Çine

Çine

Son dakika çine haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çine ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çine haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çine

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çine gelişmeleri de dahil olmak üzere 513 çine haberi bulunmuştur. Tüm çine haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet desteği aldı, kendi işinin patronu oldu
Devlet desteği aldı, kendi işinin patronu oldu Devletin sağladığı karşılıksız para desteği imkanından yararlandı. Kendi işini açtı. Aydın’ın Çine ilçesinde engellilere yönelik devlet desteği ile iş sahibi olan Bahadır Şimşek, gençlere hayallerinin peşinden koşmaları tavsiyesinde bulundu.
22.01.2024 Gündem
Turmalin Taşı Özellikleri Nelerdir? Turmalin Taşının En Bilinen Faydaları...
Turmalin Taşı Özellikleri Nelerdir? Turmalin Taşının En Bilinen Faydaları... Turmalin taşı, gökkuşağı taşı olarak da bilinen bir taştır. Renkli bir taş olarak da bilinen turmalin taşı pembeden yeşile doğru giden bir renk skalasına sahiptir.
12.01.2024 Yaşam
Aydın'da sel felaketi: 2 ölü, 2 kayıp!
Aydın'da sel felaketi: 2 ölü, 2 kayıp! Aydın'da gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle dereler taştı, yollar göle döndü. Kaybolan 4 kişiden 2'sinin cansız bedenlerine ulaşıldı.
5.11.2023 Gündem
Bilinmeyen güzellikler ortaya çıktı! Kimi sesine kimi de görüntüsüne hayran kalıyor...
Bilinmeyen güzellikler ortaya çıktı! Kimi sesine kimi de görüntüsüne hayran kalıyor... Aydın’ın Yenipazar, Çine ve Bozdoğan ilçelerinin zirvesinde yer alan bin 792 metre yüksekliğe sahip Madran Dağı’nın Bozdoğan yakasında inceleme gezisi yapan Çevreci ve Doğa Fotoğrafçısı Yücel Sevingül, Altıntaş Yaylası civarında bilinmeyen 20’ye yakın şelalenin fotoğrafını çekti.
11.09.2023 Yaşam
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı?
Aydın 2023 seçim sonuçları: Aydın Cumhurbaşkanı, miletvekili genel seçim sonucu ve canlı oy oranı... Aydın hangi parti kazandı? 2023 Aydın seçim sonuçları, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleriyle birlikte belli oluyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayları olaran Aydınlı seçmenlerin karşısına çıktı. gazetevatan seçim 2023 Aydın seçim sonuçları ekranından 14 Mayıs akşamı partilerin oy oranları yer alacak. MHP, AK Parti, İYİ Parti, CHP, Yeşil Sol Parti Aydın seçim sonuçları canlı takip edilecek. Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları Aydın'da YSK yasaklarının kaldırılmasıyla belli olacak. İşte Aydın ili, ilçeleri son dakika seçim sonuçları... Aydın hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak?
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak? Aydın Söke TOKİ kura sonuçları 2023 merakla takip ediliyor. TOKİ Aydın Söke çekiliş sonuçları ve çıkan isim listesi sorgulaması devam ediyor. 2+1 ve 3+1 TOKİ Aydın Söke kura çekiliş sonucu e-Devlet şifreniz ve T.C. Kimlik numarası ile kolayca sorgulanabiliyor. TOKİ kurasında ismi çıkan vatandaşlar konutlar için yüzde 10 peşinat ödeyecek ve evleri 240 ay vade ile satın almış olacak.
