Yeşilçam

Yeşilçam

Son dakika yeşilçam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeşilçam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeşilçam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeşilçam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeşilçam gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.614 yeşilçam haberi bulunmuştur. Tüm yeşilçam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aydan Şener’den samimi açıklamalar! Şöhreti sürdürmek zor, popüler olma kaygısı taşımadım
Aydan Şener’den samimi açıklamalar! Şöhreti sürdürmek zor, popüler olma kaygısı taşımadımUsta sanatçı Aydan Şener uzun zaman sonra röportaj verdi. Yıllar boyu şöhreti sürdürmenin zor olduğunu ifade eden Şener, “Ben öyle sürekli gündemde olayım, sürekli ekranlarda olayım gibi kaygılar hiç taşımadım. Popüler olmak değil, kalıcı olmaktı benim hedefim” dedi.
16.07.2024Magazin
Ahu Tuğba yine ölümden döndü! Bu kez de kızıyla trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba yine ölümden döndü! Bu kez de kızıyla trafik kazası geçirdiLos Angeles’ta geçtiğimiz aylarda trafik kazası geçiren ve günlerce hastanede tedavi gören Yeşilçam’ın sevilen oyuncularından Ahu Tuğba, bir kez daha ölümden döndü. Kızıyla beraber kırmızı ışıkta bekleyen Ahu Tuğba’ya araç çarptı.
11.07.2024Magazin
Açık hava sinemasında  'Selvi Boylum Al Yazmalım' keyfi
Açık hava sinemasında 'Selvi Boylum Al Yazmalım' keyfiAdana'da yaz akşamlarının en büyük keyiflerinden biri açık hava sinemasında film izlemek. 11 Temmuz Perşembe akşamı Yeşilçam'ın en önemli sinema filmlerinden biri olan Selvi Boylum Al Yazmalım açık hava seyircisini bekliyor.
5.07.2024Adana
İzzet Günay hastaneye kaldırıldı! Bilinci açık ve yerinde
İzzet Günay hastaneye kaldırıldı! Bilinci açık ve yerindeYeşilçam’ın efsane oyuncularından İzzet Günay (89), yürüyüş yaparken düştü. Günay, yaşadığı Bodrum’un Gümüşlük Mahallesi’nde hastaneye kaldırıldı.
29.06.2024Magazin
Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatır, tanışma hikâyelerini anlattı: Neyiniz var sizin?
Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Cüreklibatır, tanışma hikâyelerini anlattı: Neyiniz var sizin?Yeşilçam'a damga vuran ve yaşamı boyunca 300'ü aşkın filmde başrol oynayan Cüneyt Arkın'ın hayat arkadaşı Betül Cüreklibatır, usta oyuncunun vefatının ardından yaşadıklarını anlattı. Cüreklibatır eşiyle tanışma hikayesinden de bahsetti.
27.06.2024Magazin
Avanak Abdi filmi nerede çekildi, ne zaman? Kemal Sunal ve Ayşen Gruda bu filmde kaç yaşındaydı? İşte Avanak Abdi filminin konusu ve oyuncu kadrosu
Avanak Abdi filmi nerede çekildi, ne zaman? Kemal Sunal ve Ayşen Gruda bu filmde kaç yaşındaydı? İşte Avanak Abdi filminin konusu ve oyuncu kadrosuKemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın sevilen filmlerinden biri olan Avanak Abdi’nin yönetmen koltuğunda Natuk Baytan oturuyor. Afiş asma işiyle uğraşan bir adamın hikayesini konu edinen filmin nerede çekildiği ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
25.06.2024Magazin
Ahu Tuğba'dan kahreden haber! Kızı açıkladı, yıllar önce itiraf etmiş: 14 yaşında evlendim, CIA ajanı çıktı
Ahu Tuğba'dan kahreden haber! Kızı açıkladı, yıllar önce itiraf etmiş: 14 yaşında evlendim, CIA ajanı çıktıYeşilçam'ın usta isimlerinden Ahu Tuğba, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü ismin gözlerden uzak büyüttüğü kızı Anjelik, annesi için dua istedi.
