Bina

Bina

Son dakika BİNA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BİNA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BİNA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bina gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.090 bina haberi bulunmuştur. Tüm bina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kartal'da 4 katlı binanın çatısı çöktü! Bina tahliye edildi
Kartal'da 4 katlı binanın çatısı çöktü! Bina tahliye edildiKartal'da 4 katlı bir binanın çatısı çöktü. Beton parçaları balkona düşerken çökmenin yaşandığı esnada balkonda kimsenin bulunmaması muhtemel bir facianın önüne geçti. Tahliye edilen bina için yıkım kararı alındı.
26.07.2024Gündem
İstanbul Kartal'da 4 katlı binada çökme! Yıkım kararı alındı
İstanbul Kartal'da 4 katlı binada çökme! Yıkım kararı alındıKartal'da 4 katlı bir binanın çatısı çöktü. Beton parçaları balkona düşerken çökmenin yaşandığı esnada balkonda kimsenin bulunmaması muhtemel bir facianın önüne geçti. Tahliye edilen bina için yıkım kararı alındı.
26.07.2024Gündem
Görüntüler İstanbul'dan! 30 yıllık 104 daireli sitede derin çatlaklar olmasına rağmen boşaltılmıyor: Korkunun ecele faydası yok!
Görüntüler İstanbul'dan! 30 yıllık 104 daireli sitede derin çatlaklar olmasına rağmen boşaltılmıyor: Korkunun ecele faydası yok!İstanbul'da Bahçelievler'de 30 yıllık 104 daireli sitenin tehlikeli görüntüsü dikkat çekti. Yüzlerce kişinin yaşadığı 4 bloklu sitede dış cephelerde derin çatlaklar, zemin kısımlarında ise boşluklar oluştuğu görüldü. Binaların eğimli duruşu ve bakımsız haline rağmen kiraların da 10 bin lira ile 15 bin lira arasında değiştiği öğrenildi. Bir müteahhit ile sitenin dönüşümü için pazarlık sürecinde olduklarını belirten site sakinleri, maddi sebepler dolayısıyla yapılarda kalmayı etmeyi sürdürmek zorunda olduklarını belirtti.
24.07.2024Gündem
Beşiktaş'ta kamyon binaya çarptı!
Beşiktaş'ta kamyon binaya çarptı!Beşiktaş Mecidiye Mahallesi'nde yokuş aşağı inerken şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyon, dört katlı binanın giriş katına çarptı.
22.07.2024Gündem
KPSS Alan Bilgisi 3. oturumu sona erdi
KPSS Alan Bilgisi 3. oturumu sona erdiÖlçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) Alan Bilgisi sınavlarının üçüncü oturumu sona erdi.
21.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Miçotakis’in bakanına haddini bildirmesi lazım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan KKTC ziyareti dönüşünde uçakta gündeme dair önemli açıklamalarda bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yunan Savunma Bakanının açıklamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, "Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias ne yazık ki; farklı bir havada, belli ki Miçotakis ile yaptığımız görüşmeden haberi yoktu, ileri geri açıklamalar yaptı. Onun bir defa kalkıp da Türklerin orada işgalci olduğunu söylemesinden daha densiz, edep dışı bir ifade olamaz. Dolayısıyla, Sayın Miçotakis’in bu bakanına haddini bildirmesi lazım. " ifadelerini kullandı.
21.07.2024Gündem
Trump'a suikast girişiminde yeni ayrıntılar! Olacakların mesajını önceden vermiş
Trump'a suikast girişiminde yeni ayrıntılar! Olacakların mesajını önceden vermişEski Başkan Donald Trump'a yönelik suikast girişiminde bulunan zanlı Thomas Matthew Crooks'un internette bir oyun platformuna mesaj paylaştığı ortaya çıktı. Öte yandan saldırıya dair flaş detaylar öğrenildi.
18.07.2024Dünya
Yıkım kararının iptali için cinsel ilişki teklif eden eski müdürün savunması ortaya çıktı: Konuşmalar boşboğazlıktan öteye gitmedi
Yıkım kararının iptali için cinsel ilişki teklif eden eski müdürün savunması ortaya çıktı: Konuşmalar boşboğazlıktan öteye gitmediAntalya'da cinsel ilişki karşılığında iş yerinin yıkım kararını kaldırmaya yönelik Suriye uyruklu Faten E. adlı kadınla pazarlık görüntüleri ortaya çıkan eski Aksu Belediyesi Yapı Denetim Müdürü Nevzat Avcı'nın savunması ortaya çıktı.
16.07.2024Gündem
Silivri'de buzdolabı bomba gibi patladı, ev alev alev yandı
Silivri'de buzdolabı bomba gibi patladı, ev alev alev yandıSilivri'de, mutfaktaki buzdolabının motorunun patlaması sonucu yangın çıktı. Peş peşe patlamaların yaşandığı yangın sırasında çevrede panik yaşanırken, alevler itfaiye tarafından söndürüldü.
