Gazete Vatan Logo
Magazin Zeynep Bastık'tan Boğaz'da muhteşem gece! Çiçeği burnunda çift konserde

Zeynep Bastık'tan Boğaz'da muhteşem gece! Çiçeği burnunda çift konserde

Zeynep Bastık, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla önceki akşam gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesindeydi. Binlerce hayranına “Çok heyecanlıyım” diyen Zeynep Bastık’la birlikte şarkıları tek bir ağızdan söylendi. Muhteşem konserde ünlüler dünyasından çiçeği burnunda aşıkların romantik halleri de objektiflere yansıdı.

Zeynep Bastık'tan Boğaz'da muhteşem gece! Çiçeği burnunda çift konserde

Son teklisi ‘Eyvah’ ile gündemden düşmeyen Zeynep Bastık, 90’ların unutulmayan şarkılarından Serdar Ortaç klasiklerine, akustikten rap performansına uzanan renkli repertuarıyla Kuruçeşme Açıkhava'da sevenlerine muhteşem bir gece yaşattı.

BİNLERCE SEYİRCİ ŞARKILARA EŞLİK ETTİ

Sudi Etuz imzalı kıyafetiyle göz kamaştıran Zeynep Bastık konserine 'Sana Bayılıyorum' parçasıyla başladı. Ünlü popçu; 'Ara', 'Marlon Brando' ve 'Her Yerde Sen' gibi hitlerini tüm seyirci tek bir ağızdan söyledi.

"ELİM AYAĞIM TİTRİYOR"

90 dakika boyunca sahnede kalan Zeynep Bastık, dillerden düşmeyen son teklisi 'Eyvah' ile coşkulu bir atmosfer yarattı. Gecenin başında heyecanlı olduğunu söyleyen Bastık, “Elim ayağım titriyor. Birkaç şarkı sonra geçer diye umuyorum. Bu kalabalık o kadar güzel ki" sözlerinin ardından alkış yağmuruna tutuldu.

ÜNLÜLER YALNIZ BIRAKMADI

Uzun süre konuşulacak gecede Zeynep Bastık’ı dinlemeyen gelenler arasında dostları Murat Boz, Defne Samyeli ve Çağrı Telkıvıran da vardı. Ünlü isimler, başarılı popçunun konserini en önden takip etti.

Haberin Devamı

 

ÇİÇEĞİ BURNUNDA AŞIKLARIN ROMANTİK DANSI

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından paylaştıkları kalp emojili poz ile aşklarını ilan eden Defne Samyeli-Çağrı Telkıvıran çifti, Zeynep Bastık konserinde doyasıya eğlenip, dans ettiler.