19.06.2024Magazin
Ahu Tuğba hastaneye kaldırıldı, kızı Anjelik annesi için dua istedi
Ahu Tuğba hastaneye kaldırıldı, kızı Anjelik annesi için dua istediYeşilçam'ın usta isimlerinden Ahu Tuğba, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Anjelik, annesi için dua istedi.
18.06.2024Magazin
Efsane zirveye geri döndü! Bir başarı hikayesi: Arka Sokaklar
Efsane zirveye geri döndü! Bir başarı hikayesi: Arka Sokaklar18 sezondur izleyicisi ile buluşan, Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, bir istikrar abidesi olarak yoluna devam ediyor. Seyircisinin ilgisini daima arttırmayı başaran dizi, yayınlanan 679’uncu bölümüyle total grupta en çok izlenen yapım olmayı başardı.
15.06.2024Magazin
Adana'da şey Yeşilçam tutkusunu evinde yaşatıyor! "Artarak devam edecek"
Adana'da şey Yeşilçam tutkusunu evinde yaşatıyor! "Artarak devam edecek"Adana'da kendisini yeni jenerasyona Yeşilçam kültürünü tanıtmaya adayan Serdar Kürkbabaoğlu, nostaljik projeksiyon film makineleri ve 5 bini aşkın film afişi ile Yeşilçam tutkusunu evinde yaşatıyor.
15.06.2024Adana
Murat Soydan neden öldü? Yeşilçam Yıldızı Murat soydan kimdir, kaç yaşında öldü?
Murat Soydan neden öldü? Yeşilçam Yıldızı Murat soydan kimdir, kaç yaşında öldü? Yeşilçam oyuncusu Murat Soydan yaşamını yitirdi. Oyuncunun vefat haberini kızı verdi. Peki, Murat Soydan kaç yaşında, neden öldü? Murat soydan kimdir, nereli, hangi filmlerde rol aldı?
11.06.2024Gündem
Yeşilçam yıldızı Murat Soydan hayatını kaybetti!
Yeşilçam yıldızı Murat Soydan hayatını kaybetti!Yeşilçam oyuncusu Murat Soydan yaşamını yitirdi. Oyuncunun vefat haberini kızı verdi.
11.06.2024Magazin
'Bayan Bacak' Serpil Örümcer: Ekmek param için buradayım
'Bayan Bacak' Serpil Örümcer: Ekmek param için buradayım1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, maddi sıkıntı çekiyor. Hayat mücadelesi veren isim, Unkapanı'ndaki Ayın Biri Kilisesi'nin önünde pazar tezgahı açıyor.
3.06.2024Magazin
Banu Alkan'dan şaşırtan açıklama: Her an bebek yapabilirim
Banu Alkan'dan şaşırtan açıklama: Her an bebek yapabilirimBir dönem şarkıcı kimliğiyle de ön planda olan, 'Afrodit' lakaplı Yeşilçam oyuncusu Banu Alkan (66), katıldığı bir programda özel hayatı ile yaptığı açıklamalarla çok konuşuldu. Alkan, aldatıldığını da itiraf etti.
2.06.2024Magazin
Cüneyt Arkın'ın miras davasında keşif kararı! İlk evliliğinden kızı Filiz Cüreklibatır maç kaçırdıkları iddiasıyla dava açmıştı
Cüneyt Arkın'ın miras davasında keşif kararı! İlk evliliğinden kızı Filiz Cüreklibatır maç kaçırdıkları iddiasıyla dava açmıştıCüneyt Arkın Psikiyatrist Dr. Güler Mocan ile 10 yıl süren evliliğinden olan kızı Filiz Cüreklibatır Cüneyt Arkın'ın ölümünden sonra mirastan mal kaçırdıkları ve pay alamadığı iddiasıyla Arkın'ın ikinci eşi Betül Cüreklibatır ve iki erkek kardeşine dava açmıştı. Davada tanıklar ocak ayında dinlenmişti. Duruşmada tanık olarak dinlenen oyuncu Nuri Alço, o dönemlerde Yeşilçam aktörlerinin yüksek bir gelir elde etmediğini anlatarak "Kayınpederi olmasaydı Cüneyt Arkın'ın geçinmesi mümkün değildi" ifadelerini kullanmışı. Miras davasından keşif kararı çıktı.
