Deren Talu

Deren Talu

Son dakika Deren Talu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Deren Talu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Deren Talu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Deren Talu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan deren talu gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 deren talu haberi bulunmuştur. Tüm deren talu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Defne Samyeli’nın kızı Deren Talu: 'Anne ve babamın boşanması evliliğe olan inancımı kaybettirdi'
Defne Samyeli’nın kızı Deren Talu: 'Anne ve babamın boşanması evliliğe olan inancımı kaybettirdi' Defne Samyeli ve Eren Talu’nun kızı Deren Talu, annesinin programında evliliğe inancını kaybettiğini söyleyerek “Babamla senin boşanma sürecinden sonra evlenmek istemiyorum. Evliliğe inancımı kaybettim. Evlilik yürütülebilecek bir sistem değil.” İfadesini kullandı.
5.03.2024 Magazin
Deren Talu kendileri için "Melih Bey Takımı" diyenlere tepki gösterdi!
Deren Talu kendileri için "Melih Bey Takımı" diyenlere tepki gösterdi! Deren Talu, annesi Defne Samyeli'nin Youtube programına konuk oldu. Kendileri için söylenen Melih Bey Takımı yakıştırmalarına tepki gösteren Deren Talu, "Hiçbirimiz öyle biri değiliz. Özellikle sana söylenmesi çok canımı sıkıyor." dedi.
4.03.2024 Magazin
Son Kale: Hacıbey filmi nerede çekildi, konusu nedir? Son Kale: Hacıbey oyuncuları kimler?
Son Kale: Hacıbey filmi nerede çekildi, konusu nedir? Son Kale: Hacıbey oyuncuları kimler? Son Kale: Hacıbey filmi ilk kez tv'de yayınlanıyor. 6 Şubat 2024 Salı akşamı Star TV'de ekrana gelecek filmin yönetmenliğini Konstantin Konovalov yapıyor. Oyuncu kadrosu da oldukça güçlü olan filmde Yurdaer Okur, Deren Talu, Aleksandr Polovets, Serdar Gökhan, Sergey Strelnikov ve Vitaliy Linetskiy yer alıyor. Hacıbey Kalesi'nin korunması için mücadele eden Osmanlı Türklerini konu alan Son Kale: Hacıbey nerede çekildi?
6.02.2024 Magazin
Deren Talu'nun yeni aşkı ortaya çıktı! Aralarında 11 yaş var...
Deren Talu'nun yeni aşkı ortaya çıktı! Aralarında 11 yaş var... Güzel model Deren Talu, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral’la aşk yaşıyor.
3.07.2023 Magazin
Deren Talu'dan kardeşi Derin Talu'ya koruma!
Deren Talu'dan kardeşi Derin Talu'ya koruma! Deren ve Derin Talu kardeşler katıldıkları defilede görüntülendi. Deren Talu, kardeşine yaşadığı şiddet olayıyla ilgili soru sorulmasını engelledi.
4.05.2023 Magazin
Baran Tınaz hakkında çıkan haberlere yanıt verdi: Darp olayında zan altında kaldım!
Baran Tınaz hakkında çıkan haberlere yanıt verdi: Darp olayında zan altında kaldım! İşletmeci Baran Tınaz (32) ile Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu'nun (26) üç yıllık birlikteliği sürpriz şekilde sona erdi. Ayrılık sonrası 'kıskançlık' ve 'darp' iddiaları gündeme geldi. Bebek'te objektiflere takılan Baran Tınaz, hakkında çıkan haberlere ilk kez yanıt verdi.
27.04.2023 Magazin
Ünlü sunucu Zahide Yetiş sessiz sedasız boşandı!
Ünlü sunucu Zahide Yetiş sessiz sedasız boşandı! Zahide Yetiş ve 2014 yılında evlendiği Cem Arısoy'ın sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı. Katıldığı programda soruları cevaplayan Zahide Yetiş, "Oğlum Aras'la hayatımıza devam ediyoruz." dedi.
6.04.2023 Magazin
Deren Talu sevgilisi Baran Tınaz’dan şiddet gördüğü iddialarına yanıt verdi!
