Kurtarma Operasyonu

Kurtarma Operasyonu

Son dakika Kurtarma operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kurtarma operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kurtarma operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurtarma Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurtarma operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 775 kurtarma operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm kurtarma operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum
Antalya'da teleferik faciasında kurtarma operasyonu! Acı haber geldi, işte son durum Antalya'da Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri'nde hareket halindeki teleferik kabinlerinden biri düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Olayla ilgili Mülkiye Müfettişleri görevlendirilirken Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya kurtarma çalışmalarındaki son durumu açıkladı. Teleferik kabinlerinde mahsur kalan vatandaşların kurtarılma anları CNN TÜRK yayınına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Erzincan'daki toprak kaymasında son durum! Bakan Bayraktar: Bugün netice alacağımızı umuyorum
Erzincan'daki toprak kaymasında son durum! Bakan Bayraktar: Bugün netice alacağımızı umuyorum Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, maden sahasındaki heyelanla ilgili, "İşçilerden 3’ünün bir lokasyonda 6’sının bir lokasyonda olduğunu tespit ettik. Bugün yeni bir faza geçiyoruz. Toprak yığınını kaldırma ile ilgili planlama aşamasına geçiyoruz" dedi.
16.02.2024 Gündem
Slovenya’da mağarada mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
Slovenya’da mağarada mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı Slovenya’nın Grahovo bölgesinde bulunan Krizna mağarasında mahsur kalan 5 kişi, suların çekilmesiyle Slovenya Mağara Kurtarma Servisi ekipleri tarafından kurtarıldı.
9.01.2024 Dünya
Beşiktaş'ta dalgıçlı kedi kurtarma operasyonu
Beşiktaş'ta dalgıçlı kedi kurtarma operasyonu Beşiktaş'ta gece saatlerinde denize düşen kediyi İstanbul Sualtı Arama Kurtarma dalgıçları kurtardı. Vatandaşlar dalgıçlara teşekkür ederken denizden çıkarılan kedi kaçarak uzaklaştı.
1.01.2024 Gündem
Luis Diaz'ın anne ve babası, silahlı saldırganlarca kaçırıldı
Luis Diaz'ın anne ve babası, silahlı saldırganlarca kaçırıldı İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da forma giyen Luis Diaz'ın annesi ve babası, Kolombiya'da kaçırıldı. Kolombiya Cumhurbaşkanı konuyla ilgili açıklama yaptı.
29.10.2023 Şampiy10
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi Araştırma yapmak için girdiği Morca Mağarası’nda mide kanaması geçirince 1040 metrede doktorların tedavi ettiği ABD’li Mark Dickey 11’inci günde yeryüzüne çıkarıldı. Operasyonun son aşamasında Türk kurtarma ekiplerince çıkarılan Dİckey tedavi altına alındı.
12.09.2023 Gündem
Ülke bu görüntülerle çalkalanıyor: İhbar yerine giden polisler şaşkına döndü
Ülke bu görüntülerle çalkalanıyor: İhbar yerine giden polisler şaşkına döndü ABD'de polis kamerasına yansıyan bir kurtarma operasyonu ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. Terk edilmiş evden gelen çığlık seslerine yönelen polis ekipleri gördükleri manzara karşısında şoke oldu.
23.08.2023 Dünya
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu
Türk denizcilerden nefes kesen kurtarma! 137 gündür denizde ilerleyen Fransız maceracı kaybolmuştu 137 gün Atlantik Okyanusu'nda ilerleyen ve yakın bir süre önce 6 metrelik özel teknesiyle denizde kaybolan Fransız maceracı Didier Bovard Amerikan Sahil Güvenliği'nin uyarı mesajıyla, Porto Riko açıklarında Türk denizcilerin 6 saatlik operasyonuyla kurtarıldı. Geminin kaptanı Necati Doğan sosyal medyadaki paylaşımında, Amerikan Sahil Güvenliği'nden gelen mesajı aktararak o anları anlattı.
3.07.2023 Yaşam
Titan aracının enkazında insan kalıntıları tespit edildi
Titan aracının enkazında insan kalıntıları tespit edildi Titanik’in enkazına giderken içindeki 5 kişiyle kaybolan ve yüksek basınçla içeri doğru patladığı tespit edilen Titan su altı aracının enkazı karaya çıkartıldı. Enkazın içinde insan kalıntıları olduğu belirtildi.
