Çok Sayıda Ölü Var

Çok Sayıda Ölü Var

Son dakika çok sayıda ölü var haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çok sayıda ölü var ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çok sayıda ölü var haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çok Sayıda Ölü Var

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çok sayıda ölü var gelişmeleri de dahil olmak üzere 810 çok sayıda ölü var haberi bulunmuştur. Tüm çok sayıda ölü var haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kastamonu'da otobüs devrildi! Çok sayıda ölü var
Kastamonu'da otobüs devrildi! Çok sayıda ölü var Kastamonu-Taşköprü karayolunda otobüs devrildi, ekipler olay yerine sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti. Kastamonu Valisi Meftun Dallı kazada can kaybının 6'ya yükseldiğini, 33 yaralı olduğunu söyledi.
26.01.2024 Gündem
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü var
İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlama: Çok sayıda ölü var İran'da Kasım Süleymani'nin mezarı yakınında art arda patlamalar meydana geldi. İlk belirlemelere göre, 20 kişi hayatını kaybetti
3.01.2024 Dünya
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı
Otogarda afet bölgesi hareketliliği! Otobüs firması 10 liraya taşıdı Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler için bölgeye otobüs seferleri devam ediyor. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda kimi, depremzedelere yardım etmek için kimi de yakınlarından haber almak için yola çıkarken, bir otobüs firması yaptığı hareketle örnek oldu. Hava yolu firmaları THY ve Sunexpress fiyatları 100 liraya sabitlerken Pegasus ise deprem bölgesinden uçuşları ücretsiz gerçekleştirecek.
7.02.2023 Gündem
Nepal'de düşen yolcu uçağında can kaybı 67'ye yükseldi
Nepal'de düşen yolcu uçağında can kaybı 67'ye yükseldi Nepal'de 72 kişiyi taşıyan yolcu uçağının Pokhara Havaalanı'na iniş yapmaya çalıştığı esnada düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 67'ye yükseldi.
15.01.2023 Dünya
Aydın’da iş yerinde patlama sonrası yangın: Ölü ve yaralılar var
Aydın’da iş yerinde patlama sonrası yangın: Ölü ve yaralılar var Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Nazilli ilçesinde bir restoranda meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 7 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
30.12.2022 Vatan TV
Dünya şokta! 'En ölümcül' doğal felaket, çok sayıda ölü var
Dünya şokta! 'En ölümcül' doğal felaket, çok sayıda ölü var Geçtiğimiz günlerde Küba’da etkili olan ve tüm ülkede elektrik kesintisine yol açan Ian Kasırgası kategori 4 seviyesinde ABD’nin Florida eyaletini vurdu. Kasırga öncesi Florida’da 2,5 milyon kişiye tahliye emri verilmişti. Ian Kasırgası’nın ardından bölgede meydana gelen tahribat gün yüzüne çıktı. Yetkililer bölgede çok sayıda ölünün olduğunu bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
30.09.2022 Dünya
Koronavirüs, maymun çiçeği derken yeni salgın patladı! Batı Nil virüsü komşuyu vurdu, çok sayıda ölü var...
Koronavirüs, maymun çiçeği derken yeni salgın patladı! Batı Nil virüsü komşuyu vurdu, çok sayıda ölü var... Koronavirüs salgını ile mücadele devam ederken, tüm dünyada maymun çiçeği virüsü paniği yaşanıyor. Gelen son açıklamaya göre ise Yunanistan’da patlak veren yeni virüs tüm dünyada endişeye neden oldu. Ülke Batı Nil virüsü nedeniyle 14 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Batı Nil Virüsü ile ilgili bilgi vererek, uyarılarda bulunan Prof. Dr. Ayşegül Ulu Kılıç, bu virüsü taşıyan sivrisineklerin Türkiye’de de görüldüğüne dikkati çekerek, “Tüm Batı Nil Virüsü vakalarının yüzde 1’i menenjit, ensefalit ve felç ile sonuçlanmaktadır. Ensefalit ile sonuçlanan vakaların ise yaklaşık yüzde 20’si hayatını kaybederken, bu oran felç vakalarında yüzde 10 ile yüzde 50 arasında yer alır” dedi.
7.09.2022 Sağlık
Afrika ülkesinde BM karşıtı gösteri! Çok sayıda ölü var
Afrika ülkesinde BM karşıtı gösteri! Çok sayıda ölü var Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde dünden bu yana devam eden Birleşmiş Milletler (BM) karşıtı gösterilerde can kaybının 15’e yükseldiği bildirildi. Hayatını kaybedenler arasında 3 BM personeli olduğu aktarıldı.
26.07.2022 Dünya
Moskova'nın aylardır sır gibi sakladığı bilgi deşifre oldu! Rusya'ya büyük darbe...
