Çağla Şikel

Çağla Şikel

Son dakika Çağla Şikel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çağla Şikel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çağla Şikel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çağla Şikel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çağla şikel gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.270 çağla şikel haberi bulunmuştur. Tüm çağla şikel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla'
Estetiğin dozunu kaçırdı! 'Kendine ne yaptın Çağla' Çağla Şıkel, imaj değişikliğiyle gündeme geldi. Şıkel’in hayranları “Estetiklerinden dolayı tanıyamadım” yorumunu yaptı.
10.04.2024 Magazin
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var'
Emre Altuğ'dan 'aşk' açıklaması şaşırttı! 'Hayatımda biri var' Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
10.04.2024 Magazin
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi
Emre Altuğ sahne adı! Çağla Şıkel ve çocukları en önden izledi Pop müziğin efsane ismi Kayahan’ın unutulmaz şarkıları Emre Altuğ’un yorumuyla sahneye taşındı.
15.03.2024 Magazin
Çağla Şıkel ve eski sevgilisi Nail Gönenli, Berna Şıkel'in nikah şahidi oldu!
Çağla Şıkel ve eski sevgilisi Nail Gönenli, Berna Şıkel'in nikah şahidi oldu! Çağla Şıkel'in benzerlikleriyle sık sık gündeme gelen ablası Berna Şıkel mutluluğa "Evet" dedi. Düğünde Şıkel ailesinin mutluluğuna ortak olan bir isim dikkat çekti. Berna Şıkel ile Murat Fincan'ın nikah şahitleri Çağla Şıkel ile kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi Nail Gönenli oldu. İşte Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel'in düğününden renkli kareler...
10.03.2024 Magazin
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ  Uzay için bir araya geldi
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ Uzay için bir araya geldi Emre Altuğ ve Çağla Şıkel, oğulları Uzay için bir araya geldi. Sosyal medyayı aktif kullanan Çağla Şıkel, Uzay'ın 12'nci yaş gününe özel paylaşımda bulundu.
3.03.2024 Magazin
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’
Emre Altuğ'un aşk itirafı! ‘Aşık olmayı özlüyorum’ Yalı Çapkını dizisinde rol alan oyuncu Emre Altuğ, Youtube'da yayınlanan bir programa katıldı. Altuğ, kendisi ve hayatına dair birçok bilinmeyeni paylaşırken aşk itirafında da bulundu.
17.02.2024 Magazin
Lektin ne demek? Lektin hangi besinlerde bulunur, lektin içermeyen besinler neler? İşte Çağla Şıkel’in beslenme programında öne çıkan lektin içeren besinler
Lektin ne demek? Lektin hangi besinlerde bulunur, lektin içermeyen besinler neler? İşte Çağla Şıkel’in beslenme programında öne çıkan lektin içeren besinler Sağlığı için beslenme alışkanlıklarını değiştirdi. Şıkel, “Sıfır gluten, sıfır lektin, sıfır kuruyemiş, sıfır meyve ve süt ürünü. Abur cuburu da bıraktım. 2 aydır böyle. Hiç zorlanmadım. Şişkinlik kalmadı. Kendimi daha iyi hissediyorum.” dedi. Söz konusu açıklamanın ardından lektinin ne olduğu araştırılmaya başlandı. Peki, lektin nedir, zararlı mı, hangi besinlerde bulunur? Lektin nelerde var?
7.02.2024 Yaşam
Çağla Şıkel'in 9 odalı muhteşem villası olay oldu
Çağla Şıkel'in 9 odalı muhteşem villası olay oldu İşindeki başarısının yani sıra son derece ilgili bir anne de olan Çağla Şıkel'in paylaşımları ilgi odağı oluyor. Çağla Şıkel'in iki oğlu ile yaşadığı 9 odalı lüks villası da hayranlarının dikkatinden kaçmadı.
