Tolga Akış

Tolga Akış

Son dakika tolga akış haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tolga akış ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tolga akış haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tolga Akış

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tolga akış gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 tolga akış haberi bulunmuştur. Tüm tolga akış haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Bastık - Tolga Akış  ve Alican Ayyıldız parti yapmıştı! Seda Üren'den jet tepki
Zeynep Bastık - Tolga Akış ve Alican Ayyıldız parti yapmıştı! Seda Üren'den jet tepki Son dönemin en popüler isimlerinden Zeynep Bastık, önceki günlerde eski eşi Tolga Akış ve şu anki sevgilisi Alican Ayyıldız ile birlikte aynı mekanda eğlenmişti. Geçtiğimiz gece bir ödül törenine katılan şarkıcı Seda Üren, meslektaşının bu hamlesini değerlendirerek çok konuşulacak bir açıklamada bulundu.
17.12.2023 Magazin
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler!
Yakın arkadaşlarla tekne gezisi: Komşu adayı fethettiler! Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Meriç Aral, Serkan Keskin, Tanem Sivar, Tolga Akış, Melisa İnci Kurt ve Umut Kurt tekneyle komşu adayı fethetti. Yakın arkadaşlar hep birlikte tatilin tadını çıkardı.
11.08.2023 Magazin
Zeynep Bastık aşka geldi! Yeni sevgilisiyle Bodrum'da
Zeynep Bastık aşka geldi! Yeni sevgilisiyle Bodrum'da Menajer Tolga Akış'la evliliğini geçtiğimiz temmuz ayında sonlandıran Zeynep Bastık, gönlünü kaptırdığı Ali Can Ayyıldız ile Bodrum tatilinde aşka geldi. Neşesi bir hayli yerinde olan şarkıcı, sevgilisinin boynuna sarıldı.
18.07.2023 Magazin
Zeynep Bastık 'Aşık olmayı bekliyorum' dedi! Eski eşinden 'Tekrardan birliktelik olur mu?' yanıtı
Zeynep Bastık 'Aşık olmayı bekliyorum' dedi! Eski eşinden 'Tekrardan birliktelik olur mu?' yanıtı Şarkıcı Zeynep Bastık ile menajer Tolga Akış, 2021 yılında nikâh masasına oturmuştu. Evliliği yürütemeyen ünlü çift, Temmuz 2022'de anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı. 29 yaşındaki popçu, "Aşık olmayı bekliyorum" derken; ayrılık nesenlerini açıklayan eski eşi ise "Tekrardan birliktelik olur mu?" sorusunu cevapladı.
10.06.2023 Magazin
Zeynep Bastık'tan bikinili poz!
Zeynep Bastık'tan bikinili poz! Geçtiğimiz gün verdiği pozlarda ayakları gündem olan Zeynep Bastık arkadaşlarıyla gittiği tatilde güneşi görünce çok sevindi. Kapalı havalarda mutsuz olan Bastık hemen bikinisini giyip güneşlendi.
25.04.2023 Magazin
Zeynep Bastık'tan ilişki açıklaması: Bir gün sizler de boşanabilirsiniz
Zeynep Bastık'tan ilişki açıklaması: Bir gün sizler de boşanabilirsiniz Son dönemin popüler şarkıcılarından Zeynep Bastık, menajeri Tolga Akış ile 2021'de evlenmiş, 2022'de boşanmıştı. Ardından da Efe Çelik ile aşk yaşamıştı. Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Zeynep Bastık, muhabirlerle aşk hayatı hakkında konuştu.
17.03.2023 Magazin
Zeynep Bastık'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı! Efe Çelik ile ilk kez görüntülendi
Zeynep Bastık'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı! Efe Çelik ile ilk kez görüntülendi Uzun süre aşk yaşadığı Tolga Akış'la 2021 yılında dünyaevine giren Zeynep Bastık, bir yıl olmadan boşanma kararı almıştı. Ayrılığın ardından adı birçok isimle anılan Bastık'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı, Farah Zeynep Abdullah’ın eski sevgilisiyle ilk kez görüntülendi.
4.02.2023 Magazin
Zeynep Bastık'tan süper minili pozlar! O detayı görenler yorum yaptı
Zeynep Bastık'tan süper minili pozlar! O detayı görenler yorum yaptı Son dönemde adından sıkça söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık iddialı tarzıyla da dikkat çekiyor. Son olarak süper minisiyle pozlar veren Bastık eteğinin altına iki farklı boy çorap giyip bunu gösterince bol bol yorum aldı.
13.12.2022 Magazin
Çağla Şıkel'den kötü haber! Sosyal medyadan duyurdu
Çağla Şıkel'den kötü haber! Sosyal medyadan duyurdu Çağla Şıkel hastalandığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Hastalığının bulaşıcı olduğunu belirten Çağla Şıkel, yanına kimsenin girmediğini ve hastalığı oğullarından kaptığını söyledi.