Moskova'nın aylardır sır gibi sakladığı bilgi deşifre oldu! Rusya'ya büyük darbe... Rusya ile Ukrayna arasında 24 Şubat'ta başlayan savaş tüm şiddetiyle devam ederken Moskova'nın sır gibi sakladığı bilgi deşifre oldu. İşte Rusya'nın aylardır güncelleme yapmadığı savaş kayıpları...
18.07.2022 Dünya
34 yıllık korkunç fotoğrafın sırrı çözüldü! FBI doğruladı...
34 yıllık korkunç fotoğrafın sırrı çözüldü! FBI doğruladı... ABD'yi sarsan fotoğrafın sırrı 34 yıl sonra çözüldü. Annesinin gönderdiği mektuptan, bir haber kupürü çıktı. Haberi okurken gözyaşlarına boğuldu, memleketine dönüp eski sınıf arkadaşlarıyla buluştu. İğneyle kuyu kazıp 34 yıldır gizemini koruyan Polaroid fotoğraftaki genç kızın kimliğini ortaya çıkardı, FBI doğruladı.
18.07.2022 Dünya
ABD'de AVM'ye silahlı saldırı dehşeti! Çok sayıda ölü var...
ABD'de AVM'ye silahlı saldırı dehşeti! Çok sayıda ölü var... ABD bir kez daha silahlı saldırı dehşetini yaşadı. Indiana eyaletine bağlı Indianapolis şehrindeki bir AVM'ye düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti.
18.07.2022 Dünya
Kanlı doğum günü! 4’ü çocuk çok sayıda ölü var
Kanlı doğum günü! 4’ü çocuk çok sayıda ölü var İran'ın başkenti Tahran'da bir kafede düzenlenen doğum günü kutlaması sırasında helyum gazının patlaması sonucu 4'ü çocuk toplam 8 kişi hayatını kaybetti.
14.06.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyanın korktuğu oldu, Rusya Ukrayna'ya saldırdı. Dün başlayan savaş ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ukrayna ordusu direniyor ama Rus ordusu Kiev bölgesine kadar ilerledi. Çok yoğun çatışmalar yaşanıyor. Rus ordusu uçaklarla ve füzelerle vuruyor. Ukrayna'da yaşananlarla ilgili ABD, NATO ve Batılı devletlerden Rusya'ya karşı art arda yaptırım kararları alınmaya başladı. Ukrayna'da halk daha güvenli bölgelere kaçıyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuluyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev güne ağır bombardıman saldırılarıyla uyandı. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski ise acı tabloyu paylaşarak ilk günde hayatını kaybeden insanların sayısını açıkladı. İşte dakika dakika Rusya Ukrayna savaşında yaşananlar...
25.02.2022 Dünya
Ruslar ilk burayı vurdu! Ukrayna savunmasını felç eden korkunç saldırı...
Ruslar ilk burayı vurdu! Ukrayna savunmasını felç eden korkunç saldırı... Ukrayna, başkent Kiev başta olmak üzere pek çok bölge Rus saldırıların hedefi oldu. Rus saldırılarına dünyanın pek çok yerinden tepkiler geldi. Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'daki hava savunma sistemleri, askeri hava limanları ve hava kuvvetlerinin "yüksek hassasiyetli silahlarla" etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Ajanslar kullanılamaz hale gelen hava savunma sisteminin görüntülerini paylaştı.
24.02.2022 Dünya
Rusya, Ukrayna'ya ait askeri kargo uçağını düşürdü! Çok sayıda ölü var
Rusya, Ukrayna'ya ait askeri kargo uçağını düşürdü! Çok sayıda ölü var Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının ardından son dakika haberleri art arda gelmeye devam ediyor. Son olarak Ukrayna'ya ait askeri kargo uçağının düşürüldüğü ve 10 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
24.02.2022 Dünya
Rus helikopterleri Kiev'e girdi! 74 askeri tesis imha edildi, 114 Ukrayna askeri teslim oldu çok sayıda ölü var...
Rus helikopterleri Kiev'e girdi! 74 askeri tesis imha edildi, 114 Ukrayna askeri teslim oldu çok sayıda ölü var... Ukrayna - Rusya krizinde dünyanın korkusu gerçekleşti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Putin, 'Dış güçlere seslenmek istiyorum. Kim Rusya'ya tehdit oluşturmaya çalışırsa, derhal karşılık verilecek' dedi. Ukrayna İçişleri Bakanlığı 'Rus işgali başladı' dedi. Ukraynalılar yetkililer Rus helikopterlerinin başkent Kiev'e girdiklerini bildirdi. Rusya, Ukrayna'da 11 havaalanı da dahil olmak üzere 70'ten fazla askeri hedefi imha ettiğini duyurdu. Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna askeri helikopteri ve dört insansız hava aracının da düşürüldüğünü söyledi.
