Cennet

Cennet

Son dakika cennet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cennet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cennet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cennet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cennet gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.922 cennet haberi bulunmuştur. Tüm cennet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manken ve türkücüyle oynamam dedim! Melek Baykal'dan Cennet Mahallesi itirafı
Manken ve türkücüyle oynamam dedim! Melek Baykal'dan Cennet Mahallesi itirafı Melek Baykal, geçtiğimiz gün katıldığı bir YouTube programında 'Cennet Mahellesi' dizisindeki rol arkadaşları Çağla Şıkel ve Alişan ilgili itiraflarda bulundu.
29.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan Anıtkabir'e ziyaret
Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklardan Anıtkabir'e ziyaret Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Bakan Tekin "Milli Eğitim Bakanlığı olarak bu şanlı mirası bilimle, kültürle, sanatla bezenmiş bir şekilde evlatlarımıza aktarmak bizim için şeref borcudur. Sizden aldığımız ilham, milletimizden aldığımız kuvvetle bu cennet vatanı daha da ileri taşıma kararlılığındayız. Ruhunuz şad olsun" dedi.
23.04.2024 Gündem
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor! Milli Eğitim Bakanı Tekin ve çocuklar Anıtkabir'i ziyaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Bakan Tekin "Milli Eğitim Bakanlığı olarak bu şanlı mirası bilimle, kültürle, sanatla bezenmiş bir şekilde evlatlarımıza aktarmak bizim için şeref borcudur. Sizden aldığımız ilham, milletimizden aldığımız kuvvetle bu cennet vatanı daha da ileri taşıma kararlılığındayız. Ruhunuz şad olsun" dedi.
23.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Adana'da 8 yıl önce kurduğu iş tüm mahalleyi kalkındırdı!
Adana'da 8 yıl önce kurduğu iş tüm mahalleyi kalkındırdı! Adana’nın Kozan ilçesinde Cennet Hurması üreticisi Hamza Kılıçkaya’nın 8 yıl önce komşularına iş vererek, 10 kadınla başladığı hurma kurutma işi, 10 bin nüfuslu mahallede üreticilere örnek olup artınca geçim kaynağı oldu.
2.04.2024 Adana
Adana'yı narenciye çiçeği kokusu sardı! Karnaval yakında
Adana'yı narenciye çiçeği kokusu sardı! Karnaval yakında Adana'da turunç ve narenciye ağaçları çiçek açıp baharı müjdelerken çiçeklerden yayılan güzel koku hem kent sakinlerini hem de gelen turistleri mest ediyor.
2.04.2024 Adana
Genç mühendis çatılara çıkamayınca iş alamaz oldu, azmetti 55 kilo verdi! "Çok mutluyum hayatımda aldığım en doğru karar"
Genç mühendis çatılara çıkamayınca iş alamaz oldu, azmetti 55 kilo verdi! "Çok mutluyum hayatımda aldığım en doğru karar" Adana’da genç mühendis Cennet Nur Köktaş, fazla kiloları nedeniyle çatılara çıkamayınca iş alamaz oldu. Köktaş, çok korktuğu tüp mide ameliyatını olup 107 kilodan 52 kiloya kadar düşünce yeniden iş almaya başladı. Köktaş, “Ameliyatım ticaretimde de faydalı oldu. Çok mutluyum hayatımda aldığım en doğru karar” dedi.
28.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tokat mitinginde açıklamalarda bulundu. 'Türkiye'nin gücünü hazmedemeyenler pusuda bekliyor' diyen Erdoğan, " Daha büyük hedeflere gözümüzü dikmişken birileri tökezlememizi bekliyor. Akıl izan sahibi herkes biliyor ki mesele Erdoğan değil, AK Parti değil, Cumhur ittifakı değil doğrudan Türkiye'dir." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Tokat'ın ardından Çorum’da düzenlenen mitingde konuşma yaptı.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nu andı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 15. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
25.03.2024 Gündem
Sandık Kokusu’ndaki Cennet Sitesi nerede? Sandık Kokusu nerede çekiliyor?