25.05.2024Magazin
Türkan Şoray'ın sağlık durumu açıklandı!
Türkan Şoray'ın sağlık durumu açıklandı!Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray'a geçtiğimiz günlerde zatürre teşhisi koyulmuştu. Yeşilçam'ın usta ismi sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
23.05.2024Magazin
Adanalılara sinemayı sevdirmişti! Müzeye çevirdiği evinde Yeşilçam'ı yaşatıyor
Adanalılara sinemayı sevdirmişti! Müzeye çevirdiği evinde Yeşilçam'ı yaşatıyorAdana'da yaklaşık 15 yıl gönüllü sinema makinistliği yapan Sabri Şenevi, küçük yaşlardan bu yana biriktirdiği yüzlerce film, binlerce afiş ve sinema makineleriyle müzeye dönüştürdüğü evinde, sinemaseverleri ağırlıyor.
17.05.2024Adana
Adana'da Yeşilçam'ın ruhu burada yaşatılıyor
Adana'da Yeşilçam'ın ruhu burada yaşatılıyorAdana'da bulunan Sinema Müzesi, ziyaretçilerini Yeşilçam tarihinde yolculuğa çıkarıyor.
6.05.2024Adana
Arka Sokaklar'da baba-oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak
Arka Sokaklar'da baba-oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin haftalardır büyük bir merakla beklediği bölümde Mesut Komiser uzun bir aranın ardından tekrardan seyirci karşısına çıkacak.
3.05.2024Magazin
Karısının sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürülen Yeşilçam yıldızıydı! Kadir İnanır'ı bile solladı: Ünlü artistin sıradışı yaşam hikayesi
Karısının sevgilisi tarafından sokak ortasında öldürülen Yeşilçam yıldızıydı! Kadir İnanır'ı bile solladı: Ünlü artistin sıradışı yaşam hikayesiBir tetikçi tarafından ansızın vurulacağını bilmeden hayallerine koşan adamdı Uğur Güçlü. Ses Dergisi'nin düzenlediği yarışmada Kadir İnanır'ı bile geride bırakıp kazandığı birinciliğin sonu olacağının farkında olmadan kariyerine hızlı bir başlangıç yaptı. Adanalı Uğur Güçlü'nün hikayesini anlatacağız.
1.05.2024Adana
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024Magazin
Ahu Tuğba ABD’de trafik kazası geçirdi! Yoğun bakımda
Ahu Tuğba ABD’de trafik kazası geçirdi! Yoğun bakımdaYeşilçam oyuncularından Ahu Tuğba, kızı ile ABD’ye yerleşmişti. Sanatçının trafik kazası geçirdiği ortaya çıktı.
26.04.2024Magazin
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’da
Efsane geri dönüyor: Şevket Çoruh Arka Sokaklar’daTürk televizyon dünyasının en uzun soluklu projelerinden olan Arka Sokaklar’ın “Mesut Komiser”i Şevket Çoruh diziye geri dönüyor. Dizinin yeni bölümüne ilişkin yayınlanan ikinci fragmanda “Efsane geri dönüyor!” mesajı verildi.   
25.04.2024Magazin
Nuri Alço'dan güzel haberi eşi duyurdu: 'Terk etmedi sevdan beni'
Nuri Alço'dan güzel haberi eşi duyurdu: 'Terk etmedi sevdan beni'Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'dan haber var. Burcu Alço güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
23.04.2024Magazin
Nuri Alço'dan yeni haber! Hacettepe’ye sevk oldu; kalp pili takılacak
Nuri Alço'dan yeni haber! Hacettepe’ye sevk oldu; kalp pili takılacakYeşilçam’ın usta oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takılacağını söyledi
19.04.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yeşilçam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeşilçam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.