13.07.2024Gündem
KPSS sınav giriş belgesi siyah beyaz olur mu, KPSS sınav giriş belgesi renkli mi olmalı? KPSS sınav giriş belgesi renkli olmak zorunda mı?
KPSS sınav giriş belgesi siyah beyaz olur mu, KPSS sınav giriş belgesi renkli mi olmalı? KPSS sınav giriş belgesi renkli olmak zorunda mı?KPSS sınav giriş belgesi siyah beyaz olur mu, KPSS sınav giriş belgesi renkli mi olmak zorunda? KPSS sınav giriş belgeleri yayınlandı. Sınava girecek kamu personeli adayları giriş belgelerini yanlarına almak zorundalar. Sınav giriş belgeleriyle hakkında en merak edilen konusu ise giril belgelerinin renkli olup olmayacağı oldu. İşte detaylar…
13.07.2024Gündem
Ebrar Siteleri’nde ailesini kaybeden kadın: Bina değil puzzle yapmışlar
Ebrar Siteleri’nde ailesini kaybeden kadın: Bina değil puzzle yapmışlarKahramanmaraş’ta depremde yıkılarak 76 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralı kurtarıldığı Ebrar Siteleri’ndeki K Blokla ilgili tutuksuz 7 sanığın ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın 2’nci duruşması görüldü. Binada annesi, babası ve kardeşini kaybeden Yasemin Kozaklı, sorumluların cezalandırılmasını istediğini belirterek, “8 katlı bina, depremde 2 kata düşmüştü neredeyse. Bina değil puzzle yapmışlar” dedi.
11.07.2024Gündem
Arsa alacaklara çok önemli uyarı! Uzmanlar tek tek açıkladı
Arsa alacaklara çok önemli uyarı! Uzmanlar tek tek açıkladıGayrimenkul hukuku uzmanları ve sektör temsilcileri, son dönemde arsa ve tarla satışlarının artması üzerine bu alanda yatırım yapmayı düşünen vatandaşların dikkat etmesi gerekenler konusunda değerlendirmelerde bulundu.
11.07.2024Ekonomi
2024-KPSS alan bilgisi sınav giriş belgesi erişime açıldı: KPSS Lisans Sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır?
2024-KPSS alan bilgisi sınav giriş belgesi erişime açıldı: KPSS Lisans Sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır?Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024 KPSS Lisans) oturumlarına kısa bir süre kalması nedeniyle gözler sınav giriş belgelerine çevrilmişti. KPSS alan bilgisi sınav giriş belgesi erişime açıldı. Peki, KPSS Lisans Sınavı ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl çıkarılır?
10.07.2024Gündem
Depremzede ailenin buzdolabındaki malzemeleri çaldılar
Depremzede ailenin buzdolabındaki malzemeleri çaldılarHatay'da depremzede aile hırsızlık şoku yaşadı. Kaldıkları konteynere giren hırsız, buzdolabındaki et ve gıda malzemeleri başta olmak üzere çeşitli eşyalar çaldı.
9.07.2024Gündem
Bakan Göktaş açıkladı: Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatıyor
Bakan Göktaş açıkladı: Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatıyorAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Temmuz ayı yaşlı ve engelli aylıklarını hesaplara aktarmaya başladık. Bu kapsamda 2.7 milyar lira yaşlı, 2.1 milyar lira engelli aylıkları olmak üzere toplam 4.8 milyar lira tutarındaki aylıkları hak sahiplerinin hesaplarına yatırıyoruz” dedi.
8.07.2024Ekonomi
Bahçelievler'de kendiliğinden çöken apartmanın çevresindeki binalar da çürük çıktı
Bahçelievler'de kendiliğinden çöken apartmanın çevresindeki binalar da çürük çıktıİstanbul Bahçelievler'de kendiliğinden yıkılan apartmanın çevresindeki 5 binadan alınan karot örnekleri sonrası binaların tahliyesine başlandı.
6.07.2024Gündem
KPSS sınav giriş belgesi çıktısı nasıl alınır? KPSS 2024 lisans sınav yeri sorgulama
KPSS sınav giriş belgesi çıktısı nasıl alınır? KPSS 2024 lisans sınav yeri sorgulamaKPSS 2024 Lisans oturumları sınav giriş yerleri ile ilgili aramalar artıyor. Sınava girecek adaylar belgelerini sınav sabahı yanlarında bulundurulması gerekiyor. Pek, KPSS sınav giriş belgesi çıktısı nasıl alınır?