24.02.2022 Dünya
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Savaş başladı! Rusya harekete geçti, son dakika gelişmesi, kentler bombalanıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyada korkulan oldu. Ukrayna'da savaş başladı. Kentler havadan ve karadan vuruluyor. Rusya Devlet Başkanı Putin, sabah saatlerinde Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Rus güçleri doğuda Donbas, kuzeyde Belarus ve güneyde Kırım'dan Ukrayna'ya girdi. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın Ukrayna yönelik saldırılarının ilk gününde 137 kişinin hayatını kaybettiğini, 300’den fazla kişinin de yaralandığını açıkladı. Kiev yakınlarındaki havaalanı ve Çernobil'in Rus güçlerince ele geçirildi. Putin akşam saatlerinde yaptığı açıklamada "Parçası olduğumuz küresel ekonomik sisteme zarar vermeyeceğiz" mesajı verdi. İngiltere Başbakanı Johnson Rusya'yı İngiltere finansal sisteminin dışında bırakacak yeni yaptırımları duyurdu. ABD lideri Biden da Rusya'ya küresel ekonomik darbe vuracaklarını açıklayarak, çok ağır yaptırımlarda bulunacaklarını söyledi. Öte yandan Ukrayna'da genel seferberlik ilan edildi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.02.2022 Dünya
Avrupa'da 'Zeynep Kasırgası' alarmı! Çok sayıda ölü var
Avrupa'da 'Zeynep Kasırgası' alarmı! Çok sayıda ölü var Cuma günü İngiltere'de başlayan ve Avrupa'nın geniş bir bölümünde etkili olan fırtına sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 16'ya ulaştı. Alman medyasının 'Zeynep Fırtınası' adıyla andığı fırtına ülkede yer yer 170 kilometre hıza ulaştı.
20.02.2022 Dünya
Kazakistan'da neler oluyor, son durum ne? Kazakistan’da yaşanan olaylar ve son dakika haberleri!
Kazakistan'da neler oluyor, son durum ne? Kazakistan’da yaşanan olaylar ve son dakika haberleri! Kazakistan'da akaryakıt zammı protestoları çatışmalara dönüşüp, hükümet binalarının basılmasına neden olunca ülke genelinde olağanüstü hal (OHAL) ilan edildi. Protestoların şiddet olaylarına dönüştüğü Kazakistan, yardım talebinde bulununca KGAÖ'ye bağlı barış güçleri ülkeye giriş yaptı. Peki, Kazakistan'da neler oluyor, son durum ne? Kazakistan olayları ve Kazakistan son dakika haberleri…
6.01.2022 Dünya
Tapınakta can pazarı! Çok sayıda ölü var
Tapınakta can pazarı! Çok sayıda ölü var Kuzey Hindistan’da bulunan Mata Vaishno Devi tapınağında yeni yıla dua ederek girmek isteyen kişiler arasında izdiham yaşandı. Yetkililer, ilk belirlemelere göre 12 kişinin hayatını kaybettiğini, 13 kişinin ise yaralandığı bildirdi.
1.01.2022 Dünya
Kars'ta yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda ölü var
Kars'ta yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda ölü var Kars’ın Sarıkamış ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada en az 6 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.
18.12.2021 Gündem
Ekvador'da çete savaşları! Kan donduran görüntüler geldi, çok sayıda ölü var
Ekvador'da çete savaşları! Kan donduran görüntüler geldi, çok sayıda ölü var Güney Amerika ülkesi Ekvador'da, rakip çeteler çatıştı, adeta bir katliam yaşandı. Servis edilen görüntüler kan dondurdu. Patlama ve silah seslerinin saatlerce kesilmediği savaş haftalar sonra bir kez daha tekrarlandı, ölü sayısı hızla artmaya başladı.
14.11.2021 Dünya
Esed rejimi sivillere saldırdı! Çok sayıda ölü var
Esed rejimi sivillere saldırdı! Çok sayıda ölü var Suriye'de Beşşar Esed rejiminin İdlib'in güneyindeki Eriha ilçesindeki bir pazar yerine düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 10 sivil hayatını kaybetti, 35 sivil yaralandı.
20.10.2021 Dünya
Nijerya'da pazar yerine silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var!
Nijerya'da pazar yerine silahlı saldırı! Çok sayıda ölü var! Nijerya'nın Sokoto eyaletinde pazar yerine düzenlenen silahlı saldırıda ilk belirlemelere göre 30 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
18.10.2021 Dünya
Tataristan'da uçak düştü: Çok sayıda ölü var...
Tataristan'da uçak düştü: Çok sayıda ölü var... Rusya’ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nde paraşütçü taşıyan uçak düştü, 16 kişi öldü.
10.10.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çok Sayıda Ölü Var ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çok sayıda ölü var haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.