Yasak Elma final mi yaptı? 29 Mayıs Yasak Elma neden yok? Fox TV yayın akışı
Yasak Elma final mi yaptı? 29 Mayıs Yasak Elma neden yok? Fox TV yayın akışı Yasak Elma bu akşam neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerind Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı dizi Fox Tv yayın akışında yer almadı. Yakında final yapacak olan dizinin izleyenleri, "Yasak Elma bu akşam var mı" sorusuna yanıt aramya başladı. 177'inci bölümü ekrana gelmesi beklenen Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?
29.05.2023 Televizyon
Yasak Elma bu akşam var mı? 6 Şubat Yasak Elma yok mu, yeni bölüm ne zaman?
Yasak Elma bu akşam var mı? 6 Şubat Yasak Elma yok mu, yeni bölüm ne zaman? Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin takipçilerinin "Yasak Elma bu akşam var mı, neden yok?" sorularına yanıt aramaya başladığı saatlerde beklenen açıklama geldi.
6.02.2023 Televizyon
Yasak Elma ne zaman başlıyor 2022? Bu akşam Yasak Elma var mı, neden yok? FOX TV yayın akışı 10 Ocak!
Yasak Elma ne zaman başlıyor 2022? Bu akşam Yasak Elma var mı, neden yok? FOX TV yayın akışı 10 Ocak! Yasak Elma bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? Yasak Elma’nın bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Yasak Elma, en son 126. bölümü ile 27 Aralık günü ekranlara gelmişti. Yılbaşı haftasının geride kalmasıyla 10 Ocak Pazartesi günü Yasak Elmanın olup olmadığı FOX TV yayın akışı üzerinden sorgulanıyor. Peki, Peki, Yasak Elma yeni bölüm ne zaman başlıyor 2022? Bugün Yasak Elma var mı, bu akşam Yasak Elma neden yok?
10.01.2022 Televizyon