Can Pazarı

Can Pazarı

Son dakika can pazarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan can pazarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını can pazarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Can Pazarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan can pazarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 767 can pazarı haberi bulunmuştur. Tüm can pazarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Topkapı'da korkunç kaza! Tramvay altında can pazarı; seferler yapılamıyor
Topkapı'da korkunç kaza! Tramvay altında can pazarı; seferler yapılamıyor Topkapı'da raylardan geçmeye çalışan bir kişiye tramvay çarptı. Tramvayın altında sıkışan yaralıyı kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
28.02.2024 Gündem
Sal ve lastik botlarda can pazarı: İzmir açıklarında 96 göçmen kurtarıldı
Sal ve lastik botlarda can pazarı: İzmir açıklarında 96 göçmen kurtarıldı İzmir'in Karaburun ve Seferihisar ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen can salları ve lastik bot içerisinde bulunan toplam 96 düzensiz göçmen kurtarıldı.
27.12.2023 Gündem
Yolcu taşıyan midibüs, direğe çarptı! Feci kazada yaralılar var
Yolcu taşıyan midibüs, direğe çarptı! Feci kazada yaralılar var Adana'da hava limanına yolcu taşıyan midibüsün kontrolden çıkıp, yön levhası direğine çarpması sonucu 5 kişi araçta sıkışarak yaralandı.
25.09.2023 Yaşam
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı can pazarı yaşandı! 2 ölü, 20 yaralı
Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı can pazarı yaşandı! 2 ölü, 20 yaralı Kayseri-Malatya yolunda, otomobil ile yolcu otobüsünün çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.
25.09.2023 Yaşam
Gaziantep'te zincirleme kaza; 2 ölü, 10 yaralı! Can pazarı yaşandı
Gaziantep'te zincirleme kaza; 2 ölü, 10 yaralı! Can pazarı yaşandı Gaziantep'te 2 otomobil ile 1 kamyonetin karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
31.08.2023 Yaşam
İETT şoförüne biber gazlı saldırı! Korku dolu anlar  güvenlik kamerasına yansıdı
İETT şoförüne biber gazlı saldırı! Korku dolu anlar  güvenlik kamerasına yansıdı Kadıköy'de İETT otobüsü şoförü ile otomobil sürücüsü arasında trafikte yol verme tartışması yaşandı. Otomobiliyle otobüsün önünde duran sürücü, İETT şoförüne biber gazı sıktı. Biber gazından etkilenen bazı yolcular kendilerini dışarı attıktan sonra fenalaşarak baygınlık geçirdi. O anlara ait otobüsün içindeki güvenlik kamerasının görüntüleri ortaya çıktı.
29.08.2023 Gündem
Kargo etiketlerini yırtmadan çöpe atanlara uyarı! Kişisel verileriniz çalınıyor
Kargo etiketlerini yırtmadan çöpe atanlara uyarı! Kişisel verileriniz çalınıyor Sosyal medyadaki bir paylaşımın ardından, kargo paketleri üzerindeki etikette yer alan cep telefonu, TC kimlik numarası gibi kişisel verilerin, kargo teslim alındıktan sonra imha edilip edilmemesi tartışma konusu oldu. Bir sosyal medya kullanıcısı "Çöpü karıştıran biri telefonumu buldu; rahatsız etti. Polise şikayet ettim, öyle kurtuldum. Mutlaka silin arkadaşlar" paylaşımı yaptı. Paylaşımın altına yorum yapanlar ise, sosyal medyada başlarına gelen benzer olayları anlattı. KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) Uzmanı Avukat Elif Yaşaroğlu, "Kargo firmasının sorumluluğu eğer sizi önceden bilgilendirmişse aslına bakarsanız, kargoyu karşı tarafa ulaştırdıktan sonra biter. Eğer önceden bilgilendirmemişse sorumluluğu devam eder." dedi.
29.08.2023 Yaşam
Otomobil kız kardeşlere çarptı! Can pazarı yaşandı
Otomobil kız kardeşlere çarptı! Can pazarı yaşandı Kırşehir'de yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 2 kız kardeşten Çilem Ateş (38) öldü, Nursen Ateş (33) ise ağır yaralandı.
29.08.2023 Yaşam
YÖK Başkanı Özvar tartışma konusu olan sistem hakkında bilgi verdi! "A’dan Z’ye artı 34 kadın kontenjanı"
YÖK Başkanı Özvar tartışma konusu olan sistem hakkında bilgi verdi! "A’dan Z’ye artı 34 kadın kontenjanı" YKS’de 166 puan alan bir adayın 34 yaş üstü kadınlar için ayrılan kontenjanla Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü’ne girmesi tartışma yarattı. Daha başarılı bir öğrencinin hakkına girdiği yorumları yapıldı. Bu tartışmaları YÖK Başkanı Özvar’a sordum. Özvar, “Kimsenin hakkı yenmedi” dedi ve sistemi detaylarıyla anlattı...
