Aslı Bekiroğlu Kimdir

Aslı Bekiroğlu Kimdir

Aslı Bekiroğlu (d. 16 Kasım 1995, İstanbul), Türk oyuncudur. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur. 2006-2011 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp Bölümünde arp ve solfej eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Yol Arkadaşım, Jet Sosyete gibi yapımlarda yer almıştır.

Aslı Bekiroğlu Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aslı bekiroğlu kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 aslı bekiroğlu kimdir haberi bulunmuştur. Tüm aslı bekiroğlu kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aslı Bekiroğlu aşkı buldu! İşte ünlü oyuncunun yeni aşkı
Aslı Bekiroğlu aşkı buldu! İşte ünlü oyuncunun yeni aşkı Son dönemde özel hayatında aradığını bulamadığını anlatan demeçler veren oyuncu Aslı Bekiroğlu, bu kez mutluluğu yakaladı.
8.04.2024 Magazin
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
Ünlüler yeni akıma uydu! Yapay zeka ile 90'lara ışınlandı
Ünlüler yeni akıma uydu! Yapay zeka ile 90'lara ışınlandı Magazin dünyasının ünlü isimleri, yapay zeka kullanarak sanki 90'larda Amerikan liselerinden mezun olmuş gibi fotoğraf yapan akıma katıldı. Aslı Bekiroğlu, Çağla Şıkel, Pelin Akil, Biran Damla Yılmaz ve Berfu Yenenler gibi isimler fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
4.10.2023 Magazin
Aslı Bekiroğlu yeni aşkını ilan etti: Sevgilisi de kendisi kadar ünlü!
Aslı Bekiroğlu yeni aşkını ilan etti: Sevgilisi de kendisi kadar ünlü! Aslı Bekiroğlu, kendisi gibi oyuncu olan Sinan Sicimoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çift, birlikteliklerini sosyal medyadan ilan etti.
4.09.2023 Magazin
Aslı Bekiroğlu, Çeşme ve Bodrum'daki yüksek fiyatlardan dert yandı
Aslı Bekiroğlu, Çeşme ve Bodrum'daki yüksek fiyatlardan dert yandı Aslı Bekiroğlu, önceki gün Nişantaşı City's'deydi. Kol kola görüntülendiği erkek arkadaşı için "Komşum" diyen oyuncu, popüler tatil bölgeleri Çeşme ve Bodrum'da uygulanan yüksek fiyatlardan dert yandı.
8.08.2023 Magazin
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Bikinisiyle gövde gösterisi yaptı
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Bikinisiyle gövde gösterisi yaptı Magazin gündeminin tanınan simaları yaz tatillerine devam ediyor. Merve Boluğur, Burcu Esmersoy ve Yüsra Geyik gibi isimler Bodrum'da deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarırken; Zeynep Bastık ve Aslı Bekiroğlu rotalarını Çeşme'ye çevirdi.
9.07.2023 Magazin
Melisa Döngel estetiklerini tek tek sıraladı!  'Sevmediğim yerleri doldurdum'
Melisa Döngel estetiklerini tek tek sıraladı! 'Sevmediğim yerleri doldurdum' Son dönemde şarkıcı 'Sefo’ ile aşk yaşadığı haberleriyle magazin gündeminde olan Melisa Döngel, katıldığı YouTube programında hakkında merak edilenleri yanıtladı. Eski hali çok konuşulan oyuncu, estetiklerini tek tek açıklarken, itirafıyla adından söz ettirdi.
19.06.2023 Magazin
Aslı Bekiroğlu'dan estetik atlayış! Sezonu açtı
Aslı Bekiroğlu'dan estetik atlayış! Sezonu açtı İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan ve daha sonra ''Jet Sosyete'', ''Beni Böyle Sev'', ''Gülümse Yeter'', ''Yol Arkadaşım'', ''Sonsuza Dek Nedime'', ''Jet Sosyete'', ''İkimizin Yerine'' gibi projelerde kamera karşısına geçen Aslı Bekiroğlu, yaz sezonunu açtı. Tatil için Bodrum'u tercih eden oyuncu, denizin tadını çıkardı.
