Biran Damla Yılmaz

Biran Damla Yılmaz

Son dakika Biran Damla Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Biran Damla Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Biran Damla Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Biran Damla Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan biran damla yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 152 biran damla yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm biran damla yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında?
Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu? Esengül Aypek (Ceylan) öldü mü, Hudutsuz Sevda Esengül Aypek kimdir, kaç yaşında? Hudutsuz Sevda Ceylan diziden ayrılıyor mu, öldü mü? NOW TV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Hudutsuz Sevda dizisinde yeni bir ayrılık yaşanıyor. Dizide Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek diziye deva ediyor. Peki, Hudutsuz Sevda Ceylan neden diziden ayrılıyor?
25.04.2024 Magazin
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
Ünlüler yeni akıma uydu! Yapay zeka ile 90'lara ışınlandı
Ünlüler yeni akıma uydu! Yapay zeka ile 90'lara ışınlandı Magazin dünyasının ünlü isimleri, yapay zeka kullanarak sanki 90'larda Amerikan liselerinden mezun olmuş gibi fotoğraf yapan akıma katıldı. Aslı Bekiroğlu, Çağla Şıkel, Pelin Akil, Biran Damla Yılmaz ve Berfu Yenenler gibi isimler fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
4.10.2023 Magazin
Hudutsuz Sevda 2. bölüm fragmanı: Tek bölümlük Yasemin savaşı başlattı!
Hudutsuz Sevda 2. bölüm fragmanı: Tek bölümlük Yasemin savaşı başlattı! Hudutsuz Sevda 2 bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu'nun yer aldığı dizinin yeni blöüm fragmanında Halil İbrahim'in Yasemin'i ölüyor. Biran Damla Yılmaz'ın oynadığı Yasemin, ilk bölümde yer aldı. İkinci bölümde ölerek diziye veda ediyor. Ötr yandan Halil İbrahim'in savaşı bununla başlıyor.
21.09.2023 Televizyon
Herkes şiveye taktı! Hudutsuz Sevda dizisine gelen ilk tepkiler
Herkes şiveye taktı! Hudutsuz Sevda dizisine gelen ilk tepkiler Hudutsuz Sevda dizisi 1 bölümüyle ekrana geldi. Fox Tv'de yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı dizi ilk bölümüne büyük tepki geldi. Artvin'de çekimleri yapılan Hudutsuz Sevda dizisinde Karadeniz şivesinin kötü konuşulduğu yorumları sosyal medyada damga vurdu. Özellikle Esra Dermancıoğlu'na gelen şive tepkileri dikkat çekti.
21.09.2023 Televizyon
Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Fox Tv Hudutsuz Sevda hangi il, ilçede çekiliyor?
Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Fox Tv Hudutsuz Sevda hangi il, ilçede çekiliyor? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Burak Sevinç gibi isimlerin yer aldığı Hudutsuz Sevda'nin senaryosuhnu Bahadır Özdener yazıyor. Dizide kısa bir süre kalacak Biran Damla Yılmaz da var. Kan davası yüzünden İstanbul'a gelen Halil İbrahim'in hikayesini anlatacak Hudutsuz Sevda hangi il, ilçede çekiliyor? Hudutsuz Sevda uyarlama mı? İşte detaylar...
21.09.2023 Televizyon
Yasak Elma final mi yaptı? 29 Mayıs Yasak Elma neden yok? Fox TV yayın akışı
Yasak Elma final mi yaptı? 29 Mayıs Yasak Elma neden yok? Fox TV yayın akışı Yasak Elma bu akşam neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerind Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı dizi Fox Tv yayın akışında yer almadı. Yakında final yapacak olan dizinin izleyenleri, "Yasak Elma bu akşam var mı" sorusuna yanıt aramya başladı. 177'inci bölümü ekrana gelmesi beklenen Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?
29.05.2023 Televizyon
Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye ilginç bir sonla veda ediyor
Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş ayrılık! Ünlü oyuncu diziye ilginç bir sonla veda ediyor Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin finaline son 9 bölüm kaldı. Bu akşam 169'uncu bölümüyle ekrana gelen dizi final yolunda ilerliyor. Nehir Erdoğan, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Eda Ece'nin başrolünde olduğu Yasak Elma'da son 9 öncesi flaş br ayrılık yaşanıyor. Ünlü oyuncuya yazılan son ayrılığının önüne geçti.