31.01.2023 Ekonomi
Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi! Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları toki.gov.tv (Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan) sorgulama
Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi! Aydın TOKİ kura çekilişi sonuçları toki.gov.tv (Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan) sorgulama Aydın TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak, Aydın TOKİ sonuçları isim listesi belli oldu mu? TOKİ Aydın kura sonuçları listesi için aramalar hızlandı. TOKİ sosyal konut projeleri kapsamında Aydın’da Merkez, Söke, Buharkent, Karacasu, Nazilli, Kuyucak, Çine, Bozdoğan ilçelerinde inşa edilecek binalar için kura çekimleri canlı olarak gerçekleştirilecek. Aydın TOKİ kura sonuçları isim listesi çekilişin ardından e-Devlet toki.gov.tr duyurular üzerinden sorgulanabilecek. TOKİ sonuçları, YouTube canlı yayın ekranı üzerinden de takip edilebiliyor. İlk olarak şehit ailesi, gazi, engelli, emekli, genç kategorisi, asil ve yedek TOKİ başvurusu kabul edilenler listesi açıklanıyor. İşte Aydın TOKİ kura sonuçları 2023 ve isim listesi sorgulama…
31.01.2023 Ekonomi
AK Parti'nin seçim stratejisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı
AK Parti'nin seçim stratejisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçiminin 14 Mayıs'ta yapılacağını duyurmuştu. Yapılan açıklama sonrası AK parti'nin seçim stratejisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı.
20.01.2023 Gündem
Genç komiser şehit oldu! Görev dönüşü acı olay
Genç komiser şehit oldu! Görev dönüşü acı olay Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Ekrem Uyar, Bodrum'dan Menteşe ilçesine görev dönüşü içinde bulundukları aracın uçuruma yuvarlanması sonucu görev şehidi oldu.
31.12.2022 Yaşam
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nasıl ortaya çıktı, neden kutlanır? 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü için özel anlamlı sözler, mesajlar ve sloganlar!
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nasıl ortaya çıktı, neden kutlanır? 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü için özel anlamlı sözler, mesajlar ve sloganlar! Dünya Kadın Hakları Günü her yıl 5 Aralık’ta kutlanıyor. Tüm dünyada mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanan Dünya Kadın Hakları Günü kadınların toplumda yaşadığı sorunlarının gündeme getirilmesi, farkındalık yaratılması ve çözüm önderileri sunulması açısından önemli bir gündür. Türkiye'de Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde bütün dünya ülkelerinden önce 5 Aralık 1934 tarihinde Türk Kadınına "Seçme ve Seçilme Hakkı" tanındı.
4.12.2022 Gündem
Röntgen filmine bakınca inanamadılar! Elinin içinde unuttular
Röntgen filmine bakınca inanamadılar! Elinin içinde unuttular Aydın'da bu kadar da olmaz denilen bir olay yaşandı. 62 yaşındaki Raziye Baş, 7 ay önce evinde bahar temizliği yaparken düşüp kalçasını ve elini kırdı. Bu kazadan sonra ağrılar artınca hastaneye giden ve röntgen filmi çektiren Baş, sonucu öğrenince hayatının şokunu yaşadı.
12.11.2022 Yaşam
Baza kapağının altında kalan 7 yaşındaki Irmak öldü
Baza kapağının altında kalan 7 yaşındaki Irmak öldü Aydın'ın Çine ilçesinde oyun oynamak için kaldırdığı baza kapağının altında kalan Irmak Şahin (7), hayatını kaybetti.
7.11.2022 Yaşam
Takla atan otomobildeki karı- kocayı ölüm ayırdı
Takla atan otomobildeki karı- kocayı ölüm ayırdı Aydın'ın Çine ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin takla atıp karşı şeride geçtiği kazada sürücü Adem Aras (61) yaşamını yitirdi, eşi yaralandı.
15.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Avrupa'nın en büyük korkulu rüyası gerçek oldu! Karartılmış sokaklarda İlginç görüntüler...
Avrupa'nın en büyük korkulu rüyası gerçek oldu! Karartılmış sokaklarda İlginç görüntüler... Putin'in emriyle Rusya'nın gaz kesme kararı sonrası kendini 'en büyük korkulu rüyası' içinde bulan AB ülkeleri tasarruf önlemlerini artırmaya devam ediyor. Soğuk su ile duş, kararan sokaklar, klimasız ofisler Avrupa için artık normal sayılırken asıl büyük krizin kışın patlak vermesi bekleniyor. İşte soğuk ve karanlık bir kışa hazırlanan Avrupa'dan dikkat çeken gelişmeler...
3.08.2022 Dünya
Tayvan krizi Çine ile ABD'yi savaşın eşiğine getirdi! Ordu harekete geçti 21 savaş uçağı aynı anda havalandı...