Sandık Kokusu’ndaki Cennet Sitesi nerede? Sandık Kokusu nerede çekiliyor? Sandık Kokusu ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Sandık Kokusu dizisinin çekim yeri merak ediliyor. İşte Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor? Cennet Sitesi nerede?
23.03.2024 Magazin
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
19.03.2024 Futbol
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı
18 Mart anması yapıldı! Gözyaşlarına hakim olamadı Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu yılı ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü nedeniyle Samsun'da şehitlikler ziyaret edildi. Samsun Valisi Orhan Tavlı ile Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, gözyaşlarına hakim olamayan 2 şehit annesini teselli etti.
18.03.2024 Gündem
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz
Erdoğan: Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz Şehitler Abidesi'nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı'nın inşasında Çanakkale'de yazılan destandan alacağımız çok önemli dersler olacağına inanıyoruz." dedi.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Şırnak’ta trafik kazası: 1 polis şehit, 2 polis yaralı
Şırnak’ta trafik kazası: 1 polis şehit, 2 polis yaralı Şırnak’ta trafik kazasında 1 polis memuru şehit oldu, 2 polis memuru da yaralandı. Mardin'deki mitingi sırasında kazaya değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şırnak ziyaretimizin ardından yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden Fırat Der’e Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Yaralı memurlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.
13.03.2024 Gündem
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi
Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ne demek, kimin sözü, neden söylenmiştir? Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın hikayesi "Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabul edilişinin 103. yılı bugün büyük bir gurur ve anlamla kutlanıyor. Mehmet Akif Ersoy'un kaleminden dökülen bu eşsiz eser, Türk milletinin varoluş mücadelesini en etkileyici şekilde ifade ediyor. İstiklal Marşı'nın kabulü, Türk ulusunun ortak iradesinin ve milli değerlerine olan bağlılığının bir simgesi olarak yüzyıllardır yüreklerimizde yaşamaya devam ediyor. Bu önemli günde “Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın” sözü de gündem oldu. Peki, Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın kimin sözü, ne demek? Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyen şair kimdir, neden demiştir?
12.03.2024 Gündem
Adana'da 8 yıl önce kuruldu: Hurma kurutma işi kadınlara istihdam sağlıyor
Adana'da 8 yıl önce kuruldu: Hurma kurutma işi kadınlara istihdam sağlıyor Adana’nın Kozan ilçesinde Cennet Hurması üreticisi Hamza Kılıçkaya’nın 8 yıl önce komşularına iş vererek, 10 kadınla başladığı hurma kurutma işi, 10 bin nüfuslu mahallede üreticilere örnek olup artınca geçim kaynağı oldu.
12.03.2024 Adana
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
Küçükçekmece'de korkutan yangın! Binanın çatısı alev alev yandı
Küçükçekmece'de korkutan yangın! Binanın çatısı alev alev yandı Küçükçekmece'de 5 katlı binanın çatısı alev alev yandı. Mahalleli panikle sokağa çıkarken, yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
7.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayburt mesajı: Kardeşlerimize ahdı vefaları için teşekkür ediyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bayburt mesajı: Kardeşlerimize ahdı vefaları için teşekkür ediyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburt’un kurtuluşunun 106’ıncı yıl dönümünü tebrik ederem, ”Canları pahasına vatanımıza sahip çıkan kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle anıyorum. Bayburt ve Bayburtlu kardeşlerimiz de her seçimde şahsımızı verdikleri güçlü destek ile bizi bu kutlu mücadelemizde yalnız bırakmadı. Rekor oy oranlarıyla bizlerden desteklerini esirgemeyen başta İstanbul olmak üzere ülkemizin farklı yerlerinde yaşayan Bayburtlu kardeşlerimize ahdı vefaları için teşekkür ediyorum” dedi.
25.02.2024 Gündem
Cenk Eren'in acı günü! 'Dayısının koca yüreklisi huzur içinde uyu'
Cenk Eren'in acı günü! 'Dayısının koca yüreklisi huzur içinde uyu' Şarkıcı Cenk Eren'in yeğeni Ecem Ebru Alkış, bir süredir mücadele ettiği kansere yenilerek, 34 yaşında hayatını kaybetti.
24.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Cennet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cennet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.