Deren Talu sevgilisi Baran Tınaz’dan şiddet gördüğü iddialarına yanıt verdi! Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'nun şiddet gördüğü iddiasıyla Baran Tınaz ile ilişkisini bitirdiği iddia edildi. Talu, sessizliğini bozarak söz konusu söylentiler hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.
6.04.2023 Magazin
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi
'Superman' Antalya'da! Henry Cavill böyle görüntülendi İngiliz yönetmen Guy Richie'nin Antalya'da çekimleri süren 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' adlı filminin setinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.
1.04.2023 Magazin
YouTuber Danla Bilic, 'can güvenliğim tehlikede' diyerek suç duyurusunda bulundu
YouTuber Danla Bilic, 'can güvenliğim tehlikede' diyerek suç duyurusunda bulundu Ünlü YouTuber Danla Bilic takıntılı hayranı hakkında şikâyetçi oldu. Can güvenliğinin tehlikede olduğunu öne süren Danla Bilic’i haklı bulan mahkemeden karar çıktı.
1.04.2023 Magazin
Deren Talu-Baran Tınaz aşkını sonlandıran fotoğraflar ortaya çıktı
Deren Talu-Baran Tınaz aşkını sonlandıran fotoğraflar ortaya çıktı Deren Talu, sevgilisinin karşı çıkmasına rağmen mayolu pozlar verince, Baran Tınaz ile birlikteliği sona ermişti. 26 yaşındaki model ve oyuncunun, çok konuşulan çekimden kareleri sosyal medya hesabında paylaşması dikkat çekti.
1.04.2023 Magazin
Defne Samyeli'ye Deren Talu ve Baran Tınaz sorusu!
Defne Samyeli'ye Deren Talu ve Baran Tınaz sorusu! Spikerliği bıraktıktan sonra kariyerine şarkıcı olarak devam eden Defne Samyeli, 26 yaşındaki kızı Deren Talu'nun, sevgilisi Baran Tınaz ile olan ilişkisinin sona ermesi hakkında yöneltilen soruya cevap verdi.
27.03.2023 Magazin
Deren Talu'dan samimi itiraflar: Hayatta en yakın olduğum insan annemdir
Deren Talu'dan samimi itiraflar: Hayatta en yakın olduğum insan annemdir Son olarak Kanal D'nin geçtiğimiz aylarda final yapan 'Seversin' dizisinde kamera karşısına geçen Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, annesiyle ilişkisi, aşka bakış açısı ve canlandırmak istediği karakterler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
3.01.2023 Magazin
Deren Talu mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı! 'Dünya standartlarında bir güzelliğin var'
Deren Talu mini elbisesiyle sosyal medyayı salladı! 'Dünya standartlarında bir güzelliğin var' Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu önceki akşam katıldığı bir ödül töreninde giydiği siyah mini elbisesiyle adından söz ettirdi. Gece için siyah transparan bir elbise tercih eden Talu'ya sosyal medyadan beğeni ve yorum yağdı.
4.12.2022 Magazin
Gizem Hatipoğlu yeni sezon için teklifleri değerlendirdiğini söyledi
Gizem Hatipoğlu yeni sezon için teklifleri değerlendirdiğini söyledi Katıldığı yarışma programı sonrasında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Gizem Hatipoğlu, önceki gün AVM'de görüntülendi.
19.08.2022 Magazin
Deren Talu mor bikinisiyle plajda pozlarını paylaştı, yorum yağdı! 'Mükemmel zariflik'
Deren Talu mor bikinisiyle plajda pozlarını paylaştı, yorum yağdı! 'Mükemmel zariflik' Ünlü sunucu, oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden. Şimdilerde Bodrum'da tatil yapan Deren Talu, son olarak mor bikinisiyle plajda çekildiği fotoğraflarını paylaştı. Takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı.
19.08.2022 Magazin
Deren Talu mayo tercihiyle Instagram'ı salladı! 'Yerli Kendall Jenner'
Deren Talu mayo tercihiyle Instagram'ı salladı! 'Yerli Kendall Jenner' Ünlü sunucu, oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, sosyal medya pozlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımıyla gündeme gelen Talu, son olarak mayolu pozlarıyla dikkat çekti.
