Ödül Töreni

Ödül Töreni

Son dakika ödül töreni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ödül töreni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ödül töreni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ödül Töreni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ödül töreni gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.694 ödül töreni haberi bulunmuştur. Tüm ödül töreni haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Bilim Kadınları İçin” programında son başvuru tarihi 15 Mayıs
“Bilim Kadınları İçin” programında son başvuru tarihi 15 Mayıs UNESCO Türkiye Milli Komisyonu ve L’Oréal Türkiye’nin iş birliğiyle yürütülen bilimde cinsiyet eşitliğini desteklemek, genç ve yetenekli bilim kadınlarının başarılarını görünür kılarak daha fazla tanınmalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilen “Bilim Kadınları İçin” programının 2024 başvuruları 15 Mayıs’a kadar devam edecek.
4.04.2024 Vitrin
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu yıl 16. kez düzenlendi. Ödüle layık görülen projeler, dünyanın dört bir yanındaki 75 bin Yıldız Holding çalışanı ve uzman jürinin oylamasıyla seçildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Kacır: Alper Gezeravcı büyük cesaretle görevi tamamladı
Bakan Kacır: Alper Gezeravcı büyük cesaretle görevi tamamladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin, Alper Gezeravcı'nın gerçekleştirdiği insanlı ilk uzay bilim misyonuyla tarih sayfasında yeni bir perde açtığını kaydetti.
9.02.2024 Gündem
Bakan Bolat: İhracat desteklerini yüzde 110 oranında artıracağız
Bakan Bolat: İhracat desteklerini yüzde 110 oranında artıracağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Ticaret Bakanlığı bütçesinin yüzde 60'ı ihracat desteklerine ödeniyor. 2024 bütçemizde de ihracat desteklerini yüzde 110 oranında artırarak inşallah siz değerli ihracatçılara sunacağız" dedi.
5.02.2024 Ekonomi
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi!
İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, önceki gün Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşen Mr Lebanon 2024 Ödül Töreni'ne damga vurdu.
11.01.2024 Künye
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı!
Emre Altuğ'dan aşk itirafı! ‘Bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı! Yalı Çapkını dizisinde karı kocayı canlandıran Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemine geliyordu. Son olarak 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntü hakkında, ‘bir anlık bir şey’ açıklamasını yapmıştı. Yaşanan olayın ardından Kıbrıs’ta sahne alan Altuğ’dan özel hayatıyla ilgili yeni bir aşk itirafı geldi.
2.01.2024 Magazin
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu
“I AmChamPion Ödülleri” sahiplerini buldu AmCham Türkiye tarafından Türkiye-ABD ikili ticaret ve yatırımına katkı sağlayan şirketleri teşvik etmek üzere verilen “I AmChamPion Ödülleri” “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılı” temalı etkinlikte sahiplerini buldu. Aynı gün düzenlenen Türk-Amerikan İş Zirvesi sonrasında gerçekleştirilen törende şirketlere 8 kategoride ödül verilirken, 2 iş insanı da ‘Global Türk Ödülü’ ve ‘Onur Ödülü’ aldı.
18.12.2023 Vitrin
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama
Gözde Kansu ile ödül törenine el ele gelmişti! Emre Altuğ'dan açıklama Yalı Çapkını dizisinde rol alan Emre Altuğ ile Gözde Kansu, aşk yaşadıkları iddiasıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. 3 Aralık'ta düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele objektiflere yansıyan ünlü oyunculardan Emre Altuğ, çok konuşulan görüntüyle ilgili açıklama yaptı.
15.12.2023 Magazin
MMA Smarties’ten Boomads ve Elidor’a ödül
MMA Smarties’ten Boomads ve Elidor’a ödül MMA Türkiye tarafından bu yıl 9.’cusu düzenlenen, Smarties Awards Türkiye ’23 Ödül Töreni reklam ajansları, medya ajansları ve marka temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.
12.12.2023 Vitrin
Smarties Awards Türkiye’23 Ödülleri sahiplerini buldu
Smarties Awards Türkiye’23 Ödülleri sahiplerini buldu MMA Türkiye tarafından düzenlenen Smarties Awards Türkiye'23’de kazananlar belli oldu.
12.12.2023 Vitrin
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Bakan Şimşek, " Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor. Risk primimiz düştü, kurdaki dalgalanmalar azaldı, ülkemize yönelik yabancı yatırımcı ilgisi arttı, bankaların ve reel sektörün dış borç çevirme oranları yükseliyor." dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz
Altın Kelebek'teki konuşması gündem olmuştu! Ali Sunal: Onur Atilla'yı hızlandırılmış İngilizce kursuna yolluyoruz Ali Sunal, önceki gün gerçekleştiren etkinlikte sohbet etti. Sunal, Altın Kelebek Ödül Töreni'nde 'Güldür Güldür Show' ekibinin Kerem Bürsin'in İngilizce konuşmasını ti'ye almasını değerlendirdi.
11.12.2023 Magazin
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Dünyada yılın en iyi projesi' ödülünü aldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! 'Dünyada yılın en iyi projesi' ödülünü aldı Bakan Uraloğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün, dünyanın en iyi mühendislik projelerinin değerlendirildiği, ENR (Engineering News-Record) Dergisi jürisi tarafından yapılan genel değerlendirme sonucu, ‘ENR Project of The Year/Yılın Projesi’ ödülüne layık görüldüğünü açıkladı.
10.12.2023 Ekonomi
300 milyar liralık kredi başvurusu başladı! Detaylar belli oldu
300 milyar liralık kredi başvurusu başladı! Detaylar belli oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Yatırım Taahhütlü Avans Kredisi için başvuruların 20 Aralık 2023 tarihinden itibaren alınmaya başlayacağını açıkladı.
8.12.2023 Ekonomi
Türkiye'nin akademi ödülüne geri sayım! Bilal Erdoğan: 3 ödülde 300'ün üzerinde başvuru değerlendirildi
Türkiye'nin akademi ödülüne geri sayım! Bilal Erdoğan: 3 ödülde 300'ün üzerinde başvuru değerlendirildi İlim Yayma Vakfı tarafından düzenlenen İlim Yayma Ödülleri 16 Aralık'ta sahiplerini bulacak. İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Necmeddin Bilal Erdoğan, 'Bizim 3 ödülde de 300'ün üzerinde başvuru değerlendirildi. Seçiciliği çok üst düzeyde. Sadece Türkiye'de üretilen akademik çalışmalara yönelik. Öbür taraftan da biz İlim Yayma Ödülünü, gerçekten özendirici bir tarafı olduğunu düşünüyoruz. 150 cumhuriyet altını ödül veriyoruz.' dedi.
8.12.2023 Gündem
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Salih Bademci'nin metrobüs pozu olay oldu! 'Bir uçtan diğer uca'
Salih Bademci'nin metrobüs pozu olay oldu! 'Bir uçtan diğer uca' Salih Bademci, 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'ne eşi İmer Özgün'le katıldı. Toplu taşımada çekilen fotoğrafı ile sosyal medyanın gündemine oturan oyuncu, 'metrobüs' esprisi ile adından söz ettirdi.
4.12.2023 Magazin
Madrigal’den, Gazze’deki savaşa sessiz kalmayın çağrısı!
Madrigal’den, Gazze’deki savaşa sessiz kalmayın çağrısı! 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. En iyi Müzik Grubu ödülünün sahibi de Madrigal oldu. Madrigal'in bateristi Sanlı Akgül'ün Gazze mesajı, geceye damga vurdu.
3.12.2023 Magazin
'Parla hilal ve yıldızım!'
'Parla hilal ve yıldızım!' 49. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sahne alan Norm Ender, korosu ile birlikte Cumhuriyet'in 100. yılı için yazdığı 'Parla' marşını söyledi. Norm Ender'e tüm salon eşlik etti.
3.12.2023 Vatan TV
Altın Kelebek'te 100. Yıl coşkusu! Bütün salon ayakta eşlik etti...
Altın Kelebek'te 100. Yıl coşkusu! Bütün salon ayakta eşlik etti... 49. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sahne alan Norm Ender, korosu ile birlikte Cumhuriyet'in 100. yılı için yazdığı 'Parla' marşını söyledi. Norm Ender'e tüm salon eşlik etti.
3.12.2023 Magazin
Altın Kelebek'te İrem Derici sahne şovuyla nefes kesti
Altın Kelebek'te İrem Derici sahne şovuyla nefes kesti Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sahneye çıkan İrem Derici, Yaz Gülü şarkısını seslendirdi. Derici, ödül törenine damga vurdu.
3.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Demirören Medya'ya bir ödül daha! TV Grup Başkanı Murat Yancı layık görüldü
Demirören Medya'ya bir ödül daha! TV Grup Başkanı Murat Yancı layık görüldü Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Sivas’ın En'leri Ödülleri sahiplerini buldu. Sanat, basın, eğitim, spor gibi birçok alanda başarılarıyla öne çıkanlar ödüllendirildi. Yılın Televizyon Kanalı Yöneticisi Ödülü ise Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı'ya verildi.
3.12.2023 Gündem
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda...
Pantene Altın Kelebek'te bir ilk! Yıldızlar kırmızı halıda... Bu yıl 49’uncusu düzenlenecek olan Pantene Altın Kelebek Ödülleri, bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek.
3.12.2023 Magazin
Chery Golf Cup’ta final gerçekleşti
Chery Golf Cup’ta final gerçekleşti Türkiye otomotiv pazarında, kısa sürede etkin bir konuma gelen Chery, 25 -26 Kasım tarihleri arasında Kemer Country Golf Club’da düzenlenenen turnuvanın ana sponsoru oldu. Chery Golf Cup, golf tutkunlarını bir araya getirdi.
28.11.2023 Vitrin

Benzer Haber Etiketleri

Ödül Töreni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ödül töreni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.