14.01.2024 Magazin
Emre Altuğ Çağla Şıkel’le biten evliliği hakkında konuştu
Emre Altuğ Çağla Şıkel’le biten evliliği hakkında konuştu Çağla Şıkel ile olan evliliği 2015’te biten Emre Altuğ katıldığı bir programda Çağla Şıkel ile geçmiş yıllarda yaşadığı evlilik hakkında da açıklamalarda bulundu. 2008 yılında nikâh masasına oturan Çağla Şıkel ile Emre Altuğ’un Kuzey ve Uzay adında da 2 çocukları var. Çiftin mutlu evliliği 2015'te sona erdi. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı.
4.01.2024 Magazin
Çağla Şıkel ayrılık iddiaları sonrası sessizliğini bozdu
Çağla Şıkel ayrılık iddiaları sonrası sessizliğini bozdu Çağla Şıkel, 2015 yılında Emre Altuğ ile 7 yıllık evliliğini sona erdirmiş, uzun yıllar aşk kapılarını kapatmıştı. Kendisini çocuklarına ve kariyerine veren ünlü manken 8 yılın ardından Avukat Nail Gönenli ile aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde çiftten ayrıldığı haberleri magazin gündemine düştü. Çağla Şıkel çıkan ayrılık iddialarının ardından suskunluğunu bozdu.
29.12.2023 Magazin
Altın Kelebek'te duygulandıran anlar... Cem Davran ve Ada'dan Gazze mesajı...
Altın Kelebek'te duygulandıran anlar... Cem Davran ve Ada'dan Gazze mesajı... 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne Cem Davran, Madrigal ve Ada Erma'nın Gazze mesajları damga vurdu.
4.12.2023 Magazin
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda...
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda... Bu yıl 49’uncusu düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek.
3.12.2023 Magazin
Edis'in doğum gününe ünlü akını!
Edis'in doğum gününe ünlü akını! Edis, 32'nci yaşını erken bir doğum günü partisi ile kutladı. Ünlü şarkıcının partisine magazin dünyasının tanınmış simaları akın etti.
26.11.2023 Magazin
Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor
Çağla Şıkel güzelliği ile yıllara meydan okuyor Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde olan Çağla Şıkel, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Tescilli güzel, uzun süre yeni sezon ürünlerini inceleyip alışveriş yaptı.
23.11.2023 Magazin
Çağla Şıkel apar topar hastaneye kaldırıldı! 'Beni merak edenlere, sevenlere söz...'
Çağla Şıkel apar topar hastaneye kaldırıldı! 'Beni merak edenlere, sevenlere söz...' Çağla Şıkel'in cumartesi günü gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve günlerdir tedavi gördüğü ortaya çıktı.
25.10.2023 Magazin
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladı
Emre Altuğ ilk kez konuştu! Çağla Şıkel'in yeni ilişkisini yorumladı Çağla Şıkel ve avukat sevgilisi Nail Gönenli mutlu aşklarını sürdürüyor. Çağla Şıkel’in yeni sevgilisiyle olan ilişkisine çocuklarının babası eski eşi Emre Altuğ’un sıcak bakmadığı iddia edilmişti. Emre Altuğ söz konusu iddialara yanıt verdi.
6.10.2023 Magazin
Ünlüler yeni akıma uydu! Yapay zeka ile 90'lara ışınlandı
Ünlüler yeni akıma uydu! Yapay zeka ile 90'lara ışınlandı Magazin dünyasının ünlü isimleri, yapay zeka kullanarak sanki 90'larda Amerikan liselerinden mezun olmuş gibi fotoğraf yapan akıma katıldı. Aslı Bekiroğlu, Çağla Şıkel, Pelin Akil, Biran Damla Yılmaz ve Berfu Yenenler gibi isimler fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
4.10.2023 Magazin
Çağla Şıkel'den Victoria's Secret açıklaması! Teklif geldi mi?
Çağla Şıkel'den Victoria's Secret açıklaması! Teklif geldi mi? Çağla Şikel geçtiğimiz günlerde katıldığı bir organizasyonda yeniden evleneceği yönündeki iddiaları yanıtlarken, Çağla Şıkel son olarak YouTube programına konuk oldu. Çağla Şıkel 'Victoria Secret'tan teklif aldı, Cennet Mahallesi dizisi için gitmedi' haberlerine ilk kez yanıtladı.