Tayvan krizi Çine ile ABD'yi savaşın eşiğine getirdi! Ordu harekete geçti 21 savaş uçağı aynı anda havalandı... Tayvan krizi Çin ile ABD arasındaki gerilimi iyice artırdı. Pelosi'nin Tayvan'a ziyareti krizi dünyanın iki süper gücünü adım adım savaşa götürüyor. Çin'in tüm uyarılarına rağmen Tayvan'a giden ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi oldukça net açıklamalara imza atarken Çin'den jet hızında yanıt geldi.
3.08.2022 Dünya
Yasağı hiçe sayanlara 39 bin TL ceza uygulandı!
Yasağı hiçe sayanlara 39 bin TL ceza uygulandı! Aydın’da, 1 Temmuz ile 31 Ekim tarihleri arasında girişin  yasaklandığı ormanlara giren 68 kişiye 39 bin 508 TL, 76 kişiye yasak alanda mangal ateşi yakmak kabahatinden 44 bin 156 TL ceza uygulandı.
2.08.2022 Yaşam
Ormanlık alanlara girişler yasaklandı! O ilimizde orman yangınları tedbiri...
Ormanlık alanlara girişler yasaklandı! O ilimizde orman yangınları tedbiri... Aydın Valiliği tarafından yapılan açıklamada yangınları önleyici tedbirler çerçevesinde kent genelinde belirlenen ormanlık alanlara izinsiz girişlerin 31 Ekim 2022 tarihine kadar yasaklandığı, kurallara uymayanlara ise cezai işlem uygulanacağı belirtildi.
27.06.2022 Gündem
Babasının balık avlamak için elektrik akımı verdiği suda öldü
Babasının balık avlamak için elektrik akımı verdiği suda öldü Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde Eren Yıldız (14), babası Hakan Yıldızın (44) balık avlamak için elektrik verdiği suya girince akıma kapıldı. Ağır yaralanan Eren, babası tarafından getirildiği Çine Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
19.06.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: 20 binden 88 milyona ulaştı
Bakan Karaismailoğlu açıkladı: 20 binden 88 milyona ulaştı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin siber alanda ciddi büyüme gerçekleştirdiğini belirterek, “Genişbant abone sayımızı 20 binden, 88 milyona ulaştırdık. Mobil abone sayımız da 28 milyondan, 87 milyona yükseldi. Ülkemizin ulaşım ve haberleşme yatırımları için son yirmi yılda, 1 trilyon 337 milyar 240 milyon liranın üzerinde harcama yaptık” dedi.
29.04.2022 Siyaset
Şehit olmadan 4 gün önce annesi ve amcası için lokma siparişi vermiş
Şehit olmadan 4 gün önce annesi ve amcası için lokma siparişi vermiş Bingöl'de Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ndeki patlamada şehit olan polis memuru Necati Aygün'ün (32), olaydan 4 gün önce, 13 yıl önce ölen annesi Aysel Aygün ve 16 yıl önce görev yaptığı Uşak'ta ekip otosunun kaza yapması sonucu şehit olan polis memuru amcası için lokma döktürmek için sipariş verdiği ortaya çıktı. Şehidin bu isteği yerine getirilip, annesi ve amcası için Çine Semt Pazarı'nda  lokma döküldü.
25.03.2022 Yaşam
Şehit İli'nin 3 yaşındaki oğlundan acı sözler: Babamın tabutu açılmıyor
Şehit İli'nin 3 yaşındaki oğlundan acı sözler: Babamın tabutu açılmıyor Bingöl Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde dün mühimmat sevki esnasında meydana gelen patlamada şehit olan Özel Harekat Polisi Birol İli memleketi Erzurum’da son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede şehit İli'nin eşi Merve İli'nin sözleri yürekleri dağladı. İli dün evlilik yıldönümü olduklarını belirterek, "Dün benim evlilik yıl dönümümdü, kocam şehadetiyle hediye verdi. Çocuğumuz bana emanet, bende Allah'a emanetim" diyerek gözyaşı döktü.
23.03.2022 Gündem
Bingöl’de Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde patlama! 2 polis şehit oldu
Bingöl’de Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde patlama! 2 polis şehit oldu Bingöl’de Özel Harekat Şube Müdürlüğü içerisinde eğitim esnasında mühimmat sevki esnasında patlama meydana geldi. Olayda 2 özel harekat polisi şehit oldu.
22.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çine ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çine haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.