Defne Samyeli Kimdir

Defne Samyeli Kimdir

Defne Samyeli (d. 17 Mart 1972, İstanbul), Türk haber sunucusu, köşe yazarı, program sunucusu, şarkıcı ve oyuncudur. İstanbullu amiral babası Haluk ve otelcilik eğitimi almış Adana’nın Ramazanoğulları ailesinden gelen annesi Sendegül'ün ilk çocuğu olarak doğdu. Bir yıl sonra erkek kardeşi Suhan doğdu. 1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Daha sonra haberciliğe başlayan ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Samyeli, Tuncay Özkan yönetimindeki Kanal D ana haber bülteninde haber sunuculuğu yapmıştır. Samyeli, Kanal D ana haber bülteninde farklı haber sunuş tarzıyla uluslararası 2 ödüle layık görülmüştür. Samyeli, Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı, ardından Show TV ana haber editörlüğü, sunuculuğu ve Güneş Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır. 2010 Mayıs ayından itibaren bir süre atv'de yayınlanan "Defne Her şey Bambaşka" isimli programı sunmuştur. Milliyet Gazetesi'nde röportajlar gerçekleştirerek köşe yazarlığı yapan Defne Samyeli gazete ile 03 Ocak 2015'te yollarını ayırmıştır. Samyeli'nin 4 Temmuz 1994 tarihli "Tek Başına" isimli bir albümü de bulunmaktadır. 2000 yılında rahim ağzı kanserine yakalanan Samyeli, New York'ta ameliyat geçirip nekahati sonrası Türkiye'ye dönmüştür.

Defne Samyeli Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan defne samyeli kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 648 defne samyeli kimdir haberi bulunmuştur. Tüm defne samyeli kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Defne Samyeli’nın kızı Deren Talu: 'Anne ve babamın boşanması evliliğe olan inancımı kaybettirdi'
Defne Samyeli’nın kızı Deren Talu: 'Anne ve babamın boşanması evliliğe olan inancımı kaybettirdi' Defne Samyeli ve Eren Talu’nun kızı Deren Talu, annesinin programında evliliğe inancını kaybettiğini söyleyerek “Babamla senin boşanma sürecinden sonra evlenmek istemiyorum. Evliliğe inancımı kaybettim. Evlilik yürütülebilecek bir sistem değil.” İfadesini kullandı.
5.03.2024 Magazin
Deren Talu kendileri için "Melih Bey Takımı" diyenlere tepki gösterdi!
Deren Talu kendileri için "Melih Bey Takımı" diyenlere tepki gösterdi! Deren Talu, annesi Defne Samyeli'nin Youtube programına konuk oldu. Kendileri için söylenen Melih Bey Takımı yakıştırmalarına tepki gösteren Deren Talu, "Hiçbirimiz öyle biri değiliz. Özellikle sana söylenmesi çok canımı sıkıyor." dedi.
4.03.2024 Magazin
Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil kimdir? Necla Karahalil ne iş yapıyor, kaç yaşında?
Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil kimdir? Necla Karahalil ne iş yapıyor, kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Serenay Sarıkaya ve Defne Samyeli ile birlikteliği ile daha önce gündeme gelen Cem Yılmaz'ın bu kez Necla Karahalil ile birlikte olduğu ortaya çıktı. Peki Necla Karahalil ne iş yapıyor? Necla Karahalil kaç yaşında?
3.03.2024 Magazin
Cem Yılmaz'ın ortağıyla aşk mı yaşıyor? Defne Samyeli ilk kez açıkladı
Cem Yılmaz'ın ortağıyla aşk mı yaşıyor? Defne Samyeli ilk kez açıkladı Defne Samyeli, önceki gece görüntülendiği Bebek’te Cem Yılmaz'ın ortağı Muzaffer Yıldırım ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi.
26.02.2024 Magazin
Defne Samyeli 1991 güzellik yarışması birincisi mi? 1991 güzellik yarışması birincisi kim? 1991 Türkiye güzellik yarışması finalistleri
Defne Samyeli 1991 güzellik yarışması birincisi mi? 1991 güzellik yarışması birincisi kim? 1991 Türkiye güzellik yarışması finalistleri 1991 yılındaki Miss Turkey birincisi ve kimlerin yer aldığına yönelik araştırmalar arttı. Peki, 1991 Türkiye Güzellik Yarışmasında Defne Samyeli birinci mi oldu, 1991 Miss Turkey'de kimler vardı? 1991 birincisi kim? Güzellik yarışması 1991 finalistleri kimlerdi?
11.01.2024 Gündem
Derin Talu ve sevgilisi panikledi! Biri yüzünü gizledi, diğeri gazetecileri videoya çekti
Derin Talu ve sevgilisi panikledi! Biri yüzünü gizledi, diğeri gazetecileri videoya çekti Defne Samyeli ile Eren Talu'nun kızı Derin Talu, önceki gece Etiler'dey kameralara yansıdı. Gizemli erkek arkadaşı ile basın mensuplarının karşısında görünce panik olan Derin, yüzünü sakladı. Talu'nun erkek arkadaşı ise gazetecilerin videosunu çekmeye çalıştı.