3.10.2023 Magazin
Çağla Şıkel'ın evliliğini Emre Altuğ mu engelliyor? Çağla son noktayı koydu
Çağla Şıkel'ın evliliğini Emre Altuğ mu engelliyor? Çağla son noktayı koydu Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2008 yılında nikâh masasına oturmuştu. Kuzey ve Uzay adında iki çocukları olan çift, 2015'te ayrılık kararı almıştı. Ünlü manken, yıllar sonra aşk orucunu bozmuş, Avukat Nail Gönenli ile yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Mutlu beraberliği yaklaşık bir yıldır devam eden Şıkel, evlilik soruları üzerine dikkat çeken sözler sarf etti.
1.10.2023 Magazin
Çağla Şıkel'den evlilik açıklaması! Kamera karşısına el ele çıkıp cevapladılar
Çağla Şıkel'den evlilik açıklaması! Kamera karşısına el ele çıkıp cevapladılar Özel hayatıyla ilgili kurallarını Nail Gönenli için bozan manken Çağla Şıkel, ünlü avukat ile beraberliğini gözler önünde yaşamaktan çekinmiyor. Aşkları tam gaz devam eden çift, önceki gün el ele çıktıkları bir etkinlik çıkışında 'evlilik' sorularına sitem etti.
10.09.2023 Magazin
Her gün bu manzaralara uyanıyorlar: İşte ünlülerin lüks evleri
Her gün bu manzaralara uyanıyorlar: İşte ünlülerin lüks evleri Ünlü isimlerin kimi zaman doğayla iç içe yaşamayı tercih etmesi nedeniyle çiftlik evleri, dağ evleri ve yazlık aldığı biliniyor. İşte ünlülerin merak edilen o evleri...
10.08.2023 Magazin
Çağla Şıkel ile oğlu Kuzey buz dolu fıçının içine girdi!
Çağla Şıkel ile oğlu Kuzey buz dolu fıçının içine girdi! Çağla Şıkel, özel hayatını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor. 44 yaşında fit hali ile kendine hayran bırakan Çağla Şıkel oğlu Kuzey ile farklı bir deneyim yaşadı. Buz dolu fıçının içine giren ünlü manken ve oğlu soğuk korkusunu yenmeye çalıştı. İşte detaylar...
27.07.2023 Magazin
Çağla Şıkel - Nail Gönenli çifti ayrılığa daha fazla dayanamadı
Çağla Şıkel - Nail Gönenli çifti ayrılığa daha fazla dayanamadı Çağla Şıkel, özel hayatıyla ilgili kurallarını Nail Gönenli için bozmuş ve ünlü avukat ile beraberliğini gözler önünde yaşamaktan çekinmemişti. Bayram sonrası ayrılık kararı aldıkları konuşulan ikilinin altı aylık ilişkisinde yeni bir gelişme yaşadı.
8.07.2023 Magazin
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Kuzey'in mezuniyet töreninde bir araya geldi!
Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, Kuzey'in mezuniyet töreninde bir araya geldi! Ünlü model Çağla Şıkel ile Emre Altuğ, 2015'te 7 yıllık evliliklerini bitirmişti. Kuzey ve Uzay adlı iki oğulları bulunan eski eşler, büyük oğulları Kuzey'in mezuniyet töreni için bir araya geldi. İkili, o anları sosyal medya hesaplarından yayınladı.
17.06.2023 Magazin
Çağla Şıkel'e Emre Altuğ'dan sert gönderme: Annesine çekmiş
Çağla Şıkel'e Emre Altuğ'dan sert gönderme: Annesine çekmiş Ünlü model Çağla Şıkel ile 2008'de evlenen ve Kuzey ile Uzay adında iki oğlu bulunan Emre Altuğ, 2015'te eşinden boşanmıştı. Geçtiğimiz gün oğlu Kuzey ile Babalar Günü için özel düzenlenen özel tenis maçına çıkan ünlü isim, gazetecilerle bir araya geldi. Çocuklarından bahseden şarkıcı, oğlu Kuzey üzerinden eski eşi Çağla Şıkel'e gönderme yaptı.
13.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çağla Şikel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çağla şikel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.