11.12.2022 Magazin
48. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde 'Yargı' rüzgarı esti!
48. Pantene Altın Kelebek ödüllerinde 'Yargı' rüzgarı esti! 48. Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı geceye damga vurdu.
4.12.2022 Magazin
Tolga Akış, Zeynep Bastık'ı çabuk unuttu! 'Eski eşinin kopyası'
Tolga Akış, Zeynep Bastık'ı çabuk unuttu! 'Eski eşinin kopyası' Evliliklerinin birinci yılı dolar dolmaz Temmuz ayında Zeynep Bastık ile tek celsede boşanan Tolga Akış, yeni bir aşka yelken açtı. İkili, geçtiğimiz akşam düzenlenen ödül törenine birlikte katıldı. Çiçeği burnunda aşıklar birlikte poz vermeyi de ihmal etmezken genç kadın tarzıyla Zeynep Bastık'a benzetildi.
4.12.2022 Magazin
Zeynep Bastık'tan yeni pozlar! 'Hasta olmadan yazı bitirmeyeceksin gibi'
Zeynep Bastık'tan yeni pozlar! 'Hasta olmadan yazı bitirmeyeceksin gibi' Şarkıcı Zeynep Bastık, aynı zamanda menajeri olan Tolga Akış ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturmuştu. Mutlulukları uzun sürmeyen ünlü çift, tek celsede anlaşmalı olarak boşanmıştı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Bastık, dikkat çeken karelerine bir yenisini daha ekledi.
30.10.2022 Magazin
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması!
Rabia Soytürk'ten 'Sefo' açıklaması! Oyuncu Rabia Soytürk, geçtiğimiz günlerde rapçi Sefo ile Emirgan'da objektiflere takılmıştı. Bir mekanda yemek yedikten sonra araçlarıyla çıkmaz sokağa giren ikili, görüntü alınmasına engel olamamış ve haklarında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Önceki gece Galataport'ta düzenlenen bir partiye katılan Rabia Soytürk, çıkışta 'Sefo' ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtladı.
7.10.2022 Magazin
Tolga Akış'tan Zeynep Bastık yorumu! 'Bence salın insanları'
Tolga Akış'tan Zeynep Bastık yorumu! 'Bence salın insanları' Tolga Akış ile 11 ay evli kaldıktan sonra boşanan şarkıcı Zeynep Bastık'ın geçtiğimiz günlerde yurt dışında fotoğrafçılık yapan Seren Dal ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. İkilinin birlikteliğini sosyal medya ele vermişti. Bastık ve Dal, aynı ayna karşısında poz verdi. Konuyla ilgili bir açıklama yapmayan ikili, gündemden düşmezken; Bastık'ın eski eşi Akış'tan Zeynep'in ilişki haberleri için yorum geldi.
7.10.2022 Magazin
Zeynep Bastık yeni bir aşka yelken açtı!
Zeynep Bastık yeni bir aşka yelken açtı! Geçtiğimiz sene temmuz ayında menajeri Tolga Akış ile evlenip iki ay önce de tek celsede boşanan şarkıcı Zeynep Bastık, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü şarkıcı gönlünü yurt dışında fotoğrafçılık yapan Seren Dal'a kaptırdı. İlişkileri sosyal medya hesaplarından yayınladıkları fotoğrafla ortaya çıkan çift, bir aylık ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor.
4.10.2022 Magazin
Tuğba Özerk 'Anlaşamadık' diyerek boşanacağını duyurdu!
Tuğba Özerk 'Anlaşamadık' diyerek boşanacağını duyurdu! Tuğba Özerk ve iş insanı Gökmen Tanaçar 2021 yılında dünyaevine girmişti. Çiftin evlilikleri uzun sürmedi. Özerk boşanacaklarını duyurarak "Anlaşamadık" dedi. Daha önce "Çocuk arzumuz var" diyen şarkıcı boşanmanın dünyanın sonu olmadığını söyledi.
23.09.2022 Magazin
Zeynep Bastık ve Tolga Akış neden boşandı? Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış kimdir?
