı.
1.07.2020 Gündem
Yıkılan binalarla ilgili flaş detay! Dere kumu...
Yıkılan binalarla ilgili flaş detay! Dere kumu... Elazığ'da meydana gelen depremde yıkılan binalarla ilgili flaş bir detay ortaya çıktı. Yıkılan binalarla ilgili konuşan uzmanlar, kullanılan malzemelerin kalitesizliğine ve hiçbir işlem görmemiş dere kumundan inşa edilmelerine dikkat çekti.
27.01.2020 Yaşam
İstanbul'da inşaat halindeki bina çöktü!
İstanbul'da inşaat halindeki bina çöktü! Beyoğlu'nda tadilat halindeki binanın ön cephesinde çökme meydana geldi. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları sürüyor.
9.01.2020 Gündem
Yer: İstanbul… Enkazdaki paralar 6 ay sonra bulundu!
Yer: İstanbul… Enkazdaki paralar 6 ay sonra bulundu! İstanbul Kağıthane’de yaklaşık 6 ay önce canlı yayında çöken 4 katlı binanın enkazında kalan ziynet eşyaları aylar sonra sahiplerine teslim edildi. “Hac param evdeydi” diyerek enkaz başında gözyaşı döken 57 yaşındaki Emine Dulkadir’in hac parası da sahibine teslim edildi.
16.10.2019 Gündem
Kartal'da 21 kişinin öldüğü çöken bina davasında flaş karar!
Kartal'da 21 kişinin öldüğü çöken bina davasında flaş karar! İstanbul Kartal’da 21 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin yaralandığı Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesine ilişkin biri tutuklu 3 sanığın, 'taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma' suçundan 2'şer yıldan 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada tutuklu sanık kalmadı.
20.09.2019 Gündem
Kartal’da 21 kişinin yaşamını yitirdiği çöken bina soruşturmasında flaş gelişme!
Kartal’da 21 kişinin yaşamını yitirdiği çöken bina soruşturmasında flaş gelişme! Kartal'da 21 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin yaralı kurtarıldığı Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesine ilişkin, olayda sorumlulukları bulunduğu gerekçesiyle Kartal Belediyesi görevlileri hakkında soruşturma yürütüldüğü ortaya çıktı.
4.09.2019 Gündem
Kartal'daki çöken binaya ilişkin iddianame kabul edildi
Kartal'daki çöken binaya ilişkin iddianame kabul edildi Kartal'da Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesine ilişkin biri tutuklu 3 sanık hakkında hazırlanan iddianame Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi. Mahkeme, tutuklandıktan bir ay sonra tahliye edilen binanın projesini oluşturan Suzan Çayır hakkında, tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmasına karar verdi. Dava, 24 Haziran'da görülecek
11.04.2019 Gündem
Kartal'da çöken binayla ilgili 3 şüpheli hakkında 15'er yıl hapis
Kartal'da çöken binayla ilgili 3 şüpheli hakkında 15'er yıl hapis Kartal'da çöken binaya ilişkin 3 şüpheli hakkında 15'er yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca Kartal'da Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesine ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede, biri tutuklu 3 şüpheli hakkında "taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma" suçundan ikişer yıldan on beşer yıla kadar hapis cezası istendi.
2.04.2019 Gündem
İnşaatlar artık yarım kalmayacak! Ya para ödenecek ya da...
İnşaatlar artık yarım kalmayacak! Ya para ödenecek ya da... Kentsel dönüşüm kapsamında iş alan firmalar, ruhsat öncesinde bina tamamlama sigortası yaptıracak. Müteahhit inşaatı bitiremezse devreye sigorta girecek. Sigortacı anlaşma gereği ya tüketiciye ödediği parayı yasal faizi birlikte ödeyecek ya da inşaatı tamamlattırıp, tüketiciye konutunu teslim edecek.
11.03.2019 Ekonomi
Tapuda yeni dönem! Bakan Kurum tanıttı
Tapuda yeni dönem! Bakan Kurum tanıttı Evi ve iş yeri olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Tapuda yeni dönem başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ilk olarak cep telefonundan kendisinin yaptığı QR kodlu yeni tapu senet uygulamasını anlattı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Türkiye’de 6,7 milyon konutun dönüşmesi gerekir. Yılda 300 bin, 5 yılda 1,5 milyon yapıyı dönüştürme hedefimiz var. Biz kararlıyız, riskli hiçbir binada hiçbir vatandaşımızı oturtmayacağız” dedi.
2.03.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çöken Bina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çöken bina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.