30.12.2023 Magazin
Defne Samyeli'den Umut Evirgen cevabı! 'Alina'yı da tanırım'
Defne Samyeli'den Umut Evirgen cevabı! 'Alina'yı da tanırım' İşletmeci Umut Evirgen'in Tuba Büyüküstün'le ilişkisinin bitme sebebi olarak gösterilen Defne Samyeli, geçtiğimiz gün GQ Türkiye'nin ödül töreninde görüntülendi. 2 Aralık'ta Alina Boz ile dünyaevine giren Evirgen ile ilgili sorular ise Samyeli'den dikkat çeken açıklama geldi.
20.12.2023 Magazin
Fon vurgununda yeni gelişme! Semih Kaya hakkında zorla getirilme kararı
Fon vurgununda yeni gelişme! Semih Kaya hakkında zorla getirilme kararı ‘Yüksek fon getirisi’ dolandırıcılığı davasında banka müdürü Seçil Erzan 20 Kasım’da hakim karşısına çıktı. Gece geç saatlere kadar süren duruşma sonrası mahkeme, Seçil Erzan’ın, “Parasını vermeme rağmen yakamı kurtaramadım. Beni sürekli tehdit etti” dediği eski futbolcu Semih Kaya ve menajeri Fırat Özdemir hakkında zorla getirilme kararı çıkarttı.
1.12.2023 Gündem
Çinli araştırmacılar inceleyecekti! Defne Samyeli'nden açıklama!
Çinli araştırmacılar inceleyecekti! Defne Samyeli'nden açıklama! Çinli araştırmacılar tarafından vücut yapısının inceleneceği öğrenilen Defne Samyeli, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Samyeli, söz konusu araştırma için iki ay içinde Çin'e gideceğini açıkladı.
1.12.2023 Magazin
Defne Samyeli'nin yeni tatil pozları olay yarattı! Binlerce beğeni aldı
Defne Samyeli'nin yeni tatil pozları olay yarattı! Binlerce beğeni aldı Şimdilerde şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan eski haber spikeri Defne Samyeli, sosyal medya hesabından tatilde çekilen pozlarını paylaştı.
5.10.2023 Magazin
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar
Hepsi 40'ı çoktan geçti! Bikinili görüntüleri ile genç kızlara taş çıkartıyorlar Magazin dünyasının 40'lı yaşları geride bırakan ünlüleri arasında bikinili fotoğraf akımı başladı... Genç kızlara taş çıkaran isimlerin paylaşımlarına övgüler yağdı. Onlardan biri de “Beni bikinili görmeniz çok zor” diyen Linet’ti.Ünlü isim bikinili görüntüsü ile sosyal medyada gündem oldu
3.10.2023 Magazin
Defne Samyeli'den genç kızları 'çıldırtacak' paylaşım!
Defne Samyeli'den genç kızları 'çıldırtacak' paylaşım! Defne Samyeli, Çin’de genetik kökenler ve cilt gençliğine dair araştırma yapan Xiamen Üniversitesi’ndeki araştırmacılar tarafından incelenecek. Samyeli, konuyla ilgili açıklama yaparak araştırmacılarla buluşmak üzere Çin'e gideceğini söyledi. 51 yaşındaki iki çocuk annesi Defne Samyeli fit vücudu ve kusursuz cildiyle sık sık magazin gündeminde de yer alıyor. Son paylaşımı ile genç kızlara taş çıkardı.
29.09.2023 Magazin
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken...
Düğüne iki ay kala ünlü çiftten şok ayrılık! Gelinliği alıp, bekarlığa veda partisi bile yapmışken... Ünlü çift düğün için her türlü hazırlığı yapmış davetiyeler bile dağıtılmıştı. Ancak yaşan son gelişmeler magazin dünyasında gündem oldu. Şok ayrılık geçen hafta sonu gerçekleşti. Gelin adayı genç kadın, gidip büyük gününde giyeceği gelinliği bile alıp üstüne bir de arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yapmışken damat ani bir kararla düğünü iptal etti.
13.09.2023 Magazin
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var Usta sanatçı Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde de “Bir türlü iyileşemedim” diyerek MR çektireceğini duyurmuştu. Akın’dan iyi haber geldi.
13.09.2023 Magazin
Defne Samyeli ‘Çağrı Telkıvıran’ sorularından kaçmak istedi! 2 saat restoranda bekledi!
Defne Samyeli ‘Çağrı Telkıvıran’ sorularından kaçmak istedi! 2 saat restoranda bekledi! Defne Samyeli, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. İlk gördüğü restorana giren Samyeli, iki saat sonra geri çıktı. Defne Samyeli'nin gergin tavırları gözlerden kaçmadı.
