Çağrı Telkıvıran

Çağrı Telkıvıran

Son dakika Çağrı Telkıvıran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çağrı Telkıvıran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çağrı Telkıvıran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağrı Telkıvıran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağrı telkıvıran gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 çağrı telkıvıran haberi bulunmuştur. Tüm çağrı telkıvıran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var Usta sanatçı Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde de “Bir türlü iyileşemedim” diyerek MR çektireceğini duyurmuştu. Akın’dan iyi haber geldi.
13.09.2023 Magazin
Defne Samyeli ‘Çağrı Telkıvıran’ sorularından kaçmak istedi! 2 saat restoranda bekledi!
Defne Samyeli ‘Çağrı Telkıvıran’ sorularından kaçmak istedi! 2 saat restoranda bekledi! Defne Samyeli, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. İlk gördüğü restorana giren Samyeli, iki saat sonra geri çıktı. Defne Samyeli'nin gergin tavırları gözlerden kaçmadı.
13.09.2023 Magazin
Zeynep Bastık isyan etti: 'Orada gidince bana anksiyete geliyor'
Zeynep Bastık isyan etti: 'Orada gidince bana anksiyete geliyor' Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, 2019 yılında geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan 'Her Yerde Sen' adlı parçanın söz ve müziğinde imzası olan Telkıvıran’a bir anlamda vefa borcunu bu iş birliğiyle ödemiş oldu.
11.08.2023 Magazin
Zeynep Bastık'tan Boğaz'da muhteşem gece! Çiçeği burnunda çift konserde
Zeynep Bastık'tan Boğaz'da muhteşem gece! Çiçeği burnunda çift konserde Zeynep Bastık, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla önceki akşam gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesindeydi. Binlerce hayranına “Çok heyecanlıyım” diyen Zeynep Bastık’la birlikte şarkıları tek bir ağızdan söylendi. Muhteşem konserde ünlüler dünyasından çiçeği burnunda aşıkların romantik halleri de objektiflere yansıdı.
19.06.2023 Magazin
Defne Samyeli - Çağrı Telkıvıran aşkı fotoğrafla belgelendi!
Defne Samyeli - Çağrı Telkıvıran aşkı fotoğrafla belgelendi! Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Defne Samyeli'nin adı geçtiğimiz aylarda Çağrı Telkıvıran ile anılmıştı. İkili arasında yeni bir gelişme yaşandı. Birlikte düğüne katılan ikiliden Telkıvıran, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Defne Samyeli de aynı pozu paylaşmayı ihmal etmedi.
9.06.2023 Magazin
Çağrı Telkıvıran ve Defne Samyeli'den 'kalp'li paylaşım!
Çağrı Telkıvıran ve Defne Samyeli'den 'kalp'li paylaşım! Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Defne Samyeli'nin adı geçtiğimiz aylarda Çağrı Telkıvıran ile anılmıştı. İkili arasında yeni bir gelişme yaşandı. Birlikte düğüne katılan ikiliden Telkıvıran, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Defne Samyeli de aynı pozu paylaşmayı ihmal etmedi.
7.06.2023 Magazin
Defne Samyeli'den Çağrı Telkıvıran açıklaması geldi!
Defne Samyeli'den Çağrı Telkıvıran açıklaması geldi! Ünlü şarkıcı Defne Samyeli, önceki gün Etiler’deki bir mekanda arkadaşlarıyla görüntülendi. Samyeli, müzisyen Çağrı Telkıvıran’la aşk yaşadığı iddiasına yanıt verdi.
17.03.2023 Magazin
Aslı Bekiroğlu yeni aşkı Taykun Karaduman ilk kez görüntülendi!
Aslı Bekiroğlu yeni aşkı Taykun Karaduman ilk kez görüntülendi! Çağrı Telkıvıran ile ilişkisi biten ve son olarak adı Kubilay Aka ile aşk dedikodularına karışan Aslı Bekiroğlu, DJ Taykun Karaduman ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü isim, sevgilisiyle çekilen karelerini Instagram hesabından yayınlamasının ardından, ilk kez sevgilisiyle birlikte kameralara yansıdı.
26.07.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu - Can Koçkan aynı karede! 'Barıştılar mı?'
Aslı Bekiroğlu - Can Koçkan aynı karede! 'Barıştılar mı?' 2020 yılında iki yıl aşk yaşadığı Can Koçkan'la yollarını ayıran Aslı Bekiroğlu'nun, eski sevgilisine geri döndüğü iddia edildi. Alaçatı'da tatil yapan Bekiroğlu'nun, Koçkan ile aynı karede yer aldığı bir fotoğrafın sosyal medyada paylaşılması akıllara "Barıştılar mı?" sorusunu getirdi
21.06.2022 Künye
Özkan Uğur'dan üzücü haber geldi! Sağlık durumu...
Özkan Uğur'dan üzücü haber geldi! Sağlık durumu... 'MFÖ' grubunun solistlerinden Özkan Uğur, ikinci kez kanser tedavisi görmeye başlamıştı. Başarılı bir tedavi süreci geçiren ve iyileşen ünlü isimden sevenlerini üzen haber geldi. Instagram hesabından sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama yapan Uğur, konserlerini erteleyeceklerini duyurdu.
29.04.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü!
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü! Çağrı Telkıvıran, Aslı Bekiroğlu ile ayrılmasının ardından Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren oyuncu Biran Damla Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yılmaz ile yaklaşık bir buçuk aydır aşk yaşadığı müzisyen Çağrı Telkıvıran'ın, birlikteliklerini sonlandırdığı iddia edildi.