29.03.2023 Televizyon
Mucize Aşk nerede çekildi? Mucize Aşk konusu nedir, oyuncuları kimler?
Mucize Aşk nerede çekildi? Mucize Aşk konusu nedir, oyuncuları kimler? Mucize Aşk nerede çekildi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Mucize Aşk konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken yapımlar arasında yer alıyor. Başrollerinde Mert Turak, Fikret Kuşkan ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı Mucize Aşk oyuncuları kimler?
21.02.2023 Televizyon
Yasak Elma bu akşam var mı? 6 Şubat Yasak Elma yok mu, yeni bölüm ne zaman?
Yasak Elma bu akşam var mı? 6 Şubat Yasak Elma yok mu, yeni bölüm ne zaman? Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin takipçilerinin "Yasak Elma bu akşam var mı, neden yok?" sorularına yanıt aramaya başladığı saatlerde beklenen açıklama geldi.
6.02.2023 Televizyon
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok Yasak Elma dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Biran Damla Yılmaz, son olarak çekimleri tamamlanan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Prestij Meselesi'nde kamera karşısına geçti. 36 yaşındaki güzel, başrol oyuncularının dış görünüşlerine göre seçildiği iddiasıyla ilgili usta tiyatrocu Oya Başar'ın çok konuşulan sözlerini değerlendirdi.
11.12.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz'dan aşk açıklaması! 'Şu an hayatımın tam merkezinde'
Biran Damla Yılmaz'dan aşk açıklaması! 'Şu an hayatımın tam merkezinde' Son dönemin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alan Biran Damla Yılmaz, Alem dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı. 25 yaşındaki güzel; aşkı, hayalini ve mesleğini anlattı.
1.10.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz dünyaca ünlü diziyi reddetti! 'Hayatının en kötü tercihini yapmışsın'
Biran Damla Yılmaz dünyaca ünlü diziyi reddetti! 'Hayatının en kötü tercihini yapmışsın' Oyuncu Biran Damla Yılmaz, dünyaca ünlü dizinin ikinci sezonu için teklif aldı ancak teklifi reddetti. Yılmaz, konuyla ilgili Instagram hesabından da açıklamada bulunarak haberlerin doğru olduğunu söyledi. İşte detaylar...
30.09.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı? Biran Damla Yılmaz Amerikan dizisi Dr. Death’ten teklif mi aldı, boyu ve kilosu kaç?
Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı? Biran Damla Yılmaz Amerikan dizisi Dr. Death’ten teklif mi aldı, boyu ve kilosu kaç? Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, dünyaca ünlü “Dr. Death” dizisinin ikinci sezonu için teklif aldı. Söz konusu olayın ardından Biran Damla Deniz hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli, hangi film ve dizilerde oynadı, boyu ve kilosu kaç?
30.09.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz'dan hayranlarını heyecanlandıran haber!
Biran Damla Yılmaz'dan hayranlarını heyecanlandıran haber! Yasak Elma dizisinin oyuncularından Biran Damla Yılmaz, hayat verdiği Kumru karakterindeki başarılı performansıyla kariyerindeki başarısını sürdürüyor. Yılmaz eylül ayında Yasak Elma’nın dışında bir de filmde oynayacak.
19.08.2022 Magazin
'Afrodit' Banu Alkan ile Kemal Yıldız nişanlandı!
'Afrodit' Banu Alkan ile Kemal Yıldız nişanlandı! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla ekranlara gelen programı 'Magazin D Yaz', magazin gündemini değiştiren haberler ile gündem olmaya devam ediyor. Oyuncu Banu Alkan, üç ay önce tanıştığı iş insanı Kemal Yıldız ile evlilik yolunda ilk adımı attı.
28.07.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz'dan olay itiraf! 'Date teklifine hayır dedim'
Biran Damla Yılmaz'dan olay itiraf! 'Date teklifine hayır dedim' Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz'dan özel hayatına ilişkin samimi açıklamalar geldi. Aldığı date teklifi itiraf eden güzel oyuncu o anları şöyle anlattı; "Tanımadığım bir adam yanıma geldi ve sen Afgan mısın diye sordu. Değilim neden diye karşılık verdim. 'Ben burada bu göz rengini ilk defa görüyorum. Nerelisin?' dedi."
