Zeynep Bastık Sevgilisi

Zeynep Bastık Sevgilisi

Son dakika zeynep bastık sevgilisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zeynep bastık sevgilisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zeynep bastık sevgilisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeynep Bastık Sevgilisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeynep bastık sevgilisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 zeynep bastık sevgilisi haberi bulunmuştur. Tüm zeynep bastık sevgilisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Bastık ağlama krizine girdi! Sosyal medyadan paylaştı
Zeynep Bastık ağlama krizine girdi! Sosyal medyadan paylaştı Şarkıcı Zeynep Bastık, 6 Şubat 2023'te yaşanan ve 11 ilimizde yıkıma sebep olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra anksiyete yaşayan ve Urla'dan ev almıştı. Dün akşam saatlerinde Çanakkale'de gerçekleşen depremi hisseden Bastık, ağlama krizine girdiğini söyleyerek paylaşım yaptı.
5.03.2024 Magazin
Zeynep Bastık - Tolga Akış  ve Alican Ayyıldız parti yapmıştı! Seda Üren'den jet tepki
Zeynep Bastık - Tolga Akış ve Alican Ayyıldız parti yapmıştı! Seda Üren'den jet tepki Son dönemin en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, önceki günlerde eski eşi Tolga Akış ve şu anki sevgilisi Alican Ayyıldız ile birlikte aynı mekanda eğlenmişti. Geçtiğimiz gece bir ödül törenine katılan şarkıcı Seda Üren, meslektaşının bu hamlesini değerlendirerek çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.
17.12.2023 Magazin
Zeynep Bastık Instagram'ı yaktı geçti, iddialı pozları olay oldu
Zeynep Bastık Instagram'ı yaktı geçti, iddialı pozları olay oldu Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık özel hayatı ve Instagram paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcı, kırmızı elbisesiyle verdiği iddialı pozlarla adından söz ettirdi.
27.11.2023 Magazin
Zeynep Bastık evleniyor mu? 'Basın açıklamam' dedi ve duyurdu
Zeynep Bastık evleniyor mu? 'Basın açıklamam' dedi ve duyurdu Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü şarkıcının sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile evleneceği iddia edilmişti. Ünlü isim, hakkında çıkan iddialara cevap verdi.
24.11.2023 Magazin
Zeynep Bastık önce İstanbul'u terk edip İzmir'e yerleşti! Şimdi de  ticarete atılıyor
Zeynep Bastık önce İstanbul'u terk edip İzmir'e yerleşti! Şimdi de ticarete atılıyor Zeynep Bastık, geçtiğimiz şubat ayında yaşanan ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından İstanbul'u terk edip İzmir'in Urla ilçesine yerleşmişti. Son olarak Bastık'ın çiftlik evinde lavanta yetiştirmek için kolları sıvadığı ortaya çıktı.
2.10.2023 Magazin
Zeynep Bastık yeni aşkını kucak pozuyla duyurdu: Güzellik sırrını açıkladı
Zeynep Bastık yeni aşkını kucak pozuyla duyurdu: Güzellik sırrını açıkladı Son dönemde paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Zeynep Bastık yeni aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı son olarak 'Çok güzelsin' diyen bir hayranına verdiği cevapla gündem oldu.
8.09.2023 Magazin
Bu kez ayaklarını gizledi: Zeynep Bastık'tan sevgilisine bikinili poz
Bu kez ayaklarını gizledi: Zeynep Bastık'tan sevgilisine bikinili poz Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık bir süredir Ali Can Ayyıldız ile beraber. Bastık, sosyal medya hesabından tatilde pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda fotoğraflarda ayakları görünen şarkıcıya birçok yorum gelmişti. Bastık bu kez ayaklarını gizleyerek sevgilisine poz vermeyi tercih etti.
31.08.2023 Magazin
Zeynep Bastık plajda defile yaptı!
Zeynep Bastık plajda defile yaptı! Şarkıcı Zeynep Bastık, sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile Bodrum tatiline devam ediyor. Saatlerce şezlongta güneşlenen ikiliden Bastık, sevgilisini kremlerken objektiflere yansıdı. Bir ara konakladıkları otelin içerisinde bulunan butikte alışveriş yapan ünlü popçu, satın aldığı gömleği Ayyıldız'a gösterdi.
3.08.2023 Magazin
Zeynep Bastık düğün tarihini açıkladı
Zeynep Bastık düğün tarihini açıkladı ABD turnesinden dönen şarkıcı Zeynep Bastık, sevgilisi Tolga Akış ile ne zaman evleneceğini ve düğüne dair detayları duyurdu.
