Gazete Vatan Logo

Zeynep Bastık ve Tolga Akış neden boşandı? Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış kimdir?

Geçtiğimiz yaz Çeşme’de dünyaevine giren Zeynep Bastık ve Tolga Akış çifti temmuz ayında birlikteliklerini sonlandırma kararı almıştı. Bir yıl evli kalan Zeynep Bastık, evliliğine dair açıklamalarda bulundu. Peki, Zeynep Bastık ve Tolga Akış neden boşandı? Zeynep Bastık neden ayrılık kararı aldı? Zeynep Bastık Tolga Akış hakkında ne dedi? Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış kimdir? İşte detaylar…

Zeynep Bastık ve Tolga Akış neden boşandı? Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış kimdir?

 Zeynep Bastık ve Tolga Akış çiftinin evliliklerini sonlandırma kararı almalarının ardından pek çok şey yazılıp çizilmişti. Bastık, ayrılık haberini sosyal medya hesabından, " Birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz!" sözleriyle duyurmuştu. Ünlü çift hakkında pek çok iddia ortaya atıldı. Boşanma kararının ardından Zeynep Bastık Tolga Akış hakkında ilk kez konuştu.

ZEYNEP BASTIK VE TOLGA AKIŞ NEDEN BOŞANDI?

Geçtiğimiz yaz Çeşme’de dünyaevine giren Bastık, Habertürk’ün haberine göre, "Kimse boşanmak için evlenmiyor ama biz eş olma durumunu beceremedik" dedi.

Bastık, “Birbirimizi yıpratmadan bu işin yürümediğini gördük ve ayrılık kararı aldık. Hala görüşüyor, çalışıyoruz ama eş ve sevgili olma durumu bizim için bitti. Eş olma durumunu sürdürmek zorunda olmadığımızın farkına vardık” ifadelerini kullandı. Evlilikleri yürütmenin zor olduğunu belirten yıldız, "Günümüzde evliliğin zor olduğunu düşünüyorum. Evlilik değerlerini koruyarak kurumu devam ettirmek zor" dedi. Bir gün anne olmayı hayal ettiğini belirten şarkıcı "Bebek sahibi olmayı istiyorum. En büyük hayallerimden biri. Bir gün mutlaka bu hayalimi gerçekleştireceğim" dedi.

Haberin Devamı

ZEYNEP BASTIK’IN ESKİ EŞİ TOLGA AKIŞ KİMDİR?

Tolga Akış 1984 yılında Bursa’da doğdu. Üniversite için geldiği istanbul’da erken yaşta çalışmaya başladı. TV prodüksiyonu ile başlayan kariyerine 2005-06 Rock And Coke Festivali’nde çalışarak devam etti.

İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Çeşitli ajanslarda uzun yıllar görev yaptı ve şu an 2017 yılında kurduğu bir dijital ajans şirketini yönetiyor.