Zeynep Bastık Kimdir

Zeynep Bastık Kimdir

Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993'te Çanakkale'de doğdu. Üç yaşındayken ailesi İzmir'e taşınınca ortaokul ve liseyi burada tamamladı. Anneanne tarafından Arnavut kökenlidir. 2010'da İzmir'de cover grubu "Jackpot" ile profesyonel müziğe başladı. 2012'ye kadar bu grupla birlikte İzmir, Eskişehir ve Bursa gibi şehirlerde sahne aldı. Bir süre Anadolu Ateşi'nde dansçı olarak da yer aldı. Murat Dalkılıç'ın "Lüzumsuz Savaş" adlı şarkısına vokalistlik yaptı ve Dalkılıç'ın vokalistliğine üç yıl devam etti. Dalkılıç'ın desteğiyle ilk teklisi "Fırça"yı 2014 yılında yayımladı. Ardından Dalkılıç'ın vokalistliğini bırakıp solo kariyerine devam etti. Rapçi Ezhel'in "Felaket" adlı şarkısına yaptığı cover ile çıkış yakaladı. Bu cover dışında Fikri Karayel, Harun Kolçak, Ümit Sayın gibi isimlerin şarkılarını seslendirdi ve YouTube üzerinden yayımladı. Bu coverlar tanınmasında etkili oldu. Anıl Piyancı ile birlikte 2019'un Haziran ayında "Bırakman Doğru mu?" isimli bir tekli yayımlandı. Ayrıca Adı Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli gençlik dizilerinde rol aldı. 2019'da Adidas'ın 2020'de ise Elidor'un reklam yüzü oldu. 2021'de ise Exxen'de yayımlanacak olan Zeynep Bastık ve Konukları adlı programı sunmaktadır.

Zeynep Bastık Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep bastık kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 zeynep bastık kimdir haberi bulunmuştur. Tüm zeynep bastık kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Bastık ameliyat olacak! Payaşımında estetik iddiaların da önünü kesti
Zeynep Bastık ameliyat olacak! Payaşımında estetik iddiaların da önünü kesti Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda ameliyat olacağını duyurdu. Ünlü isim, "Ciddi bir deviasyonum varmış" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
18.04.2024 Magazin
Zeynep Bastık Paris'te!
Zeynep Bastık Paris'te! Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Fransa'nın başkenti Paris'te çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Bastık'ın gönderisine, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
17.04.2024 Magazin
‘Alışverişe çok para harcamam!' Zeynep Bastık yatırımını toprağa yapıyor!
‘Alışverişe çok para harcamam!' Zeynep Bastık yatırımını toprağa yapıyor! Lan şarkısıyla son zamanların en çok dinlenen kadın şarkıcıları arasında yer alan Zeynep Bastık, geçtiğimiz gece Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Bastık bütçesini nasıl değerlendirdiğini anlatırken "Toprağa ne kadar yatırım yaparsak o kadar kendimi huzurlu hissederim" ifadelerini kullandı.
4.04.2024 Magazin
Oy sırası beklemek istemeyen Zeynep Bastık asistanını sıraya koydu
Oy sırası beklemek istemeyen Zeynep Bastık asistanını sıraya koydu Oyunu kullanmak üzere Beşiktaş'ta bulunan Lütfi Banat İlkokuluna gelen şarkıcı Zeynep Bastık, beklemek istemeyince sıraya asistanını koydu.
31.03.2024 Gündem
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı
Zeynep Bastık 'Lan' şarkısının hikayesini anlattı “Lan” şarkısı ile Türkiye ve dünya müzik listelerinin zirvesine oturan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Radyo D’den Fatih Uslu’ya konuk oldu.
30.03.2024 Magazin
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim
Zeynep Bastık'tan yeni şarkı açılaması: Delirmek üzereyim Ünlüler dünyasında son yılların en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, 8 Mart’ta çıkardığı Mabel Matiz imzalı 'Lan' şarkısı hakkında konuştu.
