Derin Talu

Derin Talu

Son dakika derin talu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derin talu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derin talu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derin Talu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derin talu gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 derin talu haberi bulunmuştur. Tüm derin talu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Defne Samyeli’nın kızı Deren Talu: 'Anne ve babamın boşanması evliliğe olan inancımı kaybettirdi'
Defne Samyeli’nın kızı Deren Talu: 'Anne ve babamın boşanması evliliğe olan inancımı kaybettirdi' Defne Samyeli ve Eren Talu’nun kızı Deren Talu, annesinin programında evliliğe inancını kaybettiğini söyleyerek “Babamla senin boşanma sürecinden sonra evlenmek istemiyorum. Evliliğe inancımı kaybettim. Evlilik yürütülebilecek bir sistem değil.” İfadesini kullandı.
5.03.2024 Magazin
Derin Talu ve sevgilisi panikledi! Biri yüzünü gizledi, diğeri gazetecileri videoya çekti
Derin Talu ve sevgilisi panikledi! Biri yüzünü gizledi, diğeri gazetecileri videoya çekti Defne Samyeli ile Eren Talu'nun kızı Derin Talu, önceki gece Etiler'dey kameralara yansıdı. Gizemli erkek arkadaşı ile basın mensuplarının karşısında görünce panik olan Derin, yüzünü sakladı. Talu'nun erkek arkadaşı ise gazetecilerin videosunu çekmeye çalıştı.
30.12.2023 Magazin
Defne Samyeli'ye 'şiddet' sorusu!
Defne Samyeli'ye 'şiddet' sorusu! Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden olan küçük kızı 19 yaşındaki Derin Talu bir süredir Emircan Şahin'le birlikteydi. İki sevgili arasında birkaç hafta önce büyük bir kavga yaşanmıştı. O kavga sırasında da Derin, sevgilisi tarafından darp edilmişti. Önceki Bebek'te görüntülenen Defne Samyeli'ye, Derin Talu hakkındaki soru soruldu.
8.05.2023 Magazin
Deren Talu'dan kardeşi Derin Talu'ya koruma!
Deren Talu'dan kardeşi Derin Talu'ya koruma! Deren ve Derin Talu kardeşler katıldıkları defilede görüntülendi. Deren Talu, kardeşine yaşadığı şiddet olayıyla ilgili soru sorulmasını engelledi.
4.05.2023 Magazin
Kızı darp edilmişti: Bir anne olarak içimi soğutacak ceza yok!
Kızı darp edilmişti: Bir anne olarak içimi soğutacak ceza yok! Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde kızı Derin Talu'nun sevgilisi Emircan Şahin tarafından darp edildiği haberlerini doğrulamıştı. Önceki akşam Bebek'te görüntülenen ünlü isim, gazetecilerle şiddet olayıyla ilgili konuşarak; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
24.04.2023 Magazin
'Kızım darp edildi' diyen Defne Samyeli’nden yeni açıklama!
'Kızım darp edildi' diyen Defne Samyeli’nden yeni açıklama! Defne Samyeli, 2011 yılında boşandığı Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen küçük kızı Derin Talu'nun sevgilisi Emircan Şahin tarafından darp edildiği haberlerini doğrulamıştı. "Gereken tüm açıklamaları ben yapacağım" diyen Defne Samyeli, 19 yaşındaki kızının eski sevgilisine karşı açacağı olası dava konusunda da bilgilendirme yaptı.
21.04.2023 Magazin
Defne Samyeli şiddet iddialarına son noktayı koydu: Kızım  Derin Talu darp edildi!
Defne Samyeli şiddet iddialarına son noktayı koydu: Kızım Derin Talu darp edildi! Defne Samyeli'nin 2011 yılında ayrıldığı Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen Derin Talu, sevgilisi Emircan Şahin'den şiddet gördüğü iddialarıyla gündeme geldi. Samyeli, 19 yaşındaki küçük kızı Derin'in darp edildiği haberlerini doğruladı.