4.02.2020 Magazin
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti
Bilge Öztürk - Daren Gerede aşkı dolu dizgin devam ediyor! Davet tarzları dikkat çekti Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni sevgilisiyle ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile bir süredir birlikte. İkilinin davet tarzı sosyal medyada beğeni aldı.
27.11.2023 Magazin
Zeynep Bastık hakkında evlilik iddiası! Tarih de belli oldu
Zeynep Bastık hakkında evlilik iddiası! Tarih de belli oldu Zeynep Bastık son yılların sevilen sanatçılardan biri olarak açıklamaları, paylaşımları yakından takip ediliyor. Son olarak şarkıcı hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı.
22.11.2023 Magazin
Zeynep Bastık'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı! Efe Çelik ile ilk kez görüntülendi
Zeynep Bastık'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı! Efe Çelik ile ilk kez görüntülendi Uzun süre aşk yaşadığı Tolga Akış'la 2021 yılında dünyaevine giren Zeynep Bastık, bir yıl olmadan boşanma kararı almıştı. Ayrılığın ardından adı birçok isimle anılan Bastık'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı, Farah Zeynep Abdullah’ın eski sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.
4.02.2023 Magazin
Tolga Akış, Zeynep Bastık'ı çabuk unuttu! 'Eski eşinin kopyası'
Tolga Akış, Zeynep Bastık'ı çabuk unuttu! 'Eski eşinin kopyası' Evliliklerinin birinci yılı dolar dolmaz Temmuz ayında Zeynep Bastık ile tek celsede boşanan Tolga Akış, yeni bir aşka yelken açtı. İkili, geçtiğimiz akşam düzenlenen ödül törenine birlikte katıldı. Çiçeği burnunda aşıklar birlikte poz vermeyi de ihmal etmezken genç kadın tarzıyla Zeynep Bastık'a benzetildi.
4.12.2022 Magazin
Zeynep Bastık hem güldürdü hem gözdağı verdi
Zeynep Bastık hem güldürdü hem gözdağı verdi Şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz aylarda evlendiği Tolga Akış'a gözdağı verdi. Alyansını parmağından çıkaran Akış’a, sosyal medya üzerinden espriyle karışık gönderme yaptı.
2.09.2021 Magazin
Zeynep Bastık ile Tolga Akış evlendi
Zeynep Bastık ile Tolga Akış evlendi Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Tolga Akış ile bu akşam evlendi. Ünlü çifti bu güzel gününde ünlü dostları yalnız bırakmadı.
7.07.2021 Magazin
Reklamın böylesi!
Reklamın böylesi! Tolga Akış, sevgilisi Zeynep Bastık’ın klibinde kullandığı aracı satışa çıkardı. Siteye yüklediği araç fotoğraflarında sevgilisinin olduğu kareleri de kullanan Akış, Bastık hayranlarının tepkisini çekti.
2.05.2021 Magazin
Rıza Kocaoğlu ile Merve Çağıran aşk mı yaşıyor?
Rıza Kocaoğlu ile Merve Çağıran aşk mı yaşıyor? 'Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu ile 'Çarpışma' dizisiyle ekrana dönen Merve Çağıran'ın aşk yaşadığı iddia edildi.
1.12.2018 Magazin
Ayrıldık
Ayrıldık ‘Çukur’ dizisinde Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu ile şarkıcı Zeynep Bastık’ın ilişkisi uzun sürmedi.
30.06.2018 Magazin
VIP Aliço
VIP Aliço ‘Çukur’ dizisinde Aliço karakterini canlandıran Rıza Kocaoğlu, sevgilisi Zeynep Bastık ve yönetmen Uluç Bayraktar’la önceki akşam Arnavutköy Sur Balık’ta yemek yedi.
20.04.2018 Magazin
Sevgili ile yemek
Sevgili ile yemek ‘Çukur’ dizisinin Aliço’su Rıza Kocaoğlu, önceki akşam Cihangir’deydi.
26.03.2018 Magazin
Yeni yaşa yeni sevgili
Yeni yaşa yeni sevgili Rıza Kocaoğlu önceki akşam Nişantaşı’ndaki Room and Rumours isimli mekanda doğum gününü kutladı. 39 yaşına giren oyuncu, partiden yeni aşkı Zeynep Bastık ile el ele ayrıldı.
20.03.2018 Magazin
Oyunculara bağlamayın
Oyunculara bağlamayın ‘Bahtiyar Ölmez’ dizisinde oynayan Hande Subaşı, önceki gece Bebek’te bir kulüpten çıkarken görüldü.
17.03.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zeynep Bastık Sevgilisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeynep bastık sevgilisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.