19.06.2023 Magazin
Aslı Bekiroğlu sette talihsiz kaza yaşadı! Ambulansta yattı
Aslı Bekiroğlu sette talihsiz kaza yaşadı! Ambulansta yattı Başrollerini Aslı Bekiroğlu, Hakan Meriçliler, Gürgen Öz ve Burçin Abdullah’ın paylaştığı ‘Sıkı Dostlar’ filminin çekimleri Şile’de devam ediyor. Meriçliler, "Çekim öncesi Aslı ciddi bir rahatsızlık yaşadı" dedi. Bekiroğlu bir gün ambulansta yatmış.
16.12.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu: Yorumlar beni çok yordu ve üzdü!
Aslı Bekiroğlu: Yorumlar beni çok yordu ve üzdü! Barış Akarsu'nun hayatının konu alınacağı filmde rol alacak olan Aslı Bekiroğlu'nun, katıldığı bir davette Akarsu'nun ölümüne dair sorulara verdiği yanıt tepki toplamış, ardından projeden ayrılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda ise yeni filmi 'Bandırma Füze Kulübü'nün galasında rol arkadaşını dinlemeyerek başkalarıyla sohbet eden Bekiroğlu, yine sosyal medyada gündem olarak eleştirilmişti. Ünlü isim, yaşananların ardından Bebek'te görüntülendi, ayaküstü gazetecilerle konuştu...
5.11.2022 Magazin
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Tayfun Karaduman'ın eğlenceli anları!
Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Tayfun Karaduman'ın eğlenceli anları! Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Tayfun Karaduman, Galataport'ta bir davette görüntülendiler.
7.10.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu fileli üstlü pozuyla dikkat çekti!
Aslı Bekiroğlu fileli üstlü pozuyla dikkat çekti! Son zamanlarda paylaşımları ve söylediği sözlerle magazin gündeminde olan isimlerinden Aslı Bekiroğlu sosyal medya paylaşımlarıyla ön plana çıkmaya başladı. İddialı pozlarıyla dikkat çeken Bekiroğlu, bu pozlarına bir yenisini daha ekledi.
13.09.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu'nu sevgilisi öpmelere doyamadı!
Aslı Bekiroğlu'nu sevgilisi öpmelere doyamadı! Özel hayatı ile magazin gündeminden düşmeyen Aslı Bekiroğlu DJ sevgilisi Taykun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Bekiroğlu ve sevgilisi aşk pozlarını paylaşmaya doyamıyor.
1.09.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu'nun talihsiz kazası!
Aslı Bekiroğlu'nun talihsiz kazası! Cam sebilden şerbet içmeye çalışan Aslı Bekiroğlu'nun şakası tatsız bitti. Sebil yüzünde patladı.
16.08.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu yeni aşkı Taykun Karaduman ilk kez görüntülendi!
Aslı Bekiroğlu yeni aşkı Taykun Karaduman ilk kez görüntülendi! Çağrı Telkıvıran ile ilişkisi biten ve son olarak adı Kubilay Aka ile aşk dedikodularına karışan Aslı Bekiroğlu, DJ Taykun Karaduman ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü isim, sevgilisiyle çekilen karelerini Instagram hesabından yayınlamasının ardından, ilk kez sevgilisiyle birlikte kameralara yansıdı.
26.07.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu çok yakın arkadaşıyla tatilde! Sırtına güneş kremini de o sürdü
Aslı Bekiroğlu çok yakın arkadaşıyla tatilde! Sırtına güneş kremini de o sürdü Yaz geldi, sezon açıldı. Ünlüler soluğu tatil beldelerinde aldı. Aslı Bekiroğlu da önceki gün çok yakın arkadaşı olduğunu söylediği bir erkekle Bodrum’da görüntülendi.
16.07.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu - Can Koçkan aynı karede! 'Barıştılar mı?'
Aslı Bekiroğlu - Can Koçkan aynı karede! 'Barıştılar mı?' 2020 yılında iki yıl aşk yaşadığı Can Koçkan'la yollarını ayıran Aslı Bekiroğlu'nun, eski sevgilisine geri döndüğü iddia edildi. Alaçatı'da tatil yapan Bekiroğlu'nun, Koçkan ile aynı karede yer aldığı bir fotoğrafın sosyal medyada paylaşılması akıllara "Barıştılar mı?" sorusunu getirdi
21.06.2022 Künye
Barış Akarsu ile aynı kazada yaşamını yitiren sevgilisi Zeynep Koçak’ın ailesinden filme itiraz!