23.03.2024 Magazin
Zeynep Bastık yaşadığı deprem korkusunu anlattı! 'Hala terapi alıyorum'
Zeynep Bastık yaşadığı deprem korkusunu anlattı! 'Hala terapi alıyorum' 4.9 büyüklüğündeki Çanakkale depremiyle büyük panik yaşayan Zeynep Bastık, bu korkusunu yenmek için terapi aldığını söyledi: "6 Şubat (2023) depreminden sonra bende ciddi bir travma oldu."
9.03.2024 Magazin
Zeynep Bastık ağlama krizine girdi! Sosyal medyadan paylaştı
Zeynep Bastık ağlama krizine girdi! Sosyal medyadan paylaştı Şarkıcı Zeynep Bastık, 6 Şubat 2023'te yaşanan ve 11 ilimizde yıkıma sebep olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra anksiyete yaşayan ve Urla'dan ev almıştı. Dün akşam saatlerinde Çanakkale'de gerçekleşen depremi hisseden Bastık, ağlama krizine girdiğini söyleyerek paylaşım yaptı.
5.03.2024 Magazin
Zeynep Bastık deprem yüzünden İstanbul'u terk etti! İşte 40 milyon TL'lik evinden kareler...
Zeynep Bastık deprem yüzünden İstanbul'u terk etti! İşte 40 milyon TL'lik evinden kareler... Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, kazancını gayrimenkul olarak değerlendiriyordu. Zeynep Bastık, İstanbul'u terk edip Urla'da yaşamaya başladı. İşte şarkıcının 40 milyon TL'lik evinden kareler...
1.01.2024 Magazin
Servet Çetin, Sivasspor'dan ayrıldığını açıkladı!
Servet Çetin, Sivasspor'dan ayrıldığını açıkladı! Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un teknik direktörü Servet Çetin, kırmızı-beyazlılara veda etti.
31.12.2023 Şampiy10
Zeynep Bastık - Tolga Akış  ve Alican Ayyıldız parti yapmıştı! Seda Üren'den jet tepki
Zeynep Bastık - Tolga Akış ve Alican Ayyıldız parti yapmıştı! Seda Üren'den jet tepki Son dönemin en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, önceki günlerde eski eşi Tolga Akış ve şu anki sevgilisi Alican Ayyıldız ile birlikte aynı mekanda eğlenmişti. Geçtiğimiz gece bir ödül törenine katılan şarkıcı Seda Üren, meslektaşının bu hamlesini değerlendirerek çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.
17.12.2023 Magazin
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni sevgilisiyle ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile bir süredir birlikte. İkilinin davet tarzı sosyal medyada beğeni aldı.
27.11.2023 Magazin
Burak Deniz sonrası  Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı
Burak Deniz sonrası Büşra Develi'nin hayatına kimse girmemişti! Aşk sorularını yanıtladı Model Didem Soydan ile ayrılık kararı alan Burak Deniz'in adı 2018 yılında ayrıldığı Büşra Develi ile anılmıştı. Aşk iddialarını kesin bir dille yalanlayan Develi, Burak Deniz'den sonra hayatına kimseyi almamıştı. Ünlü isim, geçtiğimiz aylarda ise gizemli bir erkek arkadaşıyla görüntülenmişti. Son olarak Cihangir'de kameralara yansıyan Develi, "Aşk hayatınız nasıl gidiyor?" sorusu karşısında samimi bir açıklama yaptı.
27.11.2023 Magazin
Zeynep Bastık Instagram'ı yaktı geçti, iddialı pozları olay oldu
Zeynep Bastık Instagram'ı yaktı geçti, iddialı pozları olay oldu Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık özel hayatı ve Instagram paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcı, kırmızı elbisesiyle verdiği iddialı pozlarla adından söz ettirdi.
27.11.2023 Magazin
Zeynep Bastık evleniyor mu? 'Basın açıklamam' dedi ve duyurdu
Zeynep Bastık evleniyor mu? 'Basın açıklamam' dedi ve duyurdu Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcının sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile evleneceği iddia edilmişti. Ünlü isim, hakkında çıkan iddialara cevap verdi.
24.11.2023 Magazin
Zeynep Bastık hakkında evlilik iddiası! Tarih de belli oldu
Zeynep Bastık hakkında evlilik iddiası! Tarih de belli oldu Zeynep Bastık son yılların sevilen sanatçılardan biri olarak açıklamaları, paylaşımları yakından takip ediliyor. Son olarak şarkıcı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.
