Cevizlibağ

Cevizlibağ

Son dakika cevizlibağ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cevizlibağ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cevizlibağ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cevizlibağ

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cevizlibağ gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 cevizlibağ haberi bulunmuştur. Tüm cevizlibağ haberleri aşağıda listelenmiştir.
Topkapı'da korkunç kaza! Tramvay altında can pazarı; seferler yapılamıyor
Topkapı'da korkunç kaza! Tramvay altında can pazarı; seferler yapılamıyor Topkapı'da raylardan geçmeye çalışan bir kişiye tramvay çarptı. Tramvayın altında sıkışan yaralıyı kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
28.02.2024 Gündem
İstanbul'da yağmur trafiği!
İstanbul'da yağmur trafiği! İstanbul akşam saatlerinde yağışlı havanında etkisiyle trafik durma noktasına geldi. Metrobüs duraklarında da yoğunluk yaşandı.
9.01.2024 Gündem
Yağmur, fırtına İstanbul trafiğini felç etti! Yoğunluk yüzde 90'a ulaştı
Yağmur, fırtına İstanbul trafiğini felç etti! Yoğunluk yüzde 90'a ulaştı İstanbul'da etkili olan sağanak yağış trafik yoğunluğuna neden oldu. İBB haritasına göre saat 17.20 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 90 oldu. Trafik yoğunluğunun artması bekleniyor.
29.11.2023 Gündem
İstanbul'da yağmur trafiği! Yüzde 89'a ulaştı
İstanbul'da yağmur trafiği! Yüzde 89'a ulaştı İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu oluştu. İBB Trafik Yoğunluğu Haritası'nda saat 18.30'de yoğunluk yüzde 89'a ulaştı.
22.11.2023 Gündem
İstanbul'da ulaşımda fiyatlar değişti: Otobüste 15, metrobüste 37.75 TL ücret farkı
İstanbul'da ulaşımda fiyatlar değişti: Otobüste 15, metrobüste 37.75 TL ücret farkı Toplu ulaşımda, kredi kartı ve banka kartlarıyla temassız ödeme yöntemi UKOME kararıyla; 26 Ekim 2022’den itibaren uygulanmaya başlandı. Yeni ücret tarifesiyle, 22.25 TL olan metrobüs ücretinin, kredi kartı ve banka kartıyla yapılan temassız ödemelerde 60 TL, İET otobüslerindeki 15 TL’lik tam bilet ücretinin ise 30 TL olduğu görüldü. Kredi kartı kullanarak ödeme yapan bazı İstanbullular, ücret farkını yüksek buldu. Metrobüse binmek için kredi kartıyla temassız ödeme yapan Asiye Zengin, "Bu ücret çok fazla, normalde 22,5 lira, benden 60 lira aldı. 60 lira bayağı yüksek" dedi. Zengin daha sonra, iade almak istediğini belirterek güvenlik görevlisinden yardım istedi, o anlar kameraya yansıdı.
16.08.2023 Ekonomi
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak duyurdu! 'Seyahatsever' projesi 10 Temmuz’da başlıyor
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak duyurdu! 'Seyahatsever' projesi 10 Temmuz’da başlıyor Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, gençlerin büyük ilgi gösterdiği Seyahatsever projesinin 10 Temmuz Pazartesi günü başlayacağını açıkladı.
7.07.2023 Gündem
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yağış ve kentin bazı noktalarında meydana gelen trafik kazaları sebebiyle trafik yoğunluğu yüzde 72’ye çıktı.
17.05.2023 Gündem
Zeytinburnu'nda 1 mayıs görevine giden polisler kaza yaptı
Zeytinburnu'nda 1 mayıs görevine giden polisler kaza yaptı Zeytinburnu'nda seyir halindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde giden 4 otomobile çarptı. Otomobillerde 1 Mayıs görevine giden polis memurlarının olduğu öğrenildi. Kazada 1 kişi yaralandı.
