Zeynep Bastık Kimdir

Zeynep Bastık Kimdir

Son dakika zeynep bastık kimdir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zeynep bastık kimdir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zeynep bastık kimdir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Bastık Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep bastık kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 zeynep bastık kimdir haberi bulunmuştur. Tüm zeynep bastık kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Bastık ağlama krizine girdi! Sosyal medyadan paylaştı
Zeynep Bastık ağlama krizine girdi! Sosyal medyadan paylaştı Şarkıcı Zeynep Bastık, 6 Şubat 2023'te yaşanan ve 11 ilimizde yıkıma sebep olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra anksiyete yaşayan ve Urla'dan ev almıştı. Dün akşam saatlerinde Çanakkale'de gerçekleşen depremi hisseden Bastık, ağlama krizine girdiğini söyleyerek paylaşım yaptı.
5.03.2024 Magazin
Zeynep Bastık - Tolga Akış  ve Alican Ayyıldız parti yapmıştı! Seda Üren'den jet tepki
Zeynep Bastık - Tolga Akış ve Alican Ayyıldız parti yapmıştı! Seda Üren'den jet tepki Son dönemin en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, önceki günlerde eski eşi Tolga Akış ve şu anki sevgilisi Alican Ayyıldız ile birlikte aynı mekanda eğlenmişti. Geçtiğimiz gece bir ödül törenine katılan şarkıcı Seda Üren, meslektaşının bu hamlesini değerlendirerek çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.
17.12.2023 Magazin
Zeynep Bastık Instagram'ı yaktı geçti, iddialı pozları olay oldu
Zeynep Bastık Instagram'ı yaktı geçti, iddialı pozları olay oldu Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık özel hayatı ve Instagram paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcı, kırmızı elbisesiyle verdiği iddialı pozlarla adından söz ettirdi.
27.11.2023 Magazin
Zeynep Bastık evleniyor mu? 'Basın açıklamam' dedi ve duyurdu
Zeynep Bastık evleniyor mu? 'Basın açıklamam' dedi ve duyurdu Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcının sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile evleneceği iddia edilmişti. Ünlü isim, hakkında çıkan iddialara cevap verdi.
24.11.2023 Magazin
Zeynep Bastık önce İstanbul'u terk edip İzmir'e yerleşti! Şimdi de  ticarete atılıyor
Zeynep Bastık önce İstanbul'u terk edip İzmir'e yerleşti! Şimdi de ticarete atılıyor Zeynep Bastık, geçtiğimiz şubat ayında yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul'u terk edip İzmir'in Urla ilçesine yerleşmişti. Son olarak Bastık'ın çiftlik evinde lavanta yetiştirmek için kolları sıvadığı ortaya çıktı.
2.10.2023 Magazin
Zeynep Bastık yeni aşkını kucak pozuyla duyurdu: Güzellik sırrını açıkladı
Zeynep Bastık yeni aşkını kucak pozuyla duyurdu: Güzellik sırrını açıkladı Son dönemde paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Zeynep Bastık yeni aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı son olarak 'Çok güzelsin' diyen bir hayranına verdiği cevapla gündem oldu.
8.09.2023 Magazin
Zeynep Bastık'tan Banu Alkan'a gönderme
Zeynep Bastık'tan Banu Alkan'a gönderme Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda şarkıcı ve oyuncu Banu Alkan'a yaptığı göndermeyle adından söz ettirdi.
27.08.2023 Magazin
Zeynep Bastık boşanıyor mu? Zeynep Bastık neden boşanıyor?
Zeynep Bastık boşanıyor mu? Zeynep Bastık neden boşanıyor? Zeynep Bastık ile Tolga Akış’tan boşanma kararı aldı. Ayrılık haberlerini sosyal medya hesabından da doğrulayan Akış, boşanma ile ilgili ilk kez konuştu. Peki, Zeynep Bastık ile Tolga Akış neden boşanıyor? İşte detaylar…
10.06.2022 Ünlüler Dünyası
Zeynep Bastık ve Tolga Akış neden boşandı? Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış kimdir?
Zeynep Bastık ve Tolga Akış neden boşandı? Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış kimdir? Geçtiğimiz yaz Çeşme’de dünyaevine giren Zeynep Bastık ve Tolga Akış çifti temmuz ayında birlikteliklerini sonlandırma kararı almıştı. Bir yıl evli kalan Zeynep Bastık, evliliğine dair açıklamalarda bulundu. Peki, Zeynep Bastık ve Tolga Akış neden boşandı? Zeynep Bastık neden ayrılık kararı aldı? Zeynep Bastık Tolga Akış hakkında ne dedi? Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış kimdir? İşte detaylar…
20.09.2022 Ünlüler Dünyası
Ünlü oyuncu Burak Yörük ortalığı birbirine kattı! İETT şoförüne saldırdı, otobüsü yumruklayıp küfürler savurdu
Ünlü oyuncu Burak Yörük ortalığı birbirine kattı! İETT şoförüne saldırdı, otobüsü yumruklayıp küfürler savurdu Oyuncu Burak Yörük, trafikte tartıştığı otobüs şoförüne saldırdı. Olay yerine gelen polisler, oyuncuyu güçlükle sakinleştirip aracına bindirdi. Saldırıya uğrayan otobüs şoförü ise oyuncudan şikayetçi olduğunu söyledi. Şoförün "Şikayetçiyim" demesine rağmen Burak Yörük'ün polisler tarafından herhangi bir işlem yapılmadan aracına bindirilerek gönderilmesi tepki çekti.
2.04.2022 Magazin
Murda gözaltına mı alındı, serbest mi? Murda lakaplı rapçi Önder Doğan kimdir?
Murda gözaltına mı alındı, serbest mi? Murda lakaplı rapçi Önder Doğan kimdir? Murda lakaplı rapçi Önder Doğan önceki gün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı. Seslendirdiği şarkılarıyla uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddia edilen şarkıcı, daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İŞte Murda lakaplı rapçi Önder Doğan hakkında merak edilenler…
18.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Bastık Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep bastık kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.