13.09.2023 Magazin
Mehmet Esen'in büyük acısı! Yıllarca 'bebek gibi' bakmıştı
Mehmet Esen'in büyük acısı! Yıllarca 'bebek gibi' bakmıştı Ünlü oyuncu Mehmet Esen annesi Suzan Esen'in vefatıyla yasa boğuldu.
31.08.2023 Magazin
Defne Samyeli'nin cildi ve fiziği Çin’de araştırma konusu oldu! “Büyük bir sürpriz!”
Defne Samyeli'nin cildi ve fiziği Çin’de araştırma konusu oldu! “Büyük bir sürpriz!” Defne Samyeli, Çin’de genetik kökenler ve cilt gençliğine dair araştırma yapan Xiamen Üniversitesi’ndeki araştırmacılar tarafından incelenecek. Samyeli, konuyla ilgili açıklama yaparak araştırmacılarla buluşmak üzere Çin'e gideceğini söyledi. 51 yaşındaki iki çocuk annesi Defne Samyeli fit vücudu ve kusursuz cildiyle sık sık magazin gündeminde de yer alıyor.
31.08.2023 Magazin
51 yaşındaki Defne Samyeli'den yeni pozlar! Fiziği kıskandırdı: 'Gemilere haber edin alev aldı liman'
51 yaşındaki Defne Samyeli'den yeni pozlar! Fiziği kıskandırdı: 'Gemilere haber edin alev aldı liman' Haber sunumuyla adını duyuran Defne Samyeli’nin kariyerini oyunculuk, ardından şarkıcılık aldı. Görüntüsü ve düzgün fiziğiyle sık sık gündeme gelen Defne Samyeli’nin yeni pozları genç kızlara taş çıkardı.
23.08.2023 Magazin
Berkay konserinde sürpriz isim!
Berkay konserinde sürpriz isim! Berkay Şahin, Turkcell Vadi'de müzikseverlerle buluştu. Yakın arkadaşları Oğuzhan Koç, Umut Kurt, Danla Biliç ve Defne Samyeli de ünlü popçuyu izlemeye gelenler arasında yer aldı.
31.07.2023 Magazin
Deren Talu'nun yeni aşkı ortaya çıktı! Aralarında 11 yaş var...
Deren Talu'nun yeni aşkı ortaya çıktı! Aralarında 11 yaş var... Güzel model Deren Talu, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral’la aşk yaşıyor.
3.07.2023 Magazin
Zeynep Bastık'tan Boğaz'da muhteşem gece! Çiçeği burnunda çift konserde
Zeynep Bastık'tan Boğaz'da muhteşem gece! Çiçeği burnunda çift konserde Zeynep Bastık, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla önceki akşam gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesindeydi. Binlerce hayranına “Çok heyecanlıyım” diyen Zeynep Bastık’la birlikte şarkıları tek bir ağızdan söylendi. Muhteşem konserde ünlüler dünyasından çiçeği burnunda aşıkların romantik halleri de objektiflere yansıdı.
19.06.2023 Magazin
Defne Samyeli - Çağrı Telkıvıran aşkı fotoğrafla belgelendi!
Defne Samyeli - Çağrı Telkıvıran aşkı fotoğrafla belgelendi! Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Defne Samyeli'nin adı geçtiğimiz aylarda Çağrı Telkıvıran ile anılmıştı. İkili arasında yeni bir gelişme yaşandı. Birlikte düğüne katılan ikiliden Telkıvıran, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Defne Samyeli de aynı pozu paylaşmayı ihmal etmedi.
9.06.2023 Magazin
Çağrı Telkıvıran ve Defne Samyeli'den 'kalp'li paylaşım!
Çağrı Telkıvıran ve Defne Samyeli'den 'kalp'li paylaşım! Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Defne Samyeli'nin adı geçtiğimiz aylarda Çağrı Telkıvıran ile anılmıştı. İkili arasında yeni bir gelişme yaşandı. Birlikte düğüne katılan ikiliden Telkıvıran, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Defne Samyeli de aynı pozu paylaşmayı ihmal etmedi.
7.06.2023 Magazin
Kim der 50 yaşında diye! Defne Samyeli'den kas şov
Kim der 50 yaşında diye! Defne Samyeli'den kas şov Sahne kıyafetleriyle adından sık sık söz ettiren Defne Samyeli, sosyal medya hesabında spor sonrası kaslı vücudunu paylaştı. 50 yaşındaki Samyeli, kusursuz fiziğiyle genç kızlara taş çıkarttı.
1.06.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan şaşırtan 'Defne Samyeli' itirafı!
Sinan Akçıl'dan şaşırtan 'Defne Samyeli' itirafı! Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz aylarda kendisinden 10 yaş büyük Defne Samyeli ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı haberleriyle gündeme gelmiş ve bu iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. 40 yaşındaki şarkıcı, katıldığı canlı yayında çok konuşulacak bir itirafa imza attı. Bu sözler sonrası gözler Defne Samyeli'ne çevrildi.
10.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Defne Samyeli Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki defne samyeli kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.