1.05.2023 Gündem
Haftanın ilk iş günü trafik yoğunluğu yaşanıyor
Haftanın ilk iş günü trafik yoğunluğu yaşanıyor 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının son ara tatili ile Ramazan Bayramı tatilinin bitmesiyle sabah saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu oluştu. Trafik yer yer durma noktasında geldi.
24.04.2023 Gündem
İstanbul trafiğinde bayram yoğunluğu
İstanbul trafiğinde bayram yoğunluğu İstanbul'da, bayramın ilk günü akşam saatlerinde trafik oranı yüzde 80'i buldu.
21.04.2023 Gündem
Kadıköy’de yolcu dolu İETT otobüsünde korku dolu anlar
Kadıköy’de yolcu dolu İETT otobüsünde korku dolu anlar Kadıköy Bostancı’da içi yolcu dolu 500T hat numaralı İETT otobüsü şoförü, kapıyı kapatmadan metrelerce ilerledi. Kapının dibinde ayakta yolculuk yapan vatandaşlar, kapısı açık İETT otobüsünde tehlikeli şekilde yolculuk yaptı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
10.11.2022 Yaşam
Avcılar’daki metrobüs kazasında yaralanan yolcu dehşet anlarını anlattı
Avcılar’daki metrobüs kazasında yaralanan yolcu dehşet anlarını anlattı Avcılar’da 99 kişinin yaralandığı metrobüs kazasında yaralanan Hüdür Akyıl, yaşadıkları dehşet anlarını anlattı.
10.09.2022 Gündem
İstanbul’da eğitimin döneminin başlamasıyla birlikte trafikte yoğunluk oluştu
İstanbul’da eğitimin döneminin başlamasıyla birlikte trafikte yoğunluk oluştu Anaokulu ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri, uyum haftası kapsamında eğitime başladı. Öğrencilerin, eğitimin ilk gününde servislerle ve velilerinin özel araçları ile okula yolculukları başlarken, İstanbul’un birçok noktasında yoğun trafik oluştu. İstanbul Cep Trafik uygulamasında ise trafik %51’i geçti.
5.09.2022 Yaşam
Metrobüs kullananlar dikkat! O durak geçici olarak kapatıldı
Metrobüs kullananlar dikkat! O durak geçici olarak kapatıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), metrobüs yolunda başlattığı çalışma için İncirli istasyonunu geçici olarak kapattı. Söğütlüçeşme istikametine gidecek olan yolcular için ise alternatif durak ismi verdi.
18.07.2022 Gündem
Metrobüs yol çalışması ne zaman bitecek? Cevizlibağ-Yenibosna metrobüs çalışması devam ediyor mu?
Metrobüs yol çalışması ne zaman bitecek? Cevizlibağ-Yenibosna metrobüs çalışması devam ediyor mu? Cevizlibağ-Yenibosna arasında metrobüs çalışmaları yapılıyor. Yapılan açıklamada metrobüs yol çalışmasında seferler kesintiye uğramayacak. Peki, Metrobüs yol çalışması ne zaman bitecek? Cevizlibağ-Yenibosna metrobüs çalışması devam ediyor mu? Cevizlibağ-Yenibosna arasında aktarma olacak mı? İşte detaylar…
27.06.2022 Gündem
Metrobüs yolunda 'Beyaz Yol' uygulaması için çalışmalar başladı
Metrobüs yolunda 'Beyaz Yol' uygulaması için çalışmalar başladı İstanbul Büyükşehir Belediyesi, metrobüs hattı için duyurduğu “Beyaz Yol" uygulaması çalışmalarına başladı. Uygulama ile asfalt kaplama yol, özel reçeteli beton ile değiştirilecek.
27.06.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu'ndan yurtta kalan öğrencilere büyük sürpriz!
Bakan Kasapoğlu'ndan yurtta kalan öğrencilere büyük sürpriz! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Anneler Günü öncesinde Atatürk Öğrenci Yurdu’ndaki öğrencilere unutamayacakları bir sürpriz yaptı.