26.08.2023 Eğitim
Şanlıurfa'da can pazarı! TIR 8 araca daldı ortalık savaş alnına döndü
Şanlıurfa'da can pazarı! TIR 8 araca daldı ortalık savaş alnına döndü Şanlıurfa'da seyir halindeki TIR, yol bakım nedeniyle yol kenarında bekleyen araçlara çarpmamak için önünde bulunan 8 aracın arasına daldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada 5 kişi yaralandı.
25.08.2023 Gündem
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler
Eski sevgiliye velayeti davası! Nursace’nin sahibinden mahkemeye dilekçe: ‘Yaşlı, cahil, paranoyak insan’ gibi hakaretler Belaruslu sevgilisinden geçen yıl ayrılan Nursace’nin sahibi Nurettin Çelik mahkemeye velayet davası açtı. Nurettin Çelik, velayet hakkını kötüye kullanarak 4 yaşındaki kızını göstermediği iddiasıyla Belaruslu eski sevgilisi Valeryıa Korosteleva’ya velayet davası açtı.
21.08.2023 Gündem
Kabine toplanıyor! Kritik konular görüşülecek
Kabine toplanıyor! Kritik konular görüşülecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda iç ve dış politikadaki gelişmelerin yanı sıra ekonomi yine en önemli başlıklar arasında yer alacak. Milyonlarca memurun mali ve sosyal haklarının belirleneceği toplu sözleşme görüşmelerinde gelinen son durum, enflasyon ile mücadelede atılan adımlar masada olacak.
21.08.2023 Gündem
Kadıköy'de yangında can pazarı! Balkona sıkışan aile 3. kattan zemine atladı: 1 ölü, 2 yaralı
Kadıköy'de yangında can pazarı! Balkona sıkışan aile 3. kattan zemine atladı: 1 ölü, 2 yaralı Sabah saatlerinde Kadıköy'de 3 katlı binada çıkan yangında balkonda mahsur kalan çift kendini boşluğa bıraktı. Olayda Hatice Arslan hayatını kaybederken, eşi Cemil Arslan ve kızı Şeyma Arslan yaralandı.
21.08.2023 Gündem
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi
Kasalarca domatesi çöpe döktüler! Sosyal medyada gündem oldu, O market için harekete geçildi Sosyal medyada domateslerin kasa kasa çöpe atıldığı görüntüler bir andan gündem oldu. İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü, domateslerin çöpe döküldüğüne dair sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından gerekli inceleme ve denetimleri gerçekleştirdi. Markette incelemelerde bulunan İstanbul Ticaret İl Müdürlüğü'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı.
18.08.2023 Yaşam
Karadeniz'de yine can pazarı! Çocukların feryadı yürekleri dağladı
Karadeniz'de yine can pazarı! Çocukların feryadı yürekleri dağladı Yozgat’tan Samsun'a gelen ve serinlemek için denize giren aileden 5 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Denizde kaybolan aile fertlerini dalgıçlar kısa sürede bularak sağ çıkardı, çocukların anne-babalarının peşinden feryatları ise yürekleri dağladı.
18.08.2023 Yaşam
Can pazarı yaşandı! Şarampole uçtu: 4 ölü, 10 yaralı
Can pazarı yaşandı! Şarampole uçtu: 4 ölü, 10 yaralı Erzincan'da can pazarı yaşandı. Minibüsün şarampole uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 10 kişide yaralandı.
9.07.2023 Gündem
Üsküdar'da denizde can pazarı: Piknik örtüsü ile kurtarmaya çalıştılar
Üsküdar'da denizde can pazarı: Piknik örtüsü ile kurtarmaya çalıştılar Üsküdar'da yüzmek için denize giren bir çocuk boğulma tehlikesi yaşadı. Çocuğun boğulduğunu fark eden vatandaşlar uzun uğraşlar sonrası çocuğu Kıyı Emniyet ekiplerinin yardımı ile denizden çıkardı.
2.06.2023 Vatan TV
Üsküdar'da denizde can pazarı! Piknik örtüsüyle hayata tutunmaya çalıştılar
Üsküdar'da denizde can pazarı! Piknik örtüsüyle hayata tutunmaya çalıştılar Üsküdar'da yüzmek için denize giren bir çocuk boğulma tehlikesi yaşadı. Çocuğun boğulduğunu fark eden vatandaşlar uzun uğraşlar sonrası çocuğu Kıyı Emniyet ekiplerinin yardımı ile denizden çıkardı.