22.11.2023 Magazin
Zeynep Bastık önce İstanbul'u terk edip İzmir'e yerleşti! Şimdi de  ticarete atılıyor
Zeynep Bastık önce İstanbul'u terk edip İzmir'e yerleşti! Şimdi de ticarete atılıyor Zeynep Bastık, geçtiğimiz şubat ayında yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul'u terk edip İzmir'in Urla ilçesine yerleşmişti. Son olarak Bastık'ın çiftlik evinde lavanta yetiştirmek için kolları sıvadığı ortaya çıktı.
2.10.2023 Magazin
Zeynep Bastık yeni aşkını kucak pozuyla duyurdu: Güzellik sırrını açıkladı
Zeynep Bastık yeni aşkını kucak pozuyla duyurdu: Güzellik sırrını açıkladı Son dönemde paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Zeynep Bastık yeni aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı son olarak 'Çok güzelsin' diyen bir hayranına verdiği cevapla gündem oldu.
8.09.2023 Magazin
Mehmet Esen'in büyük acısı! Yıllarca 'bebek gibi' bakmıştı
Mehmet Esen'in büyük acısı! Yıllarca 'bebek gibi' bakmıştı Ünlü oyuncu Mehmet Esen annesi Suzan Esen'in vefatıyla yasa boğuldu.
31.08.2023 Magazin
Bu kez ayaklarını gizledi: Zeynep Bastık'tan sevgilisine bikinili poz
Bu kez ayaklarını gizledi: Zeynep Bastık'tan sevgilisine bikinili poz Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık bir süredir Ali Can Ayyıldız ile beraber. Bastık, sosyal medya hesabından tatilde pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda fotoğraflarda ayakları görünen şarkıcıya birçok yorum gelmişti. Bastık bu kez ayaklarını gizleyerek sevgilisine poz vermeyi tercih etti.
31.08.2023 Magazin
Zeynep Bastık'tan Banu Alkan'a gönderme
Zeynep Bastık'tan Banu Alkan'a gönderme Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda şarkıcı ve oyuncu Banu Alkan'a yaptığı göndermeyle adından söz ettirdi.
27.08.2023 Magazin
Zeynep Bastık isyan etti: 'Orada gidince bana anksiyete geliyor'
Zeynep Bastık isyan etti: 'Orada gidince bana anksiyete geliyor' Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, 2019 yılında geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan 'Her Yerde Sen' adlı parçanın söz ve müziğinde imzası olan Telkıvıran’a bir anlamda vefa borcunu bu iş birliğiyle ödemiş oldu.
11.08.2023 Magazin
Zeynep Bastık'tan iddialı pozlar geldi!
Zeynep Bastık'tan iddialı pozlar geldi! Son olarak yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Zeynep Bastık Instagram sayfasını aktif olarak kullanıyor. Kendisine gelen tepkilere aldırış etmeyen Zeynep Bastık, klozet üzerinde iç çamaşırlı pozuyla takipçilerinin karşısına çıkarak eleştirilerin hedefi olmuştu. Bastık, şimdi de çömelerek poz verdi.
6.08.2023 Magazin
Zeynep Bastık plajda defile yaptı!
Zeynep Bastık plajda defile yaptı! Şarkıcı Zeynep Bastık, sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile Bodrum tatiline devam ediyor. Saatlerce şezlongta güneşlenen ikiliden Bastık, sevgilisini kremlerken objektiflere yansıdı. Bir ara konakladıkları otelin içerisinde bulunan butikte alışveriş yapan ünlü popçu, satın aldığı gömleği Ayyıldız'a gösterdi.
3.08.2023 Magazin
Zeynep Bastık iç çamaşırıyla tuvalette poz verdi
Zeynep Bastık iç çamaşırıyla tuvalette poz verdi Son olarak yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Zeynep Bastık Instagram sayfasını aktif olarak kullanıyor. Kendisine gelen tepkilere aldırış etmeyen Zeynep Bastık, son olarak klozet üzerinde iç çamaşırlı pozuyla takipçilerinin karşısına çıktı.
1.08.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Bastık Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep bastık kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.