Barış Akarsu ile aynı kazada yaşamını yitiren sevgilisi Zeynep Koçak’ın ailesinden filme itiraz! Şarkıcı Barış Akarsu, Bodrum Torba Kavşağı'nda geçirdiği trafik kazasının ardından 4 Temmuz 2007 tarihinde hayatını kaybetti. İsmail Ege Şaşmaz’ın başrolde yer alacağı, Akarsu'nun hayatını anlatacak yapım, son dönemde gündemden düşmüyor. Filmin önemli karakterlerinden biri ünlü şarkıcıyla aynı kazada yaşamını yitiren sevgilisi Zeynep Koçak. Ancak Koçak’ın ailesi, kızlarının filme konu edilmesine karşı çıkıyor. İşte detaylar...
18.06.2022 Magazin
Barış Akarsu'nun filminde Aslı Bekiroğlu yerine gelen isim belli oldu!
Barış Akarsu'nun filminde Aslı Bekiroğlu yerine gelen isim belli oldu! Röportajındaki tavırlarından dolayı 'Barış Akarsu Merhaba' filminin kadrosundan ayrılan Aslı Bekiroğlu'nun yerine Üç Kız Kardeş dizisinde oynayan Almila Ada getirildi. Genç oyuncu filmde Barış Akarsu'nun kız arkadaşı Zeynep rolünü oynayacak.
7.06.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu'ndan 'Barış Akarsu' özrü! Tepki çeken sözleri sonrası kararını açıkladı
Aslı Bekiroğlu'ndan 'Barış Akarsu' özrü! Tepki çeken sözleri sonrası kararını açıkladı 2007 yılında vefat eden şarkıcı Barış Akarsu'nun hayatının konu alınacağı filmde rol alacak olan Aslı Bekiroğlu, katıldığı bir davette Akarsu'nun ölümüne dair sorulara verdiği yanıt tepki topladı. Gelen eleştirilerin ardından özür dileyen Bekiroğlu, filmle ilgili kararını da açıkladı.
2.06.2022 Magazin
Aslı Bekiroğlu derin göğüs dekoltesiyle nefes kesti! "İlah mısın silah mısın?"
Aslı Bekiroğlu derin göğüs dekoltesiyle nefes kesti! "İlah mısın silah mısın?" Sosyal medyada çektiği videolar ile ün kazanan Aslı Bekiroğlu oyunculuk projeleriyle adını daha geniş kitlelere duyurmayı başardı. Benim Tatlı Yalanım, Jet Sosyete, Adı Mutluluk gibi projelerde oynayan Aslı Bekiroğlu, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla bir hayli takip ediliyor.
31.05.2022 Magazin
Hasan Can Kaya'dan Aslı Bekiroğlu'na itiraf: Videolarını izledik
Hasan Can Kaya'dan Aslı Bekiroğlu'na itiraf: Videolarını izledik Başarılı komedyen Hasan Can Kaya, Konuşanlar programına konuk olan Aslı Bekiroğlu'na çok konuşulacak bir itirafta bulundu
20.05.2022 Magazin
Hasan Can Kaya'dan Aslı Bekiroğlu'na konuşulacak bir itiraf: İnternete düşen videolarını izledik
Hasan Can Kaya'dan Aslı Bekiroğlu'na konuşulacak bir itiraf: İnternete düşen videolarını izledik Komedyen Hasan Can Kaya, Konuşanlar programına konuk olan Aslı Bekiroğlu'na çok konuşulacak bir itirafta bulundu. "Çok karaktersiz bir şey söyleyeceğim" diyen Kaya, programdan önce Bekiroğlu'nun internete sızan müstehcen fotoğraf ve videolarını izlediklerini söyledi.
20.05.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü!
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü! Çağrı Telkıvıran, Aslı Bekiroğlu ile ayrılmasının ardından Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren oyuncu Biran Damla Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yılmaz ile yaklaşık bir buçuk aydır aşk yaşadığı müzisyen Çağrı Telkıvıran'ın, birlikteliklerini sonlandırdığı iddia edildi.
10.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aslı Bekiroğlu Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aslı bekiroğlu kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.