2.06.2023 Yaşam
Yangın çıkan dairede oturana saldırdılar! Maltepe'de binada can pazarı
Yangın çıkan dairede oturana saldırdılar! Maltepe'de binada can pazarı Maltepe'de 6 katlı binanın giriş katında çıkan yangında can pazarı yaşandı. Yoğun duman nedeniyle binanın üst katlarında mahsur kalanlar balkonlara çıkarak kurtarılmayı beklerken itfaiye ekipleri mahsur kalan 2'si bebek 8 kişiyi merdiven aracıyla kurtardı. Binadakiler yangın çıkan dairede yaşayan kişiye saldırdı.
6.05.2023 Yaşam
Londra metrosunda can pazarı! Yolcular panik içinde kendilerini dışarı attı
Londra metrosunda can pazarı! Yolcular panik içinde kendilerini dışarı attı İngiltere'nin başkenti Londra'daki Clapham Common istasyonunda duman görülen bir metroda yolcular, camları kırarak kendilerini dışarı attı. Panik anları perondaki yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı.
5.05.2023 Dünya
Bursa’da öğrencileri taşıyan tur otobüsü kaza yaptı: 3 kişi hayatını kaybetti
Bursa’da öğrencileri taşıyan tur otobüsü kaza yaptı: 3 kişi hayatını kaybetti Bursa’nın İnegöl ilçesi yakınlarında, Çanakkale’den tarihi geziden dönen öğrencileri taşıyan tur otobüsü bariyerlere çarparak orta refüje devrildi. Kazada birisi şoför 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı bulunuyor.
30.04.2023 Gündem
Araba kiralayacaklara sahte senet tuzağı! Ev ve maaşlara haciz geliyor
Araba kiralayacaklara sahte senet tuzağı! Ev ve maaşlara haciz geliyor Ramazan Bayramı'nda şehir dışında tatile çıkmak isteyenler, uygun araç kiralama şirketi aramaya başlarken, vatandaşları bekleyen tehlike ise kapora dolandırıcılığı ve sahte senet tuzağı oldu. Dolandırılanlardan Neşet Yılmaz, sahte senet tuzağını detayları ile anlattı.
18.04.2023 Yaşam
Sosyal medyaya video çekerken evi yaktı! Can pazarı yaşandı
Sosyal medyaya video çekerken evi yaktı! Can pazarı yaşandı Zeytinburnu'nda bir çocuk sosyal medyaya video çekmek isterken evi yaktı. Kapıyı açamayan mahalledekiler birinci kata tırmanarak balkon ve pencerelerden içeriye girmeye çalıştı. Babanın yaralandığı yangın sırasında yaşanan can pazarı cep telefonu kamerasına yansıdı.
18.04.2023 Yaşam
Gaziantep- Fay hattı üzerine kurulu köy depremde yerle bir oldu
Gaziantep- Fay hattı üzerine kurulu köy depremde yerle bir oldu Fay hattı üzerine kurulu Nurdağı Başpınar Mahallesi'nde, deprem sonrası 200 evden sadece 10'u ayakta kalabildi. Enkaz altında kalan köy sakini Mehmet Gökkaya, "Biz ölümü bekledik. Yaşadığımız bir mucize" dedi.
21.02.2023 Gündem
DHA Muhabiri İzzet Nazlı depremde ailesiyle hayatını kaybetmişti... Acı detay ortaya çıktı
DHA Muhabiri İzzet Nazlı depremde ailesiyle hayatını kaybetmişti... Acı detay ortaya çıktı Asrın felaketinin yerle bir ettiği Hatay'da Demirören Haber Ajansı (DHA) Hatay Muhabiri İzzet Nazlı (31), eşi Seda (31) çocukları Ahmet Eren (10) ve Esila Nazlı (5) ile 7 yıl önce satın aldığı 5 katlı binanın 2'nci katında felakete yakalandı. Gönüllüler ve ailesi tarafından yapılan aramada İzzet, kızı Esila'ya, eşi Seda da oğlu Ahmet Eren'e sarılmış halde bulundu. Enkazdan çıkartılıp, Antakya Asri Mezarlık'ta aynı mezara birlikte defnedilen İzzet Nazlı'nın çocukları için ayrı ayrı odası olan daha geniş ev aradığı ve yeni eve beyaz eşya satın aldığı ortaya çıktı. Bir mağazadan 43 bin lira karşılığında tüm beyaz eşyalarını satın alan İzzet Nazlı'nın taşınmak için hazırlık yaptığı ve kredisi henüz bitmeyen evi hem kendisine hem de çok sevdiği ailesine mezar oldu. 
15.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Can Pazarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki can pazarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.