10.04.2022 Magazin
Kubilay Aka ile görüntülenmişti! Aslı Bekiroğlu aşk iddialarına son noktayı koydu
Kubilay Aka ile görüntülenmişti! Aslı Bekiroğlu aşk iddialarına son noktayı koydu 'Maske Kimsin Sen' yarışmasında birlikte yer aldığı meslektaşı Kubilay Aka ile görüntülenen ve aşk iddiası ardından Çağrı Telkıvıran ile ilişkisi biten Aslı Bekiroğlu, Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden genç oyuncu, Aka ile aşk iddialarına son noktayı koydu.
26.03.2022 Magazin
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem'
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem' Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, tv8'de haftanın beş günü yayınlanan 'Survivor All Star 2022'de, birleşme partisine katılma mücadelesi veriliyor. Son olarak Aşkım Burçe Tunay'ın veda ettiği yarışmada ünlüler adına yarışan Barış Murat Yağcı, kendisine takım tarafından yapılan eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi. İşte Barış'ın yaptığı sert açıklamalar...
5.03.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu'ndan, Çağrı Telkıvıran ile Biran Damla Yılmaz aşkına ilk yorum!
Aslı Bekiroğlu'ndan, Çağrı Telkıvıran ile Biran Damla Yılmaz aşkına ilk yorum! Aslı Bekiroğlu sessizliğini bozdu! Çağrı Telkıvıran ile Biran Damla Yılmaz birlikteliğine ilişkin açıklamada bulundu. Meslektaşı Kubilay Aka ile görüntülenen ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile Biran Damla Yılmaz aşkına ilk yorumu yaptı, aynı zamanda iddialara da son noktayı koydu.
5.03.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşklarını ilan etti!
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşklarını ilan etti! Yasak Elma dizisinde oynayan Biran Damla Yılmaz, önceki gün yeni aşkı Çağrı Telkıvıran ile birlikte arkadaşı Sercan Yaşar'ın doğum günü partisine katıldı. Objektiflere el ele poz veren çift, birlikteliklerini ilan etmiş oldu.
3.03.2022 Magazin
Survivor birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı ismi açıkladı...
Survivor birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı ismi açıkladı... Survivor All Star 2022 birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı, katıldığı bir televizyon programında Survivor birleşme partisinde konser verecek ismi açıkladı. Ilıcalı, ünlü şarkıcı Edis'in konser vereceğini duyurdu. Survivor All Star 2022 birleşme partisiyle ilgili detaylar...
26.02.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz ile Çağrı Telkıvıran aşk yaşıyor iddiası! Dikkat çeken detay...
Biran Damla Yılmaz ile Çağrı Telkıvıran aşk yaşıyor iddiası! Dikkat çeken detay... Oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka ile görüntülenmesinden sonra eski aşkı Çağrı Telkıvıran'dan karşı hamle geldi. Telkıvıran, önceki gece Kuruçeşme'de bir mekanda Biran Damla Yılmaz ile samimi bir şekilde eğlendi. Mekanı ayrı ayrı terk eden ikiliden Telkıvıran, Bekiroğlu ile ayrılığıyla alakalı konuştu.
26.02.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka aşk mı yaşıyor? Çağrı Telkıvıran'dan flaş hamle...
Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka aşk mı yaşıyor? Çağrı Telkıvıran'dan flaş hamle... Geçtiğimiz günlerde final yapan 'Maske Kimsin Sen' yarışmasında yer alan ünlü oyuncular Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka'nın, sürpriz bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Yarışmanın jüri üyelerinden Doğu Demirkol'un yayınladığı videoda, ikili el ele görüntülenmesi kafaları karıştırdı.
22.02.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu dedikoduları yalanladı
Aslı Bekiroğlu dedikoduları yalanladı Oyuncu Aslı Bekiroğlu, Çağrı Telkıvıran ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkili, son zamanlarda birlikte görüntülenmiyordu. Ünlü çift, 'ayrılık' haberlerine son noktayı koydu.
4.11.2021 Magazin
Oğuzhan Koç hiçbir masraftan kaçmadı! 1 haftaya...
Oğuzhan Koç hiçbir masraftan kaçmadı! 1 haftaya... Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, kiraladıkları tekneyle Ege koylarını gezmeye devam ediyor. Koç, sevgilisiyle çıktığı ‘aşk tatili’nde hiçbir masraftan da kaçınmıyor.
30.05.2021 Magazin
Pilot olan Ümit Erdim ilk yolcularını ağırladı
Pilot olan Ümit Erdim ilk yolcularını ağırladı Ümit Erdim oyunculuğa ara verme kararı alarak pilot olacağını açıklamıştı. Pilot olan Ümit Erdim’in ilk konukları Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ikilisi oldu.
27.05.2021 Magazin
Demet Özdemir: Gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydiniz
Demet Özdemir: Gizli gizli çekeceğinize çaya gelseydiniz Fethiye'de tatilde olan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, magazin muhabirleri tarafından gizli gizli çekildi. Demet Özdemir fotoğraflarının çekilmesine sosyal medya hesabından sitem etti.
27.05.2021 Magazin
Oğuzhan Koç 'Bence De Zor' dedi!
Oğuzhan Koç 'Bence De Zor' dedi! Oğuzhan Koç, 'Bence De Zor' isimli teklisini Hypers Music etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu.
10.04.2021 Magazin
Aslı Bekiroğlu'ndan sevgilisiyle ilk poz!
Aslı Bekiroğlu'ndan sevgilisiyle ilk poz! Oyuncu Aslı Bekiroğlu, yeni sevgilisi Çağrı Telkıvıran’la ilk kez görüntülendi.
31.01.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çağrı Telkıvıran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağrı telkıvıran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.