Zeynep Bastık ve Tolga Akış neden boşandı? Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış kimdir? Geçtiğimiz yaz Çeşme’de dünyaevine giren Zeynep Bastık ve Tolga Akış çifti temmuz ayında birlikteliklerini sonlandırma kararı almıştı. Bir yıl evli kalan Zeynep Bastık, evliliğine dair açıklamalarda bulundu. Peki, Zeynep Bastık ve Tolga Akış neden boşandı? Zeynep Bastık neden ayrılık kararı aldı? Zeynep Bastık Tolga Akış hakkında ne dedi? Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Akış kimdir? İşte detaylar…
20.09.2022 Ünlüler Dünyası
Zeynep Bastık'tan 'boşanma' açıklaması! 'Günümüzde evliliğin zor olduğunu düşünüyorum'
Zeynep Bastık'tan 'boşanma' açıklaması! 'Günümüzde evliliğin zor olduğunu düşünüyorum' Geçtiğimiz yaz Çeşme'de evlenen Zeynep Bastık ve Tolga Akış bu sene temmuz ayında boşandı. Ünlü şarkıcı boşanmanın ardından evliliğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
19.09.2022 Magazin
Çağla Şıkel'den olay itiraf: Ben de psikolojik şiddete maruz kaldım
Çağla Şıkel'den olay itiraf: Ben de psikolojik şiddete maruz kaldım Ünlü model Çağla Şıkel, boşanma kararı alan Hadise’nin "Psikolojik şiddet gördüm" açıklamalarına ilişkin, "Psikolojik şiddet gördüm, bunu uzun bir süre sonra anladım" dedi. Ünlü isim, Tolga Akiş ile aşk iddialarına da yanıt verdi.
18.09.2022 Magazin
Oğuzhan Koç'tan bekarlığa veda partisi! Herkes maske taktı...
Oğuzhan Koç'tan bekarlığa veda partisi! Herkes maske taktı... Oyuncu Demet Özdemir ile evlenmek için gün sayan Oğuzhan Koç yakın arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yaptı. Zeynep Bastık'ın geçtiğimiz günlerde boşandığı Tolga Akış partiden bazı kareler paylaştı. Oğuzhan Koç ve arkadaşlarının Demet Özdemir maskesi takması gelini güldürdü. Demet Özdemir o poza kayıtsız kalamadı.
25.08.2022 Magazin
Çağla Şıkel'den Tolga Akış'la ilgili aşk sorusuna dikkat çeken yanıt! Gülümsedi ve...
Çağla Şıkel'den Tolga Akış'la ilgili aşk sorusuna dikkat çeken yanıt! Gülümsedi ve... Şarkıcı Zeynep Bastık'la geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan ve yakın zamanda tek celsede boşanan Tolga Akış'ın, ünlü model Çağla Şıkel ile aşk yaşadığı iddia edilmiş; ancak Akış bu iddiaları yalanlamıştı. Önceki gün Kuruçeşme'de görüntülenen Şıkel ise, Tolga Akış'la ilgili sorulara verdiği yanıtla dikkat çekti. İşte detaylar...
19.08.2022 Magazin
Zeynep Bastık'ın eşi Tolga Akış'tan mahkeme paylaşımı!
Zeynep Bastık'ın eşi Tolga Akış'tan mahkeme paylaşımı! Geçtiğimiz Temmuz ayında yıllık birlikteliklerini nikah masasına taşıyan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ve menajeri Tolga Akış geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan boşanacaklarını açıklamışlardı. Tolga Akış sosyal medya hesabından Aile Mahkemesi'nden boşanma süreci ile ilgili çekmiş olduğu bir fotoğrafı paylaştı.
19.07.2022 Magazin
Zeynep Bastık 29 yaşına bastı! Partideki isimler dikkat çekti...
Zeynep Bastık 29 yaşına bastı! Partideki isimler dikkat çekti... Son dönemde adından sıkça söz ettiren şarkıcı Zeynep Bastık 29 yaşına bastı. Geçtiğimiz haftalarda boşanma açıklamasıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı, doğum gününü eşi Tolga Akış ve popçu Edis'in de katıldığı partiyle kutladı. Bastık, partiden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.
9.07.2022 Magazin
Zeynep Bastık boşandıktan sonra moral tatili yapıyor!
Zeynep Bastık boşandıktan sonra moral tatili yapıyor! Geçtiğimiz temmuz ayında görkemli bir düğünle evlenen Şarkıcı Zeynep Bastık ve Tolga Akış, "Birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz” diyerek boşanma kararı almıştı. Zeynep Bastık, çıkan bu haberler sonrası arkadaşlarıyla moral depolamak için soluğu tatilde aldı.
22.06.2022 Magazin
Zeynep Bastık ve Tolga Akış'ın iş ortaklığı da bitiyor! Reklamdan aldığı 2 milyon...
Zeynep Bastık ve Tolga Akış'ın iş ortaklığı da bitiyor! Reklamdan aldığı 2 milyon... Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ile menajeri eşi Tolga Akış, evlilikleriyle beraber iş ortaklıklarını da bitiriyor. İddiaya göre ünlü popçunun, bir GSM markasının reklamlarından aldığı 2 milyon TL ünlü çiftin son ortak kazancı olacak. Artık Bastık, yaptığı konser ve reklam anlaşmalarından şimdi menajeri olan Akış’a pay vermeyecek.
16.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tolga Akış ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tolga akış haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.