6.07.2024Gündem
TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Yayman: Google ile süreç olumlu gidiyor
TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Yayman: Google ile süreç olumlu gidiyorAK Parti Hatay milletvekili Hüseyin Yayman ve TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman, CNN TÜRK'te açıklamalarda bulundu. Yayman, dijital telif yasasıyla ilgili "Olumlu bir noktada ilerliyoruz. Meclis Ekim döneminde açıldığında bu konu gündeme gelecek" diye konuştu. Yayman, Kayseri'de yaşanan olaylarla ilgili, "Biz Suriyelilerin ülkelerine güvenli şekilde dönmelerini savunuyoruz. Ben Kayseri'deki olayların münferit olaylar olarak kalmasını dilerim" ifadelerini kullandı.
6.07.2024Gündem
KPSS adayları dikkat! ÖSYM duyurdu, erişime açıldı
KPSS adayları dikkat! ÖSYM duyurdu, erişime açıldıBinlerce kişinin beklediği haber ÖSYM'den geldi. KPSS'ye girecekleri yakından ilgilendiriyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 14 Temmuz'da düzenlenecek 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumları sınava giriş belgelerini erişime açtı.
4.07.2024Gündem
Dolandırıldığını söyleyen müteahhit dairenin kapısını betonla kapattı, binaya afiş astı
Dolandırıldığını söyleyen müteahhit dairenin kapısını betonla kapattı, binaya afiş astıAdana'da dolandırıldığını öne süren müteahhit, binasının girişine 'Firma dışında yapılan alım satımlardan doğacak mağduriyetten müteahhit firma kesinlikle sorumlu değildir' yazısı astı. Daireyi satın alan H.K. ise kimseyi dolandırmadığını, para verip daireyi satın aldığını ancak evine bir türlü oturamadığını, bu konuyla ilgili müteahhit ile mahkemelik olduğunu söyledi.
4.07.2024Adana
İzmir'de iş yerinde patlama! Binanın ağır hasarlı olduğu tespit edildi
İzmir'de iş yerinde patlama! Binanın ağır hasarlı olduğu tespit edildiİzmir'in Torbalı ilçesinde, unlu mamul üretimi yapan bir iş yerinde patlama meydana geldi. Patlama anının ilk görüntüleri paylaşılırken 5 kişinin öldüğünü, 57 kişinin de yaralandığı bildirildi.
30.06.2024Gündem
Bahçelievler'de çöken binanın deniz kumundan yapıldığı ortaya çıktı
Bahçelievler'de çöken binanın deniz kumundan yapıldığı ortaya çıktıBahçelievler’de dün sabaha karşı kısmen çöken binanın inşaatında deniz kumu kullanıldığı ortaya çıktı. Binanın enkazında yapılan çalışmalarda kolon ve beton parçalarındaki deniz kabukları dikkat çekti.
28.06.2024Gündem
Tarihi binada rot balans ayarı: Sosyal medyada tepki çeken görüntüler sonrası reklam panoları söküldü
Tarihi binada rot balans ayarı: Sosyal medyada tepki çeken görüntüler sonrası reklam panoları söküldüSadrazam Mehmet Paşa tarafından 1600’lü yılların başında inşa edilen çeşme ve namazgah yıllar içinde kaderine terk edildi. Tarihi yapının altında alüminyum doğrama ve oto lastik dükkanı da açıldı. Çevredekilerin sosyal medyadaki tepkileri üzerine harekete geçen belediye ekipleri, yapıya monte edilmiş reklam panolarını ve eklentileri söktü. Özel mülk olan yapının kamulaştırılması gerektiğini söyleyen Arkeolog Ömer Faruk Yavaşçay, "Özel kişi maddi gelirin kaybolacağından dolayı oraya ya ödenmeyecek bir fiyat biçebiliyor ya da hiç satmayabiliyor. Kültür Bakanlığı satın alıp restore edebilir” dedi. Alüminyum doğrama dükkanının sahibi Enver Duman, "Biz burada tarihi dokuya zarar verecek bir şey yapmadık. Twitter'a düşmüş, belediyeden geldiler. Vergisini verdiğimiz tabelaları söktüler. 2018 yılından beri burada hizmet veriyoruz, daha öncesi de vardı" dedi.
27.06.2024Gündem
Bina yapımında işçiliğin kötü olduğu konuşuluyordu! Yargılanmaya devam edilecek
Bina yapımında işçiliğin kötü olduğu konuşuluyordu! Yargılanmaya devam edilecekAdana'daki Mete Apartmanı'nın, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremde yıkılmasıyla ilgili müteahhit Muzaffer Mete ile inşaat mühendisi Atilla Tuğran'ın yargılandığı davada, apartmanın eski yöneticisi tanık olarak dinlenildi.
27.06.2024Adana
İstanbul Bahçelievler’de 4 katlı bina çöktü!
İstanbul Bahçelievler’de 4 katlı bina çöktü!İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi’nde bulunan 7 katlı binada çökme meydana geldi.
27.06.2024Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Bina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.