20.04.2023 Magazin
Defne Samyeli güzelliğin kitabını yazıyor! 'Kendinize bakarsanız, vücut karşılığını veriyor'
Defne Samyeli güzelliğin kitabını yazıyor! 'Kendinize bakarsanız, vücut karşılığını veriyor' Eski haber spikeri ve oyuncu Defne Samyeli, 18 yaşındaki kızı Derin Talu ile Bebek Otel’den çıkarken objektiflere yansıdı. Talu hızlıca arabaya doğru yönelirken, Samyeli basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
30.06.2022 Magazin
Derin Talu sezonu açtı! Denize girmeyi tercih etmedi...
Derin Talu sezonu açtı! Denize girmeyi tercih etmedi... Mimar Eren Talu ile Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, önceki gün Bodrum'da kameralara yansıdı. Arkadaş grubuyla tatil yaparak plajda oturan Talu, denize girmeyi tercih etmedi.
20.06.2022 Magazin
Derin Talu göğüs dekolteli ipli bluz giydi,sosyal medya ikiye bölündü!
Derin Talu göğüs dekolteli ipli bluz giydi,sosyal medya ikiye bölündü! Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu göğüs kısmında ip detayların olduğu bluzuyla ayna karşısında poz verdi. Her zaman iddialı pozlarıyla adından söz ettiren Derin Talu sosyal meydayı ikiye böldü. Talu'ya kimi hayranı "Çok güzelsin" dedi, kimi savaşı hatırlattı kimi ise sütyensiz olmasından rahatsız oldu.
25.02.2022 Magazin
Defne Samyeli kızıyla gezmede! Hakan Sabancı sorusuna ise...
Defne Samyeli kızıyla gezmede! Hakan Sabancı sorusuna ise... Defne Samyeli önceki akşam kızı Derin Talu ile birlikte Akmerkez'de görüntülendi. Samyeli, muhabirlerin, kızı Derin Talu ve Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı sorularına bakın ne yanıt verdi...
17.02.2022 Magazin
Defne Samyeli 'külot' tartışmasına dahil oldu! 'Yakıştığını düşünüyorum'
Defne Samyeli 'külot' tartışmasına dahil oldu! 'Yakıştığını düşünüyorum' Defne Samyeli, önceki akşam kızı Deren Talu ile Bebek'te objektiflere takıldı. Şık giyim tarzlarıyla dikkat çeken ikiliden Samyeli, bir muhabirin "Şu an biriyle birlikte olsaydınız ve sahne kıyafetlerinize karışsa izin verir miydiniz?” sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.
18.01.2022 Magazin
Defne Samyeli’nin 18 yaşındaki kızı Derin gecelerde!
Defne Samyeli’nin 18 yaşındaki kızı Derin gecelerde! Defne Samyeli'nin küçük kızı 18 yaşındaki Derin Talu, yine gecelerin tozunu attırdı.
1.01.2022 Magazin
Defne Samyeli tarzıyla dikkat çekti
Defne Samyeli tarzıyla dikkat çekti Defne Samyeli ve ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, önceki akşam Yeni Gazino'da sahne aldı. Samyeli, iddialı elbisesiyle göze, şarkılarıyla da kulağa hitap etti.
7.11.2021 Magazin
Kızlarının iddialı pozlarına ilişkin Defne Samyeli'den 'kırmızı çizgi' açıklaması!
Kızlarının iddialı pozlarına ilişkin Defne Samyeli'den 'kırmızı çizgi' açıklaması! Defne Samyeli aşk hayatı, dekolteli giyim, kızlarının iddialı paylaşımları ve sosyal medya üzerinden gelen arkadaşlık teklifleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
16.10.2021 Magazin
Derin Talu hakkında çarpıcı iddia!
Derin Talu hakkında çarpıcı iddia! Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde ablası Deren Talu ile birlikte bir defileye katılan 18 yaşındaki genç kızın Emre Işık ile yakınlaştığı öne sürüldü.
23.09.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Derin Talu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derin talu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.