29.06.2023 Dünya
Ev sahibi, içerideki ailenin üzerine kapıyı kilitledi! Balyoz kırıldı, çelik kapı kırılmadı
Ev sahibi, içerideki ailenin üzerine kapıyı kilitledi! Balyoz kırıldı, çelik kapı kırılmadı Bursa’da kiracısını çıkarmak isteyen ev sahibi içeride bulunan ailenin üzerine kapıyı kilitledi. Saatlerce evde mahsur kalan aileyi kurtarmak için gelen itfaiye ve polis ekibinin çelik kapıyı kırması kolay olmadı. Balyozun kırıldığı, kapının kırılmadığı kurtarma operasyonu kameraya yansırken, çelik kapı krikoyla açıldı.
29.06.2023 Yaşam
Atlas Okyanusu'nda kritik saatler! Süre sona erdi Titan'ın oksijeni tamamen bitti
Atlas Okyanusu'nda kritik saatler! Süre sona erdi Titan'ın oksijeni tamamen bitti Atlas Okyanusu'nda kaybolan ve Titanic'in enkazını ziyaret etmek isteyen milyarderleri taşıyan deniz aracı Titan'ın oksijen desteği saat 14:08 itibari ile tamamen tükendi. Dünyanın günlerdir bir mucize için dua ettiği deniz aracının yeri hala tespit edilmedi. Kanada sahil güvenliği, Titan adlı su altı aracını aramak için su altında arama yapacak uzaktan kumandalı araç (ROV) gönderdi.
22.06.2023 Dünya
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölü
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölü Yunanistan 59 kişinin öldüğünü ve 100 kadar kişinin sağ salim kurtarıldığını dünyaya duyurdu. Yerel medya, yüzlerce kayıp olmasından korkulduğunu bildiriyor.
14.06.2023 Dünya
Rusya, Zelenskiy’nin memleketini vurdu: 3 ölü, 25 yaralı
Rusya, Zelenskiy’nin memleketini vurdu: 3 ölü, 25 yaralı Rus ordusunun Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin memleketi Kryvyi Rih kentine gerçekleştirdiği füzeli saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı.
13.06.2023 Gündem
İtalyan donanmasından nefes kesen operasyon! Türk gemisine saldıran korsanlar yakalandı
İtalyan donanmasından nefes kesen operasyon! Türk gemisine saldıran korsanlar yakalandı Türkiye'den Fransa'ya giden bir kargo gemisine gizlenen bir grup göçmenin geminin kontrolünü ele geçirmesi üzerine İtalya donanması kurtarma operasyonu düzenledi. İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto, operasyonun sona erdiğini ve kaçakların hepsinin yakalandığını duyururken, operasyonun görüntüleri de ortaya çıktı.
10.06.2023 Dünya
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu! Dünyayı şoke eden 'Huitoto' mucizesi
Düşen uçaktaki çocuklar 40 gün sonra ormanda canlı bulundu! Dünyayı şoke eden 'Huitoto' mucizesi Mayıs ayı başında ormana çakılan uçakta pilot, yardımcısı ve çocukların annesi öldü, dünyayı ayağa kaldıran Twitter mesajının gerçek olmadığı ortaya çıkınca büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Pes etmeyen ekipler büyükannenin mesajını helikopterden ormana dinletti ve 'mucize' gerçekleşti.
10.06.2023 Dünya
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti Yolcu treninde seyahat eden Angelos Tsiamouras çarpışmayı "Bir deprem gibiydi" diyerek anlattı, raydan çıkan vagonların yanı sıra bazı vagonlardan yükselen alevler faciaya yol açtı. Can kaybı her geçen saat artarken, uluslararası medya 'katliam' başlıkları attı.
1.03.2023 Dünya
Askeri helikopterler kedi için havalandı! Film gibi kurtarma operasyonu
Askeri helikopterler kedi için havalandı! Film gibi kurtarma operasyonu Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı ağır hasar gören Galeria İş Merkezi ve üstündeki sitenin yıkımı, bir kedinin tespit edilmesi üzerine durduruldu. Enkazdaki kedi için helikopter kaldırıldı.