28.07.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz gönlünü ünlü basketbolcuya kaptırdı! İşte sevgilisi...
Biran Damla Yılmaz gönlünü ünlü basketbolcuya kaptırdı! İşte sevgilisi... Yasak Elma dizisinde Kumru karakteriyle adından söz ettiren Biran Damla Yılmaz'ın özel hayatı da merak ediliyor. Yeni bir aşka yelken açtığına dair açıklamalarda bulunan güzel oyuncunun sevgilisi tanıdık çıktı.
20.05.2022 Magazin
Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'dan açıklama: Dizi yoğunlaştı
Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'dan açıklama: Dizi yoğunlaştı 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Biran Damla Yılmaz, geçtiğimiz gün Vadistanbul'daydı. Yakın arkadaşları ile buluşmadan önce alışverişini tamamlayan oyuncu, karşılaştığı gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayarak, objektiflere poz verdi.
14.05.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz'dan menajer Neşe Erberk'e dava
Biran Damla Yılmaz'dan menajer Neşe Erberk'e dava Ünlü dizi oyuncusu Biran Damla Yılmaz, Erberk Ajans'ın sahibi Neşe Erberk ile davalık oldu. Oyuncu Biran Damla Yılmaz, Erberk Ajans'a 57 bin TL'lik komisyonu ödemediği gerekçesiyle davalık oldu. Kendisine başlatılan icra takibini durduran Yılmaz, karşı dava olarak Erberk Ajans'a sözleşmeden kaynaklı alacak davası açtı. Yılmaz, sözleşme kapsamında araştırma yapılmasını talep etti.
22.04.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü!
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü! Çağrı Telkıvıran, Aslı Bekiroğlu ile ayrılmasının ardından Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren oyuncu Biran Damla Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yılmaz ile yaklaşık bir buçuk aydır aşk yaşadığı müzisyen Çağrı Telkıvıran'ın, birlikteliklerini sonlandırdığı iddia edildi.
10.04.2022 Magazin
Oğuz Kayhan’dan Merve Şarapçıoğlu'nun evine bıçaklı baskın!
Oğuz Kayhan’dan Merve Şarapçıoğlu'nun evine bıçaklı baskın! Ünlü oyuncu Berk Oktay ile olaylı bir şekilde boşanan Merve Şarapçıoğlu, Demet Akalın'ın eski eşi Oğuz Kayhan ile aşk yaşamaya başlamıştı.Şarapçıoğlu'nun bir dargın bir barışık olduğu sevgilisinden ayrıldığı ortaya çıktı. Kayhan’ın, ayrıldığı avukat sevgilisi Merve Şarapçıoğlu’nun evinin kapısına bıçakla dayandığı iddia edildi.
19.03.2022 Magazin
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem'
Survivor'da 'mağdur' krizi! Barış'tan eleştirilere sert yanıt: 'Sizin o pis grubunuza ben girmem' Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu, tv8'de haftanın beş günü yayınlanan 'Survivor All Star 2022'de, birleşme partisine katılma mücadelesi veriliyor. Son olarak Aşkım Burçe Tunay'ın veda ettiği yarışmada ünlüler adına yarışan Barış Murat Yağcı, kendisine takım tarafından yapılan eleştirilere sert bir şekilde yanıt verdi. İşte Barış'ın yaptığı sert açıklamalar...
5.03.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu'ndan, Çağrı Telkıvıran ile Biran Damla Yılmaz aşkına ilk yorum!
Aslı Bekiroğlu'ndan, Çağrı Telkıvıran ile Biran Damla Yılmaz aşkına ilk yorum! Aslı Bekiroğlu sessizliğini bozdu! Çağrı Telkıvıran ile Biran Damla Yılmaz birlikteliğine ilişkin açıklamada bulundu. Meslektaşı Kubilay Aka ile görüntülenen ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile Biran Damla Yılmaz aşkına ilk yorumu yaptı, aynı zamanda iddialara da son noktayı koydu.
5.03.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşklarını ilan etti!
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşklarını ilan etti! Yasak Elma dizisinde oynayan Biran Damla Yılmaz, önceki gün yeni aşkı Çağrı Telkıvıran ile birlikte arkadaşı Sercan Yaşar'ın doğum günü partisine katıldı. Objektiflere el ele poz veren çift, birlikteliklerini ilan etmiş oldu.
3.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Biran Damla Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki biran damla yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.