8.05.2022 Siyaset
İstanbul kara teslim! Hayat durdu, peş peşe iptal edildi, araçlarını bırakıp kaçtılar
İstanbul kara teslim! Hayat durdu, peş peşe iptal edildi, araçlarını bırakıp kaçtılar Meteoroloji kar yağışı ile ilgili peş peşe son dakika hava durumu uyarılarında bulunuyor. İstanbul'da perşembe günü başlayan kar yağışı aralıklarla sürüyor. Meteoroloji'nin hava durumu verilerine göre; İstanbul'da kar yağışı beklenen etkiyi bugün gösterecek. İstanbul’da hayatı olumsuz etkileyen ve ‘kritik gün’ olarak dikkat çekilen kar yağışı ve fırtına akşam saatlerinde etkisini artırdı. Peş peşe uyarıların geldiği yoğun gök gürültülü kar yağışıyla ilgili Vali Yerlikaya, “İstanbul’a çok yaklaştı” demişti. Trafiğe çıkmama uyarılarının yapıldığı kar yağışı zor anlar yaşattı. Araçlarını yol kenarında bırakan vatandaşlar toplu taşımaya yöneldi. Uçuşlarla ilgili açıklamalar da yapılırken bazı tramvay seferleri iptal oldu. İşte son dakika haberin detayları...
12.03.2022 Gündem
Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya silahlı saldırı düzenleyen 3 şüpheli yakalandı
Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya silahlı saldırı düzenleyen 3 şüpheli yakalandı Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı'ya düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
18.02.2022 Yaşam
Adem Çakıcı öldü mü, neden vuruldu? Adem Çakıcı kimdir?
Adem Çakıcı öldü mü, neden vuruldu? Adem Çakıcı kimdir? Alaattin Çakıcı'nın yeğeni Adem Çakıcı dün akşam saatlerinde İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde Cevizlibağ mevkiinde silahlı saldırıya uğradı. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar “Adem Çakıcı öldü mü, neden vuruldu? Adem Çakıcı kimdir?” sorularına yanıt aranıyor.
16.02.2022 Gündem
İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında yoğunluk
İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında yoğunluk İstanbul'da iş çıkış saatlerinde kar yağışı nedeniyle toplu ulaşım araçlarında aşırı yoğunluk oluştu. Öte yandan metro seferleri saat 02.00'ye kadar uzatıldı
24.01.2022 Gündem
Bakan Kurum'dan sert tepki: HDP’nin sözcüsü, Kandil’in sözlüsü mü oldunuz?
Bakan Kurum'dan sert tepki: HDP’nin sözcüsü, Kandil’in sözlüsü mü oldunuz? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “HDP’nin terörle sözlü olduğunu anladık da, Yozgat’ta ‘Kandil’i yerle bir edeceğim’ diyen, bugün ise TBMM’de onlarla kol kola gezenlere ne oluyor? Yoksa siz de HDP’nin sözcüsü, Kandil’in sözlüsü mü oldunuz?” diye sordu.
14.01.2022 Gündem
İstanbul'da toplu taşımada ve trafikte yoğunluk
İstanbul'da toplu taşımada ve trafikte yoğunluk İstanbul'da haftanın ilk iş gününde işe gitmek isteyen İstanbullular trafikte yoğunlukla karşılaştı. Trafik yoğunluğu saat 08.30 itibariyle yüzde 63 olarak ölçüldü.
8.11.2021 Yaşam
Fenalaşan kadını belediye işçileri camı kırıp kadını kurtardı
Fenalaşan kadını belediye işçileri camı kırıp kadını kurtardı Cevizlibağ'da seyir halindeyken araç içinde fenalaşarak baygınlık geçiren kadını İBB Park Bahçe çalışanları kurtardı. İşçiler araç kilitli olduğu için camı levyeyle kırarak kadına ulaştılar.
2.11.2021 Yaşam
İstanbul'da trafik kilitlendi
İstanbul'da trafik kilitlendi İstanbul'da, sabah saatlerinde trafik yoğunluğu arttı.
26.10.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Cevizlibağ ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cevizlibağ haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.