22.02.2023 Gündem
İzmir'deki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 202 gözaltı
İzmir'deki 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 202 gözaltı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'de 36'ncısı, İzmir'de ilki gerçekleştirilen 'Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 225 hedefin 202'sinin gözaltına alındığını söyledi. Türkiye'nin uyuşturucu ile mücadelesinin süreceğini belirten Soylu, "Kimse acıma beklemesin. Acırsan acınacak duruma düşersin. Uyuşturucuya karşı sert mücadelemiz devam edecek" dedi.
27.01.2023 Gündem
Savunma Bakanı Akar: 2015'ten beri 37 bin terörist etkisiz hale getirildi
Savunma Bakanı Akar: 2015'ten beri 37 bin terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar TBMM Genel Kurulu'nda konuştu. Bakan Akar, "24 Temmuz 2015ten bugüne kadar; yurt içinde, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 37 bin, bu yılın başından itibaren ise 4 bin civarında terörist etkisiz hale getirilmiştir." dedi.
9.12.2022 Gündem
İtfaiyeden kedi kurtarma operasyonu
İtfaiyeden kedi kurtarma operasyonu Avcılar'da otomobilin motor bölümüne giren yavru kediyi kurtarmak için yola çıkan itfaiye aracı, hatalı park engeline takıldı. Vatandaşların yardımı ile araçların arasından güçlükle geçen itfaiye ekipleri, sevimli yavruyu bulunduğu yerden kurtardı.
1.09.2022 Yaşam
Dehşet evinde 17 yıl işkence! Polis gördüklerine inanamadı: Biri 19 diğeri 22 yaşlarında...
Dehşet evinde 17 yıl işkence! Polis gördüklerine inanamadı: Biri 19 diğeri 22 yaşlarında... Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde ortaya çıkan korkunç olay dünya medyasında kendine yer buldu. Bir ihbar üzerine girdikleri evde 17 yıldır hapis tutulan bir kadın ve çocuklarını bulan polis şaşkına döndü. Yaşananların inanılmaz detayları ise adeta duyanı şoke etti…
30.07.2022 Dünya
Havuz partisinde obruk felaketi!
Havuz partisinde obruk felaketi! İsrail’de özel bir şirketin çalışanları için verdiği partide havuzun altında obruk oluştu. Havuzda bulunan 1 kişi obruğun içinde düşerek hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
22.07.2022 Dünya
Havuz partisinde obruk felaketi: 1 ölü, 1 yaralı
Havuz partisinde obruk felaketi: 1 ölü, 1 yaralı İsrail’de özel bir şirketin çalışanları için verdiği partide havuzun altında obruk oluştu. Havuzda bulunan 1 kişi obruğun içinde düşerek hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
21.07.2022 Yaşam
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu...
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu... Aşırı yağmur, kuvvetli sağanak ve sel ile ilgili son dakika açıklaması! AFAD ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kırmızı kod uyarıları art arda geldi. Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Sinop'ta alarm verildi. Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde şiddetli yağışın etkisiyle taşan sel suları 2 köprüyü yıktı, bir mahallede ise evleri sel suları bastı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İnebolu'da dere kenarında dükkanların açılmayacağını belirtti. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında yaptığı açıklamada, bugünün tehlikeli olduğunu ifade ederek, “Kritik saatler başladı. Yağış şiddetini artırdı. İş biraz daha ciddileşmeye başladı" uyarısında bulundu. AFAD'dan yapılan son açıklamada ise Batı Karadeniz'deki 15 ilçe için taşkın riskinin tehlikeli boyutlara ulaştığı bildirildi.
27.06.2022 Gündem
Dengesini kaybetti, 10 metre yükseklikten düştü
Dengesini kaybetti, 10 metre yükseklikten düştü Bursa’da arkadaşlarıyla birlikte alkol alan bir kişi dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre uçurumdan dere kenarına düştü. Yaralanarak düştüğü uçurumda mahsur kalan kişi, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren kurtarma operasyonu sonrasında düştüğü uçurumdan çıkarıldı.
8.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kurtarma Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurtarma operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.