Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü sunucu Zahide Yetiş sessiz sedasız boşandı!

Ünlü sunucu Zahide Yetiş sessiz sedasız boşandı!

Zahide Yetiş ve 2014 yılında evlendiği Cem Arısoy'ın sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı. Katıldığı programda soruları cevaplayan Zahide Yetiş, "Oğlum Aras'la hayatımıza devam ediyoruz." dedi.

Ünlü sunucu Zahide Yetiş sessiz sedasız boşandı!

Gökay Kalaycıoğlu'nun 360 TV'de kendi adı ile yayınlanan 360 Derece programına, sunucu Zahide Yetiş konuk oldu. Zahide Yetiş özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Merak edilenleri anlatan Yetiş boşandığını söyledi.

"İZMİR'DE YAŞIYORUM"

Zahide Yetiş, ayrılık kararı almasının nedenlerini de açıkladı. İstanbul’da artık daha az vakit geçirdiğini açıklayan Yetiş, İzmir’de yaşadığını söyledi.

Zahide Yetiş, konuyla ilgili, "Hayat sizi başka yerlere götürebilir ve o götürdüğün yerde varlığınıza devam ediyorsunuz" şeklinde konuştu.

"OĞLUMLA HAYATIMIZA DEVAM EDİYORUZ"

Bu yılların oğlu ve kendisi için özel olduğunu da sözlerine ekleyen Yetiş, hayatının büyük çoğunluğunu İzmir’de evde geçirdiğini ifade etti.

Oğlunun babası ve babaannesiyle diyaloglarının devam ettiğini de belirten Zahide Yetiş, "Oğlumla hayatımıza devam ediyoruz" dedi.

"ÇOK MUTLUYUZ" DEMİŞTİ

Zahide Yetiş, düğün sonrası "Paris'te evlilik teklifi aldığım için yine Paris'te evlendik. Ailelerimiz ve yakınlarımız da istediği için düğün yaptık. Çok mutluyuz" demişti.

Haberin Devamı