26.07.2022 Magazin
Deren Talu aşka geldi! Sevgilisi Baran Tınaz ile...
Deren Talu aşka geldi! Sevgilisi Baran Tınaz ile... Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde çiçekli bikinisiyle verdiği pozla adından söz ettiren Deren Talu, bu kez aşka geldi ve erkek arkadaşı Baran Tınaz'a sarılarak poz verdi.
16.06.2022 Magazin
Ünlü isimler tatile çıktı! Burcu Esmersoy'un pozları ortalığı yıktı geçti
Ünlü isimler tatile çıktı! Burcu Esmersoy'un pozları ortalığı yıktı geçti Uzun süredir koronavirüs nedeniyle evlerine kapanan ünlü simalar pandeminin sona ermesiyle soluğu tatilde aldı. Sezonun yorgunluğunu atmak için güneye inen ünlü isimler, verdikleri pozları sosyal medya hesaplarından da paylaşıyor. Burcu Esmersoy, İrem Derici, Demet Evgar, Cansu Dere, Şevval Şahin, Ecem Çırpan, Defne Samyeli, Deren Talu, Bensu Soral, Chloe Loughnan, Türkü Turan, Şükran Ovalı, Asena Tuğal, Eda Taşpınar, Demet Özdemir gibi isimler tatil pozlarıyla takipçilerini mest etti.
14.06.2022 Magazin
Deren Talu sezonu açtı! Çiçekli bikinisiyle poz verdi...
Deren Talu sezonu açtı! Çiçekli bikinisiyle poz verdi... Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu,sezonu Alaçatı'da açtı. Denizin ve güneşin tadını çıkaran Talu, önceki gün bikinili pozlarını da Instagram'dan hesabından paylaştı.
14.06.2022 Magazin
Deren Talu, Seversin'e konuk oluyor!
Deren Talu, Seversin'e konuk oluyor! Kanal D’nin, yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği dizisi Seversin, yeni bölümü ile 8 Haziran Çarşamba akşamı ekrana geliyor.
6.06.2022 Televizyon
Derin Talu göğüs dekolteli ipli bluz giydi,sosyal medya ikiye bölündü!
Derin Talu göğüs dekolteli ipli bluz giydi,sosyal medya ikiye bölündü! Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu göğüs kısmında ip detayların olduğu bluzuyla ayna karşısında poz verdi. Her zaman iddialı pozlarıyla adından söz ettiren Derin Talu sosyal meydayı ikiye böldü. Talu'ya kimi hayranı "Çok güzelsin" dedi, kimi savaşı hatırlattı kimi ise sütyensiz olmasından rahatsız oldu.
25.02.2022 Magazin
Defne Samyeli 'külot' tartışmasına dahil oldu! 'Yakıştığını düşünüyorum'
Defne Samyeli 'külot' tartışmasına dahil oldu! 'Yakıştığını düşünüyorum' Defne Samyeli, önceki akşam kızı Deren Talu ile Bebek'te objektiflere takıldı. Şık giyim tarzlarıyla dikkat çeken ikiliden Samyeli, bir muhabirin "Şu an biriyle birlikte olsaydınız ve sahne kıyafetlerinize karışsa izin verir miydiniz?” sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.
18.01.2022 Magazin
Deren Talu sevgilisi Baran Tınaz ile romantik pozlarını paylaştı
Deren Talu sevgilisi Baran Tınaz ile romantik pozlarını paylaştı Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, Instagram hesabından sevgilisi Baran Tınaz ile pozlarını paylaştı.
7.01.2022 Magazin
Deren Talu, doğum gününde giydiği kıyafetle olay yarattı!
Deren Talu, doğum gününde giydiği kıyafetle olay yarattı! Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu 25 yaşına bastı. Doğum günü kutlamasından kareler paylaşan Deren Talu giydiği kıyafetle göz kamaştırdı. Talu, sevgilisiyle samimi pozlar da verdi